Galgagyörk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

A Kossuth Rádió is azt mondta, h szeretnének fejleszteni.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

trident
Többen (cigányok és magyarok) Galgagyörkrõl

forrás: http://galgagyork.atw.hu/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Én humánusabb vagyok, idõnként szeretem a szélmalom harcot! 😊)

www.smart-bus.hu

degenerator
ezt akkor fogom elhinni, ha az index fórumon megerõsítik😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Erre az esetre mondták régen, h lóval imádkozni...
Aki képtelen a fejlõdésre, (nagyképûsége miatt képtelen még maga elõtt is belátni tévedéseit) azt a megfelelõ helyre kell irányítani (pl gödör ásás..)

Ma hallottam a Kosuth Rádióban, h 1000 katonát és némi technikai fejlesztést szeretnének végrehajtani a jelenlegi Honvétségben.
Fõleg a pilótaképzésben és légvédelmi rendszerekben gondolkodnak. Persze nem tesznek majd semmit. Inkább nyitnak mégegy szóvivõ oldalt 500 milliárdért...

modellmaker
<#eljen>

"...hogy én mennyire leszarom az érzékenységüket..." 😄😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ez az! 😊)

#526: No ez is nagyon kemény! Száva úr kapja az arcába a kínos kérdéseket, látszik, hogy vörösödik az idegtõl, mert nincs rá logikus válasza, tehát, hogy reagál! "Jó de..." Aztán jön a mellé duma...És azok az érvek... komolyan nevetséges...

www.smart-bus.hu

Nézd meg mit mûvelnek velem a Magyar mentalitás topikban! Tulajdonképpen lehülyéznek, de a kérdéseimre nem válaszolnak. Ha valakitõl idézek, akkor az hungarista, ha külföldi az a valaki, akkor egyszerûen nem reagálnak. Én a saját nevemmel vállalom a hozzászólásaimat, és megnevezem azokat akiktõl, és ahonnan idézek. Õk név és tények nélkül egyszerûen ostoba magyarkodónak tekintenek engem is, és azt is akitõl idézek. Ha megkérdezem, hogy az õ tudásuk mire van alapozva, akkor nem válaszolnak... nekik egy hivatalos forrás van, az amit az egyetemen tanítanak. Azt mondják azok a tények, amikor megkérdem, hogy azok tények mire alapozva vannak leírva megint nem reagálnak... azok egyszerûen csak tények... aki régen leírt valamit az hazudik, aki most írja a tananyagba az nem... logikus.

www.smart-bus.hu

trident
Az "Éjjeli menedék" június 27-i adása 25:05 perc. ECHO Televízió mûsora.

"Siklósi Beatrix és Matúz Gábor mûsora. Téma: Száva Vince kontra Bayer Zsolt."

Nem csak Galgagyörkrõl.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Ez lenne az? (A "Célpont" június 27-i adása 26:02 perc - utolag.com)
Nem láttam, barátainkkal töltöttük az estét, de most megnézem.😊 )

Danny1987
Lesz bizony.
És csak remélni tudom hogy nem zsidó kormány lesz akkor és a magyar rendörök nem magyarokat lõnek és nem a romakat védik.

Egy biztos ha tul leszünk rajta sok roma hal meg(sok segélyezett meg dolgozó is)és sok magyar is.
De ezek utan talán elhuznak az országból és akkor megindulhat a fejlõdés.

Live for nothing or die for something.

degenerator
engem a magyar mentalitás topikban leugattak, hogy támogattam a nehézfegyverzet beszerzésére irányuló törekvéseket.

de szerencsére vannak még józan emberek mo-n, az indexes fórumokn is kitárgyalták alaposan a 2008as honvédségi jelentést, és a lehetõségeket. bíztató, amit írnak, csak sajnos konkrét számokat nem említenek (csak egyet, hogy ha így megy, 10 éven belül mûködésképtelenné válik a hadsereg)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

No igen... szerényen megjegyzem, már idéztem! 😊)

www.smart-bus.hu

Si vis pacem, para bellum (ha békét akarsz, készülj a háborúra)

sajnos az lesz... csak idõ kérdése!

www.smart-bus.hu

na errõl van szó...

minek kapcsoltam volna be? (ebbõl szempnotból elégtelenre vizsgázott a hírtv). Elõbb után megunják az emberek az egymás igéjének osztását...

polgárháború lesz

Na így kezdõdött a mûsor! 😊))

www.smart-bus.hu

.. mert ugye a durva az, hogy azt kell, hogy mondjam, hogy alapjába véve lehetne akár:
"Olaszliszka", "Tarnabod", "Nyírmihálydi", "Tatárszentgyörgy", "Fadd", "Pátka"..etc is lehetne a topik címe.. mert itt nem egy adott településen megjelenõ jenelségrõl/érzésrõl/látottakról van szó.

Végül is... majd, ha nem lesz teljes a harmóniád, akkor nézd meg az ismétlést! 😊)

www.smart-bus.hu

komlyan, akkor inkább nem ha semmi új, az agyam most tök nyugis...... egy idõ után sok, és sokk is. Mert tényleg ha semmi új, akkor inkább nem leszek ideges...

modellmaker
plusz új, ami eddig nem volt, de csak a felét láttam. :C

modellmaker
Hm.. <#kuss><#bdead>

A galgagyörki események... riportok... az baj, hogy ezt látni kell! 😄

www.smart-bus.hu

Komolyan most képtelenség rákapcsolnom a MagyarNemzet TV kiadására, de mirõl van szó? átvették az EchotV anyagát, vagy van vmi teljsen új?

"Az éló adás megtekintése csak sms regisztráció után lehetséges.
A regisztráció a 0691-332488-as számra küldött sms-sel történik." - át nem megyek a nappaliba.... péntek este...<#ejnye1>

Hír tv... remélem ez nem reklám! 😊))

www.smart-bus.hu

Célpont most!!!

www.smart-bus.hu

modellmaker
Hagyjuk már ezt a jóslatosdit. Találjatok nekem korábbi forrást mint 2005.

Persze, én mint érdekességet kezelem! 😊 Viszont szépen összefügg Mátyás király feltámadásnapi koronázásával... ahhoz, hogy feltámadjunk, meg kell "halnunk"! Ha belegondolsz, Mátyás óta csak szívunk... egy keresztút az egész történelmünk!

www.smart-bus.hu

degenerator
bár ha esetleg kiderülne, hogy a világnézetem téves (materializmus), és kiderülne hogy nektek volt igazatok (holle anyó létezik, a jóslat igaz), akkor lehet, hogy mégse katonának kéne tanulnom😊

degenerator
elolvastam ezt a jóslatmagyarázást, ezeket bármire rá lehet húzni. gonodlj csak a nostradamus jóslatra.

egy csöppnyi realitásalapja van annak, hogy a sivatagosodó területekrõl ideköltözzenek itzakék, (tóta w is megírta, õ csak tudja😊 de én bízok a magyarokban, hogy nem fogják hagyni.

Szíved joga! Én szimplán érdekesnek tartom... fõleg, ha nyomon követhetõ!

www.smart-bus.hu

degenerator
a vallás egy kísérlet arra, hogy az ember kommunikáljon az idõjárással---> ebbõl sejtheted, mi a véleményem a jóslatokról is.

degenerator
én egyelõre ott tartok, hogy 2000ben volt a világvége. biztos csak késik. de a maja naptár szerint 2012, szóval van még esély bepótolni.

Gladiator
mer ez hogy jön most ide?

Gladiator
elolvastam. mi a problémád?

Valaki nem akar ennek a jóslatnak egy topikot nyitni? Szépen követhetnénk, hogy mi valósul meg belõle...

www.smart-bus.hu

Már a barlangokba is be van kötve a net?
Fejlõdik az informatika...

Pluskast
Olvasd már el légyszíves mielött az ilyen értelmes beszólásaidat megteszed.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Köszönjük Emese! 😊)

Köszi, hogy segítesz... eddig nem értettem, hogy a szomszédban miért születtek hármas ikrek! 😄

www.smart-bus.hu

Gladiator
jaaaj má, faszom. az ilyen idióták szoktak szektát alapítani, meg csecsemõket áldozni...<#lama><#wilting><#levele>

Ebben az a kemény, hogy mind Mátyás király vállalása, mind a Szent Korona kép programja ezt támasztja alá! Hmmm... kemény... itt az ideje, hogy észhez térjünk, még akkor is, ha ez más szemében annyit jelent, hogy megbolondultunk!

www.smart-bus.hu

Gladiator
persze, biztos igaz. gyerünk srácok, mi is bújjunk egy barlangba!

Pluskast
Elég hátborzongató és ha igaz akkor nincs már sok hátra......

off-> utóbbi a teljes jóslat, ami feltehetõleg az '53-as berlini felkeléssel (Sztálin halála után pár hónappal) kezdõdik.

Pluskast
Pont most olvastam köszi😊 Amúgy ez a jóslat mikori? Úgy értem mikor történt a jóslat? Nem tudod esetleg?

Pluskast
Ennek a jóslatnak nincs meg valami féle magyarázata a neten?