Galgagyörk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy igen... a Gházai-övezet... arról is megérne nyitni egy topicot, de itt már többen kaptak büntit "zsidózásért". Én le sem merem írni. Félek.<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.smart-bus.hu
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Aztán meg is írta a REND-ÕR-KÖZ-IGAZSÁG c. könyvében. De a tojásdobálók ellen is õk biztosították a terepet és õk motoztak !!!!! minden állampolgárt, aki a kordonokon belül akarta hallgatni hõn szeretett politikusainkat..
No de kérlek!
Ilyet még a náciak sem csináltak!
Értelmes termelõ tevékenység volt a táborokban.
A humánus megoldási javaslatomat már a humanista topicban ismertettem a #203 ban.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
de én úgy gondoltam, hogy 3-4 méter magas betonfallal körbevenni a egészet, aknazár, meg õrjáratok, ami kell....a cigányoknak meg ott bennt lehetne rezervátum. mivel nem lenne segély, meg kirabloandó személy, éhenhalnának..😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
pl.:"Két szomszédos család nézeteltérése miatt Galgagyörkön...."
Nézeteltérés??????<#falbav>#falbav>
Önkényes beköltözöm valakinek az ingatlanjába az nézeteltérés??
hát mit is mondjak, nekem nincs semmi bajom a cigánnyal, ha dolgozik, tisztességesen él, de amint elkezd "köcsög"-ösködni vágom szájon...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezt magyarázd el kérlek mire gondolsz, mert nem értem. Priviben is jöhet akár ha a cenzúrának szúrná a szemét.
Igaz, kell egy jó nagyító is, de ott van az a bátor kis állam, ahol a sokat szenvedett nép lakik, állandó harcban a gonosz terroristákkal.
Földrajzilag sehogyan sem lehet Európa részének tekinteni, de manapság szívesen vesznek részt sportolói Európa Bakjnokságokon ( remélem jól írtam 😄 )
Bukfencet...
Ezt sok alkotmány ki is mondja.
Akkor miért nem esnek a törvény elõtt mégsem egyenlõ elbírálás alá?
Minden környezõ országban alkalmazzák a kettõs mércét.
Hol a kisebbség védelmében, tiszteletben tartva a "szegény megesett, megélhetési bûnözõ" jogait, hol pedig egy népcsoport ellen, csak azért, mert a többségi népcsoport õket valamiért nem szereti ( mondjuk azért, mert 1000 évig ott a jelenlegi kisebbség nyelvén beszéltek)
Egyes nézõpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon."
Na igen, több érv szól e-mellett, mint ez ellen...
www.smart-bus.hu
Nekem mostmár tettek kellenek, nem ígérgetések.
Ha nem lép az ilyen-olyan módszerekkel (amit választásnak neveznek) hatalomra jutott "politikai elit", majd tesz akkor a minden hatalom nélküli nép.
Egyes nézõpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon.
Eszembe jut a Tyukodi pajtás c. népdalból egy sor, ami manapság sajnos újra aktuális lesz:
"Két pogány közt egy hazáért omlik ki vérem"
www.smart-bus.hu
Engem nem az érdekel, hogy ki honnan származik, illetve este kihez imádkozik. Az a lényeg, hogy, ha már a sors idesodorta, akkor tartsa tiszteletben a többséget, elsõsorban vallja magát Magyarnak, és viselkedjen úgy, hogy az általa képviselt magatartás elõrébb vigye ezt az országot. Kiváló példa erre a sok-sok Zsidó származású Nobel díjasunk.
www.smart-bus.hu
Na ez az az elhibázott félmondat, amire a liberalizmus épül.
Semmilyen bizonyíték nincs mögötte, csak hiszti.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy jogos. Csak aki tehetne valamit, annak egyfelõl kisebb gondja is nagyobb ennél, másfelõl pedig a külföld is elég szép nyomást gyakorol ilyen téren. Végül pedig, a problémát nagyon helyesen felvetõ, csak épp szokás szerint a megoldási javaslatoknál "enyhén" túlzó csoportok jelenléte is visszariasztóan hat. Ez az egész szummázva oda vezet, hogy inkább hagyják odafent a francba.
Pedig ha tudnák, hogy lehet, komolyabb választói bázist kapnának, ha ilyen téren ígérgetnének; mint akár a 16. havi nyugdíjjal... <#eplus2>#eplus2> (Bár ahogy a korfát elnézem... :\ )
Ebbõl én csak arra gondoltam, hogy sok féle származású ember magyar állampolgár. És így magyar. Eltúlzod, átértelmezed amit írok.
Soha nincs azzal bajom, ha elmegyek a cigánynegyed mellett, amit az önkormányzat utalt ki nekik, és teljesen lelakták. Nincs bajom vele, hogy az adónkból hatvanezer forintos segélyt kap. Mert ha én elmegyek minimálbérre dolgozni, és levonják a járulékokat, nekem akkor kevesebb marad, mint hatvanezer forint. Az sem zavar, hogy ha elmegyek mellettük, félnem kell, kötekednek, kvázi terrorizálnak.
Ott viszont engedd már meg, hogy kinyíljon a bicska a zsebemben, amikor az alkotmányba rúgnak bele.
Itt nem cigányokról és "magyarokról" van szó. Nem. Itt csoportos bûnözésrõl van szó, amit nem kezelnek le megfelelõen.
www.smart-bus.hu
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mária Teréziát meg ne nagyon emlegesd, minden volt õ nekünk, csak jó akarónk nem!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu