Fake mûszaki cikkek

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
látom egész szép kis gyûjteményed van :D

Énvagyokazapád
psp:)

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
MMC

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

TrIp
ezt ismerem, viszont errõl legalább nem akarják elhitetni hogy apple...

Énvagyokazapád
n95

Tinman

Jóféle NokLa N95, ráadásul érintõképernyõ... pfeeeejjjj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TrIp
jah igen, a különbözõ memóriakártyákat már nem is említeném.... gyakorlatilag az aukciós oldalakon csak ilyenek vannak, 1-2 kivétellel.

Énvagyokazapád
iphone

milk41
nokia n93-at hamisitják a japók,amit aztán ebay-en eladnak
ezt a gombok és az alpján lehet megállapitani hogy a hátulján nincs rajta az n-series felirat

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

TrIp
a képek nem igazán sikerültek sorry

TrIp
üdv mindenkinek azért nyitottam a topikot, hogy megbeszélhessük ki milyen mûszaki cikket látott/vett/szerzett/kapott amirõl elõbb vagy utóbb kiderült, hogy hamisított...

nyitnám is a sort egy sennheiser cx300 fülessel, amit majdnem sikerült is megvennem

http://bp3.blogger.com/_rUHTyf4iKIY/RuCMZNutW6I/AAAAAAAAAJI/g5JXa_53IcI/s200/batch-o.JPG

← ElőzőOldal 4 / 4