73
-
tothadam923 #32 Húsz perces Diablo III gameplay movie -
xen #31 így elsőre elég meggyőzőnek tűnik, de kiváncsi leszek meglesz e benne az a plusz ami a Diablot mindíg is a többi hentelős mászkálós játék fölé helyezte. mindenesetre nehéz dolguk lesz Bill Rooperék nélkül akik elmentek egy bizonyos Hellgate London-t hegeszteni. főleg a játékegyensúlyra leszek kiváncsi, ez mindíg is kényes pontja volt a Diablonak. -
#30 sose ígérték... -
#29 hát jah. nem sok minden van ebben a játékban, csak a hangulat az, ami kiemelkedő. több éves játék után gondolkoztam el azon, hogy minek is játszok én ezzel? folyamatosan fejlesztem a karimat, ami abból áll, hogy egész végig egy piros csíkot nézek ott fent, és arra hajtok, hogy minnél erősebb cuccaim legyenek, hogy aztán az a piros csik még gyorsabban menjen le. ekkor hagytam abba:) de aztán mindig elővettem újra és újra. -
bitbandita #28 A Diablo számomra pont azért jó mert 1.: egyszerűen nagyszerű, ill. nagyszerű mert egyszerű, 2.: van Neki valamilye, ami nagyon sok "bonyolult", epikus és agyafúrt történettel rendelkező játéknak nincs: hangulata! Nem kicsi, kurv@ nagy hangulata van (tul.képpen ez az amiben nagyon nagyok a Blizzard játékok, amihez nagyon értenek ott a "jégviharban")! -
stevyxix #27 Ha neked story kell egy hack&slash játékba akkor nagyon sajnállak.
Ott az ősrégi golden axe, senki nem szólt a story miatt (volt egyáltalán neki?), mivel nem ez volt a lényege.
Elhiszem, hogy nem tetszik, de akkor ne olyan hibát keress benne ami a játék stílusát tekintve teljesen elhanyagolható. Egyébként van storyja, ami egyszerű, de hát nem is kíván kíván vetekedni egy tényleges rpg-vel se, mert nem ez a lényeg ... -
stevyxix #26 Hopp ezt nem vettem észre, ott a pont :)
Nem olvastam vissza, csak dühített, hogy megint ilyen baromságokat olvasok az SG-n.
Egyre silányabb itt a cikkek színvonala, jó lenne valamit tenni már ... -
stevyxix #25 "Megszűnnek a manaadó- és gyógyítalok"
Ez érdekes akkor miért volt a 20 perces gameplay videóban mégis minor health potion?:
-
#24 Jééé, te már tudod a sztoriját? Te akkor biztos nagy király vagy. Megosztanád velünk is? -
#23 Garulálok kedves Alex, végülis alig van hiba a cikkben.
A gyógyitalok nem tűnnek el, ugyanúgy megmaradnak, csak kisebb lesz a szerepük. Azok a gömbök azért kerültek bele, hogy még jobban lehessen a csapkodásra figyelni, ne kelljen az életerőt annyit nézni.
A witch doktor lényei nem saját magukat robbantják fel, hanem a witch doktor robbantja fel őket. -
tom36 #22 szerintem jo kis game lesz de ez az élet töltösdi nekem egy kicsit fura de mindenesetre tuti h végnyomom meg egy kis magyaritás jol jöne ha lene mer van aki nem tud angolul és sokat segitene de erre +1 évet várnikel az tuti -
#21 akkor nejátszad. szerintem sokmillió másik játékos homlokegyenest ellenkező véleményen lesz mint a tiéd. -
#20 itt akkor fogok kiakadni ha pl vazsiként folyton nehézpáncélokat fog dobálni a mob meg kétkezes kardokat. ez más játékokban is idegesítő, hogy 80%-ban nem a játszott kasztnak megfelelő dolgok esnek -
SonicBoom #19 Valószínűleg nem lesz egy zsák szar, hanem egy igényesen kidolgozott játék, az viszont igaz, hogy ha egy akármilyen másik cég jönne ugyanezzel a játékkal/grafikával, mindenki fikázná, hogy csak egy "diablo klón".
Szerintem a Diablo receptje elég egyszerű, ezért volt jópár jólsikerült klón, nem lesz egyszerű a Blizzardnak annyit rátenni, hogy igazán kitűnjön ebből a sorból... -
Skyline #18 Anno még nagyon királyság volt egyeseknek az agynélküli tucathent klikkre,zéró sztorival,zéró izgalommal,stb....De ma??? Egy ilyen tucatszemétre ekkora hype...Maxihent klikkelgetéssel..csodálatos,legalább a sztorija lenne kicsit furmányosabb de még az sem..:)
Zsák szar.... -
xfanzine #17 Privi ment. -
#16 magyar FAQ-ot a népnek:
http://images.netbag.hu/20080630/07302943821.jpg
Aki tud nekem segíteni benne, az íron :P (HTML tudás kellene :P ) -
#15 Kikérem a Diablo nevében hogy a Wowhoz hasonlítgassák. A fröcsögő vért tekintve a diablo III leginkább 18 (de minimum 14) év felett ajánlott, míg a wow az ovisoknak is bejöhet :)
Nagyon kiváncsi leszek a gépigényre, mert a videók és a képek alapján ATOM! -
Reggaester #14 "... a játékra csak a STARCRAFT II után fog sor kerülni, AMI pedig IDÉN BIZTOSAN NEM várható." Már tavalyra ígérték, meddig húzzák még az agyam?! -
Majadi #13 Hát szerintem nem volt olyan sok opció a kettőben, hogy ne tanulta volna meg az ember rövid idő alatt..(jó a rúnás cuccok mások) -
darkhill #12 Egyébként nem tom h vagytok vele de asszem a video (nem a gameplay) hanem a into alapján nekem tulságosan gyürük urás feelinges volt. és nem szeretném h olyan hibába essen a blizzard h azt "másolja" le. remélem nem csalódok bennük :) viszont a gameplay nem olyan rosz csak furcsa elsőre ! -
#11 1* csak a képeket néztem meg, de a videó kicsit megnyugtatott :) -
#10 nekem az nem fog tetszeni hogy válogatni kell majd a páncélok és a fegyverek közt, hogy melyik jó rám, és melyik nem... -
Majadi #9 "A hordható páncélzat az elődökkel ellentétben osztályspecifikus lesz." Na hát ez az aminek nem örülök,reméltem marad a mindenkinek elérhető, ugyanaz, ami meglátszik ha felveszed. És néhány csak osztályra felvehető egyedi..(most furán fogalmaztam de bennem van 4 barna sör így a meccs után..)Mert hát micsoda vicces szituáció volt amikor mind a hatan saigonban basztuk szét dió(vagy béél) fejét!! -
#8 uhh tényleg :\ -
darkhill #7 Igen például nekem nem tetszik h lehulottak a levelek a fákról az utcsó képeken -
Rexhawk #6 alap
egyébként van még néhány dolog amiba beleköthetnék de ahhoz már nagyon fáradt vagyok -
Loverman #5 nemtom láttad-e a gameplay videót, a belső részek eléggé darkosak voltak. -
#4 mindenbe bele kell kötni?:/ -
#3 "linuxra mért nem?"
Mert a linuxosok elég okosak, hogy kitalálják, hogyan tudják futtatni -
#2 Diablo 2 nagyszerű játék, remélem a 3. rész is méltó folytatás lesz. A képeket elnézegetve nekem kicsit furcsának tűnik. Valahogy hiányzik belőle az a darkosság, ami a 2. rész jellemezte... -
Rexhawk #1 "A Blizzard nyolc évvel a második rész után jelentette be egyik legsikeresebb játékának újabb folytatását. A játék hű marad a régi hagyományokhoz."
melyik blizzard játék nem volt sikeres?
"ezek közül kettőt, a barbárt és a boszorkánymestert mutatták be a prezentációban."
a másik kaszt nem boszorkánymester(warlock) hanem örögüző(with doctor) lesz, én ugy tudom.
"hogy a játék csak PC és Mac platformon fog megjelenni"
linuxra mért nem?