686
Galgagyörk
  • trident
    [URL=http://tdyweb.wbteam.com/EjjeliMenedek0627.htm]Az "Éjjeli menedék" június 27-i adása 25:05 perc. ECHO Televízió műsora.[/URL]

"Siklósi Beatrix és Matúz Gábor műsora. Téma: Száva Vince kontra Bayer Zsolt."

Nem csak Galgagyörkről.
  • trident
    Ez lenne az? (A "Célpont" június 27-i adása 26:02 perc - utolag.com)
    Nem láttam, barátainkkal töltöttük az estét, de most megnézem.:) )
  • Danny1987
    Lesz bizony.
    És csak remélni tudom hogy nem zsidó kormány lesz akkor és a magyar rendörök nem magyarokat lőnek és nem a romakat védik.

Egy biztos ha tul leszünk rajta sok roma hal meg(sok segélyezett meg dolgozó is)és sok magyar is.
    De ezek utan talán elhuznak az országból és akkor megindulhat a fejlődés.
  • degenerator
    engem a magyar mentalitás topikban leugattak, hogy támogattam a nehézfegyverzet beszerzésére irányuló törekvéseket.

de szerencsére vannak még józan emberek mo-n, az indexes fórumokn is kitárgyalták alaposan a 2008as honvédségi jelentést, és a lehetőségeket. bíztató, amit írnak, csak sajnos konkrét számokat nem említenek (csak egyet, hogy ha így megy, 10 éven belül működésképtelenné válik a hadsereg)
  • Solt
    No igen... szerényen megjegyzem, már idéztem! :))
  • Grenzjager
    Si vis pacem, para bellum (ha békét akarsz, készülj a háborúra)
  • Solt
    sajnos az lesz... csak idő kérdése!
  • Grenzjager
    na erről van szó...

minek kapcsoltam volna be? (ebből szempnotból elégtelenre vizsgázott a hírtv). Előbb után megunják az emberek az egymás igéjének osztását...

polgárháború lesz
  • Solt
    Na így kezdődött a műsor! :)))
  • Grenzjager
    .. mert ugye a durva az, hogy azt kell, hogy mondjam, hogy alapjába véve lehetne akár:
    "Olaszliszka", "Tarnabod", "Nyírmihálydi", "Tatárszentgyörgy", "Fadd", "Pátka"..etc is lehetne a topik címe.. mert itt nem egy adott településen megjelenő jenelségről/érzésről/látottakról van szó.
  • Solt
    Végül is... majd, ha nem lesz teljes a harmóniád, akkor nézd meg az ismétlést! :))
  • Grenzjager
    komlyan, akkor inkább nem ha semmi új, az agyam most tök nyugis...... egy idő után sok, és sokk is. Mert tényleg ha semmi új, akkor inkább nem leszek ideges...
  • modellmaker
    plusz új, ami eddig nem volt, de csak a felét láttam. :C
  • modellmaker
    Hm..
  • Solt
    A galgagyörki események... riportok... az baj, hogy ezt látni kell! :D
  • Grenzjager
    Komolyan most képtelenség rákapcsolnom a MagyarNemzet TV kiadására, de miről van szó? átvették az EchotV anyagát, vagy van vmi teljsen új?

"Az éló adás megtekintése csak sms regisztráció után lehetséges.
    A regisztráció a 0691-332488-as számra küldött sms-sel történik." - át nem megyek a nappaliba.... péntek este...
  • Solt
    Hír tv... remélem ez nem reklám! :)))
  • Solt
    Célpont most!!!
  • modellmaker
    Hagyjuk már ezt a jóslatosdit. Találjatok nekem korábbi forrást mint 2005.
  • Solt
    Persze, én mint érdekességet kezelem! :) Viszont szépen összefügg Mátyás király feltámadásnapi koronázásával... ahhoz, hogy feltámadjunk, meg kell "halnunk"! Ha belegondolsz, Mátyás óta csak szívunk... egy keresztút az egész történelmünk!
  • degenerator
    bár ha esetleg kiderülne, hogy a világnézetem téves (materializmus), és kiderülne hogy nektek volt igazatok (holle anyó létezik, a jóslat igaz), akkor lehet, hogy mégse katonának kéne tanulnom:)
  • degenerator
    elolvastam ezt a jóslatmagyarázást, ezeket bármire rá lehet húzni. gonodlj csak a nostradamus jóslatra.

egy csöppnyi realitásalapja van annak, hogy a sivatagosodó területekről ideköltözzenek itzakék, (tóta w is megírta, ő csak tudja:) de én bízok a magyarokban, hogy nem fogják hagyni.
  • Solt
    Szíved joga! Én szimplán érdekesnek tartom... főleg, ha nyomon követhető!
  • degenerator
    a vallás egy kísérlet arra, hogy az ember kommunikáljon az időjárással---> ebből sejtheted, mi a véleményem a jóslatokról is.
  • degenerator
    én egyelőre ott tartok, hogy 2000ben volt a világvége. biztos csak késik. de a maja naptár szerint 2012, szóval van még esély bepótolni.
  • Gladiator
    mer ez hogy jön most ide?
  • Gladiator
    elolvastam. mi a problémád?
  • Solt
    Valaki nem akar ennek a jóslatnak egy topikot nyitni? Szépen követhetnénk, hogy mi valósul meg belőle...
  • HUmanEmber41st
    Már a barlangokba is be van kötve a net?
    Fejlődik az informatika...
  • Pluskast
    Olvasd már el légyszíves mielött az ilyen értelmes beszólásaidat megteszed.....
  • Solt
    Köszönjük Emese! :))

Köszi, hogy segítesz... eddig nem értettem, hogy a szomszédban miért születtek hármas ikrek! :D
  • Gladiator
    jaaaj má, faszom. az ilyen idióták szoktak szektát alapítani, meg csecsemőket áldozni...
  • Solt
    Ebben az a kemény, hogy mind Mátyás király vállalása, mind a Szent Korona kép programja ezt támasztja alá! Hmmm... kemény... itt az ideje, hogy észhez térjünk, még akkor is, ha ez más szemében annyit jelent, hogy megbolondultunk!
  • Gladiator
    persze, biztos igaz. gyerünk srácok, mi is bújjunk egy barlangba!
  • Pluskast
    Elég hátborzongató és ha igaz akkor nincs már sok hátra......
  • Grenzjager
    off-> utóbbi a teljes jóslat, ami feltehetőleg az '53-as berlini felkeléssel (Sztálin halála után pár hónappal) kezdődik.
  • Grenzjager
    1940-es
    Hét rábaközi táltos, bácsa, tudó ember megidézte a 40-es évek végén Lápkumánja táltos szellemét
  • Pluskast
    Pont most olvastam köszi:) Amúgy ez a jóslat mikori? Úgy értem mikor történt a jóslat? Nem tudod esetleg?
  • Grenzjager
    egy tipp, a sok közül
  • Pluskast
    Ennek a jóslatnak nincs meg valami féle magyarázata a neten?