686
Galgagyörk
  • trident

(nem csak BAZ-ba)
  • degenerator
    a cikk alja fele, a videók után jön egy érdekes rész. ezt a joe bácsit importálni kéne baz megyébe:)
  • trident
  • CoR Zolly
    Mindenki annak veszi a tisztogatást aminek akarja.
    Megjegyzem, fürdőszobás is rájuk férne, de a tisztálkodó felszerelés határozott alkalmazásával együtt.
    Plusz, míg ök életveszélyesen fenyegetnek más tisztességes embert, addig másnak kutya kötelessége az olyan tipusu írást mint 554-ben van, szabad vélemény nyilvánításnak mondani. Minden más gyéb esetben el lehet menni, itt lehet minket hagyni ha nem tetszik.
  • modellmaker
    Attól tartok.
  • Danny1987
    Hoppá!
    Jó lesz vigyázni mit mondok.
    Bár a cigany asszony azt mondta hogy a nyugdijas lányának a fejét baltával széthasitja akkor talán nekem sincs félni valom.
    (hozzáteszem nem vagyok se zsidó se cigány csak magyar magyarországon szóval van félni valóm?!)
  • modellmaker
    "Inkább pusztuljon el minden, csak legyen végre rend."
  • trident
    Mindkettő olyan, ami normális ember agyában meg sem fordulna, ahogy ez sem. (Jáki kápolna ürülékkel való gyalázása).

Bármelyik hír/bűncselekményről fogunk hallani a híradóban?...
  • Solt
    Alakul...
  • HUmanEmber41st
    B+ !!!
    Alsózsolcán meg 3 fiatal (egyikük 12 év alatti) szabályosan elraboltak egy magányos fiútól egy 800Ft értékű pizzát. A gyors rendőri beavatkozás sikerrel járt, az elkövetőket elfogták...
  • degenerator
    gyerekek, balatonfenyvesen elloptak egy mozdonyt a cigányok. daruval jöttek!!!
  • HUmanEmber41st
    Ugye a "tisztogatás" kifejezéssel arra utaltál, h minden roma családi házban felújítják a fürdőszobát?
    Mert a másik értelmezés miatt még fel is jelenthetnek:D
    Óvatosan a szavakkal, mert banánosztás után már nem lehet osztani az igét :D
  • Danny1987
    A jogvédők nem azért lettek jogvédők mert értenek hozzá.
    Egyiknek se volt munkahelye azelőtt.
    Sőt irni se nagyon tudnak mármint helyesen.
    Gyakorlatilag csak azt mondjak hogy több segély a romagyereknek mert akkor talán jár iskolába a magyar gyereke meg le van szarva.
    Aztán majd néznek ha az olajára eléri a 200 feletti árat a roma ingyen kap mindent ba akkor kezdődik a tisztogatás.
  • Zerénd
    Na ezért kell először ezeket a fajvédőket meghunyászkodtatni.
  • Danny1987
    Amugy szepesi a Mélymagyarban mondta hogy törvénymodositás kellene hogy a magyar megvédhesse a tulajdonát és ha kell akár népszavaztat is.

Van rá 10e Ft-om hogy az összes fajvédő azt fogja mondani hogy ez a romak ellen irányul mivel ha megy kapálógépet lopni a testvérével akkor már félnie kell attól is hogy jön az öreg machetaval azt hopp egy fej hopp egy kar.
  • trident
    A második mondatod irónia?:)
  • degenerator
    én meg megélhetési dolgozó vagyok:(
  • Danny1987
    Ebből kiderül hogy a magyarországi cigányok körében még mindig müködik a vérbosszú "intézménye".

De ne felejtsük el nincs cigánybünőzés csak megélhetési bűnőzés.
  • trident
    Mostanság történtek. Két konkrét eset. Tulajdonos -fizess, társadalomról, együttélésről, értékekről, jutalmazásról, egy keveset a nevelés-szocializációról, egy kevés jog, egy kevés pszichológia, egy kevés szociológia.
    (A "Mélymagyar" július 6-i adása 48:05 perc; www.utolag.com)
  • trident
    Hír szintén Olaszországból. Elsőnek a (kereskedelmi csatorna) híradóban hallottam. E forrás: hunhir.hu

Kevés adalék: 50.000 olasz állampolgárságú roma él az országban, 50.000 azoknak a számuk akik legálisan vagy illegálisan bevándoroltak.
    Olaszország népessége majd 60 millió.
  • degenerator
    román cigányok...

egyébként szhelyen az airsoft pályánkról elvitték a cigók a lépcsőt...jó kis fém csigalépcső volt, teljesen ledöbbentem, amikor megláttam.
  • Zerénd
    Van egy ösmerősöm, évekkel ezlött építkezett. Mikor belet kerítve a telke, levitte a kutyáját. Egy szép éjcaka bementek oda az atnikumok, persze a kutya egyből vacsinak nézte az egyiket. Annyira, hogy elég szép lábsérülést szerzett a cigó. Végén még az ösmerősömet hurculták meg, mert azt hazudták ezek, a kutya kint volt a kerítésen kívül, ők csak arra jártak, mikor az egyiküket megharapta. Volt minden, rendőrségi vizsgálat, bíróság stb stb. De szerencséjére a cimborámnak, betudta bizonyítani tanuk által, a kutya bent volt, és nem is tudott onnan kijönni. Mág a figyelmeztető tábla is kint volt. A dolog lényege, nem lett semmi, a cimborámat felmentették, és mivel maradandó sérülést okozó, kutya támadás volt a tárgy, nem tértek ki arra, mit is keresett a cigó a kerítésen belül.
    Akkor mondtam már, kb 15 évvel ezelőtt, valami nincs rendben.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem két szép kutyám van. De azokat meg megmérgezik, vagy lefújják, szal. ők sem sokat érnek nem napon barnult barátaink ellen.
  • trident
    Gondolom a két napos uborka lopásos téma már nem friss, viszont össze vannak szedve az érvek, ellenérvek, szavazás, vélemények, videók.
  • trident
    A Magyar Gárdától kér segítséget egy roma család

Hogy pontosan mi az igazságtartalma nem tudom, megerősítésről sem hallottam.
    Forrás: http://sonline.hu

• kakaoskalacs
    asszem ez már mindenen tulmegy..
  • Sir Quno Jedi
    Pedig már réges-régen nincs. Mivel a gazdaság amúgyis globális és önállóan nem létezhetünk már, ez tulajdonképpen lényegtelen is...
  • HUmanEmber41st
    Mit is mondott az a kis piroskabátos?
    No border, no nations..
    Az addig jó, h nincs határ.
    De hogy nincs nemzet?????
    Na ezt már NEM NEM SOHA!!!!!
  • degenerator
    [URL=http://index.hu/video/2008/06/25/tuntetesek_az_ep_elott/]úgy látszik, amig ti itt csak kommentáltok, lelkes "magyarok" tesznek az ügyben, hogy magyarország ne néptelenedjen el:D[/URL]

de lehet, inkább ":(" kellett volna.
  • degenerator
    kukkantsatok be a falu fórumjára:)
  • modellmaker
  • HUmanEmber41st
    A Kossuth Rádió is azt mondta, h szeretnének fejleszteni.
  • trident
    Többen (cigányok és magyarok) Galgagyörkről

forrás: http://galgagyork.atw.hu/
  • Solt
    Én humánusabb vagyok, időnként szeretem a szélmalom harcot! :))
  • degenerator
    ezt akkor fogom elhinni, ha az index fórumon megerősítik:)
  • HUmanEmber41st
    Erre az esetre mondták régen, h lóval imádkozni...
    Aki képtelen a fejlődésre, (nagyképűsége miatt képtelen még maga előtt is belátni tévedéseit) azt a megfelelő helyre kell irányítani (pl gödör ásás..)
  • HUmanEmber41st
    Ma hallottam a Kosuth Rádióban, h 1000 katonát és némi technikai fejlesztést szeretnének végrehajtani a jelenlegi Honvétségben.
    Főleg a pilótaképzésben és légvédelmi rendszerekben gondolkodnak. Persze nem tesznek majd semmit. Inkább nyitnak mégegy szóvivő oldalt 500 milliárdért...
  • modellmaker

"...hogy én mennyire leszarom az érzékenységüket..." :D:D
  • Solt
    Ez az! :))

#526: No ez is nagyon kemény! Száva úr kapja az arcába a kínos kérdéseket, látszik, hogy vörösödik az idegtől, mert nincs rá logikus válasza, tehát, hogy reagál! "Jó de..." Aztán jön a mellé duma...És azok az érvek... komolyan nevetséges...
  • Solt
    Nézd meg mit művelnek velem a Magyar mentalitás topikban! Tulajdonképpen lehülyéznek, de a kérdéseimre nem válaszolnak. Ha valakitől idézek, akkor az hungarista, ha külföldi az a valaki, akkor egyszerűen nem reagálnak. Én a saját nevemmel vállalom a hozzászólásaimat, és megnevezem azokat akiktől, és ahonnan idézek. Ők név és tények nélkül egyszerűen ostoba magyarkodónak tekintenek engem is, és azt is akitől idézek. Ha megkérdezem, hogy az ő tudásuk mire van alapozva, akkor nem válaszolnak... nekik egy hivatalos forrás van, az amit az egyetemen tanítanak. Azt mondják azok a tények, amikor megkérdem, hogy azok tények mire alapozva vannak leírva megint nem reagálnak... azok egyszerűen csak tények... aki régen leírt valamit az hazudik, aki most írja a tananyagba az nem... logikus.