Galgagyörk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túlzott liberalizmus és kozmopolitizmus kötvekezménye.

Sir Quno Jedi
Na amelyik rendõr kezet emel az én kutyáimra, azt én kapom el elõbb-utóbb! Nálunk a kutya családtag, pont ugyanazt az elbírálást kapja nálam az, aki õket basztatja, mintha a saját anyámat basztatná.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pluskast
Inkább kifordúlt világszemlélet....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

modellmaker
De nálunk akkora demokrácia van... <#wow3><#wilting>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

jó példa erre amikor a betöröket marcangoló kutyákat a zsaruknak kellett lelõni, majd a betörök mellett eljárás indult a ház - illetve kutya tulajdonos ellen is.

Erdélyben és Romániában én azt bírom, hogy a rendõr tudja hol kell becsukni a szemét, és mikor kell kinyitni. Legyen az akár ilyen esetben történt helyszínelés is akár.

Pluskast
Ne aggódj harmadszor is meg akarták próbálni csak ott már meghallottuk. Vártuk is õket fa testáplóval, hogy bejöjjenek. A pechünk az volt hogy a szomszéd kertjébe is átmentek õ meg - mivel már hozzá is betörtek így elõvigyázatos volt- és a bekötött csendes riasztó beszólt a rendõröknek így megzavarták õket a zsaruk. Ez volt a szerencséjük mert tuti hogy én agyonvertem volna õket.

modellmaker
Lehet jobban jártál...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
OFF
Jah tom.. =/ De ez mekkora fasság már, hogy saját vagyonomat nem védhetem meg. Tök mindegy, hogy ki akar betörni, fehér, cigány zsidó, tót, oláh, mindegy. Hívjam a rendõrséget, és próbáljam meg feltartóztatni az illetõt (például 2-3 óráig??), mert ha én intézkedem az nekem lesz rossz, hogy ha meg elszaladni akkor egy ujjal nem érhetek hozzá, mert már kifele megy baszki. :|

kemszi2
nekünk ez a 2. alkalom...és pont az érkezésük elõtt aludthattam el nem sokkal (hajnal 2körül) és olyan fél 3 körül jöhettek
Pluskast
Jaja! Na ez is milyen nevetséges. Csak akkor okozhatok a másiknak nagyobb sérülést ha én saját magam életveszélyes helyzetbe kerülök. Na most azt meg döntsék már el mikor életveszélyes? Ha elvágják a torkom akkor utána már lõhetek? Kicsit úgy már nehéz.

Sir Quno Jedi
Nana! A rendõrök is végzik a melójukat a törvény adta kereteken belül. Majd ha már lesznek hullák, helyszínelnek egyet és összeszedik õket, addig meg nem az õ dolguk. Nem?!

A rendõr nem azért van, hogy megvédjen, vagy hogy érvényesítse a jogaidat. A rendõr azért van, hogy TÉGED zaklasson, bírságoljon és a behajtócégeknek asszisztáljon. Mindezt a te adódból, mert jólvanezígy.

Sosem értettem azokat, akik ennél többet várnak egy rendõrtõl...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

röhejes, de ebben az esetben a védekezés mértéke túl lépi a támadás mérétkét.

kemszi2
te ezek úgy jöttek rabolni,mint ahogy mi megyünk a metroba bevásárolni.3-4 házat nyomtak fel hajnalban(1 banda)valahonnan a bicikliket,valahonnan a kaját,gázolajat,tõlünk speciel gépeket vittek el.
modellmaker
<#eljen>

modellmaker
Akkor meg média. Minden nyomorult hozzájuk rohangál, ha vmi kínja van. Hát ez olyan lett volna. Tudom, nem pont mert cigányok. De volt már rá példa, hogy társadalmi nyomásra pikk-pakk elintéztek egy-két dolgot-

Pluskast
Részvétem. Hozzánk kétszer törtek be az éjszaka közepén miközben mi aludtunk....

Sir Quno Jedi
Akinek meggyûlt velük párszor a baja, az már nem tud objektíven hozzáállni a kérdéshez, de az sem, aki még sosem találkozott velük. Viszont a kibicnek semmi se drága, úgyhogy nehogymár a témában nem járatos "pacifisták" döntsék el, hogy mi tegyenek a többiek!

modellmaker
Nem vagyok kemény. 😄 Csak mondom, hogy vannak alternatívák. Bizonyítsa be, hogy szándékosan engedtem el kutyát.

Pluskast
Jaj te kis naiv😊)) Szerinted a jegyzõ mit fog csinálni?😊 Elárulom semmit mert õ is be van szarva mint a polgármester. Amúgy persze, hogy neked van igazad csak a jogérvényesítés az nálunk egyenlõ a nagy büdös nullával. Illetve van csak nem az egyszerû állampolgárok számára. Mert ha pl egy Bank szeretné megszerezni jogosan a tulajdonában lévõ ingatlant biztos, hogy hamarabb sikerül neki mint neked. Egyébként egy példa. Egy nagyon kedves csajszi barátomat 2 napja felhívták telefonon egy ismeretlen idõsebb hang beleszólt elmondta mindennek a csajt lekurvázta le ribancozta meg, hogy elvágja a torkát és másnapra kibelezi stb. Elmentek a barátjával a rendõrségre és mi volt a válasz? Õk nem csinálhatnak semmit. Üdvözlet nem igaz országban.....

Sir Quno Jedi
Mert szerinted engem nem szívattak már párszor õkelmék. Nekem van is két farkaskutyám, egyiket már meg is mérgezték anno. 😞

kemszi2
na hozzánk ma reggelre be is törtek ezek az aranyos hõn szeretett cigányok.de azért védjük csak õket...
Gladiator
kurva kemény vagy. aztán feljentenek, hogy kissebségit kutyával támadsz. Jobbik esetetben. Rosszabb esetben az említett 28 cigány.

Gladiator
Ez Jedi úr üzenetére ment.

modellmaker
Ráengedem a kutyát...

Gladiator
Azért ez nem olyan egyszerû. Nálunk is volt már olyan, hogy pl. lomtalanítás volt és apummal hordtuk ki a házzal szemben lévõ parkolóba a lomot, ugye egy kanapé kivitelénél mind a két kezünk foglalt, a kaput nem tudtuk becsukni, de amúgy is csak egy olyan 15 méterre volt a lerakó hely a házunktól. Azalatt a kb. 20 mp alatt 4 cigány ment be a házunkba és a bent már összegyûjtött lomok között guberált. Szinte lehetetlenség kiküldeni õket, és "nyomulnak" beljebb, hogy ugyan adjam már nekik a biciklimet, hisz nekünk 4 is van, meg hogy adjam neki a cipõmet, stb.
Kurva sokáig tartott mire kitessékeltük õket, megverni nem is tudtuk volna, hisz többen voltak, ráadásul az a köcsög "boxos-cigány" fajtából valóak. Ha meg mégis erõszakkal dobtuk volna ki õket, kb. 4 perc alatt 28 másik lett volna a házunknál. Tehát elég reménytelen.

modellmaker
De elmondta a hölgy járt a polgármesternél is. Ha az szarik rá akkor megyek a jegyzõhöz, úgyis õ intézné el, akkor is, ha a polgármester csinál vmit. Szal nem állok meg az elsõ kudarc után ha nekem van színtiszta igazam.

Sir Quno Jedi
De ugye MI ebbõl a tanúlság?!

Nem kell hagyni, hogy betegyék a lábukat. Megelõzés. Ergó, aki nem akarja õket a közelébe engedni (település szinten sem), annak van igaza, aki pedig ezért fasisztát kiált, az az elmebeteg.

Pluskast
"Amúgy ami még ma szöget ütött a fejembe az az, hogy ha ezek a cigányok valóban önkényes lakásfoglalók voltak és a család elmondása szerint már 3 éve élõsködnek rajtuk, hogy a büdös rákba nem tudták még kitenni õket onnan???"

A választ a "nagyszerû" magyar jogrendszerünkben találod meg. Nem rakhatod ki a saját birtokodról a saját tulajdonodból nem dobhatod ki. Csak úgy hogyha bírósághoz fordúlsz. Nevetséges....

CoR Zolly
Helyes!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

CoR Zolly
Kinek kicsi, kinek nagy. Nem a he[szin=redJ[/szin]esírási szabályokhoz igazítottam.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

CoR Zolly

GregSB

Szeretettel várlak FÓRUMOMBAN

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

Én védem a tisztességes embereket legyenek romák, magyarok, vagy tartozzanak akármilyen népcsoporthoz!

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

van egyáltalán olyan ember aki védi a romákat?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

degenerator
na szép. én meg kellemetlenül érzem magam, és nem tudok lenyugodni, ha felállok, és az idõs emberek nem akarnak leülni a helyemre😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Trade
ok csak hirtelen az elsõ sorodat olvastam és azt hittem hogy te is csak az elsõ sorra lettél figyelmes

Sir Quno Jedi
Én sem dakota barátainkról pofázok, hanem úgy általában azokról, akik azt hiszik, hogy az emberi fajhoz tartoznak a Föld nevû bolygón...PEDIG NEM!

Rohadékokkal van teli ez a világ, csak egy részük ráadásul nem a napon barnult hozzá, így még hendikeppel is buknák az utolsó befutót.

Trade
ja dehogyis JAG1 felhozta a kivándorlás témát írtam is a végén hogy off szinesfém kereskedõkhöz semmi köze

Sir Quno Jedi
Ez most komoly?! Azt várod EZEK köszönjenek?! Nekem hajnalra most hétfõn is szétgyûrték/hajligatták a kocsimon az ablaktörlõket, csak mer jólesett nekik gondolom (múltkor meg olajjal öntötték le, csak meggyújtani nem volt idejük). Én az emberiségtõl már régen nem várok semmit. Az más kérdés, hogy az "ember" kategória nálam igen szûkös mostanság...

Trade
"Rád köszönnek a szomszédok, még ha a hátad mögött ki is beszélnek..."
Erre muszáj voltam reagálni,a topic többi része csak feleslegesen fel.assza az agyamat,megy megint a jogvédõk értelmetlen refrénje.
Nah akkor az idézetre,egy jó ideje már Pesten lakom(bár már nem tudom meddig bírom).Tegnap véletlenül összetalálkoztam vmelyik szomszéddal,gyerek a nyakában ráköszönök,de a gyerekének még véletlenül se mondott volna ilyet:köszönjél.Komolyan mondom undorító ami ebben a városban folyik,az emberek egymást lökik fel,a buszon szándékosan kívülre ülnek hogy más véletlenül se üljön melléjük,ha vki neadjIsten leszállna akkor csak nagyvonalúan kifordítják a térdüket,a szájukat nem bírják kinyitni ha leszállnak.Múltkor egy fazon nem tudott tõlem leszállni,pedig úgy álltam a görkörival a hátamon hogy mást ne zavarjak,aztán ahogy szállt lefelé rázta a fejét meg vmit mondott magában aztán rákiabáltam hogy nyissa ki a száját ha le akar szállni.
Komolyan mondom egyszer vki nagyon felhúz aztán õ fogja kapni amit a többiek kihoztak belõlem.
Mégegyszer bocsi az OFF-ért

A Rongyos Gárdának köszönhetõ az, hogy ma Sopron Magyarországon van.

degenerator
azért nem kell lenézni, ismerem mindkét csatának a menetét, és a taktikai hibákat is.

tudom, mi volt a megadott idõpontban. igaz, nem tudom, mi az a rongyos gárda. de szerintem, egész jó az arányom. annyira nem reménytelen a helyzet azért, és én azarányt 10 a 4hez raknám.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
mária teréziának voltak kemény próbálkozásai, pl elvették a cigányoktól a gyerekeiket, és fehéreknek adták, hogy õk neveljék. teljesen normális emberek lettek a pujákból, csak túl brutálisnak találták a módszert....

Az összes újságíró hatás vadász. Ez a munkájuk, csak nem mindegy, hogy a tényeket felerõsítik, nagyítják, vagy éppen eltorzítják. Ettõl függetlenül természetesen a Bayer Zsolt sem mindenható, valószínûleg õ is szeret nagyítani, de õt még hazugságon nem kaptam. Nem úgy mint a Teller levelet hamisító népszabadságos dr. Eötvös Pált, aki felfelé bukott az újságírói szövetség elnöki székébe, miután a már halott Teller Ede aláírását odahamisította egy levélre amit õ írt, és amiben az Orbánt gyalázta. Nem ugyanaz a súlya a két dolognak! 😊) Ettõl függetlenül jogos az észrevétel, tényleg fura, hogy évekig "hagyták" magukat!

www.smart-bus.hu

modellmaker
Amúgy ami még ma szöget ütött a fejembe az az, hogy ha ezek a cigányok valóban önkényes lakásfoglalók voltak és a család elmondása szerint már 3 éve élõsködnek rajtuk, hogy a büdös rákba nem tudták még kitenni õket onnan??? Ha valóban elmentek az önkormányzathoz, jegyzõhöz, tök mindegy, egy illetékeshez, akkor nem igazán veszi be a gyomrom, hogy 3 évig tényleg semmit nem csináltak. =/
Ettõl függetlenül inkább hiszek nekik, mint az MTI-s cikknek, mely szerint még ki is gyújtották a házat, csak furcsállom.
Mégpedig azért, mert ha nálunk a másik házba a telken beköltöznének (hm, hát a kurva anyját elõre is :| ) akkor nincs az a fenyegetés, meg terror, amiért a saját igazamért nem mernék kiállni pár koszos cigány ellenében a végsõkig elmenve.
Szóval ez az elköltözõsdi kicsit sántít. Lehet az ECHO-n sem pont úgy lett elmondva minden ahogy valóban történt, nem csak balos cenzúra létezik a világon. Bayer Zsoltnak meg ebben a riportban is voltak fura kijelentései.

Dehogy... mindig rendezzük a nézet eltérést! 😊)

www.smart-bus.hu

Ez inkább ego, ha a mondandóját nem tudom cáfolni, akkor belekötök abba, hogy van-é rajta sapka, avagy nincs! 😊)

No igen, bár bízom benne, hogy ez a tendencia megfordul...

www.smart-bus.hu

modellmaker
fasza, már itt is átmentetek személyeskedésbe... =/

Magyar mentalitás, keressünk a másikban hibát és vágjunk azzal vissza 😄
1ébként igazad van, abban is h õ legalább büszke arra h magyar és sajna egyre kevesebb ilyen ember van =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;