30
Nokia N96
  • G3gI
    Hali N96om van leszedek hozza programokat pl:Shakme,NOKMOTE,stb.. (giroszkopos alkalmazasok) és 1szeruen nem indulnak el feltelepitem indito filet megakarom nyitni es semmi se csinal mit kene tegyek ??? help pls!!!
  • elims
    Elkelt.
  • elims

Eladó egy gyárilag független Nokia N96 töltőjével.
    Használt,de nem leharcolt állapotban.Apró kopások vannak rajta.
    Csere/beszámítás NEM érdekel!!!
    2 napig!
    Hatvanban,érte kell jönni (esetleg Mezőkövesd felé elviszem).Posta kizárt,csak személyes átvétel.

+3620/268-46-91 TOMI
  • Adaaam
    A tiéd se rossz ;)
  • Tinman #26
    Talán mert abban nincs GPS ^^
  • 5c0rp330n
    mármint minél nem tud többet? mert ha az N95-re gondolsz, erős tévedésben vagy.
  • Verseghy
    Szerintem szarul néz ki, és nem tud többet..
  • csgery
    Akkor miért nem veszel egy digfényképezőt, meg egy Nokia 3410 est?:D Árban lenne 60 ezer, olcsóbban kijönnél belőle.
  • ZilogR
    majd ha lesz rá c++ fordító, ami a telón sis-re fordít és enged ARM9 kódot beszúrni a progiba, nameg lesz induláskor "bekapcsolás parancssorban" üzemmód, akkor megveszem...

ja, fusson ám az MS-DOS is rajta!
  • dragon11
    Inkább G502 :D
  • w77d
    nálam a mobilos zene kiesett, mivel autóval közlekedek. A jó fényképező tényleg hasznos, csak amiatt gondolkodok valami komolyabb telón. Az ilyen java alkalmazás meg az olyan stereo anyámpicsája csengőhang abszolút nem izgat.
  • S8DJ
    nekem is volt n70 imádtam
    öhhöm :)
  • passatgt
    t68i a legjobb telefon akárki akármit mond
  • MikX
    Hát... én máshogy gondolom...
    Mivel szeretek fényképezni, és nincs mindíg nálam egy gép, és azért egy N82-nek már nagyonjó a kamerája, és mindíg nálamvan, így ez helyettesíti, akkor zenét is mindíg hallgatok ha utazok tömegközlekedéssel, és ez előfordul azért... :D
    És még sorolhatnám a funkcióit amiket kihasználok...
    De annak tleg nem tartom értelmét, aki csak azért vesz telefont, mert "trendi" meg tud villogni vele, és nem is használja, mer' anyu félévente tölti fel a kártyáját kilencázzaa' csak küldi a visszahívósokat...
  • w77d
    gyerekek mi a fasznak ilyen meg olyan telefon??? Basszus nekem már 3 éve egy LG F2400-am van és tökéletes, pedig már kocsiból is ejtettem ki. Nővérem meg veszi az újnál újabb csillogó szarokat, aztán mindegyik emgadja magát. Egyedül az erős kamerának van értelme, a többi szir-szarnak semmi értelme...
  • zoolee

N95 8gb
  • kemszi2
    még mindig az n70 a legjobb
  • MikX
    Hát... ez ízlés... sztem gagyiul néz ki, és semmi pénzért nem vennék szonierikszont...
    Az N96 meg sztem annyiból jó, hogy ugye 16Giga, meg jobban néz ki mint az N95, de én akkoris maradok az N82-nél, amire nekem kell, arra minden tekintetben jobb...
  • zoolee
    Nem, mert nekem n95 8 gb van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
  • kemszi2
    háhááá jó logo:D
  • stp4trick
    akkor már inkább ez:) bocs az offért, de ha már igényről van szó... és igényesebb is, bár a kijelzője szokás szerint kevésszínű
  • Adaaam
    * GSM 850/900/1800/1900 + WCDMA 2100
    * Series 60 3rd Edition Feature Pack 2
    * 2,8 hüvelykes, 16 millió színű, 240x320 képpontos megjelenítő
    * 5 megapixeles Carl-Zeiss lencsés autofókusz kamera, nem zárható, dupla LED-es villanó
    * 640x480 képpontos videó felvétel (30 képkocka/másodperc)
    * 640x480 felbontású előlapi kamera
    * GPRS, EDGE és HSDPA adatátvitel
    * USB, Bluetooth és WLAN kapcsolat
    * DVB-H mobil tévé és tévé kimenet
    * 128MB RAM és 256MB ROM
    * 16GB belső memória
    * Beépített GPS
    * 103x55x18mm, 125 gramm

http://www.nokia.hu/A4915001
  • passatgt
    kínai másoltat már lehet kapni
  • bubu13
    szeretnék és szerintem te is egy ilyen "ocsmámy" telót
  • zoolee
    És ocsmány is..-.-
  • ScarY MAN
    fórum->topic.
    egy kis infót ha ilyen sokan igényt tartanak rá.
    köhi

és ha beírod hogy google.com akkor bizony fck.
    nem kötekedni akarok :D
  • Tinman #4
    Ismét egy gagyi...fele akkora a CPU órajel mint N95(8GB) ill. N82-ben, és még 3D-t sem tud.
  • NEOreg3
    nem tudom mi ez, de igény az volna rá
  • Gladiator
    kösz a sok infót, tájékozottabb lettem.
  • szcsaby
    Hali mindenkinek!! Remélem be fog indulni ez a fórum!! Nagy az igény a telóra.A várható megjelenése: 2008 aug. 8-a.