45
chronicles of narnia Prince Caspian a játék!
  • mama2
    De gondolom segítettél neki néhol. Amúgy apukám megoldotta. Most megint elakadtam: Kijutok a várból egy szobában vagyok, ahol van egy üvegasztal, benne két golyó. Ilyen labirintus kinézetű.
    kivezetem a labdákat a labirintusból, találok egy kart, azt visszarakom a helyére. Ahogy tekerem, egy ilyen üveg nem tudom micsoda felemelkedik egy kicsit, aztán vissza.
    Van benne egy ilyen földgömb. A feladat az, hogy
    szereljem meg a gépet, és tárjam fel a titkos ajtót vagy mi.
    5let?
  • leho94
  • Sephi
    Nem akarok undok lenni de a 8 eves fiam egy nap allat vegig vitte a jatekot :D
  • mama2
    Tudom, hogy már van az első résznek topikja, de úgy gondoltam, az új rész megérdemel egy külön topikot.
    C.S Lewis írta a Narnia könyveket(összesen 7 részt.)
    A könyv címei ezek voltak:

1. The Magician's Nephew (1957); A varázsló unokaöccse (1996, 2005)
    2. The Lion, the Witch and the Wardrobe (1952); Az oroszlán, a boszorkány és a különös ruhásszekrény (1988, 2005)
    3. The Horse and His Boy (1956); A ló és kis gazdája (1988, 2005)
    4. Prince Caspian (1953); Caspian herceg (1988, 2005)
    5. The Voyage of the Dawn Treader (1954); A Hajnalvándor útja (2006)
    6. The Silver Chair (1955); Az ezüst trón (1993, 2006)
    7. The Last Battle (1958); A végső ütközet (1997)
    Ezek közül a The Lion, the Witch, and the Wardrobeból készűlt film ha jól emlékszem 2005ben, majd játék lett belőle.
    Idén pedig a Prince Caspian(Caspian herceg) című részből készült film, és játék egyaránt.
    Nos ez a játék topikja, ide jöhetnek a vélemények. Nekem már kéne egy kis segítség. Elakadtam itt:

Ez az a pálya, amikor egy várban vagyunk. Legyilkoltam mindenkit, már csak ki kellene jutni, de nem tudom hogy. Itt gondolom azt a fa kört kéne úgy forgatni, hogy valami sorrend kijöjjön. De hogy?