97
lepusztult épületek, amikben élnek még.
-
n003 #57 az egyik legszebb :) .. bár kicsit azért felháborodtam azon hogy leputrizta hisz gyakorlatilag kicsiny országunk jelképe!! :(( -
francokat, az ajtót ellehet tüzelni az antennát meg nem -
egyik legszebb -
persze, mert a tányérantennát egyszerűbb ellopni mint egy ajtót :D -
-
Azért az megítélés kérdése, hogy melyik a legszebb épület a világon. -
asszongyahogy #51 Ez a legszebb épület a világon, arról nem tehetünk hogy putris cigányok eszével és erkölcsével megáldott emberek vannak benne... -
n003 #50 állami támogatásból :D .. lehet ez a családja annak az idiótának aki fogva tartotta őket egy bunkerben?! :D -
n003 #49 az akár lehet visszafalazás is akármiből(vályog-kő-tégla) :) -
akkor betonbunker:D -
Garga Pitic #47 Pl. Budafokon v Nagytétényben vannak ilyen barlanglakások. -
n003 #46 láttam már vályogházat ;) de statikailag egy vályogházra nem rakhatsz rá egy talpszelement és arra a szaruzatot mert oldalirányú erőt fog átadni a falazatnak az meg simán kidől ha nincs koszorú ami a viszintes erőt el tudja viselni .. ezért csináltak olyan tetőszerkezetet ami 3szög alaku aminek az alsó elemét födémgerenda gyanánt is fel lehet használni .. nagymamám jórészt vályog házán is 30/30 gerendák voltak keresztbe mondjuk az vagy kétszer ekkora fesztávú ház volt :) -
menj el szépen vájogháznézőbe és meglátod hogy a mennyezetet is gyakran "becsapták" és meszelték igy nem látszódik a gerenda
A 70-80cm vastag fal meg vájogházra utal -
MuldR #44 Barlangba hogyan vagsz ilyen ablakot? -
n003 #43 a falból vagy az ablak formájából már nehogy eldöntsétek miljen ház is ez b34 :)) az én tippem hogy inkább barlang lehet mert nincs semmilyen fagerenda ami a tetőszerkezet merevségét megadná .. márpedig egy koszoru nélküli építményben az fontos -
MuldR #42 Akkor nem ilyen lenne az ablaka. -
pedig vájogháznak néz ki vert fallal, csak lepukkant,nem sokat tőrödtek a meszeléssel -
karajjj #40 ez tuti, hogy nem vályogház...
az olyan mint egy normális ház -
te se láttál még vályogházat
ez szerintem barlang, sziklába vájt ház -
há minek ajtó?:D -
igen -
FL Zoli #36 Ha valaki gyöngyös-Vámosgyörk vonalon vonatozik fényképezze le a putrikat...Ilyen apróságok pl. ajtó...az nincs...de mindenhol van DigiTV:) -
ez szimpla vályogház, nem? -
nah ezt se tudtam, pedig érdekes :)
köszi -
ezt beteszem kedvencbe
-
Cat #32 -
Smicisapka befigyel :) -
az nem putri, hanem cirkuszsátor, te buta! :DD -
-
-
karajjj #27 legnagyobb putri az országban:

-
omg. -
Bizony-bizony, nekem is rögtön az a lakótelep jutott eszembe a topicról. -
ez is Kassa -
-
Menő vagy-e? -
Tudok én Pesten is helyeket, ahogy "gyönyörű" ontopic fotókat lehet készíteni. Például a Hungária körút és a vasúti sinek között vannak ilyen meseszép épületek. -
-
Vlala #19 Lefotózzam nektek a Győzi-villát? :):):) -
két hete voltam Kassán
azt a 80-as évek eleji retrot nem tudom leírni, ami ott van
a város felett km hosszan húzódó betonsorházak lepusztult képe, rozsdás, tiri-tarka erkélyekkel,
a bevezető út mentén sorakozó egykor sárga festékű, mára fosszínű, rozsdás vasoszlopok
gyerekkorom emklékeiből, egy szép város rémlett, most meg egy rémkép telepedett be helyére