686
Galgagyörk
-
Solt #326 Ismerem ezeket az érzéseket, velem is megtörténnek nap mint nap, de úgy látszik ezt a feladatot kaptuk, ez a mi leckénk, ezt kell jól felmondani! Nem születik mindenki hősnek, és ezt nem is lehet elvárni mindenkitől, de van egy pont ami után már nem lehet tovább hátrálni, és érvénybe lép az aláírásom. Sokszor elég, amikor csak nyugodt erőt mutat az ember, és bizony néha az asztalra kell csapni, hogy eddig, és ne tovább!
Egyébként pedig mindenhol ugyanaz a szar van... csak másképpen nyilvánul meg... -
#325 Világos ezt teszem. Csak tudod nehéz úgy, egy olyan világban, ahol téged néznek nagy gülü szemekkel, ha kinyitod az ajtót egy nő előtt, vagy beengeded magad előtt, vagy anyáznak és dudálnak, ha átengedsz egy terhes nőt a zebrán, vagy csak ha viszed a gyereked a kocsiban, külső sávban 60-körül mert épp ráérsz, meg egyébként is életveszély a közlekedés, de ott is levillognak...
Elég nekem a magam harca a napi életben, küzdök a megélhetésért, hitelt fizetek, mert csak így tudok "előrébb" jutni és ezek után még vegyem a nyakamba x millió cigány gondját? Hát a nagy faszt...
Nem akarok én gazdag lenni és meló nélkül pénzt keresni elhiheted, nem azért akarok elhúzni innen, mert ott jobb a lóvé, hanem mert az utcán nem a szarságot látod. Rád köszönnek a szomszédok, még ha a hátad mögött ki is beszélnek...
-
#324 Tesznek az ügy érdekében lépéseket. Sry, igazad van. :) -
Solt #323 De kire veszélyes, és ez miben nyilvánul meg?
Miért érzem úgy, hogy ez nem a saját, tapasztalaton alapuló véleményed? -
HUmanEmber41st #322 Természetesen azt szeretsz, akit akarsz.
Azért elmondhatnád, miért és kire veszélyes szerinted a Magyar Gárda?
(Bár még sztem nem olvastad az oldalukat)
Nem a rendőr dolga eldönteni, h az oroszlános hímzésű mellényt viselheti-e valaki az utcán...
A nagy cocializmusban ha valakinek túl hosszú volt a haja HIPPIGYANÚS!!!
Egyszerűen bekísérték egy fodrászhoz és levágták a haját. Vagy az őrsön nem fodrász vágta le, és még jól meg is verték. Kb itt tartunk ma is.
Demokrácia és véleménnyilvánítás szabadságában. -
TomDantes #321 Hm, nagyjából bármilyen ruhát, jelvényt lehet videlni, kivétel a tiltott dolgok...
De én továbbra is azt mondom, nem hasznos, hanem veszélyes amit tesznek. De tudod mit, jobban örülnék ha nem lenne igazam. Komolyan, remélem én tévedek. Legyen úgy.
De szeretni soha nem fogom őket, és azt hiszem ehhez meg nekem van jogom... -
#320 Összetévesztesz a nethuszárokkal. Most nem egy koncról van szó, és nem arról, ki hogy tudja oltani a másikat. Gondoltam észreveszed.
De ahogy mondtam, egy szervezetet nem szabad mással, másokkal összemosni. Beszéljenek a tettek. Ezért mondtam, hogy ne a parlagfüves témát erőltesd és ne a "félelmet keltő" meg "fasisztázós" frázisoknál ragadjunk le. Mert nem kelt gyűlöletet.
Persze, hogy nem virágszedésre meg pin-pong versenyen való részvételre esküdtek fel.:D
Sokkal fontosabb, hogy a hivatalosan bejegyzett és működő szervezet nem ok, hanem okozat. (ergo ha nem lenne, vagy megszűnne, az ok még megmarad)
-
Solt #319 A humort értjük és szeretjük, főleg, ha az szarkasztikus! :)) De be kell valljam, nekem mégis csak a tények a kedvenceim! No nem az a bizonyos... :D -
TomDantes #318 Ha nem jó hsz-e írsz nem vagy igaz magyar...öt Árpádsávos zászló lengetés, feloldozásként!
Természtesen nem gondoltam komolyan....még mielőtt ezért us le csesz valaki... -
HUmanEmber41st #317 Komolyan, utoljára:
azért hozták létre a weblapjukat, h el tudják mondani a céljaikat.
Olvasd, aztán nyilatkozz. Mondj példákat, amikor a kitűzött céljaikat, programjaikat törvénytelen eszközökkel hajtották végre.
Ha ismernéd a galgagyörki történteket, tudhatnád, h ők értesítették másodszor a rendőrséget, holott jól tudták, h nem a cigányokat fogják elkergetni a körülzárt háztól, hanem őket fogják majd cseszegetni.
Még az(egyen) ruhájukat is levetették, és csak úgy mehettek segíteni.
Ez a legsúlyosabb jogsértés a rendőrség felől. Ugyan, hol van az leírva, h egy rendőr megszabhatja, milyen ruhában lehetsz az utcán????? -
Solt #316 Rossz hsz-re ment! #306-ra gondoltam, csak rossz helyre kattintottam! Nézd el nekem ezt a hatalmas vétket! -
TomDantes #315 Mi, hogy azt írok a saját honlapomra amit akarok? Ez szerintem tény...XD -
Solt #314 Ez a vélemény tapasztalati, vagy mások által hallatott szajkózás? -
HUmanEmber41st #313 Solt és én is azt mondjuk:
ha nem tetszik, meg kell változtatni.
Ha nem megy szépszerével... -
Solt #312 Harcolni nem csak kivont karddal lehet! Példamutatás másoknak, főleg erkölcsileg, hogy a bizonytalanok előtt legyen példa! Már az is nagy tett, ha bevállalod a nehéz helyzetet, és példaértékűen neveled fel a gyermekeid ilyen körülmények közt is, hogy a környezeted előtt jó példa legyen... -
TomDantes #311 Ühm...tudod ha én csinálok egy honlapot, ahol le írom hoghy én vagyok a legokosabb és legszebb, még nem lesz igaz...de te tudod. -
HUmanEmber41st #310 Á hagyjuk.. nehéz eset vagy.. :D :D
Amúgy meg a feketeruhások tevékenységének a végeredménye éppen, h nem ismert a nagyközönség számára, sőt hatalmas hazugságokkal próbálják takargatni. -
TomDantes #309 Azért abban a 600 évben nem volt mindig ez a helyzet...persze alapvetően midnig ugyanolyanok voltak, de mai helyzet, a már bocsánat de híg fos -szerű politikának köszönhető. -
#308 Oké struccpolitika, meg külföldön sem jobb...
Hát akkor mi a javaslat?
Külföldön nem csak a sznob ámmerikát lehet ám érteni... -
TomDantes #307 Hm...asaját honlapjára mindenki azt ír amit akar... -
TomDantes #306 Hasznos? Hm....ami gyűlöletet kelt, ami megosztja az embereket az nem hasznos...lehet hogy én tévedek, és ők tényleg csak békés parlagfű-szedők, hagyományőrzők, szobor-pucolók.
De valahogy, tudod a fekete egyenruhás, bakkancsos, jelvényes, nagyon hazafias, emeberek emlékezetnek valakikre.
Lehet mondani ,hogy ez nem így van...de tudodd anno azokról a bizonyos embereksől sem hitték el sokáig hogy bizony csúnya dolgokat is fognak csinálni...aztán meg ügye a végeredmény ismert.
Persze, nem nagyon hiszem hogy a jövő héten át veszik a hatalmat...de és ha egyszer nem csak békés menetelés lesz?
Én nem vagyok cigány jogévdő, és teljesen mindegy ki fogja kezdeni, de ha balhé lesz az kinek használ majd?!
Mellesleg, én utálom azokat akik olyan nagyon magyarok..én is igaz hazafi vagyok ,Gárda meg minden féle baromság nélkük. -
#305 Ember 600 éve probálják integrálni őket.
Ne mond azt hogy egy jó politikus ezt megoldja.
El kell különiteni őket adni nekik egy külön országot aztán kész.
Mondjuk a szaharábol. -
HUmanEmber41st #304 Tudod a világhálón nem csak az sg forum van.
Többek között van a Magyar Gárdának is weboldala.
Talán olvasd el, utána nem tennéd ilyen nevetségessé magad. -
Solt #303 Nincs semmi gond a logikáddal, csak kevesebb heti hetest kéne nézni! -
TomDantes #302 Hm. Jó. Megoldás a cigány problémára: RÁVENNI ŐKET HOGY DOLGOZZANK ÉS NE ÉLŐSKÖDJENEK! Igen is meg kéen hozni a megfelelő törvényket, ha nem dolgoznak x napot, nem kapnak semmit!
Valamint, szigorúság, zéró tolerancia a bíróságon.
Hagyjuk már pl: az hogy megélhetési bűnözés!
Vagy, aki piál,és csak elissza a segélyt, nem él rendesen nem több pénzt
Ha tönkre teszik a házat amiben laknak? Nem kapnak többé semmit!
Ha meg panaszkodnak: el lehet menni, máshol szerencsét próbálni.
Megérteni velük, ebben az országban nem lehet tovább élősköni.
Csak egy ügyes politikus kéne hozzá...nem pedig ez az izé Gárda.... -
#301 Én nem tudok róla, hogy ez lenne a gárdára jellemző és nem is erről szól.
De gondolom nem hallottál arról, amikor viharkárokat mentek enyhíteni, egy cigány családnak is felajánlották a segítségüket, a nagycsaládosok országos szervezetének gyűjtöttek, adakoztak, most ha jól tudom majd kenyeret fognak osztani, demonstrálni jópár helyen voltak....
Ráadásul egy abszolút hasznos közösséget alkotnak, elcsúfított szobrokat tisztítottak meg, rendszeresen megemlékezésen vesznek részt, ha jól tudom túrákat is szerveznek...
Hozott hasznot a gárda, demonstráltak -nyílván érthető, hogy ez nem kifejezetten fizikai védelem, de a galgagyörki esetet fogalmazhatjuk átvitt értelemben.
Az helyes ha kritizálsz valamit, de valótlanságot, rágalmat ne fogalmazz meg.
Nem, nem vagyok gárda tag, de nem ragadok le a felületes tájékoztatásnál, sárdobálásoknál.:) -
Solt #300 No és mi a gond a himnusszal? Miért fáj ez embereknek? A kezét a szívére téve internacionálét éneklő miniszterelnök miért nem fáj mindenkinek? Idéznék ebből a remekműből: "a múltat végkép eltörölni" Csak, hogy tudjuk kivel állunk szemben... -
HUmanEmber41st #299 Mutass már egy Gárdatagot, aki ezt csinálja! -
#298 Nem.
Csak ne hogy azt hidd hogy te a romak szemében ember vagy.
Ha ők lesznek többségben hiába mondod hogy te csak békésen akarsz élni dolgozni.
Ezen gondolkozz.
Nem fogsz tudni békésen élni legalábbis mo-on nem. -
#297 Na akkor halljuk a te megoldásodat! -
Solt #296 Felesleges, téged csak a saját bőrödön érződő baj fog meggyőzni! (nem kívánom!) -
HUmanEmber41st #295 Meg aztán külföldön ugyanaz van, mint itthon.
A sok beteg divatmajom ugyanis honnét veszi ezt a sok baromságot?
rendes vidék szinte már csak Iránban van, de az iszlám szigora kicsit erős egy európainak :D ...
Akkor hova is mennél? Cseberből vederbe?
Mert külföldön utálnak a bevándorlók, és kinéznek az idegen nemzethez tartozók is. Itthon csak a kormány nem szereti a melósokat, meg a cigányok.
Ez ellen lehet, és kell tenni. -
Solt #294 Tipikus strucc politika... ezek az önző emberek addig nem reagálnak, amíg nem vele történik valami baj. De akkor aztán mindenki tetű aki nem érez vele együtt. A kommunizmus által kinevelt, dögöljön meg a szomszéd tehene is alapelv mintapéldánya.
Elnézést, nem csak rá értem, általában erre a reakció típusra! -
TomDantes #293 Ühm...és mit akarsz ezzel mondani? Tudom, igen ez így van. Mondtam hogy nem?
És? Most akkor? Mi legyen? Mindenki legyen gárda tag, verjen meg napi három cigányt kétszer énekelje el a himnuszt és masírozzon fél órát?
-
TomDantes #292 No...oszd az észt! -
#291 "de a békésen, DOLGOZNI, ÉLNI AKARÓ EMBEREKET HAGYJÁK KI EBBŐL!(na jó"
Az olaszliszkai tanár is békés volt mégis meglincselték.
A 16 éves lány is csak élni akarta az életét aztán karoval agyaonverték.
Sok idős asszony is aki a nyugdijas éveiben csak nyugalomra vágyik mégis a havi40e Ft-t nyugdijukért meghalnak.
A szines fémet amit ellopnak azt szerinted ki fizeti ki te meg én.
Felejsd el ezt hogy téged nem érint.
Ha ebben az országban élsz érinteni fog.
És a romak mindig azt tamadjak aki békés aki visszaszól visszaüt ott már gondolkoznak. -
Solt #290 Ülj le, egyes! -
TomDantes #289 Nagyon fura nekem ez a dolog...miért van olyan érzésem ,hogy ebben az esetben mindeki hazudik? Ki a Gárda oldalára ferdít ki a cigányokéra...
Mindegy, nekem ez az érzésem.
Egyébként meg: tőlem a Gárda és cigányok agyon is verhetik egymást...de a békésen, DOLGOZNI, ÉLNI AKARÓ EMBEREKET HAGYJÁK KI EBBŐL!(na jó
azért ne verják agyon egymást...kölöznnek mind jó messzire innen..és hagyják békén az normális embereket)
Mert megint az van, hogy aki utálja a Gárdát az mindjárt nem is elég magyar, meg nem hű hazafi...meg anti magyar..ha jól olvastam egy kicsit lejjeb... mi a szar az az antimagyar????
Komolyan...ehhhh
Egyébként milyen hasznot hozott most a Gárda? Megvédett valakit? Úgy védték meg őket, hogy segítettek költözni,vagy esetleg parlagfű szedéssel védekeztek?
Vagy elénekelték a székely himnuszt, és aztán kurvára elégedettek voltak magukkal, hogy most aztán de jól megmutattuk....
Vagy mi?
-
Solt #288 Tehát ölbe tett kézzel várod a helyzet megoldódását, vagy pedig elmész. Ezt te sem gondolod komolyan szerintem. Csak a düh beszél belőled... -
#287 És, mit csinálok? Felvonulgatok a Gárdával értelmetlen tüntetéseken és csak saját magam idegesítem még jobban és nem a családommal töltöm azt a kevés időmet, hanem eseténként tüntetek?
Esetleg belekeveredek egy verekedésbe, ahol mondjuk komolyabb baj is történik, aztán ülhetek hetekig a sitten, mire tisztáznak?
Vagy legyek megbélyegezve, hogy Gárdista? Faszom sem akar sehová tartozni, én élni szeretném az életem, nem gyökerek ellen küzdeni azért, ami másnak/máshol evidens.