17
-
#17 Én is megvehetném, de inkább veszek helyette egy minőségi lejátszót. A dzsunka termékek maradhatnak divatnak :D -
gombabácsi #16 Én az iPodot csak iParasztvakításnak szoktam nevezni. :) -
#15 Nekem nem ütközne anyagi problémákba, mégsem veszek ipodot, pusztán csak mert semmi szükségem rá. Inkább az a baj a világnak azzal a felével amelyikről te beszélsz, hogy ott minden szirszart megvesznek az emberek csak mert épp az a menő, és attól érzik magukat valakinek, hogy iPodjuk van. Szerintem inkább ez a siralmas. -
gombabácsi #14 Én maradok az ingyenes Jamendo.com és hasonló oldalaknál. :D
Aki meg csak a divatot akarja követni, nem akar kutatni nagyon jó zenék után, az csak fizessen. -
acdc #13 Azoknak az orszagoknak a tobbsegeben ahol van itunes nem igazan az ipod ara dominal, igabb az a problema,hogy mekyiket es milyen szinben vegyenek.Igaz arra fele nem is nagyon rohognek a masikon...de lenne okuk rohogni pl azon,hogy egy nepszeru mp3 lejatszo megvetele anyagi problemakba utkozik egyes helyeken bar ez inkabb siralmas. -
#12 Ja igen euro kell, mert akkor annyi euroért adhatják a cuccaikat mint amennyi dollárba kerül... és azzal jól járnának. -
Anomaly #11 Akinek van pénze venni egy Mac pro-t az ne sírjon. Aki olyan hülye, hogy vesz egy ipod-ot ahelyett, hogy ugyanazt megvenné csak más néven meg kevésbé szebb külsővel 1/4 árért az felőlem sírhat is én csak röhögni fogok tudni rajta. -
FoodLFG #10 >A másik számomra szomorú dolog ez a nálunk tapasztalható Apple imádat... emberek szinte könyörögnek egy cégnek, hogy ugyan már Apple bácsi, gyere te ide hozzánk, mert mi nagyon szeretünk téged, csak rólad álmodunk, csak neked gyűjtjük a pénzünket.
Ez tényleg furcsa :/ -
onimusha #9 iTunes technikailag 2-3hét alatt beinditható lenne, dolgoztam pár hónapot a HDsysnél(apple.hu) iPod értékesitőként, sales managerünk azt mondta addig nem nagyon lesz mo-n iTunes amig nincs euro -
Carbine #8 Hiába... itt a Fejldődő világban csak Torrent közösség van, iTunes nincs, mert az Apple kitalálta, hogy mi primitívek vagyunk. Persze talán kissé túldramatizálom. Az igaz, hogy az Apple legalább nem áltatja a kedves nagyérdemüt azzal, hogy termékeit a vásárlóknak készíti. Rajtuk látszik, hogy csak is a profitorientáltság vezérli, mint minden céget.
A másik számomra szomorú dolog ez a nálunk tapasztalható Apple imádat... emberek szinte könyörögnek egy cégnek, hogy ugyan már Apple bácsi, gyere te ide hozzánk, mert mi nagyon szeretünk téged, csak rólad álmodunk, csak neked gyűjtjük a pénzünket.
Erre a problémára talán a legegyszerübb megoldás, ha már mindenképp jót akarnak tenni az Apple-nek, hogy szépen minden kis fanatikus kiszámolja, hogy az elkövetkező 5 évben mennyit költene az iTunes-on keresztül és mennyit szándékozna kiadni egyéb, olyan apple cuccra, ami nálunk csak alig, vagy egyáltalán nem beszerezhető. Ezt az összeget betenné egy szép, fehér borítékba és elküldené az Apple-nek.
Így a tisztes vásárló végre számszerűsítve kimutathatná az alma iránti vonzódását, az Apple meg cserébe megigérné, hogy x év és elkezdik a lokalizációt és a termék terjesztést, csak azt nem tudják még, hogy magyarország afrika keleti vagy nyugati részén van-e. -
#7 immár 5 milliárdnál is több dallamot értékesített, ezalatt pedig meredeken ível felfelé a videókölcsönzések és -vásárlások száma.
Ilyen eredmény mellett különösen felháborító, hogy dollármilliós tételekkel baszogatnak torrentező egyetemistákat és gyermekeinek zenét letöltő anyukát.
Magyarország meg eddig is tökjól megvolt iTunes store nélkül, ezután is ki fogjuk bírni. Nem értem miért sírnak egyesek annyira, hogy nem költhetik el egy n+1-edik helyen a pénzüket olyasvalamire, aminek az előállítási és terjesztési költsége manapság nagyjából nulla.
Bónusz LOL: a Firefox3 helyesírás-ellenőrzője kis hibával az egyik legnagyobb magyar torrentoldal nevét ajánlja fel az iTunes helyett alternatívájaként, nem hiába no, még a Mozilla is tudja mi a jó
-
#6 iPod Photo 2004-ből. -
#5 En is, negy evvel ezelott. -
acdc #4 En megtettem.Es csak egyet banok,miert nem elobb...... -
#3 Nem tudom mit varsz, lassan valoban Ugandaval es tarsaikkal lesz egyszinten az orszag. Akinek van esze az szepen elhagyja - mint patkanyok a sulyedo hajot. Szar ugy, de ez van... :P -
FlyingV #2 Magyarországot én is lexarnám (mint hogy le is xD)
A pakolni való kis csaj meg a kezében milyen régi ájpodot szorongat? mikori a kép?:) -
#1 de neeem, a magyar piac nem kell. (a hír ilyen szempontból teljesen ÉRDEKTELEN amúgy is) lehet többet kéne rákölteni, mint ami bevétel lenne az egész piacból ? ezt kétlem ... fordítani kéne a webstore-t (vagy még azt sem, hiszen nincs lokalizálva egyetlen mac program sem HIVATALOSAN), és a háttérkapacitást némileg fejleszteni. nyilván ha ez az üzleti modell működésképtelen lenne, akkor máshol sem menne a bolt. de működik, akkor meg mi a szarra várnak ?
várjuk iphone-ra fél évvel többet, mint a fejlett világ? mozambikkal, meg ugandával vagyunk egy szinten kezelve ? szégyen, vazze, szégyen...
és a PR cikkek meg mennek közben ... hogy halna éhen Christophe Chastan, és Emanuele Massimo. elhiszem hogy a sikeres üzleti modell nem mindig a felhasználók érdekeit nézi, de könyörgök, akkor ne menjen már ez a képmutogatós kampány mindenütt ...
http://wewantapplehungary.com/