Anakonda a Körösben?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Dehogy felesleges... legjobb urban legendek az ilyen esetekbõl születnek 😊
Szóval, igaz hogy berántott egy magyar szürkét a vízbe a Hortobágyon? <#idiota>#idiota>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ugyanakkor teljesen felesleges az a pánik, ami az ilyen híreket övezi. Mivel tanultam róla, és ráadásul nekem is van itthon kígyóm, valamennyire tisztában vagyok vele, hogyan viselkednek ezek az állatok. Egyáltalán nem azok a vérmes aktívan mindenki felzabálására törõ gyilkológépek, aminek sokan látják (vagy inkább erõnek erejével látni akarják) õket.
Egy három-négy méteres óriáskígyó nem támad meg egy felnõtt embert, hacsak nem piszkálják, hergelik, vagy nincs halálosan kiéhezve. A kígyók nem gyilkolni, csak enni akarnak, mégpedig lehetõleg úgy, hogy közben õk maguk ne kerüljenek veszélybe. Egy ember egyszerûen nem illik bele a normális "kajafogalmukba". Ettõl függetlenül nem mondtam, hogy nem lehet veszélyes egy elszökött óriáskígyó, de semmiképpen nem annyira, mint azt láttatni szeretnék. Egy elkóborolt agresszív kutya jóval nagyobb veszélyt jelent, mégsem keltene negyedakkora pánikot sem mint egy kígyó.
nemtom mit szólnál ha a Körösben úszkálva elsederne melletted egy ilyen pár méteres kis jószág...
szerencse, hogy te ilyen kemény vagy...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ettõl függetlenül az öröklött magatartásformáik megvannak, tehát nem lehet azt mondani, hogy nem veszélyes. Reflexbõl is odakaphat egy megfelelõ ingerre, és ha egy kígyó valamit egyszer elkapott azt nem szívesen engedi el.
Ugyanakkor ha figyelembe veszed, hogy mekkora a valószínûsége annak, hogy valakinek pont bemászik az udvarába és megeszi a kutyát akkor szerintem nem kell aggódni. A legvalószínûbb az, hogy a kígyó eltûnik és sosem találják meg, õsszel pedig a hidegben elpusztul.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Na, de ha tényleg el is szökött volna...nem fog embereket enni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mellesleg 8 méteres óriáskígyók a vadonban fordulnak elõ nagyon nagyon ritkán. A fogságban tartottak között általában a kockás és a tigrispitonok nõnek legnagyobra, és õk is általában 3,5-4,5 méter körüli testméretet érnek el.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Te jó ég, az anakonda majd biztos párosodik a pár éve látott pannon tigrissel és aztán az utódok elözönliok a világot! Meneküljünk.
1.:Ha a csávó levitte fürdeni a kígyót a patakhoz akkor nem lehetett több pár méteresnél, révén egy annál nagyobb állatot nem igen lehet csakúgy hurcolászni (és egyébként a valaha fogott legnagyobb hitelesen lemért anakonda 6 méteres volt). Nagyobbra nem fog nõni mert legkésõbb télen elpusztul. Egy két-három métertes állat nem jelent veszélyt emberekre, hacsak valaki nem megy oda és tekeri a nyaka köré.
2.:Ha engedte magát hurcolászni akkor valószínûleg a kígyó meglehetõsen szelíd. Hozzászokott az emberekihez, nem bántja õket. A fogságban tartott kígyókat egyébként is általában elõre megölt patkányokkal, nyulakkal etetik. Nem valószínû, hogy most hirtelen rákap az emberhúsra.
3.:Ellentétben a rémfilmekben látható kígyókkal, a valódiakat nem küldik el a kígyóiskolába ahol megtanulnák, hogy nekik elsõdleges életcéljuk az, hogy a békés mit sem sejtõ lakosságot terrorizálják és halomra gyilkolják. Valóban, egy négy öt méternél hosszabb óriáskígyó bizonyos esetekben veszélyes lehet egy emberre (inkább egy kisgyerekre), de ez még így is elhanyagolható. Azokon a területeken ahol vadon élnek nagy szában ilyen kígyók többévente egyszer történik ilyen baleset. Nagyobb esélye van annak, hogy kimész az erdõbe és ráddõl egy fa.
Ettõl függetlenül aki élvezi, hogy pánikolhat, az csak nyugodtan tegye, amint a média rákap a dologra attól kezdve úgysem lehet majd leállítani...
de kajak fürdési tilalom van?ez ilyen komoly passzákmek
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy komolyra fordítva a szót, szerintem lehetséges, volt már példa állatszökésekre, remélem elkapják mielõtt valami kárt okozna...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
kígyó..
<#idiota>#idiota>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Bár mondjuk, ha a krokodil megél a pincében akkor egy kígyó...😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Itt nem is tok olyan hülyérõl aki ilyen dögöket tart.
Majd ma kiderül.
Amúgy kihez van szerencsénk,nem ismerlek?
Most Szarvason és Békésszentandráson is fürdési tilalom van, ha minden igaz. De lehet, hogy ez sem teljesen igaz. Hivatalos forrásról nem tudok, az elõdöntõt néztem, nem pedig a helyi csatornákat. 😛
Végezetül itt egy kép a netrõl, amelyen egy afrikai sziklapiton látható, csakhogy rémisztgessük egy kicsit a népet:

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ezen most itt fetrengek! 😄
Így el tudtam képzelni a fejet hogy így nézed, és így mondod hogy... 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehetetlen, hogy valaki ekkorát sz@rjon.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?