Galgagyörk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
bombagyár.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Egyre inkább az az érzésem, hogy egy 3. fél tényleg össze akar minket ugrasztani a cigányokkal...

www.smart-bus.hu

modellmaker
Nem olvastam végig, csak a végén ez szemet szúrt: "...Bár Bangóékat a "probléma nélküli" családok közt tartják számon..." mikor legelõször hallottam, hogy mi történt rögtön eszembe jutott, hogy mikor a magyar család elköltözött, akkor volt egy cigány család akivel jóban voltak. Lehet hogy pont õk azok...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Zerénd
Ja.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Danny1987
Szerintetek a saját házukra löttek?

"Azért lõttek mert cigányok vagyunk"

Live for nothing or die for something.

Danny1987
A forrást meg tudnád adni?

degenerator
az alibi, hogy miért ment a házhoz? mert be akart törni.

csak nekem hihetetlen, hogy ezt úgy mondja, hogy kimegyek a kertbe hagymát szedni, vagy felszállok a buszra?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Kezdek félni. <#szomoru1>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

degenerator
Végetek van.

az kisiskolások 20%a roma
a termékenységi muattató 1,4 országos

a mi nõink átlag 6 gyereket szülnek
a mi mutatónk 6
a ti mutatótok X

0,2*6+0,8*X=1,4

0,8*X=1,4-0,2*6=0,2

X= 0,2/0,8=0,25!!!!

ezek a gyerekek most kb 6 évesek
24 éves korukra megyszülik a saját gyerekeiket
24-6=18 év múlva!

számoljunk tovább
ha mi vagyunk 20-an, ti vagytok 80-an (20% - 80%)
a mi 20 gyerekünknek, ami 10 párat jelent 18 év múlva lesz

10*6= 60 gyereke

nektek meg (80 gyerek az 40 pár)

40*0,25= 10 gyereketek

az arány hat az egyehez a mi javunkra és csak 18 évkell hozzá!
százalékosan:
60/(60+10)*100=85%
100-85=15%
végetek van!
10 éven belül a mi gyerekeink lesznek többen!

hehe...jófej, mi?

degenerator
"A cigányok a sok gyerek után rengeteg támogatást kapnak, de már az sem kell nekik. Beadják a gyerekeket a árvaházba. Mi ebben az üzlet? Egy hét múlva valaki a családból visszamegy a purdékért, és örökbe fogadja õket. Így a kb. 20 ezer forint helyett 90 ezer forintot kapnak havonta a gyermek után, s a gyermeket ezen kívül megilleti egy egy millió forintos, lakásvásárlásra fordítható támogatás 18 éves korában. "

gondolom az a pár diplomás cigány egész nap azon töri a fejét, hogy hogyan tudnák a társaik az országot még jobban lehúzni:p

degenerator

Olvastam a naptárról.. hát elég szomorú ez. Az analfabéták a naptárjukkal együtt...
Kellene már egy kis fényt vinni az életükbe..ha érted, mire gondolok, mert konkrétumokat itt nem lehet leírni 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

degenerator

degenerator
"elõfordult már az is, hogy idõs embert rabszolgaként tartottak."

hurrá, éljenek a romák. de ha megtudom, hogy bármelyik közelébe ment bármelyik nagyszülöm házának a közelébe, fogom a kalasom, és......

(és megjegyzem, ezt komolyan gondolom, nem a düh mondatja velem)

Off:
A naptár siet egy napot, dehát annyi baj legyen😄 az eredeti cím után be kell írni: /t/1 és máris láss csodát 😄
On

Kõkemény sheriff, de kellene egy ilyen minden európai államba...

modellmaker
It's back. (Y)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Tudod, én maradáspárti vagyok, csak a modik nem szeretik ezen a forumon a politikát.

Hogy ne csak a rossz híreket mondjuk, itt van egy jó is :
href.hu/x/6b1d

modellmaker
Ez mekkora már. 😄

Tent City - Vacancy

Ezen besírtam xDD

trident
<#eljen>
(nem csak BAZ-ba)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

degenerator

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CoR Zolly
Mindenki annak veszi a tisztogatást aminek akarja.
Megjegyzem, fürdõszobás is rájuk férne, de a tisztálkodó felszerelés határozott alkalmazásával együtt.
Plusz, míg ök életveszélyesen fenyegetnek más tisztességes embert, addig másnak kutya kötelessége az olyan tipusu írást mint 554-ben van, szabad vélemény nyilvánításnak mondani. Minden más gyéb esetben el lehet menni, itt lehet minket hagyni ha nem tetszik.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

modellmaker
Attól tartok.

Danny1987
Hoppá!
Jó lesz vigyázni mit mondok.
Bár a cigany asszony azt mondta hogy a nyugdijas lányának a fejét baltával széthasitja akkor talán nekem sincs félni valom.
(hozzáteszem nem vagyok se zsidó se cigány csak magyar magyarországon szóval van félni valóm?!)

modellmaker
"Inkább pusztuljon el minden, csak legyen végre rend."

trident
Mindkettõ olyan, ami normális ember agyában meg sem fordulna, ahogy ez sem. (Jáki kápolna ürülékkel való gyalázása).

Bármelyik hír/bûncselekményrõl fogunk hallani a híradóban?...

Alakul...

www.smart-bus.hu

B+ !!!
Alsózsolcán meg 3 fiatal (egyikük 12 év alatti) szabályosan elraboltak egy magányos fiútól egy 800Ft értékû pizzát. A gyors rendõri beavatkozás sikerrel járt, az elkövetõket elfogták...

degenerator
gyerekek, balatonfenyvesen elloptak egy mozdonyt a cigányok. daruval jöttek!!!

Ugye a "tisztogatás" kifejezéssel arra utaltál, h minden roma családi házban felújítják a fürdõszobát?
Mert a másik értelmezés miatt még fel is jelenthetnek😄
Óvatosan a szavakkal, mert banánosztás után már nem lehet osztani az igét 😄

Danny1987
A jogvédõk nem azért lettek jogvédõk mert értenek hozzá.
Egyiknek se volt munkahelye azelõtt.
Sõt irni se nagyon tudnak mármint helyesen.
Gyakorlatilag csak azt mondjak hogy több segély a romagyereknek mert akkor talán jár iskolába a magyar gyereke meg le van szarva.
Aztán majd néznek ha az olajára eléri a 200 feletti árat a roma ingyen kap mindent ba akkor kezdõdik a tisztogatás.

Zerénd
Na ezért kell elõször ezeket a fajvédõket meghunyászkodtatni.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Danny1987
Amugy szepesi a Mélymagyarban mondta hogy törvénymodositás kellene hogy a magyar megvédhesse a tulajdonát és ha kell akár népszavaztat is.

Van rá 10e Ft-om hogy az összes fajvédõ azt fogja mondani hogy ez a romak ellen irányul mivel ha megy kapálógépet lopni a testvérével akkor már félnie kell attól is hogy jön az öreg machetaval azt hopp egy fej hopp egy kar.

trident
A második mondatod irónia?😊

degenerator
én meg megélhetési dolgozó vagyok😞

Danny1987
Ebbõl kiderül hogy a magyarországi cigányok körében még mindig müködik a vérbosszú "intézménye".

De ne felejtsük el nincs cigánybünõzés csak megélhetési bûnõzés.

trident
Mostanság történtek. Két konkrét eset. Tulajdonos -fizess, társadalomról, együttélésrõl, értékekrõl, jutalmazásról, egy keveset a nevelés-szocializációról, egy kevés jog, egy kevés pszichológia, egy kevés szociológia.
(A "Mélymagyar" július 6-i adása 48:05 perc; www.utolag.com)

trident
Hír szintén Olaszországból. Elsõnek a (kereskedelmi csatorna) híradóban hallottam. E forrás: hunhir.hu

Kevés adalék: 50.000 olasz állampolgárságú roma él az országban, 50.000 azoknak a számuk akik legálisan vagy illegálisan bevándoroltak.
Olaszország népessége majd 60 millió.

degenerator
román cigányok...

egyébként szhelyen az airsoft pályánkról elvitték a cigók a lépcsõt...jó kis fém csigalépcsõ volt, teljesen ledöbbentem, amikor megláttam.

Zerénd
Van egy ösmerõsöm, évekkel ezlött építkezett. Mikor belet kerítve a telke, levitte a kutyáját. Egy szép éjcaka bementek oda az atnikumok, persze a kutya egybõl vacsinak nézte az egyiket. Annyira, hogy elég szép lábsérülést szerzett a cigó. Végén még az ösmerõsömet hurculták meg, mert azt hazudták ezek, a kutya kint volt a kerítésen kívül, õk csak arra jártak, mikor az egyiküket megharapta. Volt minden, rendõrségi vizsgálat, bíróság stb stb. De szerencséjére a cimborámnak, betudta bizonyítani tanuk által, a kutya bent volt, és nem is tudott onnan kijönni. Mág a figyelmeztetõ tábla is kint volt. A dolog lényege, nem lett semmi, a cimborámat felmentették, és mivel maradandó sérülést okozó, kutya támadás volt a tárgy, nem tértek ki arra, mit is keresett a cigó a kerítésen belül.
Akkor mondtam már, kb 15 évvel ezelõtt, valami nincs rendben.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Sir Quno Jedi
Nekem két szép kutyám van. De azokat meg megmérgezik, vagy lefújják, szal. õk sem sokat érnek nem napon barnult barátaink ellen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

trident
Gondolom a két napos uborka lopásos téma már nem friss, viszont össze vannak szedve az érvek, ellenérvek, szavazás, vélemények, videók.

trident
A Magyar Gárdától kér segítséget egy roma család

Hogy pontosan mi az igazságtartalma nem tudom, megerõsítésrõl sem hallottam.
Forrás: http://sonline.hu

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sir Quno Jedi
Pedig már réges-régen nincs. Mivel a gazdaság amúgyis globális és önállóan nem létezhetünk már, ez tulajdonképpen lényegtelen is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mit is mondott az a kis<#kocsog> piroskabátos?
No border, no nations..
Az addig jó, h nincs határ.
De hogy nincs nemzet?????
Na ezt már NEM NEM SOHA!!!!!

degenerator

degenerator
kukkantsatok be a falu fórumjára😊