Anakonda a Körösben?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Na mindegy én ma délután 10x10-es zártszelvénbõl heggesztettem magamnak egy anakonda elleni ketrecet, mert csak igy merek bemenni a körösbe!!!! ja és ha van valakinek olyan szigonypuskája amibe van sokkoló beépítve és infra hõdetektor szivesen megveszem.....!!!! Kockabálát és Hajdú mosógépet adok cserébe!!!!!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ha nem jönn be fúrd ki húszas fúróval a kenút

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Csörögj bátran, csörgõkígyók ne csörögjenek, hívjanak!
06-ANAKONDA
Ui.: a telefonom nem vízálló, ezért csak a parton értek el!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Emberek!!!! Egy magát csak Józsi kódnéven megnevezõ hírforrás szerint a FÚRUGYI holtágszakaszon több sokattapasztalt horgászember szeme láttára rendezett vérfürdõt egy kígyónak látszó élõlény. Az eset kapcsán csak zavaros információk szûrõdtek ki.
De az biztos, hogy az áldozat egy kendermagos háziszárnyas volt (Ó BOLDOGTALAN) valmint kiderült a kígyó (idézem) "olyan kockásos bõre vót mint a linóleum oszt olyan szája vót mint a kupecbuxa (valamint) szörcsögõ hangal riogatott minden strandolót!!!!"
No szóval kapára kaszára kígyó van a határba!!!!!!!!!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Interaktív program:
anaconda keresé a körösben,ezek után találtak fügvényében,grill party.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Btw, ha 2méternél nem hosszabb, nem fog emberekbe "kárt" tenni..max megeszik 1-2 nyulat.. 1-2 madarat.. de ez életének 90%át a vízben éli, csak néha jön ki a vízbõl.😊