686
Galgagyörk
-
#166 Figyelj, többet mint te. ;) -
#165 A kiirtásuk nem megoldás akkor sem. :| -
#164 Nézd meg a topic cimét.
Ők segitettek a magyar rendőrség nem pedig dolgozó emberek voltak. -
#163 Ebben igazad van. Én úgy érzem, hogy azért jött létre ez a szervezet, mert sokaknál betelt a pohár. Aztán ezen keresztül gondolják úgy, hogy ténylegesen tudnak is vmit tenni a helyzet ellen. -
#162 Nálunk a szlovák modell nem kivitelezhető.
Tul sok cigany képviselőnk van.
Nincs hadseregünk rendőrség létszáma is alacsony.
Nálunk a szlovak példa csak ugy lenne hatásos ha vizágyú helyett gépágyút használnának de ezt az eu sem türné. -
Vlala #161 Az országért és a magyarságért?!? Mit tesznek érte?
[most sírjak, vagy röhögjek?]
Jó, erről ennyit. -
#160 Miért is? -
#159 Hozzá teheted, de a gárda az országért és a magyarságért van, és nem az ország ellen és nem a cigányokért, és egyéb hasonló etnikumokért! -
Vlala #158 Tegyük már hozzá, hogy a gárda sem egy feddhetetlen szervezet... -
#157 a harmadik verzió utópia.... :(
egyébként igazad van, tényleg ők rasszistábbak mint a magyarok. -
#156 Tudom, azon akadtam ki, hogy a katonai megnyilvánulásokat kerülje a gárda, és a bakancsból húzzák ki a nadrágot és vegyék le a mellényt, hogy ne ingerelje szegény cigányokat. 3 géppuska az lehet hogy ingerelné, de egy mellény még nem. Amúgymeg kit érdekel ha őket sem érdekli semmi, meg amikor kamerázza a gárda operatőre az egyik cigányt, akkor megkérdi tőle, hogy miért kamerázza, van erre joga? IGEN, van. :) -
#155 Strucc-e vagy?
A putriban is van TV, nézik a győzikét amely műsor már magában felér egy lázítással (a pízé, nomeg magyarok ellen, volt egypár nemkissé rasszista magyarellenes kijelentése)
A TV-ben soha nem hallják, hogy a népük éppen miket tett, tehát szent meggyőződésük hogy a mocskos paraszt magyarok találták ki, hogy ők mekkora nagy bűnözők (bemondaná azt a tíví). És mivel a TV-ben a cigány tiltott szó, így önmaguknak is könnyen hazudnak tisztességességet. Ez persze ahhoz vezet hogy elengedik magukat, hiszen ha csak ők lopdosnak egy kicsit az annyira jelentéktelen, hogy még a tv-be sem kerül be...
És hogy hol van még a lázítás? Megszokták, hogy nekik mindent szabad, őket nem kérhetik számon, őket támogatja a bíróság, tőlük fél a rendőrség, meg úgy általában mindenki akit ki akarnak fosztani az utcákon, akkor mégis hogy képzelik egyes garázda gárdások hogy őnekik itt most ezt megtiltják és elvárnak meg számonkérnek?
Megy ott a lázítás felülről nekik rendesen ...
Durva, de 3 jövőképet látok:
- befogjuk fülünk, farkunk, struccpolitika: ez esetben szép csöndesen túlszaporodnak, elszegényítenek minket (hiszen nem járulnak hozzá az államkasszához, sőt csak kivesznek belőle), (korrupt) vezéreik megszerzik a politikai hatalmat, mivel egy közös bennük: utálnak minket (na mondjuk ki, keményen rasszisták). Hát gondolom innen nem kell ecsetelnem az ország további sorsát, példának ott dél-afrika (esetleg lehetünk új Jeruzsálem).
- ellenállunk, de a politikai elit legyőzi a magyarságot (már megint): ez esetben annyira kiszámíthatatlan, hogy mi következik (jó nem), hogy talán ez a legvalószínűbb scenario. A 3 fél egymásnak támad minden eszközzel ...
- ellenállunk, és sikerül a jelenlegi politikai elitet eltüntetni (módszerváltás helyett végre rendszerváltás, nemzeti érzelműek győzelme): ez túl szép lenne, hiszen ismerik a problémákat, ismerik a legyőzésükhöz szükséges eszközöket (Monok), és kisebb atrocitások mellett megőrizhető lenne a béke (szlovák modell)
-
#154 Ez csak azért került adásba mert a gárda ott volt.
Különben sosem hallotunk volna rola a mediaban.
Bár már igy is van pár olyan verzió hogy a cigany az artatlan az agyam eldobom. -
#153 Szerintem a kérdés nem az hogy lesz-e hanem az hogy mikor.
És ha még mo-on tartozkodol akkor részt fogysz benne venni mert gondolom nem hagyod hogy kiirtsak a családod.
-
#152 Üdv!
Nos igen, ez általános cigány szokás, hogy az elhagyatott, vagy épp nem lakott házba, szépen beköltöznek, aztán ***nak visszaadni és fizethetsz helyettük mindent, mert úgysem jön ki a telekbizottság, hogy nem te laksz ott. És nem csak ez az egy eset van, olyanok is vannak amik sokkal brutálabbak ennél, de legalább ez már adásba került. (mondjuk egy két gázaknát ők sem bírnának ki ha behajítanák a házba). Na de viccet félretéve, én nem hagynám hogy a cigány jogvédők vegyék meg a házat, hanem egy építkezési válalkozó, aztán meg lesnének a bentlakók, hogy esik a tető a fejükre, és teljesen JOGOSAN! Eltudom képzelni, hogy milyen lenne ha holnap már más lakna itt amég én elugrok kenyérért a boltba. Szerintem fülem farkam kettéálna, elsem hinném.....Üdv! -
#151 a mocskos cigányok sosem lesznek többen. ugyanis vannak tisztességesek is, akárhogyan is nézzük, azok akik a törvényt betartják. a mocsadék rétegből sosem lesz több.... (nagyon remélem) -
csgj #150 Egyébként ha most így áll a többség a dolgokhoz... Ha ilyen sokan legszívesebben kinyírnák a cigányokat... Akkor pár év múlva, amikor ők lesznek többen, naggggyon meg fogjuk szívni. Akár tetszik, akár nem, együtt kell velük élnünk. Vagy kiküldeni őket, de hát hová :D Vmi megoldás kell. De nem háború. Vezetett az már vmi jóhoz ebben az országban? NEM. -
csgj #149 Eltúlzod, képzelődsz... Azért az hülyeség, hogy lázítani akarják a cigányokat. Csak rossz döntéseket hoznak. Ha meg polgárháború lesz, én nem veszek részt benne. Mert nem állnék senkinek sem a pártjára. Elmegyek Skóciába, nyitok egy pubot xD -
#148 Sajnos itt előbb-utóbb polgárháború lesz (ugyebár ilyen cigány elszólásról hangfelvétel is van, 180 ezres fekete sereg ...).
(a mindenkori hatalmon lévő tudjuk kik) Mesterségesen felduzzasztották a cigányok létszámát, illetve folyamatosan mossák a pici agyukat a médián keresztül (hergelik őket a Győzikével, eltusolják mocskos ügyeiket, nem mondják be az elkövető nemzetiségét két esetben -máskor igen- ezzel magyarnak beállítva az elkövetőket, illetve támogatják a bűnözésüket laza bírósággal, hülye törvényekkel és befenyített rendőrséggel).
Mindezt a mi pénzünkből természetesen, amivel pedig minket hergelnek (meg azzal, hogy mi undorító előítéletesek és rasszisták vagyunk ... ezért hülye nácik szerintük, pedig NEM, csak tapasztaltunk).
Ez bizony robbanni fog, nem kicsit
-
#147 Tök mindegy, ha egy rossz szót szólok, az már rasszista megnyilvánulás. -
#146 megnéztem a két videót, hát .... a romatévé nagyon loál, szinte végigröhögtem ezt a megjátszott baromságot, hihetetlen hogy ilyet le mernek adni :D -
csgj #145 Persze, mondom, hogy az állam hibája... Ez se megoldás. -
csgj #144 Úgy beszélsz róluk, mintha állatok lennének. Akkor ez most nem rasszizmus? -
#143 undorítóak ezek a büdös retkes rétinégerek... és azok is akik védik őket.
balcsipisti, szállj le a fellegekből szerintem, vagy csak menj el kirándulni egyet nógrád megyébe. -
#142 egyet kihagytam. még a gondolkodásmód: a cigány nőstények 12-13 korukban már az anyaságra készülnek. láthatod is az utcán, ahogy hordozzák magukkat a fiatalabb egyedeket.
de a kedvencem az, hogy az ottani polgármesterhez, hogy ő 16 éves már, hamarosan szülni fog, adjon a barátjának meg neki egy lakást! érted, csak úgy, nemhogy megdolgozni érte, v ilyesmi....végülis a polgármestert kikiáltották rasszistának, mert nem adott... -
#141 mondjuk a tanítatásban lehet valami. uncsitesóm egy ideig a sárközben tanárkodott (mivel semelyik gyakorlottabb tanár nem akart cigányokat tanítani) mesélte, hogy némelyik gyerek nem volt tisztában a wc-papír/zsebkend/villa fogalmával. a kést azért tudták mire való, némelyik óra közepén elő is vette....12 évesekről van szó.
vagy pl egy ugyanennyi idős leányzót akkor anyakönyveztettek...12 évesen!....
az a kis falu feledtette el vele a liberális hozzáállást, és azt a fantazmagóriát, hogy minden ember egyenlő. ajánlom mindenkinek:) -
#140 szerintem mindenhol megy a széthúzás, ahol vannak kisebbségek. -
#139 Lássuk csak pozitivan vannak diszkriminálva.
Több segélyt kapnak mint bárki más.
Házakat kapnak.
Vmelyik önkormányzat a jogositványukat és a telefonjukat is fizetik.
Ingyen étkeznek.
Előnnyel indulnak a felsőoktatásban.
A gyerek nyugodtan járhatna iskolába.
Munka is lenne de akkor ugrott az 500e Ft-os segély.
Cigany önkormányzat.
Ezt adtuk mi dolgozó emberek.
Mit kaptunk cserébe?
-a miniszterelnők rasszistázik mi van adjunk még többet miből? miért mi bizonyitsunk mi mar adtunk eleget nekik nem kellene vmit letenni az asztalra?
-olaszliszka kecskemét budapest stb stb
-önkéntes lakásfoglalást(ne hogy azt higgyétek hogy a galgagyörki eset az egyetlen)
-a kertből ellopnak mindent
-a szép házakat leamortizálják
-a putrikat nem rakják rendbe de a digi tv az ott pislog minden ház oldalán
-iskolába ellopják a magyaroktol az mp3 lejátszot discment mobiltelefonokat kaját
-szinesfém falopás megélhetési büncselekményként titulálva
-nyugdijasok meglopása brutális meggyilkolása amit a media nem közöl le -
csgj #138 Tegnap láttam Friderikusz műsorát, ahol jogászokkal beszélgettek a roma-helyzetről. Nagyon jó dolgokat is elmondtak. Tulajdonképpen szerintük is az lenne a helyes megoldás, ha olyan döntéseket hoznának, ami mindenkinek jó. Pl. az, hogy beköltöztetik frankóbb, nagyobb házakba őket, az nem segít... utána abból is egy idő után putri válik. Ezeket az embereket tanítani kelleTT volna. Ők már régóta teljesen el vannak hanyagolva, és most már csak úgy maguktól nem fognak kitörni. Csak az, aki már így is gazdagabb családból származik. (ismerek pár ilyet (Győzikét azért kihagyhatjuk xD), és ők nagyon rendesek) És ezek a jogászok úgy gondolják, hogy a Magyar Gárda, a rasszizmus, stb azért lett most olyan népszerű, mert a nép rohadtul egyedül érzi magát. Az államtól elhatárolódott, nem bízik benne. Hát már miért is bíznánk bennük? És bizony az állam TEHET erről az elfajult roma-kérdésről... Több, humánus, mindenki részéről elfogadható döntéseket kellett volna hozni ez ügyben. És akkor meglehet, hogy ma nem itt tartanánk. Mert minden fél egymást utálja. Ha egyenlőek lennének az esélyek az életben, stb, akkor ez nem alakulhatott volna ki. Most Magyarországon nagyobbak az ellentétek, és ezért nagyobb is a széthúzás, mint máshol az Unióban... Persze teljes egyenlőség sehol sincs, és az államban már több helyen sem bíznak. Én sem bízok bennük :D -
#137 az én szhelyi haverom is letépte a fülét, a betonba csapkodta a fejét, hogy megrepedjen a koponyája, és boxerral ütötte a saját hasát, hogy ráfoghassa a cigányokra!!! ő is egy mocsok rasszista! -
Solt #136 Vannak dolgok amelyek tárgyi bizonyíték nélkül is tények! Mi ebben az előítélet kedves fogalom zavarban szenvedő barátom?
Így van, fület nem sért, de mint mindenhol itt is vannak íratlan szabályok. Nem illik csupa nagy betűvel írni, mert mint már említettem kiabálásnak számít! Tudom, hogy ez egy hithű liberálisnak fájó pont, de ezeket az alap szabályokat illik tiszteletben tartani. Ez olyan, mint, hogy az életben sem illik a vasúti sorompó akkumulátorát ellopni még akkor sem, ha ez csak azokat érinti akik éppen akkor akarnak át kelni amikor jön a vonat. A másik cirka tíz milliónak adott esetben ez mellékes, sőt alkalmi, megélhetési tolvaj hősünk még jól is jár amikor eladja. Különben is minek ment arra az a szemét, nem tudta, hogy annak az akkumulátornak a jogos tulajdonosa éppen most döntött úgy, hogy pár pohár italért neki be kell váltania azt az akkumulátort. Nem illik ilyenkor arra járni! Sőt, az a szemét magyar esetleg direkt hajt a vonat elé, hogy utána a szerencsétlen romát megvádolhassák! Fúj! RASSZIZMUS!! -
#135 elgondolkodtató cikk... -
balcsipisti #134 NEM, SZABOLCSBAN, SOKKAL JOBB, IGAZ???
NA JÓÉJT. -
#133 inkább látogasd meg a humanista fórumodat. -
Micsu #132 te sem nógrád megyében laksz humanista barátom -
balcsipisti #131 AKKOR VÁDASKODJ HA TUDOD BIZONYÍTANI.
MEGINT AZ A FRÁNYA ELŐÍTÉLET...
A CAPS BEREGADT MÍG NEM VESZEM ÉSZRE.
ÉS HA KIABÁLNÉK IS AKKOR SEM SOK FÜLET SÉRTENE ONLINE. -
Solt #130 Inkább csinálj még pár új reget mint eddig, hogy ne legyél egyedül!
A caps lock-ot meg kacsold ki, mert a fórumokban a nagy betű használata azt jelenti, hogy kiabálsz! -
balcsipisti #129 TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN!
SZERETETTEL VÁRLAK TOPICOMBAN A: HUMANISTA FÓRUM-BAN. -
Solt #128 Ez is csak alátámassza az In-Kal verziót... nagyon úgy néz ki, hogy szándékosan gerjesztik a feszültséget! -
#127 Nem, normális állampolgár fél a bűnözőktől.