Prince Caspian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
és ott ez:THE CHRONICLES OF NARNIA: PRINCE CASPIAN v1.0
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Nyitott topicok: Cod 6.😄😄😄😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
csak találsz valamit
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
kivezetem a labdákat a labirintusból, találok egy kart, azt visszarakom a helyére. Ahogy tekerem, egy ilyen üveg nem tudom micsoda felemelkedik egy kicsit, aztán vissza.
Van benne egy ilyen földgömb. A feladat az, hogy
szereljem meg a gépet, és tárjam fel a titkos ajtót vagy mi.
5let?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.S Lewis írta a Narnia könyveket(összesen 7 részt.)
A könyv címei ezek voltak:
1. The Magician's Nephew (1957); A varázsló unokaöccse (1996, 2005)
2. The Lion, the Witch and the Wardrobe (1952); Az oroszlán, a boszorkány és a különös ruhásszekrény (1988, 2005)
3. The Horse and His Boy (1956); A ló és kis gazdája (1988, 2005)
4. Prince Caspian (1953); Caspian herceg (1988, 2005)
5. The Voyage of the Dawn Treader (1954); A Hajnalvándor útja (2006)
6. The Silver Chair (1955); Az ezüst trón (1993, 2006)
7. The Last Battle (1958); A végsõ ütközet (1997)
Ezek közül a The Lion, the Witch, and the Wardrobeból készûlt film ha jól emlékszem 2005ben, majd játék lett belõle.
Idén pedig a Prince Caspian(Caspian herceg) címû részbõl készült film, és játék egyaránt.
Nos ez a játék topikja, ide jöhetnek a vélemények. Nekem már kéne egy kis segítség. Elakadtam itt:
Ez az a pálya, amikor egy várban vagyunk. Legyilkoltam mindenkit, már csak ki kellene jutni, de nem tudom hogy. Itt gondolom azt a fa kört kéne úgy forgatni, hogy valami sorrend kijöjjön. De hogy?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.