686
Galgagyörk
-
#646 Nem nyitja meg. -
Solt #645 Jó is, hogy mondod... ki kéne nyittatni a kedvencünket... -
Solt #644 Nem a leghitelesebb kútfő, de most megteszi! :D -
HUmanEmber41st #643 Ha rendesen rágyúrunk, ezt a tápigot is becsukják:D :D -
#642 csak annyi van ott, valamilyen dávid q régen királynak képzelte magát. De még mindig nem tudom ki volt az. :) -
Solt #641 Nem baj, csak rákérdeztél valamire amire ott a válasz! :)) Nem... perez a világ ura! :D -
#640 De az miért baj ha megkérdem, ki a fax az a zsidoságos dávid király? Nem pereznek hijják? :DDD -
Solt #639 Az egy dolog, hogy nem tudod ki az, nem is elvárható, de az a szép, hogy arra a hozzászólásra írod a #634-et, amelyben a válasz is ott van! :)))))
-
#638 passz Kifejtenéd? :DDD -
Solt #637 Szerinted? -
#636 Miért is? -
Solt #635 Uhhhh... szerintem ez az a pillanat, amikor mindenki jobban járt volna, ha csendben maradsz! :D -
#634 És ki a faxom az a dávid király? Istvánt, Endrét esetleg Mátyást már halottam. :DDD -
#633 uborka -
másikisvan #632 Azóta megvan a kép története. A bombagyáron találtam ahová most regisztráltam is csak azért hogy a kommentek között szerepeltethessem a saját meglátásomat amely szerint a kép üzenete, hogy a cigányok és a zsidók vállvetve belülről rohasztják szét a magyarságot, és mivel ezt a képet szemből nézzük, mintha egy személlyel állnánk szemben, a jobb és bal oldal helyes meghatározása során megállapíthatjuk a kép üzenete még az is, hogy a zsidók a parlamenti értelemben vett jobb oldalról (nemzeti érzésűek ellen irányzott szellemi felőrlés), míg a cigányok inkább a bal oldalról (tehát a közösségi, szociális szinten bomlasztással, az ellátórendszer kifigurázásával és a most még többségi magyarok fizikai megsemmisítésével) folytatja nagy sikerrel tevékenységét. -
másikisvan #631 Leginkább az USA-ban elterjedt öt vagy hatágú ezüst de gyakrabban aranyszínű kitűző, amit kezdetben hivatalos rendfenntartó szervek alkalmazottai hordtak, de miután megkezdték árusítását (silányabb minőségben, néha műanyagból) már bárki, még a gyerekek is hordhatják, hozzáteszem meglehetősen nagy kedvvel.
A 627-es képen viszont egy dávid-csillag látható, ami inkább a zsidóság előszeretettel használt jelképe az ő dávid királyuktól eredeztetett összetartozásuknak. -
#630 És a serif csillag az mi? :DDD -
másikisvan #629 Rendben. Nem tudtam hogy olyanjuk is van.
Ez a plakát nekem azt súgja, hogy a magyar szív már kezd elhalni (elhalványulni). Ez rasszizmus. A csillag persze tökéletesen tündököl, de legalábbis öl. Ökölbe rándítja a kezét.
Ez ugye nem valami hivatalos alkotás vagy ilyesmi... ? -
#628 Max egy "Arbeit macht frei!" szintű közös jövőt tudok nekik elképzelni. :| -
kis segítség: a jobboldali zászló a cigányoké. -
HUmanEmber41st #626 A Csattogó völgybeli Magyar Sziget rendezvényen említették, h Galgagyörk egész közel van... :D mármint helyileg :D -
#625 Hú, köszönöm! :) -
#624 MNA a kilencvenes évek eleje?/közepe óta létezik talán. Magukat a Szálasi féle Hungarista mozgalom követőinek tartják. MNA szinte csak az akkori nyilaskeresztes párt és Hungarista mozgalom elveit vallják. Ha utánna néztél, biztos láttad a jelképüket is. Nagy ellentét volt régen a 98-ban megszünt MNSZ és az MNA közt, mível az MNSZ kijelentette, nem sajátíthatják ki a Hungarista elvet az MNA tagjai, mert azt mondták, Hungarista csak az lehet, akit a Hungarista mozgalom beválaszt magába. MNA viszont támadta az MNSZ-t Szabó Albert származása miatt. Ha agyon ütsz, akkor sem tudom megmondani, mely évben volt Március 15.-ei MIÉP ünnepi nagygyülésen, mikor az MNSZ elfoglalta a MIÉP szinpadát, és ott, Szabó Albert felolvasta az MNSZ pontjait. Végén a két szervezet közt olyan adok kapok féle gyenge pofozkodás alakult ki, de nem lett komolyabb dolog, mert a rendőrség szinte azonnal rendet teremtett. Akkor az MNSZ meggyanúsította az MNA-t, hogy a MIÉP emberei. Pediglen q nem volt igaz. Később, az MNSZ-ből sok embert csatlakozott az MNA-ba, majd 1998-ban, az akkori MNSZ elnök helyettes, hivatalosan is feloszlatta a pártot. Keringenek hírek mindig, hogy Szabó Albert vissza tér, és újjá alakítja a VNP vagy az MNSZ-t. Szerény véleményem ez ügyben, maradjon ott ahol van, izraelbe.
MNA viszont a mai napig is létezik, él és virul, köszönik szépen jólvannak, ám nem tudnak a hatályban lévő törvények miatt rendesen mint bejegyzett szervezet működni. A mai ugynevezett konkurenciájuk a betiltott Vér és Becsület, de nem hallok semmi infót azügyben, lenne e a két szervezet közt valami haragoskodás. Magáról az MNA-ról sem tudok több infót szolgáltatni neked, mint ami a google ír.
Hogy honnan tudom ezeket? Helyi Magyar Népjólétí Szövetség 25.sz. alapszervezetének voltam 95-ben tagja, majd pár hónapig elnöke. :) Szerencsére feleszméltem időben, és hamar kiléptem. -
#623 Vki tud komolyabb infoval szolgálni a Magyar Nemzeti Arcvonalról? Nem igazán tiszta, hogy kik is ők, mert a netes hírportálokon is csak a szarkavarás megy róluk. Bár ez nem meglepő. -
#622 utójáték
-
#621 (kuruc.info feléledhetne.. =/) -
Grenzjager #620 A debreceniek (lokisták) üzentek: BETELT A POHÁR -
HUmanEmber41st #619 Sőt, a magyar "újfaszisztákat" egyenesen dédelgetik!
Napról napra nyilatkoznak a TVben, Rádióban, a Rendőrség meg védi őket a felmérgesített baloldali csőcselékkel szemben.. :D :D :D :D -
#618 leírtam ebben a topikban (azt hiszem) anno, hogy szerintem a galgagyörki lövöldözés, meg a molotov-koktélos dobálózás előre megrendezett provokáció voltnos...
nos, horváth aladár már tud is mire hivatkozni: "A fegyver már jelen van, az első fizikai támadások megtörténtek" - utalt a galgagyörki lövöldözésre és a Molotov-koktélos támadásokra
egyébként, a cikkben azt írja, hogy az újfasisztákkal szemben nem lép fel kellőképpen a magyar igazságügy. nektek is így tűnt?:p -
#617 videóval. -
#616 gondolom rosszul értelmezted amit írtam:) -
gotchaaa #615 Nyugodtan otthagyhatták volna őket... -.- -
#614 Nem mert megélhetésből csinálta.
(elvitték a pudrét kevesebb segély) -
#613 ha valaki leköp egy rendőrt, az ugye hivatalos személy elleni mittoménmi, nem? -
#612 Kéttucat rendőr kellett, hogy biztosítsa a gyámhatóság dolgozóinak munkáját Sátoraljaújhelyen, mikor egy embertelen körülmények közt élő cigány család három gyermekét próbálták védelembe venni.
A gyámhatóság alkalmazottjait 50-60 fős, fenyegető csoport várta a borsodi város egyik romos háza előtt, ahonnan szerdán délelőtt próbálták elvinni az iskolába nem járó, embertelen körülmények közt élő gyermekeket. A gyámhatóság emberei rendőrök gyűrűjében jutottak be a házba, majd hasonló védelem mellett tudták csak kivinni autójukba a gyermekeket, akik közül a legkisebbet kórházba kellett szállítani kivizsgálásra. A másik két gyermek gyermekvédelmi intézetbe került.
Az utcán összegyűlt, 50-60 fős tömeg megpróbálta megakadályozni a gyermekmentést. Csak a rendőrök egyértelmű kiállásának köszönhető, hogy nem történt tettlegesség, de így is elhangzott több halálos fenyegetés az összegyűlt romák részéről, mind a gyámosok, mind az őket védő rendőrök felé, utóbbiakat pedig többször le is köpték. A rendőrök a gyámhivatali akció után megerősítették a polgármesteri hivatal védelmét, de atrocitás a későbbiekben már nem történt.
HavariaPress -
#611 "Szálasi Ferenc utolsó szó jogán elmondott kb 4 órás beszédét"
Ezt honnét lehet megszerezni? -
#610 igen, katonatisztnek, de érdekel még a tárrsadalomtudomány, a pszichológia, és a gazdasági folyamatok. persze elsősorban hadászati/harcászati/haditechnikai könyveket/írásokat olvasok, de belefér mellé marx tőkéje, vagy amit akartok. -
HUmanEmber41st #609 Azt hittem, katonatisztnek készülsz. Van gazdasági hadviselési dandár is? :D :D :D ?? :D :D
Bocsi, nem tudtam kihagyni :D -
#608 nekem senkinek a munkáit nem kell ajánlanod, és történelmet emlegetned. saját kútfőből "dolgozom":)
de azért majd ránézek. -
HUmanEmber41st #607 Igen, haladni kell a korral.
Azért ne felejtsd el, h az ú.n. szocializmus idején a nagy Szovjetuniónak fizettük majd' 45 éven keresztül a háborús kárpótlást. Minden megtermelt értéket elvittek a vonatok... Kaptunk helyette Junoszty színestévét, meg Sokol rádiót...
Neked is ajánlom Drábik János munkáit.