17
-
#17 Nem nagyon értem hogy mit lehet eladni ezen?eddig is voltak korházas szappanoperák... -
JTBM #16 Azért adják főműsoridőben, mert magasabb a nézettségük a külföldi sorozatokénál.
Egyébként pedig adják is el, a befolyt pénzből pedig lehet színvonalasabb műsorokat készíteni... -
torcipepe #15 a szappanoperákat az unatkozó és egész nap otthon lévő nagymamáknak és háziasszonyoknak találták ki. akkor miért nem lehet olyan időpontban adni, mikor mások dolgozni/suliba járnak?? helyettük meg értelmesebb műsorokat adni, pl az esti sorozatokat 1 órával előrébb hozni.
a magyar kereskedelmi televíziók hajnalán fél 8-kor híradó, 8-kor pedig film vagy normális sorozat ment és nem napi folytatású szappanopera(azok délelőtt mentek). -
#14 Ebben is csak 1 jó, mint az anyátok köztben: Van ebbe is pár jó csaj :)
enyi -
#13 -
#12 -günther, kapcsold át a prohétre, kezdődik a klinika!
klikk.
-mein liebchen, hol van udo brinkmann?
- sájssze, ez nem is a klinika!na kapcsold a strandlabdára, kezdődik a szerencsekerék! -
Timbu #11 minek veszik meg
Ez nem egészen megvétel. Ha jól tudom a tv2 új tulajdonosa a Pro7 tulajdonosa is. -
xen #10 a németek is exportálják más országokba a szemetüket(igaz illegálisan) akkor mi miért ne tennénk? -
#9 Szégyen :) -
slade #8 ezek szerint nem mi vettük volna át a németektől a "Gute Zeiten, schlechte Zeiten" (GZSZ) sorozatot? - szabad fordításban ua. ezer éve játsszák odakint, még a logó is hasonlít.. hmm... én mi most eladjuk nekik ugyanazt?...bár valószínű én tévedek.... valaki erről valamit? egyébként mindkettő rém ratyi... -
kkwx #7 ezek hülyék :), semmi extra nincs egy ilyen sorozatban, szal minek veszik meg? és ha belegondolunk mekkora színvonalbeli esés volt a magyar RémRendes, akkor bele se merek gondolni milyen lesz ennek a német változata :) -
debifeco #6 szegények , márcsak a barátok közt kéne rá szabadítani Európára .
tuti hogy egy gramm támogatást se kapnánk és kitiltanának minket minden film fesztiválról :) -
Csaba42 #5 Legalább nem csak mi szenvedünk. -
OJ #4 Hagy süljön le a bőr a képünkről Európa többi országa előtt is. -
blitzy #3 Klinika? :D Mintha egy német sorozat már futott volna magyar fordításban ilyen néven. -
pittavagyok #2 "Magyarország második legnézettebb szappanoperája a Jóban rosszban..."
A kettőből. -
nimrod45 #1 Szerintem a tabun gáz emberségesebb lett volna...