Galgagyörk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De k*rvajó géped van istenem....
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az olaszoknal sem dominansan lépnek fel.
A finneknél amikor ciganyt kaptak el a reptéren lopott mobilokkal 4 napi volt zárkában kaját nem kapott csak vizet szart rá az eu hogy hogyan jártak el ott.
Viszont magyarországon azért nem nyulnak a romakhoz mert viszonylag nagy könnyen megvásárolható szavazó tábor.
Amugy az igaz hogy ha a cigany 10*es túlerõben van csak akkor nagy a pofája.
De a probléma akkor sem oldodik mek.
Csak elodázzuk.
Kellene nekik egy külön ország.
Live for nothing or die for something.
Lehet, hogy ez is egy apró jele annak, hogy a magyarok azért ahol lehet (csöndben, fû alatt) ellenállnak, és nem akarják elfogadni azt, ami pontosan tudják hogy ránk vár (és már nekik is, akárcsak a kisembereknek tele van a hócipõjük azzal ami itt megy? mert én ezt hallom a kisemberektõl, mindenki fel van háborodva, de nem merik hangoztatni mert félnek, hogy az ÁVH-APEH-.. kicsinálja õket)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nincs hadseregünk rendõrség létszáma is alacsony."
Szerintem tévedsz.
A cigány alapjában véve egy gyáva nép, csak megfelelõen nagy létszám és erõbeni fölény esetén támad, különben menekül.
A szlovák modell már csak azért is támogatandó lenne, mivel a nyugati (vad)liberalizmus ránkerõszakolásának köszönhetjük, hogy itt vírus módjára elszaporodtak, tehát szépen elõ kell segíteni, hogy a vírus a gazdatestbõl kitörve másokat is megfertõzzön (pont azokat a nyugati liberálisokat fogja ugyebár, akik miatt léteznek ... isteni igazságszolgáltatás ? 😉 )
Így nekik is szembe kell nézni a problémával, és liberális helyett reális megoldás keresés indul (és nem leszünk kirekesztve, hogy mi is ezt tesszük, most ellenszenvet ébresztene)
És a topikot végül zárják, amúgymeg úgyis lesz 10 éven belül faji háború magyarországon, szal tessék lehet erõlködni ellene úgysem sikerül. 😊
ennyit nem érdemelnek meg. (ja igen, most nem általánosságban gondolok a cigányokra, hanem azokra akik miatt nyílt a topik is)
practitioner of the forbidden arts of death
Gárdás még nem támadt rá senkire!
Gárdás még nem okozott 8 napon belül, vagy túl gyógyuló sérülést (nem vert meg senkit)!
Gárdás még nem késelt meg senkit!
Gárdás még nem támadt másokra szamurájkarddal, kaszával, vasvillával!
Gárdás még nem erõszakolt meg senkit, pláne nem 70 éves nénit!
Gárdás még nem lopott sem államtól, sem utcai járókelõtõl!
ÉS!!!!
Gárdás még nem ölt meg senkit, pláne nem aljas módon nyerészkedési szándékkal!!!!
Gárdás még nem ölt meg senkit csoportosan, mert gárdásnak nevezte!
Gárdás gyereke még nem ölt meg senkit általános iskolában! (más iskolában sem természetesen)
Felejtsük már el ezt a gárda az aljas szervezet szlogent, vagy ennyien bevették a médiacumit?
Tényleg ilyen hülye a magyar, hogy így meg lehet vezetni felülrõl??? (Kádár rendszerben nõttünk fel, nem vesszük mi be ilyen könnyen fentrõl a hazudozást)
A fenti kérdésekbe helyettesítsen be aki amit akar a gárda helyett, és adja össze azok hány pontot értek el a 9-bõl.
Akkor most kitõl is kell félni? A gárdától ???
De az biztos hogy embertelen.
Viszont azt is vedd számitásba ha õk lesznek többségben akkor õk nem fognak aggályoskodni hogy ez humánus-e vagy sem.
A kérdés az ki lõ elöbb.
Õk segitettek a magyar rendõrség nem pedig dolgozó emberek voltak.
Tul sok cigany képviselõnk van.
Nincs hadseregünk rendõrség létszáma is alacsony.
Nálunk a szlovak példa csak ugy lenne hatásos ha vizágyú helyett gépágyút használnának de ezt az eu sem türné.
Jó, errõl ennyit.
egyébként igazad van, tényleg õk rasszistábbak mint a magyarok.
A putriban is van TV, nézik a gyõzikét amely mûsor már magában felér egy lázítással (a pízé, nomeg magyarok ellen, volt egypár nemkissé rasszista magyarellenes kijelentése)
A TV-ben soha nem hallják, hogy a népük éppen miket tett, tehát szent meggyõzõdésük hogy a mocskos paraszt magyarok találták ki, hogy õk mekkora nagy bûnözõk (bemondaná azt a tíví). És mivel a TV-ben a cigány tiltott szó, így önmaguknak is könnyen hazudnak tisztességességet. Ez persze ahhoz vezet hogy elengedik magukat, hiszen ha csak õk lopdosnak egy kicsit az annyira jelentéktelen, hogy még a tv-be sem kerül be...
És hogy hol van még a lázítás? Megszokták, hogy nekik mindent szabad, õket nem kérhetik számon, õket támogatja a bíróság, tõlük fél a rendõrség, meg úgy általában mindenki akit ki akarnak fosztani az utcákon, akkor mégis hogy képzelik egyes garázda gárdások hogy õnekik itt most ezt megtiltják és elvárnak meg számonkérnek?
Megy ott a lázítás felülrõl nekik rendesen ...
Durva, de 3 jövõképet látok:
- befogjuk fülünk, farkunk, struccpolitika: ez esetben szép csöndesen túlszaporodnak, elszegényítenek minket (hiszen nem járulnak hozzá az államkasszához, sõt csak kivesznek belõle), (korrupt) vezéreik megszerzik a politikai hatalmat, mivel egy közös bennük: utálnak minket (na mondjuk ki, keményen rasszisták). Hát gondolom innen nem kell ecsetelnem az ország további sorsát, példának ott dél-afrika (esetleg lehetünk új Jeruzsálem).
- ellenállunk, de a politikai elit legyõzi a magyarságot (már megint): ez esetben annyira kiszámíthatatlan, hogy mi következik (jó nem), hogy talán ez a legvalószínûbb scenario. A 3 fél egymásnak támad minden eszközzel ...
- ellenállunk, és sikerül a jelenlegi politikai elitet eltüntetni (módszerváltás helyett végre rendszerváltás, nemzeti érzelmûek gyõzelme): ez túl szép lenne, hiszen ismerik a problémákat, ismerik a legyõzésükhöz szükséges eszközöket (Monok), és kisebb atrocitások mellett megõrizhetõ lenne a béke (szlovák modell)
Különben sosem hallotunk volna rola a mediaban.
Bár már igy is van pár olyan verzió hogy a cigany az artatlan az agyam eldobom.
És ha még mo-on tartozkodol akkor részt fogysz benne venni mert gondolom nem hagyod hogy kiirtsak a családod.
Nos igen, ez általános cigány szokás, hogy az elhagyatott, vagy épp nem lakott házba, szépen beköltöznek, aztán ***nak visszaadni és fizethetsz helyettük mindent, mert úgysem jön ki a telekbizottság, hogy nem te laksz ott. És nem csak ez az egy eset van, olyanok is vannak amik sokkal brutálabbak ennél, de legalább ez már adásba került. (mondjuk egy két gázaknát õk sem bírnának ki ha behajítanák a házba). Na de viccet félretéve, én nem hagynám hogy a cigány jogvédõk vegyék meg a házat, hanem egy építkezési válalkozó, aztán meg lesnének a bentlakók, hogy esik a tetõ a fejükre, és teljesen JOGOSAN! Eltudom képzelni, hogy milyen lenne ha holnap már más lakna itt amég én elugrok kenyérért a boltba. Szerintem fülem farkam kettéálna, elsem hinném.....Üdv!
(a mindenkori hatalmon lévõ tudjuk kik) Mesterségesen felduzzasztották a cigányok létszámát, illetve folyamatosan mossák a pici agyukat a médián keresztül (hergelik õket a Gyõzikével, eltusolják mocskos ügyeiket, nem mondják be az elkövetõ nemzetiségét két esetben -máskor igen- ezzel magyarnak beállítva az elkövetõket, illetve támogatják a bûnözésüket laza bírósággal, hülye törvényekkel és befenyített rendõrséggel).
Mindezt a mi pénzünkbõl természetesen, amivel pedig minket hergelnek (meg azzal, hogy mi undorító elõítéletesek és rasszisták vagyunk ... ezért hülye nácik szerintük, pedig NEM, csak tapasztaltunk).
Ez bizony robbanni fog, nem kicsit
balcsipisti, szállj le a fellegekbõl szerintem, vagy csak menj el kirándulni egyet nógrád megyébe.
de a kedvencem az, hogy az ottani polgármesterhez, hogy õ 16 éves már, hamarosan szülni fog, adjon a barátjának meg neki egy lakást! érted, csak úgy, nemhogy megdolgozni érte, v ilyesmi....végülis a polgármestert kikiáltották rasszistának, mert nem adott...
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
vagy pl egy ugyanennyi idõs leányzót akkor anyakönyveztettek...12 évesen!....
az a kis falu feledtette el vele a liberális hozzáállást, és azt a fantazmagóriát, hogy minden ember egyenlõ. ajánlom mindenkinek😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Több segélyt kapnak mint bárki más.
Házakat kapnak.
Vmelyik önkormányzat a jogositványukat és a telefonjukat is fizetik.
Ingyen étkeznek.
Elõnnyel indulnak a felsõoktatásban.
A gyerek nyugodtan járhatna iskolába.
Munka is lenne de akkor ugrott az 500e Ft-os segély.
Cigany önkormányzat.
Ezt adtuk mi dolgozó emberek.
Mit kaptunk cserébe?
-a miniszterelnõk rasszistázik mi van adjunk még többet mibõl? miért mi bizonyitsunk mi mar adtunk eleget nekik nem kellene vmit letenni az asztalra?
-olaszliszka kecskemét budapest stb stb
-önkéntes lakásfoglalást(ne hogy azt higgyétek hogy a galgagyörki eset az egyetlen)
-a kertbõl ellopnak mindent
-a szép házakat leamortizálják
-a putrikat nem rakják rendbe de a digi tv az ott pislog minden ház oldalán
-iskolába ellopják a magyaroktol az mp3 lejátszot discment mobiltelefonokat kaját
-szinesfém falopás megélhetési büncselekményként titulálva
-nyugdijasok meglopása brutális meggyilkolása amit a media nem közöl le