Diablo III - minden, amit eddig tudni lehet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem jo kis game lesz de ez az élet töltösdi nekem egy kicsit fura de mindenesetre tuti h végnyomom meg egy kis magyaritás jol jöne ha lene mer van aki nem tud angolul és sokat segitene de erre +1 évet várnikel az tuti
Nethyrrea
akkor nejátszad. szerintem sokmillió másik játékos homlokegyenest ellenkezõ véleményen lesz mint a tiéd.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
itt akkor fogok kiakadni ha pl vazsiként folyton nehézpáncélokat fog dobálni a mob meg kétkezes kardokat. ez más játékokban is idegesítõ, hogy 80%-ban nem a játszott kasztnak megfelelõ dolgok esnek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Valószínûleg nem lesz egy zsák szar, hanem egy igényesen kidolgozott játék, az viszont igaz, hogy ha egy akármilyen másik cég jönne ugyanezzel a játékkal/grafikával, mindenki fikázná, hogy csak egy "diablo klón".

Szerintem a Diablo receptje elég egyszerû, ezért volt jópár jólsikerült klón, nem lesz egyszerû a Blizzardnak annyit rátenni, hogy igazán kitûnjön ebbõl a sorból...

Anno még nagyon királyság volt egyeseknek az agynélküli tucathent klikkre,zéró sztorival,zéró izgalommal,stb....De ma??? Egy ilyen tucatszemétre ekkora hype...Maxihent klikkelgetéssel..csodálatos,legalább a sztorija lenne kicsit furmányosabb de még az sem..:)
Zsák szar....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Privi ment.

Split
magyar FAQ-ot a népnek:

http://images.netbag.hu/20080630/07302943821.jpg

Aki tud nekem segíteni benne, az íron :P (HTML tudás kellene :P )

Griphons
Kikérem a Diablo nevében hogy a Wowhoz hasonlítgassák. A fröcsögõ vért tekintve a diablo III leginkább 18 (de minimum 14) év felett ajánlott, míg a wow az ovisoknak is bejöhet :)
Nagyon kiváncsi leszek a gépigényre, mert a videók és a képek alapján ATOM!

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

"... a játékra csak a STARCRAFT II után fog sor kerülni, AMI pedig IDÉN BIZTOSAN NEM várható." <#falbav> Már tavalyra ígérték, meddig húzzák még az agyam?! <#rinya><#wilting>

Hát szerintem nem volt olyan sok opció a kettõben, hogy ne tanulta volna meg az ember rövid idõ alatt..(jó a rúnás cuccok mások)
Egyébként nem tom h vagytok vele de asszem a video (nem a gameplay) hanem a into alapján nekem tulságosan gyürük urás feelinges volt. és nem szeretném h olyan hibába essen a blizzard h azt "másolja" le. remélem nem csalódok bennük :) viszont a gameplay nem olyan rosz csak furcsa elsõre !<#wink>
lac111
1* csak a képeket néztem meg, de a videó kicsit megnyugtatott :)

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Énvagyokazapád
nekem az nem fog tetszeni hogy válogatni kell majd a páncélok és a fegyverek közt, hogy melyik jó rám, és melyik nem...

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

"A hordható páncélzat az elõdökkel ellentétben osztályspecifikus lesz." Na hát ez az aminek nem örülök,reméltem marad a mindenkinek elérhetõ, ugyanaz, ami meglátszik ha felveszed. És néhány csak osztályra felvehetõ egyedi..(most furán fogalmaztam de bennem van 4 barna sör így a meccs után..)Mert hát micsoda vicces szituáció volt amikor mind a hatan saigonban basztuk szét dió(vagy béél) fejét!!
Énvagyokazapád
uhh tényleg :\

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Igen például nekem nem tetszik h lehulottak a levelek a fákról az utcsó képeken <#levele><#banplz>
alap <#eplus2>
egyébként van még néhány dolog amiba beleköthetnék de ahhoz már nagyon fáradt vagyok <#idiota>

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

nemtom láttad-e a gameplay videót, a belsõ részek eléggé darkosak voltak.

Rage47
mindenbe bele kell kötni?:/
lac111
"linuxra mért nem?"

Mert a linuxosok elég okosak, hogy kitalálják, hogyan tudják futtatni <#hehe>

lac111
Diablo 2 nagyszerû játék, remélem a 3. rész is méltó folytatás lesz. A képeket elnézegetve nekem kicsit furcsának tûnik. Valahogy hiányzik belõle az a darkosság, ami a 2. rész jellemezte...

"A Blizzard nyolc évvel a második rész után jelentette be egyik legsikeresebb játékának újabb folytatását. A játék hû marad a régi hagyományokhoz."
melyik blizzard játék nem volt sikeres? <#nevetes2>

"ezek közül kettõt, a barbárt és a boszorkánymestert mutatták be a prezentációban."
a másik kaszt nem boszorkánymester(warlock) hanem örögüzõ(with doctor) lesz, én ugy tudom. <#confused>

"hogy a játék csak PC és Mac platformon fog megjelenni"
linuxra mért nem? <#violent><#banplz>

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

← ElőzőOldal 2 / 2