Más országokba is eladják a Jóban rosszbant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Nem nagyon értem hogy mit lehet eladni ezen?eddig is voltak korházas szappanoperák...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Azért adják fõmûsoridõben, mert magasabb a nézettségük a külföldi sorozatokénál.

Egyébként pedig adják is el, a befolyt pénzbõl pedig lehet színvonalasabb mûsorokat készíteni...
a szappanoperákat az unatkozó és egész nap otthon lévõ nagymamáknak és háziasszonyoknak találták ki. akkor miért nem lehet olyan idõpontban adni, mikor mások dolgozni/suliba járnak?? helyettük meg értelmesebb mûsorokat adni, pl az esti sorozatokat 1 órával elõrébb hozni.
a magyar kereskedelmi televíziók hajnalán fél 8-kor híradó, 8-kor pedig film vagy normális sorozat ment és nem napi folytatású szappanopera(azok délelõtt mentek).

Sanyix
Ebben is csak 1 jó, mint az anyátok köztben: Van ebbe is pár jó csaj 😊
enyi

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

0Hanga
<#nevetes1>

skodatuning
-günther, kapcsold át a prohétre, kezdõdik a klinika!
klikk.
-mein liebchen, hol van udo brinkmann?
- sájssze, ez nem is a klinika!na kapcsold a strandlabdára, kezdõdik a szerencsekerék!

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

minek veszik meg
Ez nem egészen megvétel. Ha jól tudom a tv2 új tulajdonosa a Pro7 tulajdonosa is.

a németek is exportálják más országokba a szemetüket(igaz illegálisan) akkor mi miért ne tennénk?

ffxi
Szégyen 😊

Fákjúal!

ezek szerint nem mi vettük volna át a németektõl a "Gute Zeiten, schlechte Zeiten" (GZSZ) sorozatot? - szabad fordításban ua. ezer éve játsszák odakint, még a logó is hasonlít.. hmm... én mi most eladjuk nekik ugyanazt?...bár valószínû én tévedek.... valaki errõl valamit? egyébként mindkettõ rém ratyi...
ezek hülyék 😊, semmi extra nincs egy ilyen sorozatban, szal minek veszik meg? és ha belegondolunk mekkora színvonalbeli esés volt a magyar RémRendes, akkor bele se merek gondolni milyen lesz ennek a német változata 😊
szegények , márcsak a barátok közt kéne rá szabadítani Európára .
tuti hogy egy gramm támogatást se kapnánk és kitiltanának minket minden film fesztiválról 😊
Legalább nem csak mi szenvedünk.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hagy süljön le a bõr a képünkrõl Európa többi országa elõtt is.
Klinika? 😄 Mintha egy német sorozat már futott volna magyar fordításban ilyen néven.
"Magyarország második legnézettebb szappanoperája a Jóban rosszban..."
A kettõbõl.<#crazya>
Szerintem a tabun gáz emberségesebb lett volna...