108
-
#28 A játék oldala -
#27 Lançamento do Transportando o Brasil em 30/Março/2010.
Requerimentos mínimos serão divulgados em Fevereiro/2010.
---------------------------------------------------------
Lényeg: 2010 Februárba jönnek a minimális rendszerkövetelmények.
2010 Március 30-án pedig a játék. -
#26 ezeket láttátok már?itt az összes
-
#25 Semmi új hír? -
#24 hello.Kijött már a játék? :) -
#23 remélem lesznek benne vidéki utak is :D -
#22 More news for the game "Transportando o Brasil" i got a email direct from the developer and
company owner for this game and he told me the game will be made for other countries too and they
are working on a new game engine directx9, the old pic on thir site was from directx7, they added some
new pic to their website, I will post more news if i recive more information and when it is available.
---------------------
Nagyjából a lényeg: Új hírek a "Transportando o Brasil" nevű játéról. Kaptam egy e-mail-t a készítőktől, miszerint egy új, dx9-esmotoron dolgoznak. Az oldalukon látható képek még a régi, dx7-es motorból vannak.
---------
Akkor reméljük, hogy jobb lesz a grafja. -
#21 More news for the game "Transportando o Brasil" i got a email direct from the developer and
company owner for this game and he told me the game will be made for other countries too and they
are working on a new game engine directx9, the old pic on thir site was from directx7, they added some
new pic to their website, I will post more news if i recive more information and when it is available.
-
#20 Nekem tetszik... ahhoz képest jo, ha belegondoltok, hogy hogyan is kezdődtek a 18 WOS részek. Gondolom, mivel, ha jó lesz, akkor versenytársa lehetne a 18 Wos részeknek és talán ők egymás ösztönzésével egyre jobb játékokat hozhatnak létre. De ezt csak én gondolom, lehet távol állok az igazságtól! -
#19 Upsz, nem jött össze :D
-
#18 A videón a járda textúráját az EST-ből szedték. Ezen a képen (ETS) ugyanolyan a járda, de több ilyen is van:
-
#17 Vajon ki nyithatta... :D -
#16 bár nem annyira jó mint a 18 Wos vagy az EU Truck Sim. de remélem azért jó lesz....már a terep miatt is mert más lesz....remélem... -
#15 valaki nagyon megirigyelte a 18 Wos részeket...és úgy látszik komoly ellenfélre akadt -
#14 szvsz szimulátornál nem a grafikára hajaznak..de sebaj! -
#13 hát igen a grafika az szar de tetszik ez hogy ki lehet szállni -
#12 belső nézetben nem mozog a kormány??? van még mit foltozgatni bőven... -
#11 nembaj... -
#10 Ja, a birka aki nyitotta, nem tud írni sem :D -
#9 Egyébként van egy elírás a bannerben: Transportando o Brasil! - kamionsos játék. -
#8 Egyébként amikor városon kívül megy, akkor miért nincs forgalom? -
#7 Találtam mégegy videót.
Másik video ! -
#6 Transportando o Brasil (ToB) is a Real life Truck Driver simulator. The game show the difficulties of a Father to give a good life for your family, the game simulate physics of trucks, and another vehicles what the player can use during the game..
-
#5 Oké, az oldalt én nem bogarásztam:D Úgy csináltam mint egy ovis, csak a képeket nézegettem -
#4 Többet én sem tudok, mint ami a hivatalos oldalakon van. Kiadó még nincs, megjelenési dátum még nincs. -
#3 Jó lesz ha lesz belőle valami. Bár a grafika tényleg nem valami jó...
És jó, hogy végre vannak gyalogosok is. Nem mindig az az érzet van, hogy elbújtak az emberek a akmionok elől. :D
És eredeti jel van a kamionokon. -
#2 Nem tűnik rossznak, bár a grafika az semmi, de ahogy elnézemvégre normális méretű város és vannak gyalogosok is:)
Megjelenés mikorra várható?:D
Sajna a helyszín amerika:( -
#1 Ezt most találtam:
Készítő: www.dynamicgames.com.br
Hivatalos oldal: http://www.dynamicgames.com.br/tob/
Video: http://www.youtube.com/watch?v=MW1qIEnzkdY
Képek: http://www.dynamicgames.com.br/tob/images/galeria/galeria.php?dir=screens2