Fake műszaki cikkek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
jah boccs,ez olyan mint a suzuki és az opel közös verdájük,nem pedig fotósopp
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ilyen pda/telo kínai utángyártást lehet nálunk venni?
10esért még akkor is megéri, ha szar vmelyik funkciója -
10esért még akkor is megéri, ha szar vmelyik funkciója -
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az mondjuk függ attól is hogy milyen telefonban használod és hogy mire. de mondtam már... ha szereted a kínai cuccokat akkor ez nem a te topikod 😉
én személyszerint még a kínai kajától is rosszul vagyok mostanában.
én személyszerint még a kínai kajától is rosszul vagyok mostanában.
pl telefonban használva úgyse veszed észre ha lassabb az olvasási sebesség vagy írási az eredetihez képest
egyébként az én telefonomban is 2 éve van 2gb-os másolt kártya és még mindig megy😊
egyébként az én telefonomban is 2 éve van 2gb-os másolt kártya és még mindig megy😊
Hát nem hiába olcsóbb a hamis, mûködni mûködik de közel nem kapsz azonos írás/olvasás sebességet az eredetivel.
Másfél éve nyúzom, és érdekes, mert eredeti garipapírral, eredeti csomágolással együtt vettem. Na de mindegy, mûködik. (kopp kopp kopp)
te valami másról beszélsz szerintem...
az ilyen hamis kínai szarokat akkor vedd meg te, mert én nem akarok szenvedni velük 😊
az ilyen hamis kínai szarokat akkor vedd meg te, mert én nem akarok szenvedni velük 😊
ja csak ne csodálkozzon, ha egy hónapon belül felmondja a szolgálatot.
NEMÁ!
nekem ugyan ilyen van, csak a fake feliratú, pedig a hátulján ott virít, hogy made in Japan. Most hogy is van ez? :S
nekem ugyan ilyen van, csak a fake feliratú, pedig a hátulján ott virít, hogy made in Japan. Most hogy is van ez? :S
Mer' neki szõrös a füle és van "haja"😄DDDDDDDDDDDDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Értem én, csak öröm ránézni erre a valamire. Kíváncsi vagyok, hogy mi is lehet ez valójában. Gondolom valami PC játék a win 95/98 felirat alapján, de érdekelne, hogy milyen.
Töltsük le az internetet!
Nem is te lettél volna<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"