686
Galgagyörk
-
Solt #286 Pont ezt akarják elérni... -
#285 persze. gyurcsány is megmondta, ha nem tetszik el lehet innen menni. itt lehet minket hagyni ^^
én is ezt tervezem. -
Solt #284 Persze, hogy értem, és még csak azt sem mondhatom, hogy nem értelek meg, és nincs igazad! De fordítsuk meg a dolgot. Az a megoldás, hogy minden rendes ember elmegy innen, és sorsára hagyja a szülőföldjét? Azt az országot amiért több mint ezer éven át annyi Magyar vér folyt? -
#283 Gárda? -
#282 Akkor mondj egy alternatívát egy átlagos családapának?
Nem vagyok isten, nem vagyok katona, se karate mester. Nem vagyok gazdag és nem vagyok felső körökben. Mit csináljak, mennyek oda és verjek mindenkit pofán, aki nem tetszik? Lehet menne is egy darabig, amíg össz nem akadok egy pszihopata késes Orsóssal, meg a cspatával. Ölessem meg magam? Miért? Nekem családom van, akikről gondoskodnom kell. Egy egyszerű ember vagyok, aki egyszerűen, de boldogan, lelkesen szeretne élni. Érted!? -
Solt #281 Teljesen kerek amit írsz, csak nem biztos, hogy a "meghátrálás" a megoldás! -
#280 Nézd koma!
Sosem voltam rasszista, vagy bármi módon megkülönböztető. Sőt, a vallással is így vagyok, mindenki abban hisz otthon, amiben akar. Élhet fényen, vagy hihet istenben, vagy ha úgy tetszik, egy fába. Felőlem buzi is lehet, az sem érdekel, amíg nem megy az utcára hirdetni és velem nem kezd ki. Egyszóval mindenki olyan és azt csinál, amit akar, de van egy határ...
A cigányokkal sem volt igazán komolyabb, személyes bajom és ahogy sokunknak, még talán pozitív tapasztalatom is volt, de - és most őszinte leszek - kezd kicsit erős lenni, amit megengednek maguknak "emberek". Elsősorban a cigányok azok, akik felasszák' az agyam, de, sajnos egyre több a gyökér a magyarok között is. Egyre jobban azt érzem, hogy húznom kell innen, ebből a szeméttelepről, ebből a fertőből.
Konkrétumot nem sorolok, mert annyi van, de sztem mindneki naponta többet is tudna kapásból belökni, ami sérti, bosszantja, vagy csak szimplán a nyugodt életét buzerálja...
Egyszóval egyre szemetebb itt az élet és lassan én érzem magam kisebbségnek, aki próbál normálisan, amennyire lehet becsületesen, nyugodtan, vidáman élni, és próbálnám a kislányomat normális világnézetre nevelni, de itt nem lehet. Nem lehet, mert mit lát az utcán? Cigányokat, akik azt tesznek, amit akarnak. Magyarokat, akik azt hiszik, övék az ország, ővé az út, az utca, a világ és te egy senki vagy, már akkor is, ha ránézel. Degenerált fiatalokat, akik még hírből sem ismerik a tiszteletet, akik divatmajmok, emos, meg istentudja' milyen irányzatot követve kinyírják magukat.
Ebbe neveljem a lányom? Kissé elszomorító... -
#279 Erre csak azt tudom mondani hogy dögöljön meg az összes! -
Solt #278 Nagyon kedves vagy, de tisztában vagyok a Magyar címer és az Árpád sáv eredetével. [nem tudom miből gondoltad, hogy nem!?] Tekintettel arra, hogy ő javasolja, Gárda ügyben kérdezzük őt, plusz még ott van az a címer, amit a Magyar Gárda IS használ, [ha jól látom!] ezért bátorkodtam a kérdést neki szegezni. Ugyanis, ha az, akkor lenne hozzá még egy kérdésem!
Ui.: Ha másból nem is, a nevemből következtethetnél arra, hogy tán nem vagyok tájékozatlan Árpád és sávjai ügyében... azért segítek, Solt Árpád vezérünk fia volt! :D -
#277 Igen de az ő címerében ott a 9 oroszlán, ahogy a Gárdának is, meg a fekete alapon fehér Magyar Gárdás oroszlán is utal valamire.
-
#276 Olvasgatom több levlistán és fórumon is, hogy mindenki lázong a jelenlegi segélyezési rendszer ellen.
A monoki polgármester (Szepessy Zsolt) népszavazásra akarja juttatni ezt a kérdést, és az eddig hallottak alapján legalább olyan győzelmet könyvelhet el, mint amekkora a TB szavazáson volt.
Most komolyan, miért nem ez a Szepessy a miniszterelnök, miért eLQró ???
LeonSilver: nyugi, itt senki sem szidta az Árpádsávos zászlót.
Mi tanultunk történelmet, az antimagyaroknak maradt ki ez az óra.
Gárdásoknak meg nem hőbörögni, hanem sztorizni kell, itt nincs ellenség (mostmég) -
#275 Mert miért??Javaslom tanulmányozd EZT.Ahogy a "horogkeresztet" sem a németek találták ki így azt a zászlót sem a Gárda vagy a nyilasok. -
Solt #274 Te Gárda tag vagy? [címerből gondolom] -
#273 Dzseg barátom! Ha érdekel mit is tett a Gárda, kérdezz engem. Aki meg nem látja, az jobb ha kussba marad! -
#272 ezzel az ovis dologgal is ugyanez lesz. ugye félévente kapnak 10 papírt, ha a gyerek ovodába jár. a faszt fog járni. viszont az ovonőket majd halálosan megfenyegetik, ha be merik írni a gyereküket hiányzónak, vagy nem tudom ez hogy működik oviban. -
Grenzjager #271 sok esetben, nem is jár be, miután megkapta a diákot, és tanulói jogviszony igazolását... -
#270 Hogy a gárda mit tett és mit nem, azt én nem tudom, viszont azt tudom, hogy a cigányok mit művelnek. Csak, hogy mennyire egyenlő az a jel.
Felnőttképzés.
Túlnyomó többségében felzárkóztató képzések, tehát 6-8-10 osztályos képzések. Képzelheted, hogy a 99%-a cigány.
A program úgy szól, hogy a képzés ideje alatt megélhetési támogatást kap, + az ingyen képzés. Ez lehet akár több százezer Ft-os képzés is.
Kis informatikai hiba miatt nem kapták meg a pénzüket időben, erre elkezdenek sztrájkolni, hogy ők addig nem tanulnak, amíg meg nem kapják a pénzüket, a tanárokat fenyegetni. Felhívják a közalkalmazottat, hogy meg akar e dögleni, és hogy a jó k**** an***t.
Érted? Ingyen tanulhat, de azt leszarja, azért iratkozik be, mert kap támogatást. -
#269 Ismerem a sztorit újpesti vagyok:)) -
#268 Én értettem inkább csak megerősítettem a véleményed:) Sorry ha ez nem jött ki:) -
#267 na erről beszélek én is, ezek a romák. őket lehet tisztelni, és inkább ezeket kéne mutogatni, nem a "ménemlophátunkmán", meg a "bejáabuksidugjaaviraagot" tipusuakat. -
Solt #266 Abból nem lesz hír, ha valami rosszat ruszki tesz! Viccelsz? Mi vagyunk a szemetek, hogy hálátlanok vagyunk a felszabadításért! -
Grenzjager #265 csak pontosan:
"Bizsu, az újpesti cigány fiú – polgári nevén Dilinkó Gábor naiv cigány festő, akit II. Erzsébet brit királynő is kitüntetett – négy hónapos terhes barátnőjét keresve keveredett a Corvin közbe. "Valahol bent Pesten csavarogtak, jött a tömeg, harsogták: Aki magyar, velünk tart! Ő velük ment" – emlékszik vissza Bizsu. A saját indíttatásáról ezt mondja: "Annyit tudtam, hogy ruszkik haza! Menjenek haza az idegen katonák, mi ezek ellen harcoltunk. Engem az ideológia abszolút nem érdekelt." _" -
Grenzjager #264 s, hogy én is legyek objektív, ott van az '56-os "Újpesti Bizsu" nevű HŐS, akinek terhes feleségét, a ruszkik lötték le, jó sokáig börtönben rohadt, most egy öregek otthonában tengődik...nem ezt érdemelné...
a nagy "C"-k Horváth Aladár, vagy a Farkas Flórián, meg összes jogvédőnek mondott lusta szemét, persze az ilyeneket letojja. Erről nincs szó egy roma magazinban, hogy ez meg mégis hogy a francba lehet? -
#263 olvasd el mégegyszer. -
Grenzjager #262 „Ezt vártam.
Megkérdeztem kb. 30 hozzászólással ezelőtt, hogy mi az alapja a propagandadumának, miszerint a Gárda a magyarságért és a hazáért van, mit tett a gárda a hazáért?”
Gárda egy önszerveződés (valójában egy politikai párt kezdeményezése), mely főleg a rendőrség hatástalan és erélytelen fellépéseinek köszönhetően jöhetett létre. Ahol a rendőrség nem teszi a dolgát, ott neked kell megvédened azt ami a tied. Innentől kezdve mondhatni a Gárda bizonyos szempontból, olyan feladatot lát el, amit az államnak kéne.
-
Solt #261 Örömmel válaszolok neked saját tudásom és nézőpontom szerint. Nálam már kialakulóban van egy olyan reflex, hogy az alapján döntöm el mi jó és mi rossz nekünk Magyaroknak, hogy az a bizonyos 1%-os szekta miképpen reagál hírekre. Ha valamit üdvözölnek és jónak tartanak, akkor aggódom, ha valami ellen visítanak, akkor biztos vagyok benne, hogy az nekünk jó. Na már most, ezen logika mentén a Gárda ugye csak jó lehet, mert a kis zsaroló csapat vonyít mintha tört döftek volna beléjük. Ettől a sajátos gondolat menettől eltekintve a Gárda egyelőre lelki erőt ad, és fizikai jelenlétével biztonságot azon emberek tömegének, akik már nem tudnak kihez fordulni. Lásd ezen téma főszereplő családját, akik már csak a Gárdához tudtak fordulni, és csak tőlük kaptak segítséget. Ha csak azt nézem, hogy az életveszélyes fenyegetések elől segítettek ennek a családnak elköltözni, akkor a család szempontjából a Gárda már önmagában áldás, és segítség a Magyaroknak. Sajnos úgy néz ki, egyre több ilyen segítségre szoruló család lesz, tehát a Gárda jelentősége is csak most fog szerepet kapni. A fentieken kívül a hagyományőrzés, katasztrófák esetén segítség nyújtás, illetve a fiatalok egészséges Magyarság tudatra való nevelése szerepel a célok közt. A leírtakból már sok megvalósult, illetve folyamatban van, tehát a konkrét válasz is megtalálható a kérdésedre.
Szólj, ha még segíthetek! :))
-
Grenzjager #260 a "roma" szó a cigány nyelvben "ember"-t jelent.
Aki fehér az az ő szóhasználatukban nem ember, mivel nem "roma", csak "gádzsó". Ez is szép.... szerintem kirekesztő. -
#259 1, Mindenképp szükség lesz a Magyar Gárdára, előbb vagy utóbb, de már most is. A rendőrök 2 óra múlva érkeztek/volna/ ki...
Valami "önvédelem" kell, hogy legyen, ez pedig valamilyen szervezet formájában ér valamit, tökéletes példa erre ez az eset, ha a rendőrök nem képesek tenni ez ellen, akkor majd más szervezet fog, és a helyzet egyre súlyosabb lesz. 2, Igenis van cigánybűnözés, sajnos a legnagyobb részük bűnözésből él és fog is... -
Solt #258 Ez is egy nézőpont, de örömmel várjuk az érveket, vagy a kétségeket, hogy meg tudjuk beszélni! Ez így csak egy elfogult vélemény. -
#257 volt barátnőmet is molesztálták a vonaton miközben utazott hazafelé... akkor nagy az arcuk ha egy lány ellen vannak, vagy nagy csoportokban. féreg nép ez akárhogy is nézem :S -
#256 Aztakurva, fegyvert tölts, célra tarts, tűz! -
#255 Szó sincs arról, hogy a cigányok, romák mindegyike lopna csalna hazudna. Ott van pl -isten nyugosztalja és nyugodjék békében - Pege Aladár. Oirási jazz zenész volt és valami olyan hihetetlen értelmes, okos ember, hogy sok más magyar ember számára is példa értékű lehetne. A baj csak az, hogy ez a roma, cigány társadalom 1 talán 2 százaléka. A többi 99-98% meg olyan amilyen..... -
#254 ez a hivatalos megfogalmazás.....
de gyakorlatilag a mai szóhasználatban cigány az az állatfajta, aki lop, csal, segélyen él, zaklatja a barátnőmet az 56os villamoson este, leszabja a haverom fülét, és kést szorít a hasamhoz.
romának tekinthető, aki már átvette a magyarok szokásait, dolgozik, adózik, egyszóval átlag állampolgár. észrevételeim szerint, ezek az emberek sokkal normálisabbak, mint az átlag magyar, tlaán a bizonyítási vágy miatt is, hogy senki ne nézze őket cigánynak (pl a szüleim lépcsőházában él egy fickó, na ő a legbecsületesebb ember a világon, még egymillió forintot is rá mernék bízni bármikor.)
aztán vannak a fehércigányok, lumpenproletárok, akik cigány közsségekhez közel élnek, vagy ott nőttek fel, eltanulják a szokásaikat, esetleg beházasodnak a cigány családokba, ilyesmi. na ezek a legborzasztóbbak, néha még vérmesebbek is, mint az átlag bűnöző cigány. őket szokták felhozni példának, hogy bezzeg a magyarok is. -
#253 Ezt még hozzá toldanám a kérdésed megválaszolásához, idézet a wikipédiából: "A romák hagyományos magyar elnevezése a cigány. A magyarhoz hasonló például a román þigan, a cseh cikan, a német Zigeuner, a francia tzigane, tsigane, az olasz zingaro, illetve a török çingene név. Mindegyik kifejezés a görög atsziganosz (athiganos) szóra vezethető vissza, amelynek egykori jelentése „kitaszított” volt.
A roma megnevezés „férfiak, emberek” jelentéssel bír (roma nyelven rom = ember, férfi; roma = emberek, férfiak; illetve megszólító eset). A kifejezés az 1990-es években a politikai korrektség alapján, valamint kevésbé pejoratív mivolta miatt kezdett elterjedni a közbeszédben és a médiában, bár egyes roma vezetők továbbra is cigánynak vallják magukat."
-
#252 köszönöm :)
azt ugye meg mki tudja,melyik a legjobb cigány :DDDDDDdd -
#251 mivel a diplomához kell legalább egy nyelv, ezért sokan a cigányból raktak középfokút, mivel igencsak egyszerű nyelvtana van, és kevés szóból áll. (egyébként az átkosban tanították a rendőröknek, nem tudom, ma is megvan e ez a gyakorlat.) -
#250 Magyarországon egy hivatalosan elismert etnikai kisebbség létezik, a cigányság. Tulajdonképpen a „cigányság” fogalom több népcsoportot is maga mögött takar, amelyek a magyar nemzeti kultúrához egyféleképpen vagy legalábbis hasonlóan viszonyulnak. A szociológia meghatározása szerint „cigány” az, akit környezete (leginkább a „nem cigányok”) annak tartanak.
A cigányságot számos különböző csoport alkotja, amelyeknek kultúrája jelentősen eltér egymástól. A magyarországi cigányság azoktól az önmagukat romáknak nevező és roma nyelven beszélő népcsoportoktól származik, amelyek a középkorban érkeztek a balkáni országokba és Magyarországra. A cigányság egy része ma is romának vallja magát, például a magyar cigányok (romungrók) és az oláhcigányok hagyományos közösségeihez tartozók. Emellett kialakulóban van a modern roma nemzet fogalma is.
-
#249 Csak erős idegzetűeknek:
Fel van háborodva a dagadt roma nő hogy ha lop akkor letartoztatják -
#248 munkanélküli lehet az is, aki alkalmi munkákból él. sok roma dolgozik az építőiparban, feketemunkásként. (ismerősi körböl tudom) -
#247 borg írt is.