60
-
Anakyn #20 Ez a nő épp olyan hülye, mint amilyennek kinéz. Lehet csak híres akart lenni, bejött! :) -
god25 #19 Minden ember a szellentésével metánt ereszt a levegőbe, úgyhogy fizessünk fingadót is. Vicc.. -
Robi000001 #18 Azért vicces ilyen ötleteket előszedni, amikor van olyan előfizetés, ahol neked fizetnek ha felhívnak (legalábbis jóváhagyják a számládon).
Ha meg valaki fizetni akar ha felhívják, akkor annak ott a zöld és kék szám. -
JL666 #17 nem fogadsz hívásokat. ennyire egyszerű. -
jeti00 #16 ez jó kérdés, ha kártyás vok és elfogy róla a pénz akkor mivan?? -
sanyynn #15 A nő köze az EU-hoz:
"A magyarországi mobiltelefon-szolgáltatók nem fogadták kitörő lelkesedéssel Viviane Redingnek, az unió távközlési biztosának"
(kicsit off)
Nekem már a külföldön fogadott hívásokért való fizetés sem tetszett, de ott legalább valamennyire megértettem... Sajnos átéltem azt, hogy Németországban egy +362-vel kezdődő számmal valami parasztbácsi felhívott, hogy veszek-e disznókat :S Mondtam neki, hogy ez 144 forint és letettem :D
(kicsit off vége)
Szerintem ha ezt véghezviszi kikapcsoltatom a mobiljaimat :S Az amelyikkel ingyen hívok pannonost éjjel-nappal mínuszban van, a másik meg vodafone flottás és azért van mínuszban... Na, azt mondja meg kedves Viviane, hogy fogok így hívásokat fogadni? -
jeti00 #14 Majd a család szépen visszamondja a mobilokat, aztán elintézzük neten... úgyis egyre több helyen van már wifi :) ennek meg egy fejlövés tenne jót -
#13 Viviane Reding állítólag minden tervét véghez vitte... igaz még soha nem hallottam erről a faszkalapról de az biztos hogy 1-2 hónapon belül egy távcsöves puska célkeresztjében fogja találni magát, mert a szolgáltatók összefognak és bérgyilkossal elintézik ezt az apró problémát! -
JL666 #12 jaj ne legyetek már ilyenek! Gondolj csak bele, felhívnak valami idióta reklámszöveggel vagy ajánlanak valami tanfolyamot és még te fox utána fizetni. Hát így jogos nem?! Kíváncsi leszek ki fogja felvenni a telót, ha nem ismi fogja hívni. -
jenojeno #11 Mi jó abben,hogy fizessek a fogadott hivásokért.Akkor ezek után szelektálni fogom a bejövő hivásokat?A vétlen hivást és félrement hivásért amelyek név nélkül voltak,akkor azokat is fizetni kell ezek után?Mert nem tudni ki van mögötte?Lehet,hogy ez is benne van a dologban?Mert ha szolgáltató kikapcsolja az azonosítót akkor onnantól szép csuma üti,minden hivások fogadása után a szolgáltatókat.Hiszen kénytelen felvenni a mobilt a tulaj ha nem ismert a hivó fél! -
FoodLFG #10 Egyébként ez az ötlet mire jó ? Lenne valami pozitív vonzata is ? o.O -
Lenry #9 mégis mi köze van ehhez az EU-nak? -
Glaady #8 Ilyet meg elkepzelni se lehet, akkor vege a mobilnak es netezunk tovabb... (ilyen otletekert fizetik oket? ) -
endrev #7 Hogy kerül ennyire képzetlen nő felelős beosztásba az EU-ban? -
#6 én félig sem értem amit írtál... miről is van szó?
esetleg elnézted a cikket? -
Gabe Dearborne #5 Mekkora baromság... Bár szerintem lassan már a levegőért is fizetünk, csak éppen fogalmunk sincs róla, hogy kinek és mennyit. -
kinsy #4 Szeretem mikor az index féligazságokat írogat. Jelen pillanatban egy 40.-os hívásból 30 .- összekapcsolási díjat fizetsz. Ezt az összeg csökkenne az ezredrészére. Most számoljátok újra a dolgot.:-) -
Anakyn #3 Szerintem jobb ötlet lenne, hanem csak perdíjat, hanem ezen felül minden egyes szóért külön díjat is bevezetnének. Összetett szó duplán számít. Elképzelem az akciójukat: minden tő és kötőszó ingyenes a készlet erejéig! :))
Mellesleg biztos nincs elég nagy profitjuk... OK, a hálózat kiépítés és karbantartás lehet nem olcsó, de aztán?
A postás hoz neked képeslapot, és fizetsz hogy átvedd... :)
Szerintem aki kitalálta ezt... úgy is tudjátok... -
aDannyBoy #2 a roaming akciója ugyan jó volt, bár innentől kezdve kinyírta a versenyt, senki sem lesz olcsóbb a hasági árnál, de nem kéne vérszemet kapni...
Vivi, keep chilly :) -
#1 Ez a Viviane Reding teljesen idióta. És még finoman fejeztem ki magam.