Transportando o Brasil!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biliard10
hé lehet Kocsit is vezetni nem csak kamiont 😄 Na de nézzük a reklám szöveget, csak azokat sorolom fel ami újdonság a hasonló játékokhoz képest. (Például a többféle vontatmányt és hasonlókat kihagyom).

- A történet egy igazi kamionos történetein illetve elbeszélésein alapszik.
- Kiszállhatunk a jármûvünkbõl.
- A cégeknek meglátogatható irodáik lesznek.
- Bankba is mehetünk. (Remélem nem rabolni, GTA-hoz nincs kedvem.)
- Fizetnünk kell a számláinkat, és az egyéb kiadásainkat, például az ételünket is.
- Az ígéret szerint egész Braziliát bejárhatjuk.
- Vezethetünk személyautót is.
- Veszélyes útszakaszok.
- Köd.
- A valóéletben felvett kamion hangok.
- Érzékelhetõ különbség a nehéz és a könnyebb rakományok között.
- Vezetési idõ betartása.
- Ébresztõ óra.
- Rang rendszer.

Ez a játék felkeltette az érdeklõdésemet.
Várjuk sok szeretettel 😊

tibi08
Ma kéne ki jönnie de eddig még nem találtem új infót.Majd holnap többet tudunk meg.

biliard10
lelehet tölteni valahonan ? vagy torrent?

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Vicces 😄, de legalább a honlap kinézete megváltozott.
A Hivatalos Oldalán volt fent!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Transportando o Brasil: Megjelenés Halasztva megint 😞(( De most nem 2 hónapot halasztották hanem csak a jövõ hétre 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nah ha minden igaz akkor már máma kijön 😊 !!!!

biliard10
4 nap és kijön huuuh

megas

Don\'t worry, be HOPI!

biliard10
én is kiváncsi vagyok rá

még 11 nap, na erre kíváncsi leszek.
Hát én is remélem!! :SSSS

Remélem nem fognak többet csúsztatni, de túl szép hogy igaz legyen. Kb algusztusra elcsúsztatják utána meg 2011 elsõ felére, de remélem ez csak egy sima buta megérzés.
Na még 1 hónap és nemsoká ki lesz adva végre 😊 vagyis remélem :S !!!!

biliard10
szemetek de legaláb már traficc van benne de azé 2 honapot szemétség

Ez nagy szemétség h az utolsó napokban csúsztatják 2hónapot. Remélem nem rig'n'roll féle csúsztatások lesznek.
Megjelenés halasztva!!😞
2010 május 30. az új dátum, amit lehet látni a honlapon.
biliard10
cool game lesz 4 no van hátra a megjelenésig és am néztétek a gameplay videot? link:gameplay

9nap és elvileg megjelenik a játék!
Ránézésre nem rossz... a tükörnézet is ígéretes...

www.smart-bus.hu

megas
Plusz néhány új kép:

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Megjelent egy videó a játékról:

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Itt vannak a gépigények:
"Requerimentos de Sistema (Mínimo):
CPU: 2.0 GHz
Memória RAM: 1 GB (2GB para Windows Vista ou Windows 7)
Placa de vídeo: 256Mb GeForce 7600, ATI 1650 ou Superior.
Espaço em Disco: 2 GBs
Sistema Operacional: Windows XP, Windows Vista ou Windows 7"

Magyarul:
2 GHz proc
1GB RAM XP alatt; 2GB VISTA és 7 alatt
256 Mb vidkari
2GB winyó
XP; VISTA; WIN7

Don\'t worry, be HOPI!

DAFFANGER
Nem azt mondtam hogy a játék grafikája szar te szerencsétlen hanem a kamionmodellek szarok.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

bazd ne a "grafikát" nézd már hamem a játékélményt!!!!gta-ban is a kocsiknak nagy fos grafikájuk van a tdu-hoz képest még is játszható!!!
Szerintem jó lesz a GAME én már várom csak adják már ki!! <#vigyor5>

AudiQuattro
Grafika odabasz...

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

DAFFANGER
Lehet jó lesz de a kamionok ritka rondák szerintem.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

megas

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Lançamento do Transportando o Brasil em 30/Março/2010.

Requerimentos mínimos serão divulgados em Fevereiro/2010.
---------------------------------------------------------
Lényeg: 2010 Februárba jönnek a minimális rendszerkövetelmények.
2010 Március 30-án pedig a játék.

Don\'t worry, be HOPI!

Atikah
ezeket láttátok már?itt az összes

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

LTomi
Semmi új hír?

Los Angeles, California

Attila889
hello.Kijött már a játék? 😊

Attila889
remélem lesznek benne vidéki utak is 😄

LTomi
More news for the game "Transportando o Brasil" i got a email direct from the developer and
company owner for this game and he told me the game will be made for other countries too and they
are working on a new game engine directx9, the old pic on thir site was from directx7, they added some
new pic to their website, I will post more news if i recive more information and when it is available.
---------------------
Nagyjából a lényeg: Új hírek a "Transportando o Brasil" nevû játéról. Kaptam egy e-mail-t a készítõktõl, miszerint egy új, dx9-esmotoron dolgoznak. Az oldalukon látható képek még a régi, dx7-es motorból vannak.
---------
Akkor reméljük, hogy jobb lesz a grafja.

Los Angeles, California

gumikacsa
More news for the game "Transportando o Brasil" i got a email direct from the developer and
company owner for this game and he told me the game will be made for other countries too and they
are working on a new game engine directx9, the old pic on thir site was from directx7, they added some
new pic to their website, I will post more news if i recive more information and when it is available.

Renault magnum http://kamionszim.hu

rico1
Nekem tetszik... ahhoz képest jo, ha belegondoltok, hogy hogyan is kezdõdtek a 18 WOS részek. Gondolom, mivel, ha jó lesz, akkor versenytársa lehetne a 18 Wos részeknek és talán õk egymás ösztönzésével egyre jobb játékokat hozhatnak létre. De ezt csak én gondolom, lehet távol állok az igazságtól!

LTomi
Upsz, nem jött össze 😄

Los Angeles, California

LTomi
A videón a járda textúráját az EST-bõl szedték. Ezen a képen (ETS) ugyanolyan a járda, de több ilyen is van:

Los Angeles, California

LTomi
Vajon ki nyithatta... 😄

Los Angeles, California

Attila889
bár nem annyira jó mint a 18 Wos vagy az EU Truck Sim. de remélem azért jó lesz....már a terep miatt is mert más lesz....remélem...

Attila889
valaki nagyon megirigyelte a 18 Wos részeket...és úgy látszik komoly ellenfélre akadt<#ravasz1>

Truck Driver001
szvsz szimulátornál nem a grafikára hajaznak..de sebaj!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

norbi56
hát igen a grafika az szar de tetszik ez hogy ki lehet szállni

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

w77d
belsõ nézetben nem mozog a kormány??? van még mit foltozgatni bõven...

Doog
<#nyes> nembaj...

...::::::...

gumikacsa
Ja, a birka aki nyitotta, nem tud írni sem 😄

Renault magnum http://kamionszim.hu

LTomi
Egyébként van egy elírás a bannerben: Transportando o Brasil! - kamionsos játék.

Los Angeles, California