686
Galgagyörk
-
#406 azon gondolkodtam,hogy ha most bejönnek a pincénkbe,garázsunkba...akkor mikor fognak a házunkba is betörni... -
#405 pont ezért kéne megritkítani az állományt -
#404 mi értelme lenne lelőni őket? vagy figyelmeztető lövést leadni? legközelebb elkapnak az utcán. állatokról beszélünk, ők máshogy gondolkoznak. -
#403 a legjobb időszakunkban vagy 10 törött ládát,szatyort,meg papucsot szereztünk be tőlük,mert mindig jöttek lopni a földünkre.de hát nem ülhetünk mindig ott a tulajdonunk mellett -
#402 Na igen. Szüleimnek anno volt kocsmájuk hát fateromnak jó párszor elő kellet venni nagyapám tiszti huszár kardját:)))) -
#401 ok, ott a pont. -
#400 plusz akkor mi lenne a garancia hogy ők nem fegyverrel jönének nekünk.mert ők biztos nem arra használnák,hogy a tulajdonukat megvédjék. -
#399 Ja. Ez a leghülyébb megoldás. Máris rádfogják, hogy le akartad lőni őket (150 tanúval) és neked annyi, főleg, hogy legközelebb hoznak ők is azt ami kell...
Egy fegyót csak akkor érdemes elővenni, ha használni is akarod, addig még mutogatni sem szabad. Ha már minden kötél szakad és elszántad magad, akkor viszont használd is! -
#398 Ez szintén nem megoldás. Amerikában sem az a baj, hogy tarthatnak fegyvert. Hanem hogy a hülyék is. Nálunk is vannak hülyék... -
#397 tudom...bár szerintem már attól is futnának a kutyák,ha a levegőbe eresztenénk 1-2 lövést.(megint csak tapasztalat) -
#396 bocs a demokráciát idézőjelbe kellett volna tennem :) -
#395 Nem rálőni, kell, csak figyelmeztető lövés. Nem hiszem hogy annyira hozzá lennének szokva az éles lőfegyver hangjához. :) -
#394 Nem a döntő töbségében hanem mindegyikben. Alkotmányos joguk. -
#393 persze. Aztán ismerősöm sétál Chicagoban,egyszercsak elkapja egy kéz,be a sikátorba,pisztoly a tarkóra, vagy odaadsz mindent vagy lepuffant. -
#392 akkor meg a kutyát altatják el. -
#391 A tapasztalataim alapján azt mondom igazad, igazatok van. -
#390 Annak ellenére hogy USA-ban rengeteg hülyeség van egy dolog nagyon tetszik: asszem az államok döntő többségében tarthatsz fegyvert, amit teljesen legálisan használhatsz a saját területed megvédésére.
Na ezt itthon is bevezethetnék :DDD -
#389 Életed végéig ülsz, ha egyet is rálősz a támadó brancsra. Viszont még mindig jobb, mint meghalni, vagy a saját gyerekeid vérbefagyva látni. -
Grenzjager #388 A galgagyörki család kutyája is kapott... -
#387 mi már apámmal azt tervezzük,hogy megszerezzük a vadázs engedélyt,és lesz fegyver a házban... -
Grenzjager #386 túlzott liberalizmus és kozmopolitizmus kötvekezménye. -
#385 Na amelyik rendőr kezet emel az én kutyáimra, azt én kapom el előbb-utóbb! Nálunk a kutya családtag, pont ugyanazt az elbírálást kapja nálam az, aki őket basztatja, mintha a saját anyámat basztatná. -
#384 Inkább kifordúlt világszemlélet.... -
#383 De nálunk akkora demokrácia van... -
Grenzjager #382 jó példa erre amikor a betöröket marcangoló kutyákat a zsaruknak kellett lelőni, majd a betörök mellett eljárás indult a ház - illetve kutya tulajdonos ellen is.
Erdélyben és Romániában én azt bírom, hogy a rendőr tudja hol kell becsukni a szemét, és mikor kell kinyitni. Legyen az akár ilyen esetben történt helyszínelés is akár. -
#381 Ne aggódj harmadszor is meg akarták próbálni csak ott már meghallottuk. Vártuk is őket fa testáplóval, hogy bejöjjenek. A pechünk az volt hogy a szomszéd kertjébe is átmentek ő meg - mivel már hozzá is betörtek így elővigyázatos volt- és a bekötött csendes riasztó beszólt a rendőröknek így megzavarták őket a zsaruk. Ez volt a szerencséjük mert tuti hogy én agyonvertem volna őket. -
#380 Lehet jobban jártál... -
#379 OFF
Jah tom.. =/ De ez mekkora fasság már, hogy saját vagyonomat nem védhetem meg. Tök mindegy, hogy ki akar betörni, fehér, cigány zsidó, tót, oláh, mindegy. Hívjam a rendőrséget, és próbáljam meg feltartóztatni az illetőt (például 2-3 óráig??), mert ha én intézkedem az nekem lesz rossz, hogy ha meg elszaladni akkor egy ujjal nem érhetek hozzá, mert már kifele megy baszki. :| -
#378 nekünk ez a 2. alkalom...és pont az érkezésük előtt aludthattam el nem sokkal (hajnal 2körül) és olyan fél 3 körül jöhettek -
#377 Jaja! Na ez is milyen nevetséges. Csak akkor okozhatok a másiknak nagyobb sérülést ha én saját magam életveszélyes helyzetbe kerülök. Na most azt meg döntsék már el mikor életveszélyes? Ha elvágják a torkom akkor utána már lőhetek? Kicsit úgy már nehéz. -
#376 Nana! A rendőrök is végzik a melójukat a törvény adta kereteken belül. Majd ha már lesznek hullák, helyszínelnek egyet és összeszedik őket, addig meg nem az ő dolguk. Nem?!
A rendőr nem azért van, hogy megvédjen, vagy hogy érvényesítse a jogaidat. A rendőr azért van, hogy TÉGED zaklasson, bírságoljon és a behajtócégeknek asszisztáljon. Mindezt a te adódból, mert jólvanezígy.
Sosem értettem azokat, akik ennél többet várnak egy rendőrtől... -
Grenzjager #375 röhejes, de ebben az esetben a védekezés mértéke túl lépi a támadás mérétkét. -
#374 te ezek úgy jöttek rabolni,mint ahogy mi megyünk a metroba bevásárolni.3-4 házat nyomtak fel hajnalban(1 banda)valahonnan a bicikliket,valahonnan a kaját,gázolajat,tőlünk speciel gépeket vittek el. -
#373 -
#372 Akkor meg média. Minden nyomorult hozzájuk rohangál, ha vmi kínja van. Hát ez olyan lett volna. Tudom, nem pont mert cigányok. De volt már rá példa, hogy társadalmi nyomásra pikk-pakk elintéztek egy-két dolgot- -
#371 Részvétem. Hozzánk kétszer törtek be az éjszaka közepén miközben mi aludtunk.... -
#370 Akinek meggyűlt velük párszor a baja, az már nem tud objektíven hozzáállni a kérdéshez, de az sem, aki még sosem találkozott velük. Viszont a kibicnek semmi se drága, úgyhogy nehogymár a témában nem járatos "pacifisták" döntsék el, hogy mi tegyenek a többiek! -
#369 Nem vagyok kemény. :D Csak mondom, hogy vannak alternatívák. Bizonyítsa be, hogy szándékosan engedtem el kutyát. -
#368 Jaj te kis naiv:))) Szerinted a jegyző mit fog csinálni?:) Elárulom semmit mert ő is be van szarva mint a polgármester. Amúgy persze, hogy neked van igazad csak a jogérvényesítés az nálunk egyenlő a nagy büdös nullával. Illetve van csak nem az egyszerű állampolgárok számára. Mert ha pl egy Bank szeretné megszerezni jogosan a tulajdonában lévő ingatlant biztos, hogy hamarabb sikerül neki mint neked. Egyébként egy példa. Egy nagyon kedves csajszi barátomat 2 napja felhívták telefonon egy ismeretlen idősebb hang beleszólt elmondta mindennek a csajt lekurvázta le ribancozta meg, hogy elvágja a torkát és másnapra kibelezi stb. Elmentek a barátjával a rendőrségre és mi volt a válasz? Ők nem csinálhatnak semmit. Üdvözlet nem igaz országban..... -
#367 Mert szerinted engem nem szívattak már párszor őkelmék. Nekem van is két farkaskutyám, egyiket már meg is mérgezték anno. :(