126
The Office (TV sorozat)
-
Monoton #46 -
Monoton #45
:DDDDDDDDDDd -
Monoton #44 Am ki hol tart most a sorozatban? -
#43 :DDDD -
#42 az kemény volt :D -
Monoton #41 Én most néztem meg 2x09 et E-mail megfigyeléses házibulis rész :DDD
Ez eddig nálam favorit rész, nagyot ütött :DD -
#40 En csak most ismertem meg a sorozatot de mar a harmadik evadot nezem!!!!
FANTASZTIKUS!
Imadom a szereploket :D A kedvencem a masodik evadbol az a resz, amikor Michael megegeti a labat :DDDD Imadom amikor Ryan-t terorizalja :D -
#39 oks és köszi. akkor megnézek pár részt feliratosan. -
#38 Érdemes felirattal nézni inkább, mert szinkront még nem basztak így el, mint ezt. Nem a hangokról beszélek, hanem a fordításról. Sok helyen szándékos félrefordítást lehet észlelni, mintha nem tudnának dolgokat átrakni magyarba és az azzal kapcsolatos dolgokat meg elbasszák.
Nagyon sajnálom, mert az egyik kedvenc sorozatom. -
#37 ja még csak itt tartasz?
én a netes magyart szedem, az meg ugye 02.18-nál jár. -
Monoton #36 elso evadot ugy neztem tobbit feliratosan fogom -
#35 gyors kérdés. ki nézi úgy hogy a netről szedi és magyar hanggal? -
Monoton #34 +fav Imádom :) -
davidragon #33 Eddig nem ismertem a sorozatot, egy unalmas este kapcsolgattam a tv-t, és akkor megpillantottam.
Azóta nézem amikor tudom.
Torrentezni sajnos nem tudok, mert mobilnetem van, de majd beszélek valamelyik haverral.
Köszi -
#32 nem is gondoltam, hogy van aki ezt tv-ben nézi.
viccet félre téve, a nagyobb torrent oldalakról eléred a magyar és az angol nyelvű részeket. (direkt nem mondok címeket, mert az esgén nincs warez) -
davidragon #31 Sziasztok!
Minden vasárnap nézem a viasaton, nekem nagyon bejön!
Évadokat honnan szerzitek? Nekem is kéne... -
#30 nem szeretem a sorozatokat, de ez kész. komolyan a legjobb sorozat, nem kicsit rákattantam. -
#29 nézem első 4 évadot kurvajó :D -
#28 Legjobbabb :) Most is azt nézem. -
asszongyahogy #27 Már a cég nevére is elfog a röhögőgörcs -
#26 Csináltattam :) -
#25 rendelted vagy csináltattad? :D
király egyébként! :-) -
#24 Szeretném megmutatni az új bögrémet :PPP
-
#23 Többször fogtam neki, de egyetlen részt nem bírtam végignézni eddig. Annyira irritálóak a szereplők, olyan elementárisan ocsmányak, hogy rosszul leszek. Az amcsi verziót imádom. -
#22 /fav :D
a sorozat kegyetlen jó és sztem durván übereli az angol alapot!
viszont a szinkront hihetetlenül elkurták és rengeteg helyen van szándékos félreforditás! érdemes eredeti nyelven felirattal nézni. -
#21 az is jó tényleg, de én hülye szinkronnal néztem és az eredeti hang ismerete nélkül is éreztem h nem jó vmi
rikidzsörvéz egy isten -
asszongyahogy #20 Dwight-féle motivációs eszköz :DD
-
turho #19 Ajánlanám az eredeti verzió megnézését is annak aki teheti (The Office UK) , a BBC Prime adta már minimum 2x, és pl. nekem az az etalon.
BBC link -
#18 ha nekem az lenne a csengőhangom soha nem akarnám felvenni a telefonom :D -
Monoton #17 Pam-Pam :DDDD -
#16 2. évad végéig láttam. Az egyik kedvenc sorozatom. A második évad tényleg sokkal jobb mint az első, de nekem már az első is tetszett. Van egy sajátos humora, amit ha valaki nem kedvel akkor nem fogja szeretni.
Dwight a legjobb :)) -
COOLancs #15 kép a szereplőkről:
-
#14 Ja és természetesen a céges telefonom az Office nyitódallamára csendül fel :D Hív az Office :D -
dzsagon #13 Szinkronnal nézni istemkáromlás. -
#12 Minden perce egy csoda, végig láttam amíg a negyedik évad megvan. FANTASZTIKUS! Olyan poéncsemegék vannak benne, hogy hihetetlen.
Nagyon ajánlott azoknak, akik nem csak a baszósfingós poénokra nyitottak. -
COOLancs #11 Azt imádom -
#10 Attól kapok idegbajt,mikor aza barom állat elkezdi: Sátátátátá-sátátátátá-sátátátátá. Na ettől készvagyok -
#9 az... junkien írták le legjobban h milyen poénokkal operál:
' Kínos poénok, afféle “Ugye nem azt akarja mondani? Ugye nem? De. Kimondta. Basszus.”-típusúak... '
van akinek bejön, van akinek nem. -
#8 Nekem a zenéje tetszik,le is töltöttem:) -
#7 Nagyon fárasztó ez a sorozat?