Tortát kapott a Firefox csapata a Microsofttól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Csak azt nem értem, hogy miért szükséges nyelvenként egy telepítõt készíteni. Pedig nem mûvészet egy nyelvbetöltõt és egy komponensnév átnevezõ metódust meg írni.
Egyébként az általad Tarzanként említett úriember éppen a Mozilla csapat egyik vezetõ tagja.
(Linux + FF3 :) )
Egyébként ha a tortából megõríznének egy szeletet, akkor legalább nem döglenének éhen, ha az IE8 jobb lesz mint a FF3, és mindenki átállna.
Tényleg ilyen szõrös Tarzanok fejlesztik az IE-t?
(Windows Vista + IE7 4ever)
Plugin foldert meg nem tudom miért célszerû egyben átmásolni valakinek, program files-t sem szokás... Mindenki telepítse fel magának, ami kell.
Attól függetlenül a FF3 is jobbnak tûnik, bárki bármit mond. A torta meg szépen lassan el fog fogyni <#vigyor3>#vigyor3>
Kara kánként folytatom tanításom.
Csak ezért használok FF-t (nincs vele bajom, csak nem azt szoktam meg)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nem, mindkettõ, tehát az URL és a title is figyelembe van véve.
az új Firefox szebb, gyorsabb, szabványkövetõbb, kevesebbet eszik... De ez tényleg csak a lényeg, ennél sokkal több újítás van benne, hozzáteszem a legtöbb nem nagy léptékû, de fontos. Pl magyar nyelvû helyesírás ellenõrzõ.
Én már a beta 3 óta használom és amikor haver gépén a kettes verzióval neteztem , igen csak fapados érzésem volt...
/*WTF?!*/
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Leszedtem telepítettem. Régi beállításokat implementálta. Nagy különbség nincs(az nem is baj). Amit észrevettem egyenlõre, hogy ha elkezdek begépelni valamit a címsorba, akkor nem a weblap neve, hanem a title alapján kezdi el a kiegészítést. nekem jobban tetszett a webcím alaján a kiegészítés. de az tetszik, hogy minkettõt kiírja... csak ne a title alapján egészítsen ki....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a másik pedig hogy az a csekélyke fícsör , mint pl.: az URL sáv kezelése igazán nem ért meg másfél év fejleszést, ráadásul nálam valószínûleg a processzorom sebessége miatt flasheknél lefagy ha nyomok egy jobb gombot (és több különbözõ rendszeren is, tehát nem én vagyok a béna!) szóval én maradok az FF2-nél egyenlõre (nameg persze az Operánál:) kb. a 3.1-es verzióig, mire tényleg kijavítják azokat a fránya bugokat végre.
Ki nem szarja le a Visztát?
a békés verzió a piaci verseny. ilyenkor nem ölöd meg, aki mást gondol/használ.
Mé há nem?
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Egyébként évek óta FF-ot használok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
... tudom, tudom, IE Tabs... de akkor is!
Valaki tud a Silverlight bugrol valamit?
- XY vagyok, firefox fejlesztõ, a mi szoftverünket Z millióan töltötték le netrõl és iszonyat jó meg híres meg giniszrekord.
- jó. nekem meg van mit ennem.
#2: poloskákra semmi szükség, mivel a FF nyilt forrású, bármikor bele tudnak nézni a microsoftnál. (és biztosan vizslatják is ezerrel, csak kár, hogy az IE-n nem látszik meg XD)
Amúgy Opera rulez!!! :D
Aha, persze, csak amennyire a Winampnak a Windows media player, vagy a Photoshopnak a Paint <#mf2>#mf2>