17
  • RViktor87
    Ha majd 500 Ft lesz a BlueRay lemez, akkor megveszem az írót, bármennyi is lesz. Addig nincs értelme, mert a DVD sokkal gazdaságosabb.
  • god25
    Hmmm. Nagyker áron már nem rossz:
    DVD ÍRÓ LG GGC-H20 L BLUE-RAY OLVASÓ DVD ÍRÓ BOX
    Net:22.142Ft Br:26.570Ft
    DVD ÍRÓ LG GGW-H20LRB BLUE-RAY DVD ÍRÓ SATA 2ÉV GAR
    Net:42.650Ft Br:51.180Ft (Ez már sokk! :)
  • 05lampard
    Adok érte tizezret.
  • MeoH #14
    1etertek. Azert nekem sem kellene kolcsonben verni magam, hogy vegyek 1et. De nekem nem er annyit, nincs szuksegem ra. Es igazabol nem az iro draga, hanem a korong. 15-16$, kb.2400-2600ft. Abbol tobb tucat dvdet veszel...
  • cateran
    Tudom mi van nyugaton,angliában élek lassan 4,5 éve:P Bizhatsz benne,hogy 400 dollárt sac/kb 300 fontot itt bárki ki tud köhögni simán,HA szüksége van az adott dologra és kell neki(pl én nem vagyok hajlandó kiadni 350 fontot a PS3-ra...mert az én szememben nem ér annyit...majd ha olcsób lesz,akkor talán...:S)
  • smv
    Majd ha nem veszi senki, akkor lenyomják az árát...
  • palm pilot
    Ha olcsóbb lesz, lesz tömeges vásárlás is. Nehogymár én dobjam össze a burzsuj cégeknek a luxusprofitot hogy aztán esetleg olcsóbban adhassák... Meg ha megveszik x ft-ért is, akkor sosem fogják fele annyiért adni.
  • JoinR
    floppy rulz
  • DjDano
    Persze tipikus felfogás, hogy "nyugaton" kánaán van, mindenki jól él... Pedig egy óriási baromság :D Amugy én is simán meg tudnám venni, de minek ennyi pénzért? Hülye azért nem vagyok _D
  • cateran
    A csóri magyarokra magasról szarik mindenki,ha még nem vettétek volna észre(egyszerüen Magyarország nemhogy nem a világ közepe,de még a széle is csak éppenhogy).....Ez nektek drága csak,nyugaton csak annak,aki sajnálja rá a pénzt valami okból:P
  • DjDano
    Ha mindenki úgy áll hozzá, hogy drága akkor nem megy le az ára... Ahhoz ugynis tömegesen kéne vásárolni
  • MeoH #6
    Ez meg mindig tul draga...
  • 1hengeresVmotor
    anno a 4x pio dvd írómat 55 k vettem de a lemez akkoriban arányosan olcsóbb votl mint a br ba a lemezek árát kellene 1. lenyomni aztán az írót...
  • DjDano
    Én se venném meg ennyiért, hozzáteszem erős kétségeim vannak afelől, hogy ezt nálunk is 60-ért fogják árulni...
  • dez
    Az 1000 Ft kürüli ár már egész elfogadható, legalábbis a DL-es DVD-khez képest.
  • ffxi
    400$ O_O az 60k körül van. Asszem várok :D
  • Alwares
    Jó lenne ha már árban ez is ott tartana mint a DVD, író 5k, lemez 30 forint