Galgagyörk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan,ezen az egy oldalon több értelmes hsz-t olvastam,mint amit a kormány összehablatyol. Roma bûnõzés ugyebár nem létezik. SZARTNEM
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
vki pár sorban lényeget leírná? köszönöm<#wink>#wink>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nálam viszont még mindig az Ember a mérték (nagy E-vel), nem a feka, nem a gárdista, és nem a vízvezeték-szerelõ.
Kállai Ernõ
Onnan pedig nem látja mi folyik valójában ebben az országban.
Egy halvány remény azért van még:
Monok: népszavazás
Azt nem értem, miért nem lehetett egybõl ezzel válaszolni, miért megy csípõbõl a melléduma. 😊
- megvédett egy magyar családot, akit a rendõrség nem akart.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Azt ne mond hogy ezeket mind te egyedül is megteszed rendszeresen...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt, hogy VAN, felhív és propagál (ellensúlyozza a médiacumit).
Már a léte miatt is komoly veszélyben van (a léte), gondolj bele mi lenne, ha komoly akciókba kezdenének.
"Igaz. Akkor én is gárdista vagyok, inkognitóban. 😊"
Sokan így vagyunk ezzel 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ez nem elég.
Ajándékot osztott roma gyerekeknek.(a kurva rasszisták)
Vért adtak(ehhez sem kell csapat tudom)
Temetõt megtisztitották(szintén állami vagy önkormányzati feladat minek bizzak rasszistákra)
Live for nothing or die for something.
Megfélemlítik õket a különbözõ felvonulásaikkal, ugyanúgy, ahogy õk is teszik állandóan. Olaszliszkán mikor felvonultak, akkor az összes feka meghúzta magát egy darabig. Nem ért igaz szinte semmit, de legalább pár napig nem pattogtak.
Azért is tettek többet, mint te, mert le merném fogadni, hogyha 10 cigó körülveszi a házamat, elõbb érnének oda gárdisták, mint te.
practitioner of the forbidden arts of death
Ezek közt szelepert rendkivül sok szoc. juttatás megnyirbálása köztük a családi pótlék 3 gyerekig jár munkanélküli segély felére csökkentve.
(bezártak még sok kórházat és volt vizitdij iskolakat is zartak ba)
Szoval a lényege az ingyenélõ réteg sokkal kevesebbet kapott ekkor az ottani uzsorások lázadásra buzditották a romakat.
Erre boltokat fosztogattak éhsélázadás néven.
Most jön az amit "szlovák modell" néven irunk.
Jött a hadsereg a rendõrség.Vizágyú miegymás az uzsorásokat börtönbe vitték vagy jól összeverték nem volt olyan hogy"mert cigany vagyok".
Szóval brutálisan léptek fel.
De ott a szlovák kormány a szlovákokat képviseli mig a magyar hát az nem tudom kit de a dolgozó embert biztos nem.
Ha CSAK a segélyek nullázásával pozitívba tudnánk a költségvetést hozni, akkor már lehetne eurónk (még 2008-ra ígérték ugyebár régen), jönne be a multi, menne a kereskedelem, be lehetne indítani újra a mezõgazdaságot ... tehát nagy számban munkahelyek jönnének létre
A szlovák modell:
- minden segély azonnali NULLÁZÁSA
- erre persze cigánylázadások, üzletkifosztások
- erre pedig katonaság bevonul putrikba
És a szlovák gazdaság azóta bizony dübörög ....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
practitioner of the forbidden arts of death
Kassán azért tört ki a cigánylázadás, mert bejelentették, hogy a segélyeket heti osztásban folyósítják, meg nem mind pénzben, hanem élelmiszer és ruhajegyben, valamint figyelemmel kísérik a közüzemi tartozásokat és a segélybõl levonva törlesztik.
Megkérdeztem kb. 30 hozzászólással ezelõtt, hogy mi az alapja a propagandadumának, miszerint a Gárda a magyaságért és a hazáért van, mit tett a gárda a hazáért?
Válaszok:
- többet, mint én; (mellébeszélés, személyeskedés, konkrétum nuku)
- valaki részletezet, hogy mit NEM tettek; (köszönjük Emese, de ezeket akár rólam is elmondhatnád, mégsem vonulok végig minden kamera elõtt díszmagyarban és import bakancsban)
- és ami a legjobb: roma jogvédõnek tituláltattam, mert nem "b...c...-ozok" együtt a tömeggel.
CsGJ, nem vagyok roma jogvédõ, csupán egyenlõségjelet teszek ember és ember közé. (érdekes, férfigyûlölõnek még senki nemm nevezett, amiért csak nõkkel fekszem le, de ez már megint mellébeszélés...)
Tehát, a kérdés még fennáll. Mit is tett a gárdánk a Hazáért és a Magyarságért?
Ez csak 1 munkahely megszünése.
Egyébként haverom anyja polgármesteri hivatalban dolgozik. Mondta, hogy múltkor nem tudták kiadni a segélyt, mert nem jött meg, mondták a cigány asszonynak, hogy 1 napot késik. Erre a cigány asszony nagy feldühödve, ordibálva vonult ki, azt mondta a többinek, hogy csak holnap lesz segély, mert ezek a rohadt magyarok nem fizették be az adót.
Én õszintén nem bánnám, ha eltûnnének, felõlem az összes meg is pusztulhat. Nem rasszista vagyok, de kb. õk is ugyanezt kívánják nekünk.
Én nem akarok cigányországot. Épp elég gáz, hogy az általános iskolákban, ahol aztán tényleg rengeteg pénz van, külön cigány tolmácsot (!) kell fogadni, mert a kis purdék nem értik mit olvasnak, és nem beszélnek magyarul.
Ebbõl el lehetne venni 1500at amibõl 1000milliárd adó járulék csökkentésre menne és 500 milliárd meg megujuló energiákra illetve a mezõgazdaság támogatására.
"akik dolgoznak azok kb milyen arányban lehetnek a cigányságon belül"
Nézhetjük úgy is, hogy aki dolgozik, becsületes, az nem cigány hanem tisztességes roma, így a cigányság 100%-a ingyenélõ és bûnözõ életmódot folytat.
Számszakilag nehéz lenne pontos értéket mondani, mivel államilag TILOS ilyen statisztikákat csinálni (bár az azért kiszivárgott, hogy a 8 év alattiak 50-55%-a cigány/roma Mo-on!!!)
Sacc/kb 800 ezerre tenném a cigányok számát, és úgy 40-45 ezerre a romákét (ismétlem, sacc/kb)
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Galgagyörk
4. Modellautók
5. Radeon HD Series
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Hogy kerültél ide?
8. Mass Effect
9. Football Manager
10. Mezõgazdasági fórum
De k*rvajó géped van istenem....
Hagyományokat ápolnak, megemlékezéseket tartanak, és megvédik azokat, akiket a rendõrség nem
Legalább próbálnak tenni valamit. Szervezõdnek, vonulgatnak, stb.
És te?
Aki nem csinál semmit, ne szólja le azt, aki próbál valamit tenni. Még ha nem is sikerül úgy, ahogy kéne.
A Gárda egy valós problémára adott egészséges társadalmi reakció. Csak ez nem az õ dolguk lenne! A magyar államé és a rendõrségé. Nem csinálják amit kéne? Nem a Gárda az oka. Õk maguk.
Akik legjobban kiabálnak rasszizmusról, pont azok szítják a legnagyobb feszültségeket.
De nem lehet ezt tudni mert ha beirod hogy roma tette a büncs. vagy hogy mennyi pénzt kapnak a romak a felzárkoztatásra az megkülönbözetés.
De van egy olyan adat hogy a romak 82%-a munkanélküli.
Bár csak 2 napos a topic, de a modik nyitást követõen az összes topic-ba be szoktak nézni (pláne most, elég ritka lett).
Ide a bökõt, hogy ide is benézett jópár (1-ben tuti biztos vagyok, és véreskezû 😉 ) és megy a topic továbbra is.
Én ezt a passzív ellenállásnak tudom be. Tévedek? Tévedhetek.
Remélem felülrõl nem koppintanak az orrukra/orrunkra.
A szemetek kiássák a szent teheneiket.
Férgek.