20
-
#20 Nyilván a győzikesó nagyon jó intelligens műsör, ezért tudott rövid idő alatt a legjelentősebb tényezővé válni a tvzésben :D
"Egyél szart több millió légy nem tévedhet" -
Ulkesh #19 "Az újról beszélsz, ami MÉG MEG SEM JELENT."
És gondolod, hogy az új piacokon a már nem gyártott modellel házal az Apple?
Ne komolytalankodjunk kérem szépen.. -
god25 #18 He-hehe, hehe. Marad papírnehezék. -
onedge #17 Nyilvánvalóan szar az iPhone, ezért tudott az Apple a nulláról jelentős piaci tényezővé válni egy év alatt az okostelefonok mezőnyében. Másrészt meg a fő célpont - mint mindig - a vállalati szektor, ezt kellene felismerni. Persze valamiből kell szenzációt csinálni, úgyhogy mindezt csak halkan és zárójelben jegyeztem meg. -
#16 kína, japán: nem kell a 3G mert már 3,5G van
Én úgy tudom, hogy arrafelé már 4G van. Legalábbis azt hiszem, a 3,5G a HSDPA-t jelenti elvileg, ami már nálunk is működik. -
#15 aha ok-.- -
Cat #14 Az újról beszélsz, ami MÉG MEG SEM JELENT. -
#13 lol:D -
cateran #12 istenek az égben!! Ennyi sötét barmot....:nehéz volt megtalálni....
Világos igy már,mióta 3G-s? -
Wittao #11 Specifications
Screen size : 3.5 inches (diagonal)
Screen resolution : 480 by 320 pixels (163 ppi)
Input method : Multi-Touch
Storage : 8GB and 16GB
Cellular : UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
Wireless data : Wi-Fi (802.11b/g)
UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz) ......... háháháháháháááá ( SG.hu úgy írj cikket, hogy előtte olvasol !!! )
EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
Bluetooth 2.0 + EDR -
Lavigne #10 nem szeretnék senkitse elszomorítani, de az iphone 3G, hsdpa-s
katt -
nohea #9 Igen, a HSDPA-t szokás 3.5G-ként emlegetni. Egyébként van benne valami, hogy a japánokat hagyni kéne békén, náluk az egész mobiltelefónia már rég tök más (értsd: európai szemmel hihetetlen vad és őrült xD) utakon jár... @_@ -
KarmaXXL #8 "Vajon melyik Nokia modellre is gondolhattak?
Arrafele a Nokia sem éppen kedvelt márka. No meg mit is jelent a 3,5 G? Hivatalosan ilyen szabvány nincs is. "
Szerintem a HSDPA-ra gondoltak, legalábbis az E51-esem is "3,5G"-t jelez, amikor lát azt is. (Amúgy a lefedettség egyre jobb, csakhát az árak...) -
coolbboy83 #7 Vicces az egész..... a japánok meg egy külön téma....amikor a Motorola V3 volt a legvékonyabb gizdatelefon, akkor Japánban a NEC már vékonyabbat gyártott....
Amikor itt megjelent a 4096 szín, akkor ott már a 256 ezer is ciki volt..
Video telefonálás?? 3G??? A DTT meg a DoCoMo ezt már rég tudta... -
AYS #6 Engem a felhívtak a héten a t-mobiltól az aranykártya miatt kérdezték tőlem milyen telót akarok venni legközelebb mondom Iphone-t erre a csaj csak annyit mondott, hogy igen mi is várjuk nyár vége ősz elején vásárolható lesz de árat még nem tud mondani:) -
Ulkesh #5 "Az iPhone azonban Ázsiában nem lehet versenytársa a 3,5G-s internet-kapcsolattal rendelkező telefonoknak, amelyek a Nokia, a Samsung, vagy a Sony-Ericsson műhelyeiből kerülnek ki. "
Vajon melyik Nokia modellre is gondolhattak?
Arrafele a Nokia sem éppen kedvelt márka. No meg mit is jelent a 3,5 G? Hivatalosan ilyen szabvány nincs is. -
Doktor Kotász #4 "Ázsiában olyannyira nem szeretik az Apple legújabb csodáját, hogy amikor Jobs cége a szingapúri bevetésről tárgyalt, megállapodás nélkül kellett felállnia az asztal mellől, mert az M1 távközlési szolgáltató szerint nevetségessé válna a cég, ha a nevét adná az iPhone-hoz."
Ez nagyon üt. :-) -
kukacS3K #3 inkább az a vicces hogy kína, japán: nem kell a 3G mert már 3,5G van
magyarország: fizess havonta 10ezret és az ország egy kis területén tudsz korlátoltan netezni=vicc
az iphone jó viszont inkább fizetek 10-20ezerrel többet minthogy fizessem a két éves hűségnyilatkozattal a havi nemtomhányezret -
nohea #2 Kövezzetek meg, de ezzel totál egyet tudok érteni. ^.^ iPhone = kaki, az volt eddig is és még mindig az maradt. De a sok elvakított barom költse csak rá a pénzt, ha akarja, Jobs&co-nak úgyis csak az számít. -
#1 HÁHÁ! Végül csak visszanyalt a fagyi! Régiókód, korlátozások, tiltások, a keletiek bantuniggerek nézése, mindez idevezet! Eddig is tudtuk, de az agyhalott, istenkomplexusban szenvedő amcsi barátainknak még nem esett le.
Kína, vagy japán önmagában nagyobb piac, mint az USA, az EU meg legalábbis bőven felér az amcsikkal.
Ideje felébredni, a gyarmatbirodalmakat is felszámolták egykoron és a nagyhatalmak apró kis országokká zsugrodtak anno...
Én örülök. Lám, minden úgy van, ahogy lennie kell és mindenki azt kapja, amit megérdemel.