Putrikról képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A 70-80cm vastag fal meg vájogházra utal
www.czekoart.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
www.czekoart.hu
az olyan mint egy normális ház
ez szerintem barlang, sziklába vájt ház
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
köszi
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ez is Kassa
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
azt a 80-as évek eleji retrot nem tudom leírni, ami ott van
a város felett km hosszan húzódó betonsorházak lepusztult képe, rozsdás, tiri-tarka erkélyekkel,
a bevezetõ út mentén sorakozó egykor sárga festékû, mára fosszínû, rozsdás vasoszlopok
gyerekkorom emklékeibõl, egy szép város rémlett, most meg egy rémkép telepedett be helyére
na az még egy durva hely...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az, hogy a mai szleng az utazó cigányokon keresztül (akik azért laktak veremházakban vagy földházakban, mert szinte semmi anyagköltsége nincs az építkezésnek, és nem hosszú távra használták azokat) a lepusztult épületekhez csatolja a dolgot, az más kérdés - helytelen szóhasználat.
"A putrik 2-3 m széles és 1-1,5 m mély síkföldbe vagy partba vájt négyszögletes gödrök voltak voltak, melybe gádor vezetett le. Teteje nyerges tetõ volt, vagy pedig a gödör le volt takarva rudakkal, a rudakra nádat, szalmát hánytak, erre pedig földet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
amúgy +fav!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Felgyújtani meg nem lehet õket csak úgy...
:3
A képek északi szomszédunk látványosságai, de itt magyarhonban is akad jó pár hasonló 😞
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler