686
Galgagyörk
  • Zerénd
    Nem nyitja meg.
  • Solt
    Jó is, hogy mondod... ki kéne nyittatni a kedvencünket...
  • Solt
    Nem a leghitelesebb kútfő, de most megteszi! :D
  • HUmanEmber41st
    Ha rendesen rágyúrunk, ezt a tápigot is becsukják:D :D
  • Zerénd
    csak annyi van ott, valamilyen dávid q régen királynak képzelte magát. De még mindig nem tudom ki volt az. :)
  • Solt
    Nem baj, csak rákérdeztél valamire amire ott a válasz! :)) Nem... perez a világ ura! :D
  • Zerénd
    De az miért baj ha megkérdem, ki a fax az a zsidoságos dávid király? Nem pereznek hijják? :DDD
  • Solt
    Az egy dolog, hogy nem tudod ki az, nem is elvárható, de az a szép, hogy arra a hozzászólásra írod a #634-et, amelyben a válasz is ott van! :)))))

• Zerénd
    passz Kifejtenéd? :DDD
  • Solt
    Szerinted?
  • Zerénd
    Miért is?
  • Solt
    Uhhhh... szerintem ez az a pillanat, amikor mindenki jobban járt volna, ha csendben maradsz! :D
  • Zerénd
    És ki a faxom az a dávid király? Istvánt, Endrét esetleg Mátyást már halottam. :DDD
  • degenerator
    uborka
  • másikisvan
    Azóta megvan a kép története. A bombagyáron találtam ahová most regisztráltam is csak azért hogy a kommentek között szerepeltethessem a saját meglátásomat amely szerint a kép üzenete, hogy a cigányok és a zsidók vállvetve belülről rohasztják szét a magyarságot, és mivel ezt a képet szemből nézzük, mintha egy személlyel állnánk szemben, a jobb és bal oldal helyes meghatározása során megállapíthatjuk a kép üzenete még az is, hogy a zsidók a parlamenti értelemben vett jobb oldalról (nemzeti érzésűek ellen irányzott szellemi felőrlés), míg a cigányok inkább a bal oldalról (tehát a közösségi, szociális szinten bomlasztással, az ellátórendszer kifigurázásával és a most még többségi magyarok fizikai megsemmisítésével) folytatja nagy sikerrel tevékenységét.
  • másikisvan
    Leginkább az USA-ban elterjedt öt vagy hatágú ezüst de gyakrabban aranyszínű kitűző, amit kezdetben hivatalos rendfenntartó szervek alkalmazottai hordtak, de miután megkezdték árusítását (silányabb minőségben, néha műanyagból) már bárki, még a gyerekek is hordhatják, hozzáteszem meglehetősen nagy kedvvel.

A 627-es képen viszont egy dávid-csillag látható, ami inkább a zsidóság előszeretettel használt jelképe az ő dávid királyuktól eredeztetett összetartozásuknak.
  • Zerénd
    És a serif csillag az mi? :DDD
  • másikisvan
    Rendben. Nem tudtam hogy olyanjuk is van.

Ez a plakát nekem azt súgja, hogy a magyar szív már kezd elhalni (elhalványulni). Ez rasszizmus. A csillag persze tökéletesen tündököl, de legalábbis öl. Ökölbe rándítja a kezét.

Ez ugye nem valami hivatalos alkotás vagy ilyesmi... ?
  • modellmaker
    Max egy "Arbeit macht frei!" szintű közös jövőt tudok nekik elképzelni. :|
  • degenerator

kis segítség: a jobboldali zászló a cigányoké.
  • HUmanEmber41st
    A Csattogó völgybeli Magyar Sziget rendezvényen említették, h Galgagyörk egész közel van... :D mármint helyileg :D
  • modellmaker
    Hú, köszönöm! :)
  • Zerénd
    MNA a kilencvenes évek eleje?/közepe óta létezik talán. Magukat a Szálasi féle Hungarista mozgalom követőinek tartják. MNA szinte csak az akkori nyilaskeresztes párt és Hungarista mozgalom elveit vallják. Ha utánna néztél, biztos láttad a jelképüket is. Nagy ellentét volt régen a 98-ban megszünt MNSZ és az MNA közt, mível az MNSZ kijelentette, nem sajátíthatják ki a Hungarista elvet az MNA tagjai, mert azt mondták, Hungarista csak az lehet, akit a Hungarista mozgalom beválaszt magába. MNA viszont támadta az MNSZ-t Szabó Albert származása miatt. Ha agyon ütsz, akkor sem tudom megmondani, mely évben volt Március 15.-ei MIÉP ünnepi nagygyülésen, mikor az MNSZ elfoglalta a MIÉP szinpadát, és ott, Szabó Albert felolvasta az MNSZ pontjait. Végén a két szervezet közt olyan adok kapok féle gyenge pofozkodás alakult ki, de nem lett komolyabb dolog, mert a rendőrség szinte azonnal rendet teremtett. Akkor az MNSZ meggyanúsította az MNA-t, hogy a MIÉP emberei. Pediglen q nem volt igaz. Később, az MNSZ-ből sok embert csatlakozott az MNA-ba, majd 1998-ban, az akkori MNSZ elnök helyettes, hivatalosan is feloszlatta a pártot. Keringenek hírek mindig, hogy Szabó Albert vissza tér, és újjá alakítja a VNP vagy az MNSZ-t. Szerény véleményem ez ügyben, maradjon ott ahol van, izraelbe.
    MNA viszont a mai napig is létezik, él és virul, köszönik szépen jólvannak, ám nem tudnak a hatályban lévő törvények miatt rendesen mint bejegyzett szervezet működni. A mai ugynevezett konkurenciájuk a betiltott Vér és Becsület, de nem hallok semmi infót azügyben, lenne e a két szervezet közt valami haragoskodás. Magáról az MNA-ról sem tudok több infót szolgáltatni neked, mint ami a google ír.
    Hogy honnan tudom ezeket? Helyi Magyar Népjólétí Szövetség 25.sz. alapszervezetének voltam 95-ben tagja, majd pár hónapig elnöke. :) Szerencsére feleszméltem időben, és hamar kiléptem.
  • modellmaker
    Vki tud komolyabb infoval szolgálni a Magyar Nemzeti Arcvonalról? Nem igazán tiszta, hogy kik is ők, mert a netes hírportálokon is csak a szarkavarás megy róluk. Bár ez nem meglepő.
  • degenerator
    utójáték
  • modellmaker
    (kuruc.info feléledhetne.. =/)
  • Grenzjager
    A debreceniek (lokisták) üzentek: BETELT A POHÁR
  • HUmanEmber41st
    Sőt, a magyar "újfaszisztákat" egyenesen dédelgetik!
    Napról napra nyilatkoznak a TVben, Rádióban, a Rendőrség meg védi őket a felmérgesített baloldali csőcselékkel szemben.. :D :D :D :D
  • degenerator
    leírtam ebben a topikban (azt hiszem) anno, hogy szerintem a galgagyörki lövöldözés, meg a molotov-koktélos dobálózás előre megrendezett provokáció voltnos...

nos, horváth aladár már tud is mire hivatkozni: "A fegyver már jelen van, az első fizikai támadások megtörténtek" - utalt a galgagyörki lövöldözésre és a Molotov-koktélos támadásokra

egyébként, a cikkben azt írja, hogy az újfasisztákkal szemben nem lép fel kellőképpen a magyar igazságügy. nektek is így tűnt?:p
  • degenerator
    videóval.
  • degenerator
    gondolom rosszul értelmezted amit írtam:)
  • gotchaaa
    Nyugodtan otthagyhatták volna őket... -.-
  • Danny1987
    Nem mert megélhetésből csinálta.
    (elvitték a pudrét kevesebb segély)
  • degenerator
    ha valaki leköp egy rendőrt, az ugye hivatalos személy elleni mittoménmi, nem?
  • trident
    Kéttucat rendőr kellett, hogy biztosítsa a gyámhatóság dolgozóinak munkáját Sátoraljaújhelyen, mikor egy embertelen körülmények közt élő cigány család három gyermekét próbálták védelembe venni.

A gyámhatóság alkalmazottjait 50-60 fős, fenyegető csoport várta a borsodi város egyik romos háza előtt, ahonnan szerdán délelőtt próbálták elvinni az iskolába nem járó, embertelen körülmények közt élő gyermekeket. A gyámhatóság emberei rendőrök gyűrűjében jutottak be a házba, majd hasonló védelem mellett tudták csak kivinni autójukba a gyermekeket, akik közül a legkisebbet kórházba kellett szállítani kivizsgálásra. A másik két gyermek gyermekvédelmi intézetbe került.

Az utcán összegyűlt, 50-60 fős tömeg megpróbálta megakadályozni a gyermekmentést. Csak a rendőrök egyértelmű kiállásának köszönhető, hogy nem történt tettlegesség, de így is elhangzott több halálos fenyegetés az összegyűlt romák részéről, mind a gyámosok, mind az őket védő rendőrök felé, utóbbiakat pedig többször le is köpték. A rendőrök a gyámhivatali akció után megerősítették a polgármesteri hivatal védelmét, de atrocitás a későbbiekben már nem történt.

HavariaPress
  • Danny1987
    "Szálasi Ferenc utolsó szó jogán elmondott kb 4 órás beszédét"

Ezt honnét lehet megszerezni?
  • degenerator
    igen, katonatisztnek, de érdekel még a tárrsadalomtudomány, a pszichológia, és a gazdasági folyamatok. persze elsősorban hadászati/harcászati/haditechnikai könyveket/írásokat olvasok, de belefér mellé marx tőkéje, vagy amit akartok.
  • HUmanEmber41st
    Azt hittem, katonatisztnek készülsz. Van gazdasági hadviselési dandár is? :D :D :D ?? :D :D
    Bocsi, nem tudtam kihagyni :D
  • degenerator
    nekem senkinek a munkáit nem kell ajánlanod, és történelmet emlegetned. saját kútfőből "dolgozom":)

de azért majd ránézek.
  • HUmanEmber41st
    Igen, haladni kell a korral.
    Azért ne felejtsd el, h az ú.n. szocializmus idején a nagy Szovjetuniónak fizettük majd' 45 éven keresztül a háborús kárpótlást. Minden megtermelt értéket elvittek a vonatok... Kaptunk helyette Junoszty színestévét, meg Sokol rádiót...
    Neked is ajánlom Drábik János munkáit.