Galgagyörk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Erdélyben és Romániában én azt bírom, hogy a rendõr tudja hol kell becsukni a szemét, és mikor kell kinyitni. Legyen az akár ilyen esetben történt helyszínelés is akár.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Jah tom.. =/ De ez mekkora fasság már, hogy saját vagyonomat nem védhetem meg. Tök mindegy, hogy ki akar betörni, fehér, cigány zsidó, tót, oláh, mindegy. Hívjam a rendõrséget, és próbáljam meg feltartóztatni az illetõt (például 2-3 óráig??), mert ha én intézkedem az nekem lesz rossz, hogy ha meg elszaladni akkor egy ujjal nem érhetek hozzá, mert már kifele megy baszki. :|
A rendõr nem azért van, hogy megvédjen, vagy hogy érvényesítse a jogaidat. A rendõr azért van, hogy TÉGED zaklasson, bírságoljon és a behajtócégeknek asszisztáljon. Mindezt a te adódból, mert jólvanezígy.
Sosem értettem azokat, akik ennél többet várnak egy rendõrtõl...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kurva sokáig tartott mire kitessékeltük õket, megverni nem is tudtuk volna, hisz többen voltak, ráadásul az a köcsög "boxos-cigány" fajtából valóak. Ha meg mégis erõszakkal dobtuk volna ki õket, kb. 4 perc alatt 28 másik lett volna a házunknál. Tehát elég reménytelen.
Nem kell hagyni, hogy betegyék a lábukat. Megelõzés. Ergó, aki nem akarja õket a közelébe engedni (település szinten sem), annak van igaza, aki pedig ezért fasisztát kiált, az az elmebeteg.
A választ a "nagyszerû" magyar jogrendszerünkben találod meg. Nem rakhatod ki a saját birtokodról a saját tulajdonodból nem dobhatod ki. Csak úgy hogyha bírósághoz fordúlsz. Nevetséges....
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Rohadékokkal van teli ez a világ, csak egy részük ráadásul nem a napon barnult hozzá, így még hendikeppel is buknák az utolsó befutót.
Erre muszáj voltam reagálni,a topic többi része csak feleslegesen fel.assza az agyamat,megy megint a jogvédõk értelmetlen refrénje.
Nah akkor az idézetre,egy jó ideje már Pesten lakom(bár már nem tudom meddig bírom).Tegnap véletlenül összetalálkoztam vmelyik szomszéddal,gyerek a nyakában ráköszönök,de a gyerekének még véletlenül se mondott volna ilyet:köszönjél.Komolyan mondom undorító ami ebben a városban folyik,az emberek egymást lökik fel,a buszon szándékosan kívülre ülnek hogy más véletlenül se üljön melléjük,ha vki neadjIsten leszállna akkor csak nagyvonalúan kifordítják a térdüket,a szájukat nem bírják kinyitni ha leszállnak.Múltkor egy fazon nem tudott tõlem leszállni,pedig úgy álltam a görkörival a hátamon hogy mást ne zavarjak,aztán ahogy szállt lefelé rázta a fejét meg vmit mondott magában aztán rákiabáltam hogy nyissa ki a száját ha le akar szállni.
Komolyan mondom egyszer vki nagyon felhúz aztán õ fogja kapni amit a többiek kihoztak belõlem.
Mégegyszer bocsi az OFF-ért
tudom, mi volt a megadott idõpontban. igaz, nem tudom, mi az a rongyos gárda. de szerintem, egész jó az arányom. annyira nem reménytelen a helyzet azért, és én azarányt 10 a 4hez raknám.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
www.smart-bus.hu
Ettõl függetlenül inkább hiszek nekik, mint az MTI-s cikknek, mely szerint még ki is gyújtották a házat, csak furcsállom.
Mégpedig azért, mert ha nálunk a másik házba a telken beköltöznének (hm, hát a kurva anyját elõre is :| ) akkor nincs az a fenyegetés, meg terror, amiért a saját igazamért nem mernék kiállni pár koszos cigány ellenében a végsõkig elmenve.
Szóval ez az elköltözõsdi kicsit sántít. Lehet az ECHO-n sem pont úgy lett elmondva minden ahogy valóban történt, nem csak balos cenzúra létezik a világon. Bayer Zsoltnak meg ebben a riportban is voltak fura kijelentései.
www.smart-bus.hu
No igen, bár bízom benne, hogy ez a tendencia megfordul...
www.smart-bus.hu
1ébként igazad van, abban is h õ legalább büszke arra h magyar és sajna egyre kevesebb ilyen ember van =|
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ