Fake műszaki cikkek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez se néz ki rosszul <#smile>#smile>
Na jó, rondább, mint az elõzõek, de akkor se ronda annyira😛
PENAsamig jobb lenne😄 kis gyõzike filing😄
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
vannak ps3-ról is ilyen rajongói designok meg elõzetes designok neten bõven, azok se fake-ek. Sõt van köztük pár nagyon fasza, asszem volt PS3-ra egy (szerintem) szebb ötlet is. Vagy X360-ra, nem emlékszem már.
púúúúú
nekem is tetszik. néha irigylem a kínaiakat, hogy amit mi itthon méregdrágán megveszünk, azokhoz õk tök olcsón hozzájutnak 😊
Enyém is ott készült <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Régen mit össze röhögtem a piaci NETENDO, meg POLYSTATION cuccokon. <#bohoc>#bohoc>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
N95 8gb-m is: DD
abból rengeteg fajta van, p168, p168+, ciphone, hiphone, iorgane, desay n8
de én még olyant nem láttam hirdetésben, ahol iphone néven lennének.
de én még olyant nem láttam hirdetésben, ahol iphone néven lennének.
iPhone-t is HiPhone néven😊
légyszi nézd már meg azt amit én mondtam... ha te felismered egybõl, utánajárás nélkül, akkor minimum designer vagy a sennheisernél vagy parafenomén.
Most az a helyzet, hogy azok csak másolt design telefonok, de a téma itt a valóban HAMIS dolgokról szólna.
Esetleg bõvíthetnénk azzal a témát, hogy hol vette az adott illetõ vagy hol látta.
És mi ez a Made in China szöveg? 😄 Minden ott készül már, a márkás cuccokból is sok 😄
Esetleg bõvíthetnénk azzal a témát, hogy hol vette az adott illetõ vagy hol látta.
És mi ez a Made in China szöveg? 😄 Minden ott készül már, a márkás cuccokból is sok 😄
púúúúú
hát aki az aukciós oldalakon nem ismeri fel a másolt termékeket, az magára vessen😊
amúgy is pl nem nokia n95 néven árulják a másolt telefonokat
amúgy is pl nem nokia n95 néven árulják a másolt telefonokat
leginkább hamis dolgokra gondoltam.
mint például ez a sennheiser füles, külsõre (majdnem) teljesen megegyezik az eredetivel, csak nagyon apró eltérések vannak. persze minõségben sehol sincs az igazihoz képest
mint például ez a sennheiser füles, külsõre (majdnem) teljesen megegyezik az eredetivel, csak nagyon apró eltérések vannak. persze minõségben sehol sincs az igazihoz képest
<#idiota>#idiota>kira topik 😄
De ide csak a hamis cuccokat, vagy a másolatokat is rakjuk? Sztem másolatokról többet lehet találni...
De ide csak a hamis cuccokat, vagy a másolatokat is rakjuk? Sztem másolatokról többet lehet találni...
púúúúú

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Motorola V3 😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.