73
  • Shark96
    #73
    kakimakika jól mongya, mer a blizzard a diablót az életbe nem állítja át wow-os stílusra mongyuk onlineban jó lenne de ez most mind1. Tehát a graf egyáltalán nem wow-os... blizzard nem olyan mint az EA, hogy átalakítja a játék grafját teljesen, úgyhogy ne féljetek attól hogy wow-os a graf XD
  • kakimakika
    #72
    én nemtudom minek előre lefikázni valamit,amit még nemlátsz a saját gépeden futni??az ingame hd videókat megnézve egyáltalán nem is hasonlít a wowra a grafja,semmi baj nincsen a sötét hangulattal,azért mert vannak benne színek,az nem annak a jele hogy nem lesz meg az a bizonyos hangulat amire várunk.eddig 5 mmoval játszottam komolyabban,mindegyikről megnéztem elötte videokat,kiveséztem milyen lesz stb stb...de amikor először elindítottam meglepődtem mindíg,mert nemlehet elképzelni még egy full minőségű vid alapján sem hogy milyen lesz a hangulata amikor már te irányítod a dolgokat.nem elég darkos,nem elég darkos...istenem..meg amúgy sem értem minek kell a wowhoz hasonlítani a grafját,aki megnézte a videket az tudhatja hogy nem rajzfilmszerű!kb annyi köze van a wow grafjához,mint nekem a NASAhoz..
  • szurka
    #71
    a wowért sem szaladtam boltba:) Ezt is csak a neve miatt fogom végigtolni
  • FICEK9
    #70
    Nem tudom te milyen monitoron nézted, de engem semmilyen "darkos" hangulat nem kerített hatalmába annó. :P Lehet mattabb volt, de nem ezért.
  • Beepitettember
    #69
    Nevetséges, hogy a sok maki, hogy sír, hogy így nem jó meg úgy nemjó...
    Meg nem elég "darkos" a grafikája... Vegyél fel napszemüveget és nyomassad abban.
    Fogadni mertnék, hogy amint kiadják a D3 at a sok sírósszájú az elsők között lesz akik megveszik..
  • szurka
    #68
    nem olvastam az előző kommenteket, de bakker első ránézésre ennek elég csicsás hányadék wowos grafja van...kissé tartok tőle hogy az első 2 rész után csalódás lesz, az előzőekben pont a darkos hangulat tetszett, ez meg rajzfilm basszus XD
  • LackoMester
    #67
    olyan TQ-re hasonlit,de azért a video meggyözött,sokkal jobb lesz...
  • Lame
    #66
    Sokan irjatok, hogy mennyire wow-os a jatek, hogy a wowosok is attaljanak erre.
    Gondoljatok mar vegig mit irtok le mielott megtennetek.
    Miert lenne jo, ha a wow-osok hirtelen fognak magukat es egy havi dijas jatekrol valtananak egy egyszeri koltseggel jarora? Ez az elso 2 honapban lenne nekik nyereseg, utana mar bevetel kieses ...
  • Indigo
    #64
    Irónia. Mond ez neked valamit? Az egész hsz-t olvasd el, és azt is, amire írtam...
  • kvp
    #63
    Magasabb a poligonszam, viszont a grafikai motor egyertelmuen wow. Viszont van benne utkozeskezeles, tehat alapbol nem mennek at a szornyek es a jatekosok egymason. (kiveve amikor a igen, de az a videoban is csak parszor fordul elo) Remelhetoleg kijavitjak a bug-okat amire kesz lesz. Egyebkent ha ennyire jol mukodik most is, akkor mar jo ideje fejleszthetik, kb. a wow kiadasa ota. (mivel azota a wow-ban nem volt engine fejlesztes, ezert a programozok akar ezen is dolgozhattak) Mint azt mar mondtam, jot tenne a wow-nak ha a diablo 3 szintjere hoznak a jatekmotort. (utkozesek kezelese, fizika, jobb iranyithatosag, celzas nelkuli tamadas)
  • AzUs
    #62
    "a Diablo II 16+-os besorolást kapott, ezért is nem fogyott kellő példányban" Diablo II nem fogyott kellő példányszámban? Sztem a 20millio eladott darab eléggé kellő példányszámnak tűnik akármilyen termékről is beszélünk, pláne egy pc-s játék esetében...
  • Bith
    #61
    Hehe, a 14-es kép valóban, mintha a WoW-ból lenne :).
  • FlyingV
    #60
    úúú bakker nem vágja vlaki, hogy mit kell tenni, ha nem tom se a battle.net-es accom nevét, se a jelszavát, se melyik e-m@il címemre regeltem?:) mindegyikből 3 verzsönöm van :S :D

    Ha meg új accot kell csinálnom, valaki fel tudna húzni hellig?:D (LoD)

    sry az offért, válaszokat előre is thx!
  • stevyxix
    #59
    Ehhez a korhatár besoroláshoz hozzászólnék kicsit.
    Dio2 tudtommal 18 év feletti kategóriába esett bele. (bár dio2 az általam eddig látottak alapján majdnem a legkevésbé durva) dio1 nem tudom milyen kategóriába van, de volt benne pár dolog ami nyomhatta fölfelé kicsit a korhatár besorolást:
    mindjárt a zenében is volt durvaság az egyik pályán ugyanis gyereksírással vegyített zene volt hallható ami azért nem éppen a vidám kategóriába sorolható (talán inkább kicsit betegbe, de maga a diablo történetét tekintve nagyon is beleillik, ezek után voltak ügye a látványelemek, ilyen a díszletek "aláfestése" kis hemoglobinnal pl butcher kéglije, vagy lazarus miután lerendezte a gyereket az áldozati oltáron, meg persze introt se éppen kis ovisoknak kell bemutatni délutáni alvás előtt.
    Dio2-be nem is sok ilyen durva elemre emlékszem ... pedig azért nyomtam vele, átvezetőkbe volt némi halálozás ha jól emlékszem ...
    Nade dio3-at nem nagyon kell félteni ezen a téren (ezért is írtam ügye), mindjárt a gameplaye video elején kaszabolással nyit a barbár, nem egy ghoult öl meg láthatóan, és nem kicsit loccsannak szét leap attack hatására (többek közt), aztán ugorjunk kicsit tovább az első kis boss megjelenik, de nem akárhogy, mivel megidézik, csak hát épp egyik se éli túl a ceremóniát sőt látványosan szétrobbannak (mint maga a boss is miután megölte a hős barbár). Még tovább haladva, witch doctor bemutatójában az ellenségiet betegségekkel ritkitja, amitől lényegében csak a csontok maradnak belőlük hátra. De ez még mindig semmi az utolsó bossal fojtatot harcig, ahol már négyen vannak (2 barbár és 2 witch doctor minkettőböl 1-1 férfi és nő). Nagyon szépen küzdenek a szörnyeteg ellen, még nem egy óvatlan pillanatban a szörny felkapja a női witch doctort, kicsit megrázogatja, majd földhöz vágja. Ezek után már fel sem kel az áldozat marad középen a kis pocsolyában. Nem sokkal később jön a férfi barbár karakter, akit szintén kézbe vesz, de vele szemben már kevésbé lesz kegyes, hisz letépi a fejét. Nah ez volt a harc csúcspontja és nem kicsit durva jelenet ... ezek után kicsit furcsa lenne ha 18 év alatt (elméletben persze) meg lehetne venni a játékot ...
    witch doctornak amúgy én sem örülök túlzottan, jó volt a jó öreg necro ...
    az emlegetett fejetlenség:
  • Factor_007
    #58
    Nos nem kellett belenézni a klónokba ahhoz, hogy hasonlókat találjanak ki. Akaratlanul is felhasználtak olyan ötleteket, amiket a Blizzardosok is szivesen használtak volna fel( vagy fel is használtak ugye). A grafika egyértelműen nem Diablos, egyszerűen nem illik hozzá. Inkább Dungeon Siege, vagy Titan Quest. Engem rohadtul zavar, hogy nem bírnak leszállni erről a WC3-as grafikáról, lásd SC2. A mozgóképen nem annyira feltűnő, de a képek nagyon nem tetszenek. Persze tudom, hogy játék közben nem diafilmet fogok nézni, de szerintem a grafika fog a legkevésbé változni a megjelenésig, már ha változik majd egyáltalán. Nem hiába néz ki úgy, mint a wow, mert a wow népszerű a grafikája ellenére is. Akkor a diablonak is legyen hasonló grafikája, hátha a sok wowos kipróbálja majd, legyen witch doctor, mert a wowban is van(nem tudom egyébként, hogy tényleg van-e). Mint tudjuk pont a Blizzard játékoknál számít a legkevésbé a grafika. Nem is az a baj, hogy kockákból, és téglalapokból vannak összerakva a pályák, hanem, hogy nem "Diablos".
  • Outlander
    #57
    Üdv.
    A cikk írója látszik, hogy csak forgatta az angol szótárat, de nem nézett bele..
    De hogy a játékhoz is szóljak: grafikájára ráférne még egy kis "sötétítés", amire van is esély, már ha elég sokan emlegetik.
    Skillekről meg csak annyit mondanék, hogy nem igazán lehet már újakat -főleg nem egy harcos karakternek - kitalálni, amilyenhez hasonlóval nem lehet máshol találkozni; én nem félek attól, hogy egy Blizzard játék ettől kevésbé lesz élvezhető..
  • Zan
    #56
    Az a gáz ezzel az egész Dio 3-al szerintem,hogy igaz rengeteg mindent fognak benne ujjítani,meg jól is néz ki...csak hogy,mivel 8 év telt el a Dio 2 ota(amivel még még ma sem telik el pár napnál több,hogy ne játszanék b-neten,ismerem,mint a tenyerem,de ezzel gondolom vagyunk igy itt páran) egyszerüen a gameplayben látott dolgokat,majdnem mindent,láttam már másik "diablo clone"-ban.

    Szoval ezzel arra akarok kilyukadni,hogy kicsit az az érzésem,mintha a blizzard istenei bele-bele kukkantottak az utánzatokba és akarva-akaratlanul elcsiptek dolgokat belölük.

    Pl:

    Enyhén szólva hasonlít a barbár földcsapdosása a God of War-ban látott harchoz..-->jo,ez a jatek mondjuk nem dio clone,de azert megemlitettem.

    Nem tudom,remélem jó lesz,magyar lesz,vasam is lesz hozzá!:)

    Nem fikázni szerettem volna a játékot,nehogy ezzel támadjatok...ez csak egy vélemény egy veteran diostol.

    zan
  • Indigo
    #55
    Igaz. Szex nincs benne, a fröcsögő vér látványa és az elejétől a végéig tartó folyamatos gyilkolászás meg nem gond... Minden szülő ilyet álmodik a gyermekének ^^
    Egyébként meg a Diablo II 16+-os besorolást kapott, ezért is nem fogyott kellő példányban. Most bezzeg a Blizz rögtön észbe kapott. A Diablo III már EC ESRB és 3+ PEGI minősítést fog kapni. Szuper!
  • FlyingV
    #54
    Cat: ez is biztos fontos szempont-> más cégeknél.

    többek közt diablofans.com-on is feszegetik az itt emlegetett témákat, az elkövetkezendő másfél évben nagyon sokat változhat a játék és ÉN elég valószínűnek tartom, hogy meghallgatják a rajongóikat, ahogy szokták, kicsit darkosabb graf, 7 kariosztály.
  • Cat #53
    Egyszerű: a darkos nem eladható. Féltenék a szülők a gyerekeiket (saját maguktól nem vennék meg neki ajándékba), magasabb ESRB ratingot kapna, zéró esélye lenne, hogy lányok leülnének elé, stb. Üzleti szempontból hibás döntés lenne.
  • Indigo
    #52
    Ez egyszerűen csak egy (vagy több) szűrőn lett átengedve. Az a "darkos" hangulat nekem sem jön át az eredeti képekről.
  • VRSDM
    #51
    a linkelt csudi jó képes képeden, miért van hogy a felső "gyagyiszínűn" mintha alacsonyabb grafikai beállításokkal lenne, negyeolyan éles textúrák pl... egyértelműen látszanak, ha már valaki hasonlítgat legalább ne csaljon.
  • oli314
    #50
    Ezzel nagyon egyetértek.:) azt hittem csak nekem tűnt fel, de én sem értem hogy a diablo világát minek kellett ilyen idióta wowosra csinálni....bár az ingame video alapján hangulatosnak tűnik, de pl. 14es képen a két szárnyas oroszlán szobor meg az amazon páncélja is nc...
    Ha warcraft univerzum lenne nem zavarna, de egy dio-tól sztem más háttereket/páncél vázlatokat várna az ember...(vagy csak én :D)
  • mousee
    #49
    Én ismerem mind a Diablot, mind pedig a WOW-ot...és szerintem mindkettő nagyon zsír játék...csak wow-ra pénzt kiadni...hááát....az nem én vagyok :P
  • mousee
    #48
    hűűű gyerekek...gameplay alapján nagyon tetszetős játéknak ígérkezik... tényleg, haverokkal neten lehet majd hentelni :D
  • Andrews2007
    #47
    A potion nem szűnik meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÁnyszor írjam még le. Eleve annál a szörnynél aminél halála után hernyók jönnek kii látszik i egy minor health potion. De mondták is hogy marad csak ez a gömb egyszerűsíti.
  • LCO
    #46
    Mi az a WOW?
  • bandee1
    #45
    Most viccelsz ugye? Létezik a Világon olyan gamer, aki nem ismeri a DIABLÓT????????????????????????????
  • Vorpal
    #44
    sose hallottam erről a gémről - mi ez?
  • stevyxix
    #43
    Linux-ba is, vagyis az is személyi számítógép, csak ügye más oprendszer ... ugyan úgy mint a Mac ...
  • BCS pixel
    #42
    mármint a gagyi macban
  • BCS pixel
    #41
    Ugyanazok a hardverek vannak bele pakolva, amit egy pc-be is belepakolhatsz. Inter core duo. Nvidia, vagy ati valahány kártya stb.
  • dmegyesi
    #40
    >>"a játék csak PC és Mac platformon fog megjelenni"
    >"linuxra miért nem"

    PC, Mac, konzol...külön hardverplatformok...a Linux mióta az?

  • who am I 7
    #39
    Ne szopass narxis

    LOW brightness != DARK Atmosphere
  • Narxis
    #38
    Lol baszki állíts a Fényerősségen.
  • BCS pixel
    #37
    gyenge graf :(
  • who am I 7
    #36
    faszom...
  • who am I 7
    #35
    Szerintem low brightness != DARK Atmoszférával , MÉG BARÁTOK KÖZT SEM.Túl színes varkraftos lett az egész Gyanítom, ezzel nyalnak a wowos kockákkal, nehogy elessenek a pénzüktől...sajnos :(

    Tessék, itt egy kép, itt megtudod nézni, mi lenne, ha DARKOSABB lenne (és ezáltal normális diabló résznek tűnne, nem pedig szivárányszínű orkvilágnak) :

  • Betonparaszt
    #34
    Nos, azt hiszem, hogy amint megjelenik a Diablo 3 befejezem Hellgate Londont :P
  • tothadam923
    #33
    Hmm, sorry a sp@mért, azt hittem újdonság.