Diablo III - minden, amit eddig tudni lehet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg nem elég "darkos" a grafikája... Vegyél fel napszemüveget és nyomassad abban.<#nyes>#nyes>
Fogadni mertnék, hogy amint kiadják a D3 at a sok sírósszájú az elsõk között lesz akik megveszik..
élet a legjobb méreg
Gondoljatok mar vegig mit irtok le mielott megtennetek.
Miert lenne jo, ha a wow-osok hirtelen fognak magukat es egy havi dijas jatekrol valtananak egy egyszeri koltseggel jarora? Ez az elso 2 honapban lenne nekik nyereseg, utana mar bevetel kieses ...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ha meg új accot kell csinálnom, valaki fel tudna húzni hellig?:D (LoD)
sry az offért, válaszokat elõre is thx!
Dio2 tudtommal 18 év feletti kategóriába esett bele. (bár dio2 az általam eddig látottak alapján majdnem a legkevésbé durva) dio1 nem tudom milyen kategóriába van, de volt benne pár dolog ami nyomhatta fölfelé kicsit a korhatár besorolást:
mindjárt a zenében is volt durvaság az egyik pályán ugyanis gyereksírással vegyített zene volt hallható ami azért nem éppen a vidám kategóriába sorolható (talán inkább kicsit betegbe, de maga a diablo történetét tekintve nagyon is beleillik, ezek után voltak ügye a látványelemek, ilyen a díszletek "aláfestése" kis hemoglobinnal pl butcher kéglije, vagy lazarus miután lerendezte a gyereket az áldozati oltáron, meg persze introt se éppen kis ovisoknak kell bemutatni délutáni alvás elõtt.
Dio2-be nem is sok ilyen durva elemre emlékszem ... pedig azért nyomtam vele, átvezetõkbe volt némi halálozás ha jól emlékszem ...
Nade dio3-at nem nagyon kell félteni ezen a téren (ezért is írtam ügye), mindjárt a gameplaye video elején kaszabolással nyit a barbár, nem egy ghoult öl meg láthatóan, és nem kicsit loccsannak szét leap attack hatására (többek közt), aztán ugorjunk kicsit tovább az elsõ kis boss megjelenik, de nem akárhogy, mivel megidézik, csak hát épp egyik se éli túl a ceremóniát sõt látványosan szétrobbannak (mint maga a boss is miután megölte a hõs barbár). Még tovább haladva, witch doctor bemutatójában az ellenségiet betegségekkel ritkitja, amitõl lényegében csak a csontok maradnak belõlük hátra. De ez még mindig semmi az utolsó bossal fojtatot harcig, ahol már négyen vannak (2 barbár és 2 witch doctor minkettõböl 1-1 férfi és nõ). Nagyon szépen küzdenek a szörnyeteg ellen, még nem egy óvatlan pillanatban a szörny felkapja a nõi witch doctort, kicsit megrázogatja, majd földhöz vágja. Ezek után már fel sem kel az áldozat marad középen a kis pocsolyában. Nem sokkal késõbb jön a férfi barbár karakter, akit szintén kézbe vesz, de vele szemben már kevésbé lesz kegyes, hisz letépi a fejét. Nah ez volt a harc csúcspontja és nem kicsit durva jelenet ... ezek után kicsit furcsa lenne ha 18 év alatt (elméletben persze) meg lehetne venni a játékot ...
witch doctornak amúgy én sem örülök túlzottan, jó volt a jó öreg necro ...
az emlegetett fejetlenség:
A cikk írója látszik, hogy csak forgatta az angol szótárat, de nem nézett bele..
De hogy a játékhoz is szóljak: grafikájára ráférne még egy kis "sötétítés", amire van is esély, már ha elég sokan emlegetik.
Skillekrõl meg csak annyit mondanék, hogy nem igazán lehet már újakat -fõleg nem egy harcos karakternek - kitalálni, amilyenhez hasonlóval nem lehet máshol találkozni; én nem félek attól, hogy egy Blizzard játék ettõl kevésbé lesz élvezhetõ..
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
Szoval ezzel arra akarok kilyukadni,hogy kicsit az az érzésem,mintha a blizzard istenei bele-bele kukkantottak az utánzatokba és akarva-akaratlanul elcsiptek dolgokat belölük.
Pl:
Enyhén szólva hasonlít a barbár földcsapdosása a God of War-ban látott harchoz..-->jo,ez a jatek mondjuk nem dio clone,de azert megemlitettem.
Nem tudom,remélem jó lesz,magyar lesz,vasam is lesz hozzá!:)
Nem fikázni szerettem volna a játékot,nehogy ezzel támadjatok...ez csak egy vélemény egy veteran diostol.
zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Egyébként meg a Diablo II 16+-os besorolást kapott, ezért is nem fogyott kellõ példányban. Most bezzeg a Blizz rögtön észbe kapott. A Diablo III már EC ESRB és 3+ PEGI minõsítést fog kapni. Szuper!
többek közt diablofans.com-on is feszegetik az itt emlegetett témákat, az elkövetkezendõ másfél évben nagyon sokat változhat a játék és ÉN elég valószínûnek tartom, hogy meghallgatják a rajongóikat, ahogy szokták, kicsit darkosabb graf, 7 kariosztály.
u dont have to listen anybody else but me
Ha warcraft univerzum lenne nem zavarna, de egy dio-tól sztem más háttereket/páncél vázlatokat várna az ember...(vagy csak én :D)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Az SZDSZ egy náci párt.
>"linuxra miért nem"
PC, Mac, konzol...külön hardverplatformok...a Linux mióta az?
LOW brightness != DARK Atmosphere <#nezze>#nezze><#vigyor>#vigyor>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tessék, itt egy kép, itt megtudod nézni, mi lenne, ha DARKOSABB lenne (és ezáltal normális diabló résznek tûnne, nem pedig szivárányszínû orkvilágnak) :

Ott az õsrégi golden axe, senki nem szólt a story miatt (volt egyáltalán neki?), mivel nem ez volt a lényege.
Elhiszem, hogy nem tetszik, de akkor ne olyan hibát keress benne ami a játék stílusát tekintve teljesen elhanyagolható. Egyébként van storyja, ami egyszerû, de hát nem is kíván kíván vetekedni egy tényleges rpg-vel se, mert nem ez a lényeg ...
Nem olvastam vissza, csak dühített, hogy megint ilyen baromságokat olvasok az SG-n.
Egyre silányabb itt a cikkek színvonala, jó lenne valamit tenni már ...
A gyógyitalok nem tûnnek el, ugyanúgy megmaradnak, csak kisebb lesz a szerepük. Azok a gömbök azért kerültek bele, hogy még jobban lehessen a csapkodásra figyelni, ne kelljen az életerõt annyit nézni.
A witch doktor lényei nem saját magukat robbantják fel, hanem a witch doktor robbantja fel õket.