686
Galgagyörk
-
#366 na hozzánk ma reggelre be is törtek ezek az aranyos hőn szeretett cigányok.de azért védjük csak őket... -
#365 kurva kemény vagy. aztán feljentenek, hogy kissebségit kutyával támadsz. Jobbik esetetben. Rosszabb esetben az említett 28 cigány. -
#364 Ez Jedi úr üzenetére ment. -
#363 Ráengedem a kutyát... -
#362 Azért ez nem olyan egyszerű. Nálunk is volt már olyan, hogy pl. lomtalanítás volt és apummal hordtuk ki a házzal szemben lévő parkolóba a lomot, ugye egy kanapé kivitelénél mind a két kezünk foglalt, a kaput nem tudtuk becsukni, de amúgy is csak egy olyan 15 méterre volt a lerakó hely a házunktól. Azalatt a kb. 20 mp alatt 4 cigány ment be a házunkba és a bent már összegyűjtött lomok között guberált. Szinte lehetetlenség kiküldeni őket, és "nyomulnak" beljebb, hogy ugyan adjam már nekik a biciklimet, hisz nekünk 4 is van, meg hogy adjam neki a cipőmet, stb.
Kurva sokáig tartott mire kitessékeltük őket, megverni nem is tudtuk volna, hisz többen voltak, ráadásul az a köcsög "boxos-cigány" fajtából valóak. Ha meg mégis erőszakkal dobtuk volna ki őket, kb. 4 perc alatt 28 másik lett volna a házunknál. Tehát elég reménytelen. -
#361 De elmondta a hölgy járt a polgármesternél is. Ha az szarik rá akkor megyek a jegyzőhöz, úgyis ő intézné el, akkor is, ha a polgármester csinál vmit. Szal nem állok meg az első kudarc után ha nekem van színtiszta igazam. -
#360 De ugye MI ebből a tanúlság?!
Nem kell hagyni, hogy betegyék a lábukat. Megelőzés. Ergó, aki nem akarja őket a közelébe engedni (település szinten sem), annak van igaza, aki pedig ezért fasisztát kiált, az az elmebeteg. -
#359 "Amúgy ami még ma szöget ütött a fejembe az az, hogy ha ezek a cigányok valóban önkényes lakásfoglalók voltak és a család elmondása szerint már 3 éve élősködnek rajtuk, hogy a büdös rákba nem tudták még kitenni őket onnan???"
A választ a "nagyszerű" magyar jogrendszerünkben találod meg. Nem rakhatod ki a saját birtokodról a saját tulajdonodból nem dobhatod ki. Csak úgy hogyha bírósághoz fordúlsz. Nevetséges.... -
#358 Helyes! -
#357 Kinek kicsi, kinek nagy. Nem a he[szin=redJ[/szin]esírási szabályokhoz igazítottam. -
#356 Egy kis érdekesség. -
#355 -
balcsipisti #354 Szeretettel várlak FÓRUMOMBAN -
balcsipisti #353 Én védem a tisztességes embereket legyenek romák, magyarok, vagy tartozzanak akármilyen népcsoporthoz! -
Micsu #352 van egyáltalán olyan ember aki védi a romákat? -
#351 na szép. én meg kellemetlenül érzem magam, és nem tudok lenyugodni, ha felállok, és az idős emberek nem akarnak leülni a helyemre:) -
#350 ok csak hirtelen az első sorodat olvastam és azt hittem hogy te is csak az első sorra lettél figyelmes -
#349 Én sem dakota barátainkról pofázok, hanem úgy általában azokról, akik azt hiszik, hogy az emberi fajhoz tartoznak a Föld nevű bolygón...PEDIG NEM!
Rohadékokkal van teli ez a világ, csak egy részük ráadásul nem a napon barnult hozzá, így még hendikeppel is buknák az utolsó befutót. -
#348 ja dehogyis JAG1 felhozta a kivándorlás témát írtam is a végén hogy off szinesfém kereskedőkhöz semmi köze -
#347 Ez most komoly?! Azt várod EZEK köszönjenek?! Nekem hajnalra most hétfőn is szétgyűrték/hajligatták a kocsimon az ablaktörlőket, csak mer jólesett nekik gondolom (múltkor meg olajjal öntötték le, csak meggyújtani nem volt idejük). Én az emberiségtől már régen nem várok semmit. Az más kérdés, hogy az "ember" kategória nálam igen szűkös mostanság... -
#346 "Rád köszönnek a szomszédok, még ha a hátad mögött ki is beszélnek..."
Erre muszáj voltam reagálni,a topic többi része csak feleslegesen fel.assza az agyamat,megy megint a jogvédők értelmetlen refrénje.
Nah akkor az idézetre,egy jó ideje már Pesten lakom(bár már nem tudom meddig bírom).Tegnap véletlenül összetalálkoztam vmelyik szomszéddal,gyerek a nyakában ráköszönök,de a gyerekének még véletlenül se mondott volna ilyet:köszönjél.Komolyan mondom undorító ami ebben a városban folyik,az emberek egymást lökik fel,a buszon szándékosan kívülre ülnek hogy más véletlenül se üljön melléjük,ha vki neadjIsten leszállna akkor csak nagyvonalúan kifordítják a térdüket,a szájukat nem bírják kinyitni ha leszállnak.Múltkor egy fazon nem tudott tőlem leszállni,pedig úgy álltam a görkörival a hátamon hogy mást ne zavarjak,aztán ahogy szállt lefelé rázta a fejét meg vmit mondott magában aztán rákiabáltam hogy nyissa ki a száját ha le akar szállni.
Komolyan mondom egyszer vki nagyon felhúz aztán ő fogja kapni amit a többiek kihoztak belőlem.
Mégegyszer bocsi az OFF-ért -
Grenzjager #345 A Rongyos Gárdának köszönhető az, hogy ma Sopron Magyarországon van. -
#344 azért nem kell lenézni, ismerem mindkét csatának a menetét, és a taktikai hibákat is.
tudom, mi volt a megadott időpontban. igaz, nem tudom, mi az a rongyos gárda. de szerintem, egész jó az arányom. annyira nem reménytelen a helyzet azért, és én azarányt 10 a 4hez raknám. -
#343 mária teréziának voltak kemény próbálkozásai, pl elvették a cigányoktól a gyerekeiket, és fehéreknek adták, hogy ők neveljék. teljesen normális emberek lettek a pujákból, csak túl brutálisnak találták a módszert.... -
Solt #342 Az összes újságíró hatás vadász. Ez a munkájuk, csak nem mindegy, hogy a tényeket felerősítik, nagyítják, vagy éppen eltorzítják. Ettől függetlenül természetesen a Bayer Zsolt sem mindenható, valószínűleg ő is szeret nagyítani, de őt még hazugságon nem kaptam. Nem úgy mint a Teller levelet hamisító népszabadságos dr. Eötvös Pált, aki felfelé bukott az újságírói szövetség elnöki székébe, miután a már halott Teller Ede aláírását odahamisította egy levélre amit ő írt, és amiben az Orbánt gyalázta. Nem ugyanaz a súlya a két dolognak! :)) Ettől függetlenül jogos az észrevétel, tényleg fura, hogy évekig "hagyták" magukat! -
#341 Amúgy ami még ma szöget ütött a fejembe az az, hogy ha ezek a cigányok valóban önkényes lakásfoglalók voltak és a család elmondása szerint már 3 éve élősködnek rajtuk, hogy a büdös rákba nem tudták még kitenni őket onnan??? Ha valóban elmentek az önkormányzathoz, jegyzőhöz, tök mindegy, egy illetékeshez, akkor nem igazán veszi be a gyomrom, hogy 3 évig tényleg semmit nem csináltak. =/
Ettől függetlenül inkább hiszek nekik, mint az MTI-s cikknek, mely szerint még ki is gyújtották a házat, csak furcsállom.
Mégpedig azért, mert ha nálunk a másik házba a telken beköltöznének (hm, hát a kurva anyját előre is :| ) akkor nincs az a fenyegetés, meg terror, amiért a saját igazamért nem mernék kiállni pár koszos cigány ellenében a végsőkig elmenve.
Szóval ez az elköltözősdi kicsit sántít. Lehet az ECHO-n sem pont úgy lett elmondva minden ahogy valóban történt, nem csak balos cenzúra létezik a világon. Bayer Zsoltnak meg ebben a riportban is voltak fura kijelentései. -
Solt #340 Dehogy... mindig rendezzük a nézet eltérést! :)) -
Solt #339 Ez inkább ego, ha a mondandóját nem tudom cáfolni, akkor belekötök abba, hogy van-é rajta sapka, avagy nincs! :))
No igen, bár bízom benne, hogy ez a tendencia megfordul... -
#338 fasza, már itt is átmentetek személyeskedésbe... =/ -
Cat 02 #337 Magyar mentalitás, keressünk a másikban hibát és vágjunk azzal vissza :D
1ébként igazad van, abban is h ő legalább büszke arra h magyar és sajna egyre kevesebb ilyen ember van =| -
#336 "nem biztos" - biztos nem :) -
Solt #335 Arról nem beszélve, hogy, ha már helyesírási hibára hívod fel a figyelmét, akkor tán neked legalább azon mondaton belül nem kéne vétened! Ugyanis hiányzik egy névelő... -
Solt #334 Már akinek! Tán kifejezheti érzéseit azzal, hogy nagy betűvel írja? Ettől a mondandója megváltozik? -
#333 Ez mind szép és jó. Becsülendő és őszintén megmondva irigylésre méltó, hogy van aki, mint te, ennyire tud hinni és ennyire tud egy országot, anyaföldet szeretni. Komolyan mondom.
Nekem sajnos nincs energiám - legkomolyabban mondom, hogy nagyon gyorsan másodállás után kell néznem - időm a pénzkeresés helyett felvonulgatni és gúnyában hirdetni az igazam.
Érted!? Még én hirdessem a zigét? A normálisat? Azt, hogy mi a norma?
Félre ne értsd, maximálisan egyetértek az elvvel, de 0 az az energia, amit ebbe tudnék feccölni... -
#332 Ezt a szöveget egy cigánytelepzúzó csata előtt tudnám elszavalni, lelkesítőnek. Bárcsak már sor kerülne rá... Jó lett, egyetértek. -
Cat 02 #331 A nemzet és magyar még mindig kisbetű =| -
#330 Hogy mit tett eddig a Magyar Gárda? Hát ezt! Az emberek nem félnek kimondani már, mi az ország rákfenéje. Mert eddig tabu volt. Most már nem. Beszélgetnek róla, megvitatják. Elindult egy olyan folyamat, amit "ezek" már nem tudnak megállítani. Lásd pl Monok. Monok után egyre több Önkormányzat tett hasonló intézkedéseket, mert nehogy már a mi befizetett adó forintunkon élősködjenek egyesek ingyen, és még a fejünkre is szarnak!
Beleolvastam ebbe a topikba. Szomorú amit itt is látok. Én szégyellem magamat helyettük, amiért Magyarok. De nem rájuk vagyok dühös, hanem az elmúlt negyven valahány év agymosására, és a mostani agymosásra. Nem kell messzire menni, csak a televízió távkapcsolojáért. Tíz emberből nyólc tuti a tv2-öt vagy rtl clubott nyomja be, és nézi az agymosást, legyen az monika, balázs vagy gyözike show. Tehát a médiára is dühös vagyok. Média, mint egy dögkeselyü le is csap az elbutított emberekre, és a maradék húst is lerágják a csontjukról. Nem kell nagyon küszködniük a megmaradt húsért, mert az elmúlt ugynevezett rendszerváltásig ( igazság az, inkább hatalom átmentésnek lehetne nevezni ) az akkori vezetők gyökerestül kitudták majdnem irtani a Magyarból azt a fogalmat, hogy Haza szeretet. Próbáljon valaki is szerbiában vagy horvátországban nemzeti jelképet szidni. Ott helybe húzzák fel a legelső lámpavasra. Nálunk meg? Nyilas jelképpé avanzsáltak egy ősi jelképünket "ezek". Szerbiában a csetnikek, ezerszer nagyobb kegyetlenséget míveltek mint itt, a pár hónap alatt a nyilasok. Megemlíteném itt a Délvidéki vérengzést. Mégsem gyűlölik öket.
Ha már gárda. Gugle segítsége nélkül, megtudja e valaki mondani, mi is volt az a Rongyos Gárda? Hamár gárdákról is szól ez a topik. Biztos vagyok benne, nem sokan tudják. 1920 junius 4.-ét meg sem kérdezem! Erről szólt és erről szól ugyanis a történelem tanítás. Nem azt tanítják a gyereknek, hogy igen te egy nagy és dicső nemzet fia vagy, hanem egy vesztesé. Kezdve pl az Augsburgi csatával. Ám gugle segítsége nélkül, megint csak kevesen tudják megmondani, milyen csata is volt majdnem 50 évvel korábban. És az a csata pedig egy nagy horderejű volt, nem úgy mint az Augsburgi, mert egy ország, egy nemzet sorsa volt akkor a tét. Augsburgban csak egy kalandozó sereget győztek le. Apropó Augsburg! Azt sem nagyon tanítják, hogy nemsokkal késöbb ott, egy Magyar sereg elkente a német-romai sereg száját elég szépen.
Környező országokban úgy jönnek ki a nebulók az órákról, igen én szerb vagyok, szlovák vagyok vagy román vagyok, és büszke vagyok rá. Magyarországon meg gyorsan lezavarják az órát, mert az van a tanrendben. Most megjegyezném, amit Jan Slota művel a saját országában, az nekem tetszik. Csak az nem, a mi kárunkra. Bár nem mintha szlovákiának oly nagy lenne a történelme. :)
Ezekkel a tudattal, egyeseknek az a legnagyobb gondjuk, hogy mit is csinált eddig a Gárda, ha meg csinált, miért csinálta, meg miért pont egy nyilaskeresztes jelképet használnak. Szánalmas nagyon. Vegyétek már észre, nem én értem, nem te érted, és nem is ö érte van a gárda, hanem miértünk, Magyarokért. Akinek meg nem tetszik, a bölcs vezírinek egy mondását tudom idézni, el lehet innen menni.
Aki meg eddig drukkolt a gárdának, rosszul teszi. Nem drukkolni kell otthon a fotelból, hanem felállni onnan, és fel kell keresni a legközelebbi gárdát csatlakozás miatt. Mert fotelból megváltani a világot nem lehet. -
#329 És nem lenne jobb, ha megoldanánk ezt a cigányproblémát és nem kéne elmenned? Főleg, hogy máshol is vannak cigányok, vagy hozzá hasonló emberek. Közelben lévő országokban cigányok, kicsit nyugatabra muszlimok, akikkel ugyanúgy rengeteg baj van, mert beilelszkedni ők sem akarnak, és rá akarják erőltetni a vallásukat európára, ahol ez rohadtul nem fér bele a mindennapi életbe.
Szerintem Mo-n kéne megoldani a cigánykérdést. Eddig próbáltuk szép szóval, kurva sok segélyt kaptak, jogilag "egyenlőbbek" nálunk, egy csomó midnen ingyen van nekik, az iskolákban külön tolmácsot kapnak, ha már egyszer képtelenek megtanulni a hivatalos nyelvet. Nem ment. A faszt kell ezekkel továbbra is jópofizni. Büdös nagy pofon nekik, azt hátha majd így megértik. -
#328 Teljesen megértelek.
De már nyakadba vetted azokat akik életszerűen segélyből élnek, mert a te adóforintjaid oda mennek, másrészt a romák problémája a mi problémánk is, mert egy országban élünk. De tényleg értem én amit mondasz... -
#327 Máshol sem jobb a helyzet.
pl. párizsban nincs olyan hogy ne égne a város egyik része.
Pedig az a demokrácia hazája.