Anakonda a Körösben?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kilóra is meg nagyságra is sztem nagyobb vagyok 😊 sõt Csucsu 00 is, bár nemigen pancsolunk a Körösben mert egy posvány per pillanat. viszont a parton lehet sörözni
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sok hülye megtalálható ott,az üzifalon.
Amúgy kb 2 méteres "csak".
A fürdési tilalom most komoly vagy kacsa.
Keresi egyáltalán vki azt a dögöt?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
(Ha valaki nem értené)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ez qva nagy.
Remélem ez kacsa,még szerencse ,hogy nem járok a körösre,mert koszos.
Hol engedte el?
Haki hídnál?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha bejön akkor egy egész csorda kigyot vehetsz majd 😄
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"