59
-
Flashy #19 ingyenszoftver kisarkítva:
- XY vagyok, firefox fejlesztő, a mi szoftverünket Z millióan töltötték le netről és iszonyat jó meg híres meg giniszrekord.
- jó. nekem meg van mit ennem. -
Praetor #18 Megérdemlik a tortát, a ff3 nekem nagyon bejött. -
Na majd amikor az Nvidia küld az ATI-nak tortát az lesz a csoda -
Reg5 #16 Egyetértek :) Hamarosan jön az Opera 9.51. -
jeti00 #15 egyetértek, az explorer nem azért elterjedt mert jó (mivel szar :D ) hanem mert az az alap. Csak így tovább FireFox :) -
ioinme #14 Én Operát, Firefoxot meg Explorert is használok, csak hogy ne legyen vita hármuk közt. :D -
M0RN1NGST4R #13 legalább humorérzékük az van.
#2: poloskákra semmi szükség, mivel a FF nyilt forrású, bármikor bele tudnak nézni a microsoftnál. (és biztosan vizslatják is ezerrel, csak kár, hogy az IE-n nem látszik meg XD)
Amúgy Opera rulez!!! :D -
A Firefox legnagyobb konkurense továbbra is az Internet Explorer marad.
Aha, persze, csak amennyire a Winampnak a Windows media player, vagy a Photoshopnak a Paint -
R1c0 #11 Microfos nőt a szememben... -
Szép gesztus:) FF-et használok én is. Netscape az egy fos volt:D -
mijaza zrikálás? -
fuuuuu de utaltam en a netscapet...
de a firefox nagyon bejon. -
FoodLFG #7 A legközelebbi Microsoft központban biztos unatkozott a keratív csapat.. -
A mai pénzéhes világban? Simán. De nem is ez a lényeg hanem, hogy egymás ellen versenyezzenek amiből a felhasználók jönnÉNEK ki jól. -
Emmegki #5 Stílusosan olyan tortát csinálhattak volna, amin 90% MSIE és 10% FF van :) -
Ferrer #4 Hogy lehet olyan dolgoknak piaca, amik ingyen vannak? Olyan idegesítő ez a "böngészőpiac" marhaság. -
Valószínűleg cukrászok csinálták, nem az IE fejlesztők :) -
JL666 #2 biztos tele volt poloskákkal -
ension #1 Ehhehe jófejek, kedves gesztus, azért remélhetőleg nem köptek bele abba a tortába az IE-nél ...csaknem... azért csak hajrá FF