Putrikról képek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
há ez az

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez komoly...

bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

szjuca

szjuca
LOL, nyilván. <#hehe>

Voltan
A ház mindjárt összeomlik, de azért parabola van, és tuti, hogy bent figyel egy plazma is. HD-n megy a Bódiguszti.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

p15t1

Apu ökölbe szorított keze vagyok

devecserben is van páz 'ház' ebben a kategóriában 😊 :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Narxis
lol

szjuca
Romániában készült a kép.

Divizio88
en felem Romaniaban egy-egy
helyen minden masodik haz ilyen😊)

HIP-HOP ARAD

szjuca

Es a WCzest😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Legtöbbje összeköti a kellemest (lehûlés) a hasznossal (ruhamosás) ha már úgy is vizes lesz...áhhh 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

szjuca

Dicsák, ákvápárk!

wordsworth
haggyadmá' náluk ez a normális 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

FZoleee
Tök normális pl az is, hogy 1 tonna szemét van az épület körül <#idiota>
devecser szélén még áll pár 😄

98ban telefonhálózatot épített ki a cég és ott mértük fel az elkészült munkákat .. elõször nemnagyon mertünk kiszálni az otóból 😄 .. elõfizetõi doboz meg a kábel nagyobb értéket képviselt mint az egész ház 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PíszLávJuniti
Csomó ilyet már lebontottak nálunk szerencsére.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A #64 es linken nem csak bpesti, hanem esztergomi képek is vannak.
Van ott egy kép 2005 bõl, egy borzasztóan szemetes udvarról. Ez a város fõutcáján található, 40 méterre a Dorogról és Tát irányából bejövõ utak keresztezõdésétõl (Hõsök tere- körforgalom)

Ezt a képet 2008 áprilisában készítettem...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

lippet
Digi TV azért ott virít😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

brühühü 😄DD

Dark Angel 666
pont mint a városunk szélén a cigánynegyedben

RIZLA
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

magus
valóságra rámutató? ezt ugye most nem mondod komolyan. én nem hittem volna, hogy bárki is van olyan seggfej, hogy elhiszi, pláne úgy, hogy nem laksz pár száz km-nél messzebb tõle.

ha a butaság fájna

Muki100
Uhh ezek leginkább City 17-re emlékeztetnek, szép kollekció.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti

SötétBarom
Csatlakozom, a soproni is szép tiszta..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Willi Betz
Szegedet szerencsére tisztábban tartják,mint akár Pestet vagy Budát.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Narxis
Fényképezzek neked egy magyar lakótelepet? 100-szor tisztább és rendezettebb. Igaz én szegedi vagyok, nem tudom más helyeken mi a helyzet.

milk41
ez a kép kemény...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Kovács legény
az a mosógép teeee, várják a zivatart

www.czekoart.hu

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

stp4trick
persze, mert szégyenlõsek, és csak egy váltás ruhájuk van, amit minen nap lehánynak, meg összeganéznak

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
már nagyon off, de van vert vályog - ez az amirõl Te beszélsz, blokkokból készült, és van tapasztott vályog is

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

azt nem ertem, hogy a ciganyok koszosak meg budosek, de a kimosott ruha mindenhol ott log a szaritokotelen
gameplusz
A vályogházat általában ugyanolyan elven keszítették, mint a téglákat. Annyi volt az eltérés, hogy más alapanyagot használtak (sár, szalma, agyag talán, meg még kitudja), de ugyanúgy téglákat formáltak belõle. Nyáron jó hideg volt, télen meg jó hõszigetelõ - emlékeim szerint. A németek le is csaptak egybõl rá. Hja igen, ugyanúgy nézett ki, mint egy normális ház - még mielõtt lecigányozna, vagy lecsórózna valaki.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

oneal1
majd tolok be én is képet.
Kairoban fényképeztem, az a föld legnagyobb putrija...
durva😄

!Forza Ferrari!

hát ugyanaz megy ott, mint egy jólszituált putriban...
sajnálom ha megsértettem az érzékeny lelkivilágodat 😄
az egyik legszebb 😊 .. bár kicsit azért felháborodtam azon hogy leputrizta hisz gyakorlatilag kicsiny országunk jelképe!! 😞(

Kovács legény
francokat, az ajtót ellehet tüzelni az antennát meg nem

www.czekoart.hu

Kovács legény
egyik legszebb

www.czekoart.hu

Met
persze, mert a tányérantennát egyszerûbb ellopni mint egy ajtót 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

stp4trick

Taranov
Azért az megítélés kérdése, hogy melyik a legszebb épület a világon.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ez a legszebb épület a világon, arról nem tehetünk hogy putris cigányok eszével és erkölcsével megáldott emberek vannak benne...

állami támogatásból 😄 .. lehet ez a családja annak az idiótának aki fogva tartotta õket egy bunkerben?! 😄

az akár lehet visszafalazás is akármibõl(vályog-kõ-tégla) 😊

Kovács legény
akkor betonbunker😄

www.czekoart.hu

Oldal 1 / 2Következő →