223
Lehetséges?
  • asszongyahogy
    ja, de valószínübb, h néhány helyi rézbőrű lovasította meg a betonkeverőt, na nem azért h dolgozzanak vele, hanem h leadják a MÉH-be.
  • Taibi
    Újabb ijesztő fotó került nyilvánosságra.
    Csak erős idegzetűeknek!
    +18
  • Csucsu00
  • LaszloLedzenyi
    nem benszülött volt a munkás??
  • Csucsu00
    egy másik: Egyik nyaralónál eltünt egy betonkeverő és egy segédmunkás, valószinü az anakonda az elkövető!!!!! :D
  • TomDantes
    Egy kigyó hogy riogat szörcsögő hanggal?
  • milk41
    mg42 töltve,megyek irtani
  • Csucsu00
    idézet az iwiwről:
    Emberek!!!! Egy magát csak Józsi kódnéven megnevező hírforrás szerint a FÚRUGYI holtágszakaszon több sokattapasztalt horgászember szeme láttára rendezett vérfürdőt egy kígyónak látszó élőlény. Az eset kapcsán csak zavaros információk szűrődtek ki.
    De az biztos, hogy az áldozat egy kendermagos háziszárnyas volt (Ó BOLDOGTALAN) valmint kiderült a kígyó (idézem) "olyan kockásos bőre vót mint a linóleum oszt olyan szája vót mint a kupecbuxa (valamint) szörcsögő hangal riogatott minden strandolót!!!!"
    No szóval kapára kaszára kígyó van a határba!!!!!!!!!!
  • mrzoltan
    A kajakosok szarnak rá.Most is ott basza őket az isten a vízen,lehet a dögöt keresik.:D:D Önkéntesek.
  • Taibi
    Már sikerült képet is csinálni róla.
  • mrzoltan
    Hát...
    Majd fogunk akkor siklót.
  • sz4bolcs
    Tehát ha nem találkozunk a vérszomjas fenevaddal, és nem nyír ki minket, akkor eszünk? :D
  • cucmalajmc
    Szarvason szoktunk nyaralni. mindig fürdőzők meg kenusok zavarják a horgászokat. mást nemtudtak kitalálni ellenük -.-

• TomDantes
    Egyébként azt hallottátok hogy egy Kőrös van az anakodában?
  • mrzoltan
    Anaconda pecsenyére,meghívok minden topiklakót.
    Interaktív program:
    anaconda keresé a körösben,ezek után találtak fügvényében,grill party.
  • LeWyTy
  • Pluskast
    Elveszett az anacondám nem látta valaki.....??
  • dragon11
    Mit paráztok?Ez a trópusokon él, tehát a forró övezetbe.Legkésőbb télen megdöglik, márha igaz ez az egész. :)

Btw, ha 2méternél nem hosszabb, nem fog emberekbe "kárt" tenni..max megeszik 1-2 nyulat.. 1-2 madarat.. de ez életének 90%át a vízben éli, csak néha jön ki a vízből.:)
  • Firerock
    Köszönjük,leülhetsz,eggyes
  • Zenszkij
    Inkább "vizi"csiklók vannak a Kőrösben, de attól nem kell tartani, sőt :D:D
  • asszongyahogy
    Bocs, tegnap nem volt nálam a nagyítom... Amúgy szerintem elolvastátok, az nem anakonda, hanem anyakoca a kőrősben. Mi lesz a következő totyik címe, Godzilla a rákos-patakban?
  • Bala10
    nahh, bezzeg tegnap este nem panaszkodtál a "gyík"ra...
  • sz4bolcs
    OMG, mit olvasok esgén... FELROBBANT AZ ATOMERŐMŰŰŰŰŰ? :DD:D:D::D
  • sz4bolcs
    nem mászik = nem úszik
  • sz4bolcs
    A nyakba kell tekerni, akkor nem mászik el.
  • GTheo
    :DDDDDDDDD
  • bujcsik555
  • guardian hero
    Imádkozzunk, hogy ne ússzon fel Paksig... belegondolni se merek, milyen szörnyszülött keletkezne, ha még kapna egy kis sugárzást is...
  • John Cena
    én a Dunára megyek szólok ha láttam:D
  • mrzoltan
    oks,thx.
    Majd megyünk elkapjuk.
  • bens
    kíváncsi lennék hogy fogsz meg úgy egy 2m-es anakondát fürdés közben, ami arról híres h lételeme a víz, h ne menjen el. na mind1, én járok evezni a tiszára. majd szólok ha láttam :)
  • mrzoltan
    Nem talán úgy volt,hogy 2 kígyót vitt le és az egyikkel bement vagy belerakta a vízbe és fogta,tehát nem az ment el mai nála volt ,hanem a másik ami gondolom a parton volt csak szarul volt tárolva.
  • mrzoltan
    Megussztattad a kígyód...
  • bens
    ezt azért még nem értem. leviszi valaki a kígyóját, belengedi a vízbe és majd arra számít h visszajön? mert ugye ritkán látni kígyót pórázon sétálni.
  • asszongyahogy
    de itt nem gyíkról van szó te...
  • Bala10
    az nem anakonda, csak mezítelenül fürödtem
  • circa
    Jaja, én is fogom a hasam rajtuk, meg már kezdem sajnálni azt a szerencsétlen kígyót is
  • mrzoltan
    Nem akmu kajakra,pisze bácsi-val beszéltem azt mondta ,hogy tényleg benne van,a hülye elment megfürdetni a kígyót és a másik meg elszökött:mert 2őt vitt le.
  • fifi
    amúgy énszerintem kamu... se a beolon, se sehol nincs semmi róla... van komám aki egész nap pecázik ilyenkor, halőr sem mondott semmit neki...
  • sz4bolcs
    Én agyon röhögtem magam ezeken a kommenteken. :D::DD