686
Galgagyörk
-
#526 [URL=http://tdyweb.wbteam.com/EjjeliMenedek0627.htm]Az "Éjjeli menedék" június 27-i adása 25:05 perc. ECHO Televízió műsora.[/URL]
"Siklósi Beatrix és Matúz Gábor műsora. Téma: Száva Vince kontra Bayer Zsolt."
Nem csak Galgagyörkről. -
#525 Ez lenne az? (A "Célpont" június 27-i adása 26:02 perc - utolag.com)
Nem láttam, barátainkkal töltöttük az estét, de most megnézem.:) ) -
#524 Lesz bizony.
És csak remélni tudom hogy nem zsidó kormány lesz akkor és a magyar rendörök nem magyarokat lőnek és nem a romakat védik.
Egy biztos ha tul leszünk rajta sok roma hal meg(sok segélyezett meg dolgozó is)és sok magyar is.
De ezek utan talán elhuznak az országból és akkor megindulhat a fejlődés. -
#523 engem a magyar mentalitás topikban leugattak, hogy támogattam a nehézfegyverzet beszerzésére irányuló törekvéseket.
de szerencsére vannak még józan emberek mo-n, az indexes fórumokn is kitárgyalták alaposan a 2008as honvédségi jelentést, és a lehetőségeket. bíztató, amit írnak, csak sajnos konkrét számokat nem említenek (csak egyet, hogy ha így megy, 10 éven belül működésképtelenné válik a hadsereg) -
Solt #522 No igen... szerényen megjegyzem, már idéztem! :)) -
Grenzjager #521 Si vis pacem, para bellum (ha békét akarsz, készülj a háborúra) -
Solt #520 sajnos az lesz... csak idő kérdése! -
Grenzjager #519 na erről van szó...
minek kapcsoltam volna be? (ebből szempnotból elégtelenre vizsgázott a hírtv). Előbb után megunják az emberek az egymás igéjének osztását...
polgárháború lesz -
Solt #518 Na így kezdődött a műsor! :))) -
Grenzjager #517 .. mert ugye a durva az, hogy azt kell, hogy mondjam, hogy alapjába véve lehetne akár:
"Olaszliszka", "Tarnabod", "Nyírmihálydi", "Tatárszentgyörgy", "Fadd", "Pátka"..etc is lehetne a topik címe.. mert itt nem egy adott településen megjelenő jenelségről/érzésről/látottakról van szó. -
Solt #516 Végül is... majd, ha nem lesz teljes a harmóniád, akkor nézd meg az ismétlést! :)) -
Grenzjager #515 komlyan, akkor inkább nem ha semmi új, az agyam most tök nyugis...... egy idő után sok, és sokk is. Mert tényleg ha semmi új, akkor inkább nem leszek ideges... -
#514 plusz új, ami eddig nem volt, de csak a felét láttam. :C -
#513 Hm.. -
Solt #512 A galgagyörki események... riportok... az baj, hogy ezt látni kell! :D -
Grenzjager #511 Komolyan most képtelenség rákapcsolnom a MagyarNemzet TV kiadására, de miről van szó? átvették az EchotV anyagát, vagy van vmi teljsen új?
"Az éló adás megtekintése csak sms regisztráció után lehetséges.
A regisztráció a 0691-332488-as számra küldött sms-sel történik." - át nem megyek a nappaliba.... péntek este... -
Solt #510 Hír tv... remélem ez nem reklám! :))) -
Solt #509 Célpont most!!! -
#508 Hagyjuk már ezt a jóslatosdit. Találjatok nekem korábbi forrást mint 2005. -
Solt #507 Persze, én mint érdekességet kezelem! :) Viszont szépen összefügg Mátyás király feltámadásnapi koronázásával... ahhoz, hogy feltámadjunk, meg kell "halnunk"! Ha belegondolsz, Mátyás óta csak szívunk... egy keresztút az egész történelmünk! -
#506 bár ha esetleg kiderülne, hogy a világnézetem téves (materializmus), és kiderülne hogy nektek volt igazatok (holle anyó létezik, a jóslat igaz), akkor lehet, hogy mégse katonának kéne tanulnom:) -
#505 elolvastam ezt a jóslatmagyarázást, ezeket bármire rá lehet húzni. gonodlj csak a nostradamus jóslatra.
egy csöppnyi realitásalapja van annak, hogy a sivatagosodó területekről ideköltözzenek itzakék, (tóta w is megírta, ő csak tudja:) de én bízok a magyarokban, hogy nem fogják hagyni. -
Solt #504 Szíved joga! Én szimplán érdekesnek tartom... főleg, ha nyomon követhető! -
#503 a vallás egy kísérlet arra, hogy az ember kommunikáljon az időjárással---> ebből sejtheted, mi a véleményem a jóslatokról is. -
#502 én egyelőre ott tartok, hogy 2000ben volt a világvége. biztos csak késik. de a maja naptár szerint 2012, szóval van még esély bepótolni. -
#501 mer ez hogy jön most ide? -
#500 elolvastam. mi a problémád? -
Solt #499 Valaki nem akar ennek a jóslatnak egy topikot nyitni? Szépen követhetnénk, hogy mi valósul meg belőle... -
HUmanEmber41st #498 Már a barlangokba is be van kötve a net?
Fejlődik az informatika... -
#497 Olvasd már el légyszíves mielött az ilyen értelmes beszólásaidat megteszed..... -
Solt #496 Köszönjük Emese! :))
Köszi, hogy segítesz... eddig nem értettem, hogy a szomszédban miért születtek hármas ikrek! :D -
#495 jaaaj má, faszom. az ilyen idióták szoktak szektát alapítani, meg csecsemőket áldozni... -
Solt #494 Ebben az a kemény, hogy mind Mátyás király vállalása, mind a Szent Korona kép programja ezt támasztja alá! Hmmm... kemény... itt az ideje, hogy észhez térjünk, még akkor is, ha ez más szemében annyit jelent, hogy megbolondultunk! -
#493 persze, biztos igaz. gyerünk srácok, mi is bújjunk egy barlangba! -
#492 Elég hátborzongató és ha igaz akkor nincs már sok hátra...... -
Grenzjager #491 off-> utóbbi a teljes jóslat, ami feltehetőleg az '53-as berlini felkeléssel (Sztálin halála után pár hónappal) kezdődik. -
Grenzjager #490 1940-es
Hét rábaközi táltos, bácsa, tudó ember megidézte a 40-es évek végén Lápkumánja táltos szellemét -
#489 Pont most olvastam köszi:) Amúgy ez a jóslat mikori? Úgy értem mikor történt a jóslat? Nem tudod esetleg? -
Grenzjager #488 egy tipp, a sok közül -
#487 Ennek a jóslatnak nincs meg valami féle magyarázata a neten?