223
Lehetséges?
-
asszongyahogy #143 ja, de valószínübb, h néhány helyi rézbőrű lovasította meg a betonkeverőt, na nem azért h dolgozzanak vele, hanem h leadják a MÉH-be. -
Taibi #142 Újabb ijesztő fotó került nyilvánosságra.
Csak erős idegzetűeknek!
+18 -
Csucsu00 #141 -
#140 nem benszülött volt a munkás?? -
Csucsu00 #139 egy másik: Egyik nyaralónál eltünt egy betonkeverő és egy segédmunkás, valószinü az anakonda az elkövető!!!!! :D -
TomDantes #138 Egy kigyó hogy riogat szörcsögő hanggal? -
#137 mg42 töltve,megyek irtani -
Csucsu00 #136 idézet az iwiwről:
Emberek!!!! Egy magát csak Józsi kódnéven megnevező hírforrás szerint a FÚRUGYI holtágszakaszon több sokattapasztalt horgászember szeme láttára rendezett vérfürdőt egy kígyónak látszó élőlény. Az eset kapcsán csak zavaros információk szűrődtek ki.
De az biztos, hogy az áldozat egy kendermagos háziszárnyas volt (Ó BOLDOGTALAN) valmint kiderült a kígyó (idézem) "olyan kockásos bőre vót mint a linóleum oszt olyan szája vót mint a kupecbuxa (valamint) szörcsögő hangal riogatott minden strandolót!!!!"
No szóval kapára kaszára kígyó van a határba!!!!!!!!!! -
#135 A kajakosok szarnak rá.Most is ott basza őket az isten a vízen,lehet a dögöt keresik.:D:D Önkéntesek. -
Taibi #134 Már sikerült képet is csinálni róla.
-
#133 Hát...
Majd fogunk akkor siklót. -
#132 Tehát ha nem találkozunk a vérszomjas fenevaddal, és nem nyír ki minket, akkor eszünk? :D -
cucmalajmc #131 Szarvason szoktunk nyaralni. mindig fürdőzők meg kenusok zavarják a horgászokat. mást nemtudtak kitalálni ellenük -.-
-
TomDantes #130 Egyébként azt hallottátok hogy egy Kőrös van az anakodában? -
#129 Anaconda pecsenyére,meghívok minden topiklakót.
Interaktív program:
anaconda keresé a körösben,ezek után találtak fügvényében,grill party. -
#128 -
#127 Elveszett az anacondám nem látta valaki.....?? -
#126 Mit paráztok?Ez a trópusokon él, tehát a forró övezetbe.Legkésőbb télen megdöglik, márha igaz ez az egész. :)
Btw, ha 2méternél nem hosszabb, nem fog emberekbe "kárt" tenni..max megeszik 1-2 nyulat.. 1-2 madarat.. de ez életének 90%át a vízben éli, csak néha jön ki a vízből.:) -
#125 Köszönjük,leülhetsz,eggyes -
Zenszkij #124 Inkább "vizi"csiklók vannak a Kőrösben, de attól nem kell tartani, sőt :D:D -
asszongyahogy #123 Bocs, tegnap nem volt nálam a nagyítom... Amúgy szerintem elolvastátok, az nem anakonda, hanem anyakoca a kőrősben. Mi lesz a következő totyik címe, Godzilla a rákos-patakban? -
Bala10 #122 nahh, bezzeg tegnap este nem panaszkodtál a "gyík"ra... -
#121 OMG, mit olvasok esgén... FELROBBANT AZ ATOMERŐMŰŰŰŰŰ? :DD:D:D::D -
#120 nem mászik = nem úszik -
#119 A nyakba kell tekerni, akkor nem mászik el. -
#118 :DDDDDDDDD -
#117 -
#116 Imádkozzunk, hogy ne ússzon fel Paksig... belegondolni se merek, milyen szörnyszülött keletkezne, ha még kapna egy kis sugárzást is... -
#115 én a Dunára megyek szólok ha láttam:D -
#114 oks,thx.
Majd megyünk elkapjuk. -
#113 kíváncsi lennék hogy fogsz meg úgy egy 2m-es anakondát fürdés közben, ami arról híres h lételeme a víz, h ne menjen el. na mind1, én járok evezni a tiszára. majd szólok ha láttam :) -
#112 Nem talán úgy volt,hogy 2 kígyót vitt le és az egyikkel bement vagy belerakta a vízbe és fogta,tehát nem az ment el mai nála volt ,hanem a másik ami gondolom a parton volt csak szarul volt tárolva. -
#111 Megussztattad a kígyód... -
#110 ezt azért még nem értem. leviszi valaki a kígyóját, belengedi a vízbe és majd arra számít h visszajön? mert ugye ritkán látni kígyót pórázon sétálni. -
asszongyahogy #109 de itt nem gyíkról van szó te... -
Bala10 #108 az nem anakonda, csak mezítelenül fürödtem -
#107 Jaja, én is fogom a hasam rajtuk, meg már kezdem sajnálni azt a szerencsétlen kígyót is -
#105 Nem akmu kajakra,pisze bácsi-val beszéltem azt mondta ,hogy tényleg benne van,a hülye elment megfürdetni a kígyót és a másik meg elszökött:mert 2őt vitt le. -
#104 amúgy énszerintem kamu... se a beolon, se sehol nincs semmi róla... van komám aki egész nap pecázik ilyenkor, halőr sem mondott semmit neki... -
#103 Én agyon röhögtem magam ezeken a kommenteken. :D::DD