682
\"3D-s Varázsképek\"
  • Gando
    ez nem rossz

• mflex #201
    Én látom rendesen a képet, de igazából nem tudom mit ábrázol, elsőre azt hittem valami szék, de ez nem az

fölötte egy gördeszka van biztos
  • mflex #200
  • Gando
    ebben te mit látsz? és kiderül hogy jól nézem-e :D
  • mflex #198
  • Gando
    ezeket látom 3D ben meg a többit is csak az #8-féle képeket látom rosszul

amikor csak 2 dolog van az nem probléma
  • mflex #196
  • 5c0rp330n
    nem a monitor mögé kell nézni, hanem mögé fókuszálni. az egész lényege, hogy tanulj meg elfókuszálni bármiről attől függetlenül, hogy mi van a fejed előtt. mintha ki tudnád kapcsolni az autófókuszt :)
  • mflex #194
    Mondjuk azért ezek már nehezebb kategória...
  • Gando
    EGYSZERÜEN NEM VAGYOK KÉPES A MONITOR MÖGÉ NÉZNI..... MERT ÚTBAN VAN!!! GRRRR::::
  • mflex #192
    ugyanaz a lényege ,mint a fehér pöttynek
    a két képből kell "csinálni" egy 3-ik középsőt
  • mflex #191
  • Gando
    ezeket mondjuk télleg 3D-s nek látom... szal csak én vagyok a hülye :D
  • mflex #189

• mflex #188
  • mflex #187
    Broafka-nak is ez a gondja...
  • Gando
    akkor valami nem stimmel :D mert nekem "negatív" ként látszik tehát befele nyomódik :D
  • mflex #185
    második nagyon jó, bár engem zavar egy kicsit, hogy egymás alatt vannak a képek..
  • mflex #184
    kifelé...
  • mflex #183
  • Gando
    tehát hogyha ezt a képet nézem akkor kifele kéne domborulnia a dolognak vagy befelé nyomódnia mintha homokba rajzolnánk az ujjunkal?
  • 5c0rp330n

• mflex #180
  • mflex #179
  • mflex #178
  • mflex #177
  • mflex #176
  • mflex #175
  • mflex #174
    Hát erre neked kell rájönni
  • mflex #173
  • 5c0rp330n
    ez a tápig még mindig él? :o

itt egy kocka:
  • Broafka
    hát az a baj, hogy az agyamban már benne van a rossz nézés, és egyszerűen nem tudom megcserélni, nem tudom már a teknikáját
  • mflex #170
    akkor tuti nem igy csináltad, ha rendesen láttad, velem is előfordul, hogy fordítva jelenik meg, de tudom akkor rosszul nézem
  • Broafka
    hát nem bandzsítok, vagyis így, én mindig így csináltam, és mindig láttam, de volt egyszer amikor valamiért megcserélődött, és tökre el voltam keseredve, és nem tudom már visszacsinálni :(
  • mflex #168
    akkor rossz felé bandzsítasz, vagyis "befelé"...
  • Fbn Lx
    de a szemem már lezsibbadt szinte, szal elég xD
  • Fbn Lx
    valahogy úgy kell ránézni, mintha az orrom hegyét nézném, vagy alapból rossz irányba idnultam el? :D
  • Broafka
    hát ez nem igaz, látom az összeset, de nem bírom kivenni őket, mert nem domborodnak hanem homorulnak, így "nem látom" a képet basszus! :-/
  • Fbn Lx
    akkor én reménytelen eset vagyok :p bárhogy is csinálom, nekem csak szimplán duplikálódik mindenki képkocka, pedig már úgy bandzsítok, hogy még a monitor is szhétcsúszik :D
    volt már olyan kétpontosnál hogy a kettő között megjelent egy harmadik, de nekem nem élesedett ki semmi középen...
  • Gando
    ööö hát remélem érthető volt XD