161
Made in China...
-
#161 :D!
majd még tárgyalok a faterral hátha rá tudom venni. anyámnak meg nincsen dombornyomott kártyája. -
#160 Én 15 éves vagyok, dadogok, tök lámpalázas, de azért besétáltam az OTPbe! :D
"Jó napot kívánok, erre a számlaszámra szeretnék utalni 960Ft-ot!"
-odaadod a papírt, amire kiírtad a számlaszámot
"Mit írhatok a közlemény rovatba?"
-XY megadod a kódot, azt hiszem amit kapsz, de már nem tudom, hogyan működik...
"Köszönöm!"
"Én köszönöm!"
"Viszlát!"
"Viszlát!" -
#159 lusta vagyok elmenni az Otp-ig, meg amúgy is béna vagyok nem tudom mit, hogyan kell fizetni. tuti beégetném magam. asdA:S_SADas
dombornyomott bankkártyám pedig még nem lehet még van 1 év hátra. -
#158 Vegyél.. mi akadálya? -
#157 nekem, kén,e mert gyakran félre gépelek és nem ellenőrzöm mielőtt a "mehet"-re kattintok. -
#156 Nem is kell VIP, már én is kicsit értelmetlennek tartom! :/ -
#155 ilyenkor*
sry. nincs vipem. -
#154 S ezt most érhetően is! :D -
#153 ilyen alunni kéne neked -
#152 ok -
#151 csak -
#150 Why not? -
#149 why? -
#148 no -
#147 ok -
#146 -
#145 :C -
#144 cccombo breaker:( -
#143 ): -
#142 (: -
#141 :( -
#140 :) -
up -
#138 -
#137 dede:) -
#136 Csak nem beütötted a Gúgliba, h. "FAKE"? XD -
#135 Leech Defense Activated! -
#134 ez nem műszaki cikk, de tök lol..
-
#133 -
#132 UP
+fav -
n3whous3 #131 Wii és Vii
-
#130 a jóisten óvjon azoktól :D -
#129 akkor ok, tudom, onnen én is szoktam rendelni, csak azt hittem a 8gb-os memstick-re gondolsz:) -
#128 az biztos hogy nem. mert microsd-t rendeltem. és elé van irva hogy genuine sandisk. vannak amik hamisak, de azok elé nem írnak márkát :D -
#127 a 8gb-os is hamis lesz:D -
#126 az nemaz, de sokan félreértették egyébként a topikot... olyan dolgokat kellett volna felsorolni, mutatni, amik egyébként igazi/márkás cuccnak látszanak és mégsem azok. és ezt mondjuk egy ilyen elszart felirattal hogy adadis egyből el is rontják, mert azért azt sejteni lehet hogy nem origi... na mindegy -
n3whous3 #125 Ssangyong neked mióta fake? -
#124 akkor vissza a memkártyákhoz. vettem ma egy psp-t használtan, olcsóba. volt hozzá egy két gigás pro duo kártya. ami természetesen hamis. mondjuk nagyon nem érdekes, mert megrendeltem már hongkongból a 8 gigásat... de akkoris. kicsit bosszantó. -
#123 :O -
#122 de behalt a topik...