Bírálatok kereszttűzében a kormányszóvivői honlap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Akik szerint nem volt a fidesz alatt pénzügyi gáz az nézzen már utánna utolsó évben mi történt az államháztartással."

Már mint a töbletet az elõzõ évhez írták, ezt tényleg kib* nagy gáz volt igazad van. Az MSZP-tõl jól meg is kapták akkor. Annyí tény, hogy ez is csalás, csak nem ugyan olyan, mint az eltussoljuk 2+ éven keresztül, hogy gáz van, majd a szocionak hirtelen igaz mondási rohama lesz a sajátjai körében, ami kiszívárog és ez alapján semmi komoly változás nem is történik. Ugyan miért is történne, ha egyszer nem rendelkezik lelkiismerettel.

"Szélsõjobbos, és idióta csak mint berlusconi, vagy a volt osztrák miniszterelnök."

Te! Tudud egyáltalán mi az a szélsõjobbos, mert még a MIÉP sem a Jobbik sem teljesíti igazán, mondjuk a Szlovákoknál az egyik hatalmon lévõ párt viszont annál inkább, sõt már szinte túlteljesíti.

Nyílván sok "baloldali" miniszter elnök nem igazán fogja fogadni.

Sanyix
Nyugodtan linkelhetsz infokat ezekrõl. Csak próbálj nem az mszp.hu-ról 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
nemkell ismerni, elég látni a megnyilvánulásait, a mozdulatait, ahogy néha beszél. Ebbõl látszik hogy elmebeteg, az hogy azon belül mibaja az már nem izgat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Komunistázzátok a bal oldalt akkor nézzetek már utánna hányan voltak a régi rendszerben csókosak, prttagok, kissztitkárok a fideszbõl. Aki szerint csak az mszp-ben vannak ilyenek azok nagyon beették a jobb oldal ferdítéseit.

Akik szerint nem volt a fidesz alatt pénzügyi gáz az nézzen már utánna utolsó évben mi történt az államháztartással. Az mszp is ugyanolyan idiótákból áll. A gond hogy a kis pártok is sokszor melléjük állnak, és a sok barom aki beeszi a választási dumákat nem reagál arra ha valaki változtatni, jobbítani akar. Demagóg baromságokat nyom mindkét párt, és próbálnak minél több szavazatot gyülyteni. A valós helyzetet egyik sem mondja ki mert lehet sok embernek nem tetszene.

A videót meg azért linkeltem mert jót röhögtem rajta. + lentebb volt egy kis videó a másik oldalról is. Eu-ban meg rühellik orbánt. Elég megnézni hány miniszterelnök fogadta. Szélsõjobbos, és idióta csak mint berlusconi, vagy a volt osztrák miniszterelnök.
Sok 30 év fölötti embert ismerek aki kitartanak a FIDESZ melett, de sok olyan 2x évest is, akik kitartanak az MSZP mellett (nyílván nem tudják mi az, hogy kommunista <#ravasz1>).

"elmebeteg ferike"

Sajnos nem az, sokkal könnyebb lenne ha az lenne, de e helyett pszichopata vagy szociopata (a kettõ között az egyik megfigyelt különbség az, hogy a pszichopata különbséget tud tenni a jó és a rossz között, bár nem érdekli míg a szociopata képetelen rá, emaitt a szociopata elõbb bukik le, mert nem tudja olyan jól álcázni magát). A kérdés eldöntéséhez sajnos ismerni kéne közelebrõl.

Sanyix
"Ja és a nagy besúgó hadmûveletek. Anno Fidesz kezdeményezte ezt a felülvizsgálatot, csak éppen kiderült, hogy náluk is sokan voltak anno seggnyalók!"

Aha az mszp ezt állította= kiderült. Nálam ez nem így van... mszp állította = 100% hazugság ("nem lesz gázáremelés, lassan mondom, hogy mindenki megértse"), most is ez megy, állandóan hazudoznak, és próbálják lejáratni a jobboldalt függetlenül hogy melyik van hatalmon. Még az se igaz amit kérdeznek.

Sanyix
Nem, normális ember megnézi melyik volt a jobb. A hülyék dugják a homokba a fejüket, és mondják "há minek csináljak bármit is, úccse lesz jobb".

Sanyix
Elmondom hogy volt. Orbánék hatalomra jutottak, és jól irányították fejlõdött az ország. Jött a maszop, utelágazhozás, egy ideig még jó volt minden, majd amikor kiszórták az összes pénzt és látszott hogy baj van, jött elmebeteg ferike, aki aztán úgy elkúrta, hogy az hihetetlen. Majd a kamu adócsökkentéssel átcseszte a sok hülye fejét, és tovább kúrhatja el. Akárhogy véded a kedvenc mszp-det, nem az õ összekuporgatott pénzüktõl éltünk jobban 98-02 között. És ha szerinted õk olyan jól csinálják miért nem fejlõdött az ország 6 év alatt pozitív irányba?

Én mindig a jobboldalra szavaztam, és amíg komcsi párttagok, és ügynökök alkotják a baloldalt, addig nem fogok balra szavazni, antikommunista vagyok.

De ez hihetetlen szégyen, bevallják hogy elkúrták, nyíltan átbasszák az ország hülyébbik felét (adócsökkentés választások elõtt, nyertek, vissza az adót ahogy volt), kiderül hogy a párt tele van ávh-s ügynökökkel, és még van aki velük szimpatizál...

Szóval el lehet hinni: egyik sem különb! Normális ember így vélekedik már, az olyan fiatalokat, akik meg habzó szájjal komcsiznak (holott azt se tudják mi az) csak lenézni lehet. Akik sok sok választási ciklust megéltek már (nem én), ott bizony már van valami bizalmatlanság mindkét nagy pártot illetõen. Legalábbis én így vettem észre.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ja és a nagy besúgó hadmûveletek. Anno Fidesz kezdeményezte ezt a felülvizsgálatot, csak éppen kiderült, hogy náluk is sokan voltak anno seggnyalók! Gyorsan abbahagyták a vizsgálódást evvel a szó szerinti mondattal: Ne firtassuk a múltat. Bocs, hogy mindig velük jövök, csak éppen a jobb oldal szavai olyanokat sem ismernek be, amit maguk a jobboldali politikusok beismertek (és röhögtek rajtuk).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ja és én kíváncsi vagyok még arra, hogy a most nagyon jobboldali emberek közül ki szavazott a baloldalra anno. Mert mint mondtam, nem lehet megtapasztalni egy pártot úgy, hogy nem választjuk meg, ez okés. De aki rájuk szavazott és most mélyen kussol róla és önti magából a komcsizást az azért na.

Nem neked szól konkrétan A1274815! Mindenkinek!

Ja és arról, hogy valaki nem határolódik el egyik félhez sem (de szavazni nyilván szavazott valamelyikre): ez nem azért van, mert olyan nagyon független szeretnék lenni. Meg más sem. Hanem mert már hallottam ezer megy egy ígéretet és tele a padlás.

Tudod nem mindenki csak egyféle csatornát néz, nem mindenki csak egyféle újságot olvas. Ja és nem mindenki csak a hülye politikával foglalkozik állandóan. Itt azért vagyunk, hogy errõl beszéljünk, de nem kellene belevinni mindenhova (ki is reklámozott velük? Lehet sorolni!).

Már megint a bal oldal ócsárlása. NEm értem miért kell ez. Másik pszichopata jobb? Majd ha megválasztják meglátjuk!

MEg ez a gondolkodás, mintha a gondolkodók mind jobboldaliak lennének. Hát ez marhára nincs így. Meg egyáltalán a politikában kik a gondolkodók? Azok a huszonévesek, akik '56-ról beszélnek? Mert olvasták könyvben vagy éppen anyukájuk mondta (szintén befolyásolás)? Orbánék alatt házat tudtatok venni. Igen ám, de azóta eltelt pár év és az ingatlan ára egekbe kúszott. Nem csak nálunk. De fontosabb a második autó, elhiszem. amúgy is megnézném, milyen pénzbõl vettek házat. Gondolom Orbánék úgy vették át a stafétabotot, hogy saját kuporgatott pénzüket vitték oda. Vagy talán az elõzõ kormány teremtette meg az alapokat? Nekem ez utóbbi nagyon valószínû.

Nem mindegy hogy veszek át egy kormányt. Nem mindegy milyen változások mennek végbe a világban, amiben Magyarország akarata NINCS benne!

Jesszus, ilyen gyûlölködõ FUD-kampányokból szerzitek az információitokat? Most mond meg nekem, mennyivel vagy te jobb annál, mint aki a kurucinfó hazugságaiból mûvelõdik?

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Na elõszõr is, mindegyik lop, hogy miért mert közel vannak hozzá, más részt pedig nagyon sok a pszichopata illetve szociopata a politikusok között. A két fogalom pontos definiciójának ajánlom az angol, illetve a német wikipedia áttanulmányozását, bár a magyar is tartalmaz leírást méghozzá elég jót, csak nagyon összemossa a kettõt, bár tényleg nincs sok különbség közöttük.

A lényeg az, hogy Orbánék alatt, házat tudtunk venni az általuk meghírdett kölcsönbõl. Az igaz, hogy a Széchényi terv is elég korruptció szagú volt, de legalább volt valami lehetõség és most meg semmi.

Emlékszem 2002 körül hogy ment a fújjolás, hogy milyen pofátlanságokat mûveltek, én akkor igazat adtam nekik és mégis a FIDESZ-re szavaztam, azért mert emlékeztem, hogy mit mûveltek elõtte Gyuláék.

Az meg már más tészta, hogy amikor Gyurcsány palpatineni ravaszsággal, ki túrta onnan az akori miniszterelnököt, csak hogy õ kerüljön oda.

Azoknak pedig külön had "gratuláljak" akik visszatapsolták ezt a kedves szociopata bácsit még x évre a nyakunkba.

Még a két tábor egyenlõségét hírdetésrõl annyít, hogy ez egy mostanág populáris nézet azoknak akik nem akarnak gondolkodni, vagy a hibájukat nem akarják beismerni, sajnos elég populáris nézet tud lenni, mert elhiteti azt, hogy õ mennyíre független és így egy amolyan minta lesz, ami mellesleg az MSZP malmára hajtja a vízet.
Másrészt viszont a kiegyenlítés egy típikus pszichopata manipuláció, csak sokan nem látját, mondjuk miért is tennék azt hiszen pont a "normálisok" érzelmi alapu gondolkodását hivatott befolyásolni, természetesen csak a saját fejjel gondolkodni nem tudókat tudják befolyásolni, ami sajnos a többség. <#szomoru1>

Ja és az aktuális kedvencem Torgyán: pártot alapít és vissza szeretne térni, mert érzi hívják az emberek. Cél: 2010 parlamentben. Hmm vicc.

Amúgy kezdhettem volna avval is, hogy én mindennap Ferikére csavarom. De nem mivel nincs kedvenc politikusom. Evvel szemben TE és Greek gondolom Orbánra csavarjátok.

Ja és még annyit, hogy ha Orbán annyira jó volt, miért váltották le? Nem kell a "mert a nyugdíjasok", Orbán is épít rájuk. Egyik nagy sem engedheti meg magának, hogy csak egy-két célközönségre épít.

OV egy kis diktátor<#kocsog>. Hogy kapta a családja a bányákat rendszerváltásnál, és tokaji földek? Rendszer váltás után az én családom hogyhogy nem rendelkezett 5 bányával, stb? Az hogy mit kéne csinálni az országban meg ne egy kommentelõtõl várd. Ha ez lenne a feladata akkor valsz informatikushoz illõen megnézné háshol a világban hogy csinálják, és abból kéne következtetést levonni. Nem pedig hasraütésszerûen kitalálni.

Hõn szeretet fideszed sem áll elõ alternatívákkal, csak jár a szájuk. Eddig mindíg csak ellenkezést halottam, és sehol egy ötletet.

Hiteles politikus egy köpönyegforgató? tönkrevágja a kispártokat, és 2 pártrendszert akar? kicsit tanulj ha szerinted ez a népnek jó. Amerikában is kétpártrendszer van és hát ha az tetszik neked akkor a bush-féléket is szereted, ami sokmindent elárul.

Mindkét pártban gyükerek vannak hatalmon, akik a saját pénztárcájukat nézik ne legyünk már ennyire szûklátókörûek. Autópályaépítésnél miért lett megbüntetve sok fideszközeli cég???
ha már videóknál tartunk greekboy:OV
Hogy ki a tisztességes? Családom, baráti köröm. Rájuk állítom, hogy tisztességesek mind! Te nem ismered õket, szóval pofa be!

Politikus és a tisztesség? Persze, gondolom Orbán akkor volt a legtisztességesebb, mikor kijelentette: õ még sohasem hazudott. Ezzel nem csak EU-ban, hanem USA-ban is kinevettette magát. Nem vagy kicsit nagy képû?

Ja és javaslom a sok-sok olvasást, mert ez gáz már ne is haragudj. Sajnos ez ma nem dívik (sõt az a divat, hogy beírok mindenfélét olvasás címen). Pedig értelmezi tudni kell. Enélkül nincs párbeszéd.

Nézd, az olyan majmokból mint Te nem kérek. Alternatíva? Olvass már vissza! Ott leírtam ,hogy kispártok túl picik és befolyásosak. Van két nagyobb párt, de õk meg marha csendben vannak (SZDSZ-bõl nem kérek, de van egy MDF is). De ez nagyon igaz a netes közösségre. Akármilyen oldalra megyek, sehol nem tudnak olvasni és értelmezni. Tisztelet a kivételnek, itt pl SGn van, de nem Te vagy az. Talán ha megcáfolnál, örülnék!

EU és Orbán: pláne akkro lett hírneve, mikor kiment feljelenteni bennünket. Hidd el, az EU nem Orbán kedvelõ!

Nem nincs olyan politikus, akinek feje fölött glória van, de én legalább nem nyalom a máik seggét úgy, mint Te.

Ravkin
Hadd áruljak el egy titkot tomcsa4, Orbán Viktor jelenleg az egyetlen hiteles politikus, és a politikust írthatnám nagybetûvel is. Sõt jobbat mondok neked nem csak magyarországban, hanem az euban is !!! Mert ugyebár az észre itthon már nem tartanak igényt. Nem tudom mire gondolsz akkor amikor azt mondod hogy Orbán Viktor nem tisztességes. Szerinted, amikor a tükörbe nézel, rajtad kívül ki az ? Van olyan politikus a szemedben akinek glória van a feje fölött és minden szempontból megfelel neked ? Igazából a hozzád hasonló köcsögöket utálom a legjobban, idejönnek fikáznak, de alternativát nem kínálnak, és azt sem írják le hogy szerintük mi lenne a megoldás. Már neharagudj de ez a legkönnyebb jobbra meg balra mutogatni hogy ez meg ez miért szar, sokan ebbõl már az ovodában szerintem kinõttek. Egy dologban biztos vagyok, ha orbán nem is, azért a fidesz köreiben vannak olyan emberek, akik ésszel rendelkeznek, és használható alapelvek alapján, sikeres politikát tudnak, illetve tudnának csinálni, és nem vezették volna ilyen mélyen a szarba az országot, mint ahogy az mszp tette az elmúlt kb 12 évben.

Windows 7

Ja és az aliasod melletti jel tökéletes példája annak, milyen titulust érdemelsz! 😊 Hisz Te érdemelted ki, nem? Ejnye, na gyere még valamivel kérlek. Bár ne, meguntam a sok marhaságot.

"Egyébként a bûntetõpontjaim tökéletes példája arra, amit a vörösök csinálnak, a mocskolódás, a kormányzás nulla. "

Ezt Te mondtad! Ezek szerint "komcsi" vagy?

Jajj már Te még mindig itt vagy? Korán keltél...vagy 100 évvel nem gondolod?

Propaganda szöveg? Nem is tudom kiknél van magnó. Tudom bíráltam szerelmedet (aka Orbánt), de hidd el õ sem ártatlan. Nah nem baj, adj egy pusszancsot kabalaemberednek és tûnj el innen.

... s homályos emlékeim szerint, tehát még annó;
Aaaz SzDSz igen *Jó-SzaGemberei*, már kreált(-att-)ak (unokáiknak ?), egy:
( biztosan ?!) KAKA-Óóóh-BIZTOS (, hogy) számítógép-parkot is ! ... ?!

Gerygrey
Szarok az ellenpéldák, mert egy kormányzati honlap alatt igenis legyen rendes vas valamint legyen fizetõs support.

Ez is olyan presztizs kérdés, mint hogy a miniszterek szolgálati autói nem lehetnek VW Passatok, mert egyszerûen a presztizs megköveteli a drága autót az állam mindenkori vezetõinek, így a tisztességes (nem ez a mostani kormányszóvivõ nem az) online megjelenés is kijár(na), amirõl ne gondoljuk, hogy párszázezerbõl megvan.

Itt nem ez a probléma, ez teljesen elfogadható lenne. Maradjunk az autós hasonlatnál: itt most 5 darab páncélozott Audi áráért vettek 5 Dacia logant. Jogosan nyílik ki a zsebben a bicska.
öcsém ez mekkora xar duma. Dániába biciklivel járnak a miniszterek, itt meg nem jó egy Passat, mi?
Várjad csak. Mivel a mostani ellenzék távol ült a bográcstól egész pontosan 8 évig, megjött már az étvágyuk. Én csak olyanoknak örülnék, akik leszavazták a saját kis rablásukat (nekik semmirõl sem kell számla, hogy elszámoljanak bármivel). De egy, ilyen parlamementi képviselõ sem volt. Úgyhogy várjuk meg a 2010-et a választással. Mert nekem nem sûrgõs leváltani az egyik rablóbandát a másikra. Torgyán tetszett tegnap, beperelte az összes parlamenti képviselõt. Csak az a baj, hogy mikor ott volt, akkor is ez a lopás ment. Ha ezt egy hiteles ember tenné, sokan állnánk mögé. De ki hiteles ma a politikában?
http://www.youtube.com/watch?v=3dVCzx--fngEzekre szavaztál, légy büszke magadra
Persze, hogy mindent megtudsz magyarázni, ebben nagyon jók vagytok.

Lehet, hogy kemény vagyok, de ellentétben veled, én nem szavaztam a vörösökre te pondró. Ez ami minõsít téged, az intelligenciádat... Te tökéletes példája vagy a tipikus kommunista szarrágó mszp bandádnak és 2 forintos hû szavazó bázisának. Hajtogatatjátok a propoganda szöveget éjjel-nappal, ismétlitek önmagatokat... Továbbra is csak annyit, hogy húzd le magad, ha van egy kis önkritikádat, akkor reggelente, amikor belenézel a tûkörbe akkor köpj fel az égbe és állj alá. Egyébként a bûntetõpontjaim tökéletes példája arra, amit a vörösök csinálnak, a mocskolódás, a kormányzás nulla. De szarok rád te ügyeletes szoci recskabajnok, kihalófélben vagytok, úgyhgogy dögölj meg!
Mit pörögsz? Mégis mi a faxt csinálhatnék én a politikában? 😄 Te sem tudsz semmit csinálni vele, sõt téged is leszar a kedvenc bácsid a nagy székbõl.Az elefánt nem veszi észre a porszemet(A Hortont kivéve 😊 ). Szal szídhatsz, amiért "nem teszek semmit(a hozzád hasonlók csápolnak helyettem is)" nem érdekel. Sültgalambra sem várok. Maximum a te szádba fog egy jó nagy sültfasz repülni, amikor rájössz, mennyi idõt basztál el az életedbõl azzal, hogy a magyarországi politikán lovagoltál. A ló meg bizony mindig ledob a hátáról... (megsúgom, ha még nem jöttél rá) 😉 bb

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Erre megint hangsúlyozom MEGINT, kb 20milla talán az oldal a többi 180milla a sok kizsákmányolók zsebébe landolt és rá fogják az oldalra, hogy arra több mint 20millás szoftvert tettek fel meg még mittom én mit. pfff ugyan már de az a gáz, hogy aki nem vágja a témát az sajnos olyan buta, hogy el is hiszi 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ja és a GDP leolvasásához nem kell sok ész, de a megértéséhez igen. Sajnos neked nem jött össze. Majd máskor!

Nyilván itt a neten személytelenül nagyon intelligens dolog ennyire személyeskedni. Megnéztem büntetõpontjaidat, kemény vagy mester...

Mégis milyen bírálatról beszélsz? El vagy tévedve, másszál már ki a lakásodból!

Tégedet válaszra sem méltatlak. Majd ha felnõsz normális emberek szintjére, akkor. Ja és minek nézed a GDP-t, ha nem értesz hozzá? Többire nem reagálok, primitív ember vagy, ennyi. Kíváncsi vagyok, mibõl élsz...

Látod milyen primkó vagy. Az ellenzék feladata a bírálás, a kormányzaté pedig a döntéshozás. A szocik és párt hûbéreseik, mint amilyen te vagy, felcserélik ezt a szerepet. Utolsó gondolatként, ezt a 6 év produkciót csak szarozni lehet, bírálatot sem érdemel. Szóval az ellenzék dolga a bírálat öcsisajt, nem pedig fordítva, de alap dolgokkal sem vagy tisztában csak böfögöd a faszságokat.
Ja ezt még kifelejtettem: agyatlan primitiv vörös fasz vagy, aki kivülrõl megtanulta a számára beidomított propaganda dumát. Szégyeld magad, hogy egy ország tönkretételéhez járultál hozzá. A többi süket duma, a rizsádat leszarom, azt tartogasd a párttestvéreidnek. És tudod mit, te olyan hülye vagy, hogy harmadszor a hõn szeretett kommunista fivéreidre fox szavazni. És tudod miért??? Mert egy niemand kis proli vagy, aki megtanulta a leckét: a zorbán egy fasiszta pribék, aki halálba küldi az embereket és ha õ eljön, akkor jön a világvége, és õk is loptak, akkor meg jobb... Ennyi vagy, húzd le megad a klotyón te a gyurcsány féle vörös báróiddal együtt. Lécci meg nézzél meg egy GDP növekedési statot, 1998-2002 között, államadósággal kapcsolatos infót, aztán nézd meg a dübörgõ gazdaságunkat, amit te meg a hülye proletárjaid igényeltek a többi süket szövegelés.
Dögölj meg te majom!
En is azzal ertek egyet, hogy mindegyik lop csak hat nem mindegy melyi mennyit!!
Na ugye ebbol kovetkezik, hogy varom mar 2010-et.😊))
Nah a sok okos politikus 😄 😄 😄 😄
Ahol politika van, ott máris a széthúzás, és az anyázás megy.
nem véletlenül tabu téma itt az SGn 😄 😄 😄
Ha nincsenek hazudógép-lopógép-politikusok, nincs széthúzás.
Tehát a probléma okait kell megszüntetni KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN OLDALRÓL.
MAJD BELEÍRNI AZ ÚJ ALKOTMÁNYBA, H KÖSZI, TÖBBET NEM KELLENEK.
Nem szabad egy harmadik vagy negyedik típusú pártot a nyakunkba venni, mert õket is ugyanúgy el fogja kapni a gépszíj.
Igen, kellenek olyan nagykövetek,akik ténylegesen a magyarság érdekeit képviselik a világon, akiket ténylegesen a nép választ meg . Nem ám kinevezzük a sógor-komát megint, aki WC pucoló volt, de bátran harcolt az In-Kalosok ellen a Parlament ostromakor..
Köszönjük, elég volt az úgynevezett parlamenti demokráciából..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

tomsolo
AKKOR INNENTÕL TESSÉK FINOMAN BESZÉLNI, MERT RÁTOK DÖNTÖM A BANÁNOS KOCSIT.

htx.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azért Fidesz is épít nyugdíjasokra nagyon is.

Az tökéletesen igaz, hogy ha 4 év alatt nincs csoda, akkor másik kell. Ez megtekinthetõ eddig: MDF, MSZP, Fidesz, 2xMSZP..hopp, de én szerintem ilyen többet nem lesz. Lehet ez a kettõ ciklus elvette az emberek bizalmát. De kár, hogy kettõ nagy párt van, kicsikre is lehet tenni, de avval nem haladunk elõre. Ha nagyon kicsi pártra teszünk, az jó, hogy bizonyítsuk, õk is érnek valamit, csak éppen bármikor beleolvadhatnak egy nagyobba és akkor ott gond lehet. Láttunk már példát.

Mármint a nem dolgozó fiatalokat. De most legyen a dolgozó fiatal dolgozó, hisz megérdemli ezt a titulust (ami nem szégyen, teszem hozzá).

Meglátjuk 2010-et!

Sanyix
Nem lenézésrõl van szó! Hanem arról, hogy a tévével befolyásolják õket, és csak a kis nyugdíjuk számít, és szétszarják az egész országot, azzal hogy igérgetõ pirosmasnis kakidarabkákat választanak meg.

Sanyix
"Én meg rájuk szavaztam. És? Ha nem szavazunk rájuk, akkor honnét tudjuk milyenek? És ha olyan jó volt Fidesz idejében, miért váltották le õket? Miért nem dagadt a szavazóbázisa?"

OMG neee ezt neee. Nem kell kipróbálni milyenek. Meg lehet nézni anélkül is, sunyi bankárok, adócsalók, ezt eddig is lehetett tudni. Fele komcsi ügynök volt, másik fele meg egetrengetõen hülye (a vezér, meg a vicsoripicsa is szép példa erre). Ezt megválasztás nélkül is tudni lehetett. Egyébként azért nem nõtt a fidesz szavazóbázisa, mert: 1 a sok hülye csodát vár, ha 4 év alatt nem elõzzük meg fejlõdésben az egész világot, akkor fúj váltsunk, 2. mondtam már hogy jó a maszop propagandája, jól beetették az orkokat meg a nyugdíjasoknak hogy jólesz nekik, és hát õk döntenek. (igazából el kéne venni tõlük a szavazati jogot, mert egyre jobban õk fognak dönteni, és teljesen tönkremegy az ország, mert nemsokára senki sem fogja eltartani õket...).

Nem, minimálisan nyertek. Ha az MDF koalíciót alkot a Fidesszel, akkro is kevés lett volna, mert az SZDSZ többet kapott, mint az MDF és az MSZP is, mint a Fidesz ha jól emlékszem.

Más: Akinek van munkaviszonya az szavazzon csak? Hát lehet, mivel elsõsorban belõlük él az ország, de nyugdíjasokat sem kell lenézni, továbbá a fiatalokat sem!