Magyarországon drága az olcsó notebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nekem minél könyebb kell, lehetõleg nagyobb kijelzõvel, és nem 400k-ért
ezért nagyon szimpi az MSI Wind a maga 399 euros árával ami jelenleg úgy 95k
ha nem is itthon, de ausztriában tuti
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
59.999,+áfa
71.999,-Ft.
Az áfát ki fizeti, a szomszéd? Azt is Te fizeted ki. :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
eeepc: 225 x 164 x 21,5-35 mm / 0,92 kg
igen van reális különbség. nézd meg egymás melett õket, és ebben nincs mozgó alkatrész. Ezzel nincs gond ha futsz vele, rázkódik, stb. memóriakártyának nem gond a rázkódás. méretei is sokkal jobbak.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Elsõre én is drágálltam Asus csodamasináját, de subnotik 400k+ áron vannak és inkább ilyet hordozok, mint egy buta 100k-s telefont (amúg is 20 ezer forintos Sonym van, tökéletesen elég, csak telefonálok, SMS-hez már nincs türelmem, többirõl nem is beszélve). DE ha külföldön olcsóbb 30k-val, akkor megkérdem én: miért? Lehet mert ott cégtámogatás van? Ilyenrõl nem hallottam.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Kapják be.......
PDA jó navigációra, telefonálásra, skypeolásra.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
LZ forever
mindjárt egész jók az eee-k
cipõ meg minek, meleg van, mezitláb tapicskálni meg jó
fõleg õk még hozzá is vannak szokva, pl. így is fociznak
Ti meg sírtok hogy négy giga kevés netezéshez szövegszerkesztéshez.
Ki nem szarja le a Visztát?
Gaming is believing.
Nem is nagyon tudom elképzelni hogy egy ilyen tudásu gépet (mint pl a wind) hogy adhatnának 50e Ft-ért mikor egy digitális fényképezö vagy egy középkategóriás mobil kerül ennyibe, a mákik hogy csak egy nagykapacitásu aksi a Sony videokamarához kerül vagy 25eFt-ba, s hol van az attól amiket ezekbe teszenk.
Az árak meg, a nagy hipe után ugy is mérséklödni fognak, meg nemsokára jönnek ki az ujabb készülékek is, s talán a többi laptop árára is majd jótékony hatással leszenk ezek a "játékszerek".
ha mininyomihoz külsõ vinyót, külsõ DVD írót viszel, akkor megint ott tartassz, hogy kábelhegyek, mozdíthatatlanság és 3kg. ha csak adathordozót akarsz, felesleges hozzá egy teljesértékû gép, ha meg le is akarod játszani a filmet, amit viszel, ahhoz meg szükséges a nagy kijelzõ, erõs proci, tehát egy normális laptop.
Itt megnézhetitek:
http://notebook.hu/notebook/msi/msi/msi_wind_white
A teljesítmény problémát meg nem értem. Amire egy ilyet használsz, arra nagyszerûen elég 512 RAM, és 900 mhz.
Az egyetlen probléma szerintem a 4 gb háttértár.
amúgy ez a drágaság nem csak ránk igaz. sztem romániában, szlovákiában, de még a cseheknél is ilyen árak vannak. Mondjuk nyugatabbra nem néztem...:D
ASUS EEE :22.5 x 16.4 x 2.15~3.5 cm / 0,92 kg
egy másik olcsó amit mondassz 8gGiga winyóval:
ACER AS5310-400508MI : 366 x 274 x 33,6/42.6 mm / 2,8kg
ASUS-hoz hozzáraksz Freecom 250GB Hard Drive 3.5”, USB2.0, alumínium borítás, extra csendes egy ilyet, meg egy külsõ dvd írót, ha nagyon kell és árban ugyanott vagy de sokkal mobilisabb.