Fizetni a hívások fogadásáért?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan hülye mint az itteni politikusok. Megszavazták hogy a parlamentbe ne lehessen cigizni, és utána õk maguk szegik meg.
Ez a világ degenerált...
Tök jó a mobil teló meg minden, de 10-15 éve meg volt nélküle a magyar nép is. Nem hogy örülnének hogy rászoktatták a népet erre. Ha ezt bevezetnék az lenne a legkomolyabb lépés ha az a pár ember akihez a 11 millió elõfizetés tartozik rögtön felbontaná a szerzõdést. És akkor nézhetne a köcsög k...vája.
Jó hogy nem mindjárt rabszolgának adnak el minket... f.szom. Ennyi erõvel a fizetésemet is kaphatnám lebeszélhetõ percekben, meg fogadott hívásokban...
<#banplz>#banplz>
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ki nem szarja le a Visztát?
ezzel szemben itt az európai-közelkeleti félsivatagi "barátaink" tutdjátok jól kikre gondolok még mindig szedik a sarcot ahol tudják, irtják a népet mindenütt tûzzel -vassal , az utolsó csepp vért verejtéket is kipréselik ahol tudják, de csak pont addig, amíg nem jön el a második Vezér.
Ki nem szarja le a Visztát?
https://twitter.com/foodlfg
Mert ekkora embertömegek szabályozás nélkül, egy komoly bizonytalansági tényezõ.
Szabadságot akarsz? Menj Indiába. Komoly.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát én ilyen ötletekbõl nem kérek.
Mit érdekel engem hogy a hívó félnek mennyibe kerül az összekapcsolás meg akármi? Õ akart hívni, fizessen õ!
Esetleg nem lehetne olyat hogy a boltban amit veszek, annak a felét a bolt fizesse helyettem? Na az jó lenne.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Dehogy kénytelen. Majd bosszankodik a másik hogy miért nem tud elérni téged. Meg a szolgáltató hogy miért nem használja senki a hálózatát, és miért nincs forgalma.
Az USA-ban kell fizetni a fogadott hívásokért is, nem is nagyon adják meg a mobil számukat senkinek.
Végülis el lehet érni ezzel azt hogy az emberek ne használják a telefonukat. Ez a cél? Majd mindenki skypeol ingyenesen. Lehet azt PDA-ról is, ugyanott vagy mint egy mobiltelefonnal, hívásdíj nélkül.
Na itt álljon meg az Unió!
Ha ezt tovább folytatódik nem tudom, hogy mi lesz a végén. Két év múlva kitalálják, hogy naponta csak 200 grammot szarhatok vagy csak 200 köbméter levegõt vehetek? Már bocsánat a durva kifejezésért...
Ez már nem igaz. mindent szabályozni akarnak? Utána meg csodálkoznak, hogy mindenki ellenük van meg sok az olyan ember aki bûnözõvé válik meg egyebek.
Így is van elég baj a világon nem kéne még bonyolítani az embereknek a saját helyzetüket. Bár õk könnyen beszélnek. Annyi pénzük van szerintem, hogy nem tudnak vele mit kezdeni.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek az idétlen ötletek, hogy jutnak az eszükbe?!
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Veszel egy dual sim-es telefont és külön elõfizetsz az olcsó hívásra, és külön az olcsó fogadásra <#violent>#violent>
csak sajna sok a kapzsi khmm "ember".
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
és az utána szólóval is.
A hülyéket irtani kéne.... az idézett hszben megjelölt módon kb.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Igen igy ebben a formában lehet benne valami.
Nekem 6 évvel ezelõt vásárolt feltöltös vodám(olasz)még 1mp enként számláz+semmi más költség ,most az összes 30mp-es + kapcsolódási díj- 15cent/perc+30cent kapcsolóldás.
Lehetséges hogy a net fogja átvenni a mobilt?! :-)
Végre egy értelmes nõ! Remélem bevezetik! Hajrá EU!
Miért?
Mert gyûlölök telefonálni. Mobilon pláne... szinte érzem, ahogy sül meg az agyam a mikrohullámtól. A sok lámából meg fõleg elegem van akik egy Total Commanderben is képesek megsüllyedni, majd órás telefonos segítséget kérni INGYEN.
Így legalább zokszó nélkül nyomok ki majd bárkit, akire nem vagyok annyira kíváncsi és még csak meg se nagyon sértõdhet hiszen én is fizetek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Most teljesen nyugodtan cseveghetünk, ha valaki felhív minket, hiszen a csak a hívó fizeti a percdíjakat. A Financial Times cikke szerint helyzet megváltozhat, Viviane Reding uniós távközlési biztos elképzelhetõnek tartja, hogy a jövõben a hívást fogadó félnek is fizetnie kell majd.
Mielõtt azonban elkezdenénk rettegni a hívásdíjak növekedésétõl, érdemes végigvenni, hogy most ki mit fizet a mobilhívásokért, és hogy milyen lehetõségekkel kecsegtet Reding terve.
Jelenleg a mobilhívásokért egyszerre két szolgáltatónak fizetünk, hiszen a hívást fogadó mobilhálózat üzemeltetõje pénzt kér a hívást kezdeményezõ fél mobilszolgáltatójától. Ezt nevezik összekapcsolási díjnak, bele van építve a percdíjakba, mindegyikbe. Az összekapcsolási díj pedig alattomos, erõsen torzítja a piacot. Drágább ugyanis más szolgáltató hálózatába telefonálni, tehát az emberek inkább a több ügyféllel rendelkezõ óriásszolgáltatókat választják, hiszen valószínû, hogy ismerõseik nagy része is ott elõfizetõ.
Viviane Reding a minimumra, néhány eurocentre csökkentené a mobilszolgáltatók egymásnak fizetendõ összekapcsolási díjait. Ebben az esetben viszont a szolgáltatók a hívás költségét csak a saját ügyfeleiken vasalhatják be. Tehát fizetni kell akkor is, ha más hív fel minket. Reding szerint ebben az esetben sem kell aggódni, az árak biztosan lefelé mennek.
Ennek a modellnek a legfõbb elõnye, hogy a hívásdíj minden részletét az a szolgáltató ellenõrzi, akivel az ügyfél szerzõdött. A rivális szogáltató egy huncut garasnyit sem tud beleszólni az árképzésbe. Ez pedig rugalmasabb, ötletesebb árazást tesz lehetõvé: lehetnek olyan díjcsomagok, amelyekkel fogadni olcsóbb, mint tárcsázni, és lehet fordítva is, amikor telefonálni olcsóbb, mint fogadni. A felhasználók pedig biztosan jobban figyelnek az árakra, hiszen tudják, hogy minden egyes hívásért fizetniük kell, ez pedig nyomást gyakorol a szolgáltatókra, és beindul az árverseny."
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Minden jog fenntartva!
Még a mobilpiac szabad volt fejlõdött mint soha semmi eddig, most már ennek is lassan vége, a politika mindent "megjavít".
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
egyébként, a "nõ" szemüvege mügül hiányzik pár bakancsnyom...
Mé há nem?
Ha meg valaki fizetni akar ha felhívják, akkor annak ott a zöld és kék szám.
"A magyarországi mobiltelefon-szolgáltatók nem fogadták kitörõ lelkesedéssel Viviane Redingnek, az unió távközlési biztosának"
(kicsit off)
Nekem már a külföldön fogadott hívásokért való fizetés sem tetszett, de ott legalább valamennyire megértettem... Sajnos átéltem azt, hogy Németországban egy +362-vel kezdõdõ számmal valami parasztbácsi felhívott, hogy veszek-e disznókat :S Mondtam neki, hogy ez 144 forint és letettem 😄
(kicsit off vége)
Szerintem ha ezt véghezviszi kikapcsoltatom a mobiljaimat :S Az amelyikkel ingyen hívok pannonost éjjel-nappal mínuszban van, a másik meg vodafone flottás és azért van mínuszban... Na, azt mondja meg kedves Viviane, hogy fogok így hívásokat fogadni?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]