Bírálatok kereszttűzében a kormányszóvivői honlap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már mint a töbletet az elõzõ évhez írták, ezt tényleg kib* nagy gáz volt igazad van. Az MSZP-tõl jól meg is kapták akkor. Annyí tény, hogy ez is csalás, csak nem ugyan olyan, mint az eltussoljuk 2+ éven keresztül, hogy gáz van, majd a szocionak hirtelen igaz mondási rohama lesz a sajátjai körében, ami kiszívárog és ez alapján semmi komoly változás nem is történik. Ugyan miért is történne, ha egyszer nem rendelkezik lelkiismerettel.
"Szélsõjobbos, és idióta csak mint berlusconi, vagy a volt osztrák miniszterelnök."
Te! Tudud egyáltalán mi az a szélsõjobbos, mert még a MIÉP sem a Jobbik sem teljesíti igazán, mondjuk a Szlovákoknál az egyik hatalmon lévõ párt viszont annál inkább, sõt már szinte túlteljesíti.
Nyílván sok "baloldali" miniszter elnök nem igazán fogja fogadni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akik szerint nem volt a fidesz alatt pénzügyi gáz az nézzen már utánna utolsó évben mi történt az államháztartással. Az mszp is ugyanolyan idiótákból áll. A gond hogy a kis pártok is sokszor melléjük állnak, és a sok barom aki beeszi a választási dumákat nem reagál arra ha valaki változtatni, jobbítani akar. Demagóg baromságokat nyom mindkét párt, és próbálnak minél több szavazatot gyülyteni. A valós helyzetet egyik sem mondja ki mert lehet sok embernek nem tetszene.
A videót meg azért linkeltem mert jót röhögtem rajta. + lentebb volt egy kis videó a másik oldalról is. Eu-ban meg rühellik orbánt. Elég megnézni hány miniszterelnök fogadta. Szélsõjobbos, és idióta csak mint berlusconi, vagy a volt osztrák miniszterelnök.
Sajnos nem az, sokkal könnyebb lenne ha az lenne, de e helyett pszichopata vagy szociopata (a kettõ között az egyik megfigyelt különbség az, hogy a pszichopata különbséget tud tenni a jó és a rossz között, bár nem érdekli míg a szociopata képetelen rá, emaitt a szociopata elõbb bukik le, mert nem tudja olyan jól álcázni magát). A kérdés eldöntéséhez sajnos ismerni kéne közelebrõl.
Aha az mszp ezt állította= kiderült. Nálam ez nem így van... mszp állította = 100% hazugság ("nem lesz gázáremelés, lassan mondom, hogy mindenki megértse"), most is ez megy, állandóan hazudoznak, és próbálják lejáratni a jobboldalt függetlenül hogy melyik van hatalmon. Még az se igaz amit kérdeznek.
Én mindig a jobboldalra szavaztam, és amíg komcsi párttagok, és ügynökök alkotják a baloldalt, addig nem fogok balra szavazni, antikommunista vagyok.
De ez hihetetlen szégyen, bevallják hogy elkúrták, nyíltan átbasszák az ország hülyébbik felét (adócsökkentés választások elõtt, nyertek, vissza az adót ahogy volt), kiderül hogy a párt tele van ávh-s ügynökökkel, és még van aki velük szimpatizál...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem neked szól konkrétan A1274815! Mindenkinek!
Tudod nem mindenki csak egyféle csatornát néz, nem mindenki csak egyféle újságot olvas. Ja és nem mindenki csak a hülye politikával foglalkozik állandóan. Itt azért vagyunk, hogy errõl beszéljünk, de nem kellene belevinni mindenhova (ki is reklámozott velük? Lehet sorolni!).
MEg ez a gondolkodás, mintha a gondolkodók mind jobboldaliak lennének. Hát ez marhára nincs így. Meg egyáltalán a politikában kik a gondolkodók? Azok a huszonévesek, akik '56-ról beszélnek? Mert olvasták könyvben vagy éppen anyukájuk mondta (szintén befolyásolás)? Orbánék alatt házat tudtatok venni. Igen ám, de azóta eltelt pár év és az ingatlan ára egekbe kúszott. Nem csak nálunk. De fontosabb a második autó, elhiszem. amúgy is megnézném, milyen pénzbõl vettek házat. Gondolom Orbánék úgy vették át a stafétabotot, hogy saját kuporgatott pénzüket vitték oda. Vagy talán az elõzõ kormány teremtette meg az alapokat? Nekem ez utóbbi nagyon valószínû.
Nem mindegy hogy veszek át egy kormányt. Nem mindegy milyen változások mennek végbe a világban, amiben Magyarország akarata NINCS benne!
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
A lényeg az, hogy Orbánék alatt, házat tudtunk venni az általuk meghírdett kölcsönbõl. Az igaz, hogy a Széchényi terv is elég korruptció szagú volt, de legalább volt valami lehetõség és most meg semmi.
Emlékszem 2002 körül hogy ment a fújjolás, hogy milyen pofátlanságokat mûveltek, én akkor igazat adtam nekik és mégis a FIDESZ-re szavaztam, azért mert emlékeztem, hogy mit mûveltek elõtte Gyuláék.
Az meg már más tészta, hogy amikor Gyurcsány palpatineni ravaszsággal, ki túrta onnan az akori miniszterelnököt, csak hogy õ kerüljön oda.
Azoknak pedig külön had "gratuláljak" akik visszatapsolták ezt a kedves szociopata bácsit még x évre a nyakunkba.
Még a két tábor egyenlõségét hírdetésrõl annyít, hogy ez egy mostanág populáris nézet azoknak akik nem akarnak gondolkodni, vagy a hibájukat nem akarják beismerni, sajnos elég populáris nézet tud lenni, mert elhiteti azt, hogy õ mennyíre független és így egy amolyan minta lesz, ami mellesleg az MSZP malmára hajtja a vízet.
Másrészt viszont a kiegyenlítés egy típikus pszichopata manipuláció, csak sokan nem látját, mondjuk miért is tennék azt hiszen pont a "normálisok" érzelmi alapu gondolkodását hivatott befolyásolni, természetesen csak a saját fejjel gondolkodni nem tudókat tudják befolyásolni, ami sajnos a többség. <#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy kezdhettem volna avval is, hogy én mindennap Ferikére csavarom. De nem mivel nincs kedvenc politikusom. Evvel szemben TE és Greek gondolom Orbánra csavarjátok.
Ja és még annyit, hogy ha Orbán annyira jó volt, miért váltották le? Nem kell a "mert a nyugdíjasok", Orbán is épít rájuk. Egyik nagy sem engedheti meg magának, hogy csak egy-két célközönségre épít.
Hõn szeretet fideszed sem áll elõ alternatívákkal, csak jár a szájuk. Eddig mindíg csak ellenkezést halottam, és sehol egy ötletet.
Hiteles politikus egy köpönyegforgató? tönkrevágja a kispártokat, és 2 pártrendszert akar? kicsit tanulj ha szerinted ez a népnek jó. Amerikában is kétpártrendszer van és hát ha az tetszik neked akkor a bush-féléket is szereted, ami sokmindent elárul.
Mindkét pártban gyükerek vannak hatalmon, akik a saját pénztárcájukat nézik ne legyünk már ennyire szûklátókörûek. Autópályaépítésnél miért lett megbüntetve sok fideszközeli cég???
ha már videóknál tartunk greekboy:OV
Politikus és a tisztesség? Persze, gondolom Orbán akkor volt a legtisztességesebb, mikor kijelentette: õ még sohasem hazudott. Ezzel nem csak EU-ban, hanem USA-ban is kinevettette magát. Nem vagy kicsit nagy képû?
EU és Orbán: pláne akkro lett hírneve, mikor kiment feljelenteni bennünket. Hidd el, az EU nem Orbán kedvelõ!
Nem nincs olyan politikus, akinek feje fölött glória van, de én legalább nem nyalom a máik seggét úgy, mint Te.
Windows 7
Ezt Te mondtad! Ezek szerint "komcsi" vagy?
Propaganda szöveg? Nem is tudom kiknél van magnó. Tudom bíráltam szerelmedet (aka Orbánt), de hidd el õ sem ártatlan. Nah nem baj, adj egy pusszancsot kabalaemberednek és tûnj el innen.
Aaaz SzDSz igen *Jó-SzaGemberei*, már kreált(-att-)ak (unokáiknak ?), egy:
( biztosan ?!) KAKA-Óóóh-BIZTOS (, hogy) számítógép-parkot is ! ... ?!
Ez is olyan presztizs kérdés, mint hogy a miniszterek szolgálati autói nem lehetnek VW Passatok, mert egyszerûen a presztizs megköveteli a drága autót az állam mindenkori vezetõinek, így a tisztességes (nem ez a mostani kormányszóvivõ nem az) online megjelenés is kijár(na), amirõl ne gondoljuk, hogy párszázezerbõl megvan.
Itt nem ez a probléma, ez teljesen elfogadható lenne. Maradjunk az autós hasonlatnál: itt most 5 darab páncélozott Audi áráért vettek 5 Dacia logant. Jogosan nyílik ki a zsebben a bicska.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Na ugye ebbol kovetkezik, hogy varom mar 2010-et.😊))
Ahol politika van, ott máris a széthúzás, és az anyázás megy.
nem véletlenül tabu téma itt az SGn 😄 😄 😄
Ha nincsenek hazudógép-lopógép-politikusok, nincs széthúzás.
Tehát a probléma okait kell megszüntetni KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN OLDALRÓL.
MAJD BELEÍRNI AZ ÚJ ALKOTMÁNYBA, H KÖSZI, TÖBBET NEM KELLENEK.
Nem szabad egy harmadik vagy negyedik típusú pártot a nyakunkba venni, mert õket is ugyanúgy el fogja kapni a gépszíj.
Igen, kellenek olyan nagykövetek,akik ténylegesen a magyarság érdekeit képviselik a világon, akiket ténylegesen a nép választ meg . Nem ám kinevezzük a sógor-komát megint, aki WC pucoló volt, de bátran harcolt az In-Kalosok ellen a Parlament ostromakor..
Köszönjük, elég volt az úgynevezett parlamenti demokráciából..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
htx.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az tökéletesen igaz, hogy ha 4 év alatt nincs csoda, akkor másik kell. Ez megtekinthetõ eddig: MDF, MSZP, Fidesz, 2xMSZP..hopp, de én szerintem ilyen többet nem lesz. Lehet ez a kettõ ciklus elvette az emberek bizalmát. De kár, hogy kettõ nagy párt van, kicsikre is lehet tenni, de avval nem haladunk elõre. Ha nagyon kicsi pártra teszünk, az jó, hogy bizonyítsuk, õk is érnek valamit, csak éppen bármikor beleolvadhatnak egy nagyobba és akkor ott gond lehet. Láttunk már példát.
Meglátjuk 2010-et!
OMG neee ezt neee. Nem kell kipróbálni milyenek. Meg lehet nézni anélkül is, sunyi bankárok, adócsalók, ezt eddig is lehetett tudni. Fele komcsi ügynök volt, másik fele meg egetrengetõen hülye (a vezér, meg a vicsoripicsa is szép példa erre). Ezt megválasztás nélkül is tudni lehetett. Egyébként azért nem nõtt a fidesz szavazóbázisa, mert: 1 a sok hülye csodát vár, ha 4 év alatt nem elõzzük meg fejlõdésben az egész világot, akkor fúj váltsunk, 2. mondtam már hogy jó a maszop propagandája, jól beetették az orkokat meg a nyugdíjasoknak hogy jólesz nekik, és hát õk döntenek. (igazából el kéne venni tõlük a szavazati jogot, mert egyre jobban õk fognak dönteni, és teljesen tönkremegy az ország, mert nemsokára senki sem fogja eltartani õket...).
Más: Akinek van munkaviszonya az szavazzon csak? Hát lehet, mivel elsõsorban belõlük él az ország, de nyugdíjasokat sem kell lenézni, továbbá a fiatalokat sem!