Anakonda a Körösben?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, tegnap nem volt nálam a nagyítom... Amúgy szerintem elolvastátok, az nem anakonda, hanem anyakoca a kõrõsben. Mi lesz a következõ totyik címe, Godzilla a rákos-patakban?

nahh, bezzeg tegnap este nem panaszkodtál a "gyík"ra...<#szomoru2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

sz4bolcs
OMG, mit olvasok esgén... FELROBBANT AZ ATOMERÕMÛÛÛÛÛ? 😄D😄😄:😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
nem mászik = nem úszik

sz4bolcs
A nyakba kell tekerni, akkor nem mászik el.

GTheo
😄DDDDDDDD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bujcsik555
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

guardian hero
Imádkozzunk, hogy ne ússzon fel Paksig... belegondolni se merek, milyen szörnyszülött keletkezne, ha még kapna egy kis sugárzást is... <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

John Cena
én a Dunára megyek szólok ha láttam😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mrzoltan
oks,thx.
Majd megyünk elkapjuk.
bens
kíváncsi lennék hogy fogsz meg úgy egy 2m-es anakondát fürdés közben, ami arról híres h lételeme a víz, h ne menjen el. na mind1, én járok evezni a tiszára. majd szólok ha láttam 😊

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

mrzoltan
Nem talán úgy volt,hogy 2 kígyót vitt le és az egyikkel bement vagy belerakta a vízbe és fogta,tehát nem az ment el mai nála volt ,hanem a másik ami gondolom a parton volt csak szarul volt tárolva.
mrzoltan
<#hehe> Megussztattad a kígyód...
bens
ezt azért még nem értem. leviszi valaki a kígyóját, belengedi a vízbe és majd arra számít h visszajön? mert ugye ritkán látni kígyót pórázon sétálni.

de itt nem gyíkról van szó te...

az nem anakonda, csak mezítelenül fürödtem<#miaz>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

circa
Jaja, én is fogom a hasam rajtuk, meg már kezdem sajnálni azt a szerencsétlen kígyót is<#idiota>

mrzoltan
Nem akmu kajakra,pisze bácsi-val beszéltem azt mondta ,hogy tényleg benne van,a hülye elment megfürdetni a kígyót és a másik meg elszökött:mert 2õt vitt le.
fifi
amúgy énszerintem kamu... se a beolon, se sehol nincs semmi róla... van komám aki egész nap pecázik ilyenkor, halõr sem mondott semmit neki...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sz4bolcs
Én agyon röhögtem magam ezeken a kommenteken. 😄:😄D

fifi
akkor hajrá...
kilóra is meg nagyságra is sztem nagyobb vagyok 😊 sõt Csucsu 00 is, bár nemigen pancsolunk a Körösben mert egy posvány per pillanat. viszont a parton lehet sörözni

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzoltan
Grat,azért jó dolog volt a komment alatta...<#banplz>
én linekeltem az iwiwre! <#idiota>

kakaoskalacs
This is MaDNeEsS

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mrzoltan
Az király csak kifoghatnák a dögöt.
bens
ha csak 2 méteres, akkor viszont örülhet aki ráakad, ugyanis nem kis szajrét kap érte idehaza.

mrzoltan
<#hehe> IWIW-en kint a topik linkje,azt beszóltak.
Sok hülye megtalálható ott,az üzifalon.

Amúgy kb 2 méteres "csak".
A fürdési tilalom most komoly vagy kacsa.
Keresi egyáltalán vki azt a dögöt?
schrank
ez nem miselvájd új filmjének címe ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mama2
Ez detökszép<#smile>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sz4bolcs
Téged el is kapna...

fifi
arra én járok piálni 7végén...

LaszloLedzenyi
De sokan vagyunk Békés megyébõl.Nagybátyámnak az Arborétum soron van nyaralója remélem arra nem jár mer kikéne menni csobbani kicsit

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bens
mivel vízben él, valószínû h kibírja vízben

bens
és a vízisikló hogy bírja ki?

Cuchulainn
Hát még mirõl beszélgettek! Ezentúl csak kutyát esznek...<#taps>
(Ha valaki nem értené)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

mrzoltan
Hát alapíts egy céget.Szarvasi Anakondasimogató kft.
Biztos befutó.
<#hehe>
guardian hero
ez jó 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mrzoltan
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Ez qva nagy.
Remélem ez kacsa,még szerencse ,hogy nem járok a körösre,mert koszos.

Hol engedte el?
Haki hídnál?
Pesze...csak az átlagember a kóbor kutyát ismeri, az természetes számára, az anakodna pedig nem...és már indul is rémtörténet...az anakodna mészárol a magyar folyókban....

bujcsik555
Ilyen eset felénk is volt, az öregasszonyok félrehallottak vmit, és nagy patária lett belöle. Az alap sztory az volt, hogy egy komának volt 3 kígyója, vmilyen piton. Egy megdöglött közülük, é s a gazda elvitte az erdõbe, és elásta. Egyik öregasszony csak annyit hallott hogy kivitte az erdõbe, tehát más napra az lett a történet hogy megszökött a 3 piton, és az erdõ mellett látták õket, ahogy egy kutyát esznek.<#idiota> Rádaásul nem is akárhogy ették, nagyokat haraptak ki belõle. Pedig tudomásom szerint a kígyók egybe nyelik le kaját. 1 hétbe telt mire minden öregasszony megtudta az igazságot. Persze egyesek hasznot húztak volna belöle, volt aki ment a kigyotulajhoz hogy fizesse meg az állatait amiket megevett a kigyo A legjobb a tehenek voltak<#banplz>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
vegyél egy anakondát, kerits el egy részt a vizböl engedd el a kigyot, és dobálj húscafatokat a vízbe. Indulhat a biznisz. <#idiota>

Ha bejön akkor egy egész csorda kigyot vehetsz majd 😄

szintén 😄

Cuchulainn
Hát ügyesnek kell lenned, ha egyszer jól belakik akkor utána akár hónapokig sem eszik újra 😛

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Firerock
én hugomra gondoltam

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
hát ja😊

guardian hero
Tegyél a horogra egy fél disznót.

Szarvas nem uncsi város kitalálnak mindig valami falloszságot! <#idiota>

Firerock
mivel lehet anakondát fogni?ma megyek horgászni😊

Firerock
gyorsan körbe kéne keríteni és belépõt szedni😊

mrzoltan
legalább a köröst is elfoglalja a nemzeti park.
Meg indulhat a katasztrófa turizmus.