Sikeres Firefox-rajt, kisebb malõrrel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én FF-ot használok, de egyelõre maradok a 2-es verziónál, várok még kicsit, hogy kiforrja magát.
Opera-t nem ismerem, így nem írok róla semmit, de ha ennyi ember van róla jó véleménnyel, akkor lehet, h. kipróbálom.
egyébként én is örülök, hogy végre megemlítették az Operát, ami ugye pont nem nyílt ... úgy látszik, a tisztelt SG.hu szerkesztõsége azért néha olvasgat a hozzászólások között, csak azt furcsállom, hogy sose válaszolnak ezekre...
Én is alig hittem el, hogy feltûnt az Opera szó az SG oldalain. Mondjuk úgy van beállítva, mintha próbálná azokat az újításokat hozni, mint az új FF - ami éppenhogy fordítva van, ha az idõrendet nézzük. Nade ne legyünk telhetetlenek :)
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezsõ milliárdokat az AMD-be. :)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én most csak azért írtam le ezeket, mert látom, hogy megy itt a harc a két tábor között. Persze az FF-es emberek úgyis kihozzák, hogy az FF a jobb, az Operások meg kihozzák, hogy az a jobb. De én úgy gondolom, hogy aki nem akar semmi extrát, csak böngészgetni, annak szerintem mindegy, hogy Opera 9.5, vagy FF3. De az a fránya címsor még mindig... :)
Szerintem jobb, mint az elõzõ. :)
https://twitter.com/foodlfg
shaken, not stirred
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezsõ milliárdokat az AMD-be. :)
Érezhetõen gyorsabb, és a beépített helyesírás-ellenõrzõ meg tök poén. <#vigyor>#vigyor>
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A böngészésrõl annyit, hogy hosszú percekig tart míg betölt egy-egy oldalt, HA egyáltalán betölti, sokszor egy darabig tölti majd leáll, nyomhatom a frissítés vagy ugrás gombot ahhoz, hogy ismét elkezdje tölteni a lapot...
Sok addonnal használom, így tudja ugyanazt amit az Opera, de természetesen nem állok át FailFart-ra Opera 9.50-rõl...
Mellesleg nem kellene leostobázni valakit csak mert különbözik a véleménye a tiédtõl Dano...
What can change the nature of a man?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az Opera amúgy nem nyílt. Na jó, nem piszkálódom.
Starcraft + Diablo III - esemve
Ideje volt... Bár egy cikk nem ártana róla.
A cikkhez pedig: grat a srácoknak, jó lett az FF. Szívbõl remélem, hogy felgyorsul a terjedése, és végleg kiírtja az IE-t.
Starcraft + Diablo III - esemve