Diablo III - minden, amit eddig tudni lehet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szerintem a Diablo receptje elég egyszerû, ezért volt jópár jólsikerült klón, nem lesz egyszerû a Blizzardnak annyit rátenni, hogy igazán kitûnjön ebbõl a sorból...
Zsák szar....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
http://images.netbag.hu/20080630/07302943821.jpg
Aki tud nekem segíteni benne, az íron :P (HTML tudás kellene :P )
Nagyon kiváncsi leszek a gépigényre, mert a videók és a képek alapján ATOM!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
egyébként van még néhány dolog amiba beleköthetnék de ahhoz már nagyon fáradt vagyok <#idiota>#idiota>
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Mert a linuxosok elég okosak, hogy kitalálják, hogyan tudják futtatni <#hehe>#hehe>
melyik blizzard játék nem volt sikeres? <#nevetes2>#nevetes2>
"ezek közül kettõt, a barbárt és a boszorkánymestert mutatták be a prezentációban."
a másik kaszt nem boszorkánymester(warlock) hanem örögüzõ(with doctor) lesz, én ugy tudom. <#confused>#confused>
"hogy a játék csak PC és Mac platformon fog megjelenni"
linuxra mért nem? <#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Just avoid to falling into the hands of terrorists.