682
\"3D-s Varázsképek\"
-
#202 ez nem rossz
-
#201 Én látom rendesen a képet, de igazából nem tudom mit ábrázol, elsőre azt hittem valami szék, de ez nem az
fölötte egy gördeszka van biztos -
#200 -
#199 ebben te mit látsz? és kiderül hogy jól nézem-e :D -
#198 -
#197 ezeket látom 3D ben meg a többit is csak az #8-féle képeket látom rosszul
amikor csak 2 dolog van az nem probléma -
#196 -
#195 nem a monitor mögé kell nézni, hanem mögé fókuszálni. az egész lényege, hogy tanulj meg elfókuszálni bármiről attől függetlenül, hogy mi van a fejed előtt. mintha ki tudnád kapcsolni az autófókuszt :) -
#194 Mondjuk azért ezek már nehezebb kategória... -
#193 EGYSZERÜEN NEM VAGYOK KÉPES A MONITOR MÖGÉ NÉZNI..... MERT ÚTBAN VAN!!! GRRRR:::: -
#192 ugyanaz a lényege ,mint a fehér pöttynek
a két képből kell "csinálni" egy 3-ik középsőt -
#191 -
#190 ezeket mondjuk télleg 3D-s nek látom... szal csak én vagyok a hülye :D -
-
#188 -
#187 Broafka-nak is ez a gondja... -
#186 akkor valami nem stimmel :D mert nekem "negatív" ként látszik tehát befele nyomódik :D -
#185 második nagyon jó, bár engem zavar egy kicsit, hogy egymás alatt vannak a képek.. -
#184 kifelé... -
#183 -
#182 tehát hogyha ezt a képet nézem akkor kifele kéne domborulnia a dolognak vagy befelé nyomódnia mintha homokba rajzolnánk az ujjunkal? -
-
#180 -
#179 -
#178 -
#177 -
#176 -
#175 -
#174 Hát erre neked kell rájönni -
#173 -
#172 ez a tápig még mindig él? :o
itt egy kocka:
-
#171 hát az a baj, hogy az agyamban már benne van a rossz nézés, és egyszerűen nem tudom megcserélni, nem tudom már a teknikáját -
#170 akkor tuti nem igy csináltad, ha rendesen láttad, velem is előfordul, hogy fordítva jelenik meg, de tudom akkor rosszul nézem -
#169 hát nem bandzsítok, vagyis így, én mindig így csináltam, és mindig láttam, de volt egyszer amikor valamiért megcserélődött, és tökre el voltam keseredve, és nem tudom már visszacsinálni :( -
#168 akkor rossz felé bandzsítasz, vagyis "befelé"... -
Fbn Lx #167 de a szemem már lezsibbadt szinte, szal elég xD -
Fbn Lx #166 valahogy úgy kell ránézni, mintha az orrom hegyét nézném, vagy alapból rossz irányba idnultam el? :D -
#165 hát ez nem igaz, látom az összeset, de nem bírom kivenni őket, mert nem domborodnak hanem homorulnak, így "nem látom" a képet basszus! :-/ -
Fbn Lx #164 akkor én reménytelen eset vagyok :p bárhogy is csinálom, nekem csak szimplán duplikálódik mindenki képkocka, pedig már úgy bandzsítok, hogy még a monitor is szhétcsúszik :D
volt már olyan kétpontosnál hogy a kettő között megjelent egy harmadik, de nekem nem élesedett ki semmi középen... -
#163 ööö hát remélem érthető volt XD