Nokia N96
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy gyárilag független Nokia N96 töltõjével.
Használt,de nem leharcolt állapotban.Apró kopások vannak rajta.
Csere/beszámítás NEM érdekel!!!
2 napig!
Hatvanban,érte kell jönni (esetleg Mezõkövesd felé elviszem).Posta kizárt,csak személyes átvétel.
+3620/268-46-91 TOMI
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ja, fusson ám az MS-DOS is rajta!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mivel szeretek fényképezni, és nincs mindíg nálam egy gép, és azért egy N82-nek már nagyonjó a kamerája, és mindíg nálamvan, így ez helyettesíti, akkor zenét is mindíg hallgatok ha utazok tömegközlekedéssel, és ez elõfordul azért... 😄
És még sorolhatnám a funkcióit amiket kihasználok...
De annak tleg nem tartom értelmét, aki csak azért vesz telefont, mert "trendi" meg tud villogni vele, és nem is használja, mer' anyu félévente tölti fel a kártyáját kilencázzaa' csak küldi a visszahívósokat...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
N95 8gb
Az N96 meg sztem annyiból jó, hogy ugye 16Giga, meg jobban néz ki mint az N95, de én akkoris maradok az N82-nél, amire nekem kell, arra minden tekintetben jobb...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
* Series 60 3rd Edition Feature Pack 2
* 2,8 hüvelykes, 16 millió színû, 240x320 képpontos megjelenítõ
* 5 megapixeles Carl-Zeiss lencsés autofókusz kamera, nem zárható, dupla LED-es villanó
* 640x480 képpontos videó felvétel (30 képkocka/másodperc)
* 640x480 felbontású elõlapi kamera
* GPRS, EDGE és HSDPA adatátvitel
* USB, Bluetooth és WLAN kapcsolat
* DVB-H mobil tévé és tévé kimenet
* 128MB RAM és 256MB ROM
* 16GB belsõ memória
* Beépített GPS
* 103x55x18mm, 125 gramm
http://www.nokia.hu/A4915001
everything's better with music
egy kis infót ha ilyen sokan igényt tartanak rá.
köhi
és ha beírod hogy google.com akkor bizony fck.
nem kötekedni akarok 😄
...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(