Hogy kerültél ide?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
😄

púúúúú

nem. de ezt már msn-en is megbeszéltük...

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

n3whous3
nem inkább kocsisgabor9999 helyett beregiztél egy másik reget és így lettél itt?

púúúúú

kézi maroklõfegyverhez keresgettem 3D modeleket.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

n3whous3
na mizu neked is kampec a VIP? 😄

púúúúú

szjuca
Call of chtulhu-hoz kerestem segítséget, itt találtam meg. <#smile>

n3whous3
fú ha én emlékeznék, hogy hova írtam elõször... asszem a pc helpbe, megnézem majd

púúúúú

n3whous3
lol

púúúúú

Elsõ fórum hozzászólásom <#smile> Azóta se küldött senki igazolást hogy rohadjanak meg ...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

bujcsik555
huh, még 2006 volt, akkor lett netem. Startlapon találtam sg-t. olvasgattam a játékhíreket, igaz semmit nemértettem belõlük. aztán egyszer csak a fórumra keveredtem, mert vmit le akartam tölteni, és ugye ahhoz regisztrálni kell. No de akkor nem volt e-mail címem, mert azt se tudtam miaz, úgyhogy elmaradt a reg. Aztán mikor lett emailom, akkor újra idetévedtem,és beregeltem ugyanazért a letöltésért 😄 Aztán a fórumot is elkezdtem olvasgatni, de nem írtam sehova. aztán egyszer rászántam magam, írtam. Azóta itt ragadtam 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

sz4bolcs
hát.... Ottvót'
a sok warez.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Christiansen
DC++-on ajánlották a zene fórumot

Kojiro
és mostmár a haulint gondolom elhagytad <#hehe><#hehe>

Kojiro ergo sum.

hungary27
én nem tom h h kerültem ide csak azt h az elsõ topik amibe irtam asszem a Haulin topik volt és akkor még nem tudtam h játék topicon kívül van e még...(én is haulin b_uzi voltam xD)
n3whous3
alt+f4 <#smile>

púúúúú

én hogy kerülök ki innen?!

CoolX
tomi mondta hogy nem merek úgyse regelni,én meg mertem 😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Dark Angel 666
startlapról még 2001ben 😊

mikor hol

-tRs-Landor

Kojiro
hol vagyok?

Kojiro ergo sum.

n3whous3
én túdom

púúúúú

rajmika1992
nem túdóm

MaSzKa
régen nézegettem offline-ba kapott letöltött hardwares teszteket a supergamezen

így jöttem ide 2001 fele 😄 késöbb reggeltem csak 2003-ban

elötte csak olvastma pl suliba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

n3whous3
Hát a fodrászat az nehéz ügy, valahol kell keresni új ügyfeleket :-|

púúúúú

ha' valahogy idekeveredtem a BF'42 es múltommal 4 éve azóta itt rontom a levegõt <#nyes>

NeverwinterKING
értelem...

\"You are fucking crazy people!\"

Anyád mondta, h itt szokott kuncsaftokat találni

Jano
Újsághirdetésben láttam az oldal címét, megnéztem, rátaláltam a Fórum gonbra, regisztráltam.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

MM2
2005 május 7-én regeltem be, hogy tudjak ide írniXd

Maco13
haver ajánlotta a Láma! topigot 3-4 éve, azóta kezdõlap
Rip
Szégyen, gyalázat, de fogalmam sincs, nem emlékszem.
Igaz, nem is ma volt. Ráadásul a regem elõtt is már olvasgattam, tehát van vagy 8 éve, hogy idekeveredtem valahogy.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Qwerty4
Nagyon mérges voltam a GTA-ra és valahol fikázni szerettem volna, ezért googliba beírtam forum és a GTA kulcsszavakat, majd idetaláltam, regisztráltam.Írtam vagy 1 hozzászólást, majd 1-2 hónap múlva visszatértem és az elsõ képfelismerõs (játék) topik miatt ragadtam itt.
Valamikor a 2006-os VB környékén lehetett ez. 😊

Qwerty4

norbi56
2006 év végén találtam ide Gugliba 18 WOS Haulin kieget kerestem é ide találtam és nem bántam meg jó az oldal nagyon sok hasznos topic van és sokat segítenek😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Lullaby
annak idején leány koromban voltak az IM-es lúzer kislányok akikkel a nagy SG-s fiúk barátkoztak. gondoltam beregelek hogy köszönhessek nekik és lám...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

tommyg
max payne patch-et kerestem google-ba sg jött ki elsõnek azóta itt rontom a levegõt, de azt még a régebbi reggemmel ami máig porosodik és várja hogy használják

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

John Cena
és te honnét gyütté??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Truck Driver001
itt tudok kommunikálni a bûntársaimmal,feltûnés nélkül.<#idiota>
anno bátyám barátja által.olyan 2004 óta ismerem/tag vagyok.csak az elõzõ nickem kapott egy perbant^^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Narxis
Engem a gólya hozott.<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Picar77
googleba kerestem egy prince of persia topicot
elsõ találat sg volt 😄DD

()() (^^)

húhh ez jó kérdés, itt vagyok 1 ideje

ffxi
Jaja vhogy úgy hívták 😊

Fákjúal!

NeverwinterKING
😄

\"You are fucking crazy people!\"

Semmi baj.<#vigyor4>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

n3whous3
De te se mondtál linket 😊 És én se találtam meg egyébként, de kerestem

púúúúú

Gladiator
bocs hogy nem olvastam át 150 hozzászólást😊

cenobite
Még SuperWarez volt az oldal (talán ilyen narancssárgás színekben pompázott ha jól emlékszem), akkor keveredtem elõször ide. Azóta itt ragadtam.

gamertag: kenobita

Yoda001
régen kerestem valami játékról infokat, aztán idekerültem az oldalra a guli barátom segítségével, majd néztem milyen topikok vannak, láttam hogy mindenféle van, minden játékkal kapcsolatban, omg.. ezekután egyszer már mondtam magamban: regisztrálok, mert hozzáakarok szólni<#idiota> azóta ittmaradtam xD

http://9gag.com/gag/5135249

MM2
Én 2005-be keresgéltem a google-ba a Midtown Madness 2-t és akkor jött ki az sg fórum <#circling><#vigyor2>

Franc tudja már, vagy 5 éve volt.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Sokat szarakodtam az Xbox-al aztán beírtam hogy Xbox Fórum és az SG-t hozta ki.
Oldal 1 / 5Következő →