203
Nem az érdekel, hogy ki vagy, hanem, hogy hogyan találtál az oldalra :)
-
n3whous3 #203 :D -
drevil666 #202 nem. de ezt már msn-en is megbeszéltük... -
n3whous3 #201 nem inkább kocsisgabor9999 helyett beregiztél egy másik reget és így lettél itt? -
drevil666 #200 kézi maroklőfegyverhez keresgettem 3D modeleket. -
n3whous3 #199 na mizu neked is kampec a VIP? :D -
#198 Call of chtulhu-hoz kerestem segítséget, itt találtam meg. -
n3whous3 #197 fú ha én emlékeznék, hogy hova írtam először... asszem a pc helpbe, megnézem majd -
n3whous3 #196 lol -
COOLancs #195 Első fórum hozzászólásom Azóta se küldött senki igazolást hogy rohadjanak meg ... -
#194 huh, még 2006 volt, akkor lett netem. Startlapon találtam sg-t. olvasgattam a játékhíreket, igaz semmit nemértettem belőlük. aztán egyszer csak a fórumra keveredtem, mert vmit le akartam tölteni, és ugye ahhoz regisztrálni kell. No de akkor nem volt e-mail címem, mert azt se tudtam miaz, úgyhogy elmaradt a reg. Aztán mikor lett emailom, akkor újra idetévedtem,és beregeltem ugyanazért a letöltésért :D Aztán a fórumot is elkezdtem olvasgatni, de nem írtam sehova. aztán egyszer rászántam magam, írtam. Azóta itt ragadtam :D -
#193 hát.... Ottvót'
a sok warez. -
#192 DC++-on ajánlották a zene fórumot -
#191 és mostmár a haulint gondolom elhagytad -
#190 én nem tom h h kerültem ide csak azt h az első topik amibe irtam asszem a Haulin topik volt és akkor még nem tudtam h játék topicon kívül van e még...(én is haulin b_uzi voltam xD) -
n3whous3 #189 alt+f4 -
noti83 #188 én hogy kerülök ki innen?! -
#187 tomi mondta hogy nem merek úgyse regelni,én meg mertem :D -
#186 startlapról még 2001ben :) -
Landor #185 mikor hol -
#184 hol vagyok? -
n3whous3 #183 én túdom -
#182 nem túdóm -
#181 régen nézegettem offline-ba kapott letöltött hardwares teszteket a supergamezen
így jöttem ide 2001 fele :D késöbb reggeltem csak 2003-ban
elötte csak olvastma pl suliba -
n3whous3 #180 Hát a fodrászat az nehéz ügy, valahol kell keresni új ügyfeleket :-| -
HUmanHunter #179 ha' valahogy idekeveredtem a BF'42 es múltommal 4 éve azóta itt rontom a levegőt -
#178 értelem... -
asszongyahogy #177 Anyád mondta, h itt szokott kuncsaftokat találni -
#176 Újsághirdetésben láttam az oldal címét, megnéztem, rátaláltam a Fórum gonbra, regisztráltam. -
#175 2005 május 7-én regeltem be, hogy tudjak ide írniXd -
#174 haver ajánlotta a Láma! topigot 3-4 éve, azóta kezdőlap -
#173 Szégyen, gyalázat, de fogalmam sincs, nem emlékszem.
Igaz, nem is ma volt. Ráadásul a regem előtt is már olvasgattam, tehát van vagy 8 éve, hogy idekeveredtem valahogy. -
#172 Nagyon mérges voltam a GTA-ra és valahol fikázni szerettem volna, ezért googliba beírtam forum és a GTA kulcsszavakat, majd idetaláltam, regisztráltam.Írtam vagy 1 hozzászólást, majd 1-2 hónap múlva visszatértem és az első képfelismerős (játék) topik miatt ragadtam itt.
Valamikor a 2006-os VB környékén lehetett ez. :) -
#171 2006 év végén találtam ide Gugliba 18 WOS Haulin kieget kerestem é ide találtam és nem bántam meg jó az oldal nagyon sok hasznos topic van és sokat segítenek:) -
#170 annak idején leány koromban voltak az IM-es lúzer kislányok akikkel a nagy SG-s fiúk barátkoztak. gondoltam beregelek hogy köszönhessek nekik és lám... -
#169 max payne patch-et kerestem google-ba sg jött ki elsőnek azóta itt rontom a levegőt, de azt még a régebbi reggemmel ami máig porosodik és várja hogy használják -
#168 és te honnét gyütté?? -
#167 itt tudok kommunikálni a bűntársaimmal,feltűnés nélkül.
anno bátyám barátja által.olyan 2004 óta ismerem/tag vagyok.csak az előző nickem kapott egy perbant^^ [moderátorral vitatkozott:D] -
#166 Engem a gólya hozott. -
#165 googleba kerestem egy prince of persia topicot
első találat sg volt :DDD -
Bmx01 #164 húhh ez jó kérdés, itt vagyok 1 ideje