2014-ig marad az XP támogatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP egy egész tûrhetõen kiforrott rendszer, átlagfelhasználóknak ez a legjobb.
Ubuntu --> Amióta felraktam, nem bootoltam be windózt. Lehet, hogy bennem van a hiba. 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ki nem szarja le a Visztát?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
A játék részét rosszul tudod, de ebbe most ne menjünk bele; kinek mi a zsánere.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Játékra meg DX10,1? Jól mutat 3dmark-ban, de mint tudjuk, a pécés játékoknak leáldozott. <#beka2>#beka2>
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Szerintem a biztonsági cuccok (Mind kettõ: mert gondolom a tûzfalra, meg a rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszközre gondolsz, nem tudom mi egyéb van még a gyári XP-n ami biztonsági) pont a laptopra kellenek, mert azokat kiviszik a (tételezzük fel hogy) biztonságos céges belsõ hálóról, a veszélyes külvilágba.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Amire egyébként alig akart átállni, Win2k-ról vagy ME-rõl, de ismerek olyan örültet is aki 98SE-rõl alig akart váltani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/*WTF?!*/
És erre nagyon sokan nem jönnek rá
Semmi olyat nem tud felmutatni a pista, amiért akár egy póverjúzernek váltania "kéne" rá. Akkor meg csak parasztvakítás. Majd a következõ generácsió talán, mindenki arra vár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
... elég egy GUI-s Linux is bõven. <#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XP FOREVER.