Anakonda a Körösben?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad lehet! a biztonság kedvéért beborítom még 5cm-es kazánlemezzel az egészet!<#idiota>

bujcsik555
10X10 zártszelvény? Nem lesz az tulkicsi? Már nem azért de nem árt az óvatosság

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

😄😄

Héééé!!!! Ma halottam hogy a tûzoltók szivtak vizet a körösbõl, és felszivták a tûzoltóautó tartájába az ANAKONDÁT, de nem vették észre!!!! Elmentek oltani egy égõ nádast és ahogy locsoltak a tartájból kilocsolták az anakondát...!!!!!
Na mindegy én ma délután 10x10-es zártszelvénbõl heggesztettem magamnak egy anakonda elleni ketrecet, mert csak igy merek bemenni a körösbe!!!! ja és ha van valakinek olyan szigonypuskája amibe van sokkoló beépítve és infra hõdetektor szivesen megveszem.....!!!! Kockabálát és Hajdú mosógépet adok cserébe!!!!!

milk41
ez a kép 3éves,de azért szép példány

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

redbull0304
Az óriáskígyók több havonta, félévente esznek, egyszer-kétszer! 😊

az is lenne neki reggelire szerintem.haveromnak is vannak kigyóí de fele ekkorák szerencsére és az is naponta 70egeret eszik.

Egy ovovdai kiscsoportot, meg a a dadusnénit mellé desszertnek

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

bens
aha ez már bepuszilna egy gyereket

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

neked még elefánt😊

redbull0304

Csuhai G
Kalap? Vagy esetleg egy elefánt, amit megevett egy kigyó? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mrzoltan
oks,thx:ezt kipróbálom.
jaaaa.akkor vágjál ki olyan formát amien a cápáknak van uszikáj és 1x,2x rájukijesztesz és nyomukat se fogod látni.
ha nem jönn be fúrd ki húszas fúróval a kenút

mrzoltan
de a kenusokkal van a gond,nem a horgászokkal.
robbansd fel a partott és nem fognak horgászni ott többet.de akkor robbasd ha ott vannak😄😄

mrzoltan
grat hozzád,indulnod kellett volna a MR.Anaconda hungary-n.
príma😄😄

redbull0304
<#hehe><#eljen>

gameplusz
Egy jól sikerült portré rólam:

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

bujcsik555
Szia Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

mrzoltan
<#zavart1><#hehe><#hehe>
gameplusz
2 méteres, jó bõrben lévõ anakonda hím keresi társát a Kõrös-menti településeken. Ha egy kis kikapcsolódásra, vagy közös vadászatra vágyó dögös anakonda nõstény vagy, itt az alkalom, jelentkezz! Szép, igényesen kialakított vízparti fészkemben kényeztetnélek. Csak orális szex jöhet szóba!

Csörögj bátran, csörgõkígyók ne csörögjenek, hívjanak!

06-ANAKONDA

Ui.: a telefonom nem vízálló, ezért csak a parton értek el!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mrzoltan
Mert a Duna szar,ez csak a Szarvasi Holt-ágban van.
<#hehe>
Olcsóvér
ilyen mé nincs a dunában?

Acer Aspire one

mrzoltan
te is keresed?<#hehe>
bens
nana, én is kajakos vagyok ám.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

LaszloLedzenyi
lerakta a tojásait, a meleg vizbe gyorsabban kikel<#idiota><#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Cuchulainn
És mi a toszt csinált a kendermagos tyúk a holtágban? Ülõfürdõt vett? 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

ja, de valószínübb, h néhány helyi rézbõrû lovasította meg a betonkeverõt, na nem azért h dolgozzanak vele, hanem h leadják a MÉH-be.

Újabb ijesztõ fotó került nyilvánosságra.
Csak erõs idegzetûeknek!
+18

<#idiota><#idiota><#idiota>

LaszloLedzenyi
nem benszülött volt a munkás??<#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

egy másik: Egyik nyaralónál eltünt egy betonkeverõ és egy segédmunkás, valószinü az anakonda az elkövetõ!!!!! 😄

Egy kigyó hogy riogat szörcsögõ hanggal?

milk41
mg42 töltve,megyek irtani

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

idézet az iwiwrõl:
Emberek!!!! Egy magát csak Józsi kódnéven megnevezõ hírforrás szerint a FÚRUGYI holtágszakaszon több sokattapasztalt horgászember szeme láttára rendezett vérfürdõt egy kígyónak látszó élõlény. Az eset kapcsán csak zavaros információk szûrõdtek ki.
De az biztos, hogy az áldozat egy kendermagos háziszárnyas volt (Ó BOLDOGTALAN) valmint kiderült a kígyó (idézem) "olyan kockásos bõre vót mint a linóleum oszt olyan szája vót mint a kupecbuxa (valamint) szörcsögõ hangal riogatott minden strandolót!!!!"
No szóval kapára kaszára kígyó van a határba!!!!!!!!!!

mrzoltan
A kajakosok szarnak rá.Most is ott basza õket az isten a vízen,lehet a dögöt keresik.😄😄 Önkéntesek.
Már sikerült képet is csinálni róla.

mrzoltan
Hát...
Majd fogunk akkor siklót.<#hehe>
sz4bolcs
Tehát ha nem találkozunk a vérszomjas fenevaddal, és nem nyír ki minket, akkor eszünk? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szarvason szoktunk nyaralni. mindig fürdõzõk meg kenusok zavarják a horgászokat. mást nemtudtak kitalálni ellenük -.-

Egyébként azt hallottátok hogy egy Kõrös van az anakodában? <#papakacsint>

mrzoltan
Anaconda pecsenyére,meghívok minden topiklakót.
Interaktív program:
anaconda keresé a körösben,ezek után találtak fügvényében,grill party.
LeWyTy
<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pluskast
Elveszett az anacondám nem látta valaki.....??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

dragon11
Mit paráztok?Ez a trópusokon él, tehát a forró övezetbe.Legkésõbb télen megdöglik, márha igaz ez az egész. 😊

Btw, ha 2méternél nem hosszabb, nem fog emberekbe "kárt" tenni..max megeszik 1-2 nyulat.. 1-2 madarat.. de ez életének 90%át a vízben éli, csak néha jön ki a vízbõl.😊

Firerock
Köszönjük,leülhetsz,eggyes

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Zenszkij
Inkább "vizi"csiklók vannak a Kõrösben, de attól nem kell tartani, sõt 😄😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?