97
lepusztult épületek, amikben élnek még.
-
#97 há ez az -
mistermiskolcz #96 Ez komoly... -
#95 -
#94 -
#93 LOL, nyilván. -
#92 A ház mindjárt összeomlik, de azért parabola van, és tuti, hogy bent figyel egy plazma is. HD-n megy a Bódiguszti. -
#91 -
n003 #90 devecserben is van páz 'ház' ebben a kategóriában :) :| -
#89 lol -
#88 Romániában készült a kép.
-
#87 en felem Romaniaban egy-egy
helyen minden masodik haz ilyen:)) -
#86 -
MuldR #85 Es a WCzest:) -
HUmanEmber41st #84 Legtöbbje összeköti a kellemest (lehűlés) a hasznossal (ruhamosás) ha már úgy is vizes lesz...áhhh :D :D -
Dicsák, ákvápárk! -
#82 haggyadmá' náluk ez a normális :) -
#81 Tök normális pl az is, hogy 1 tonna szemét van az épület körül -
n003 #80 devecser szélén még áll pár :D
98ban telefonhálózatot épített ki a cég és ott mértük fel az elkészült munkákat .. először nemnagyon mertünk kiszálni az otóból :D .. előfizetői doboz meg a kábel nagyobb értéket képviselt mint az egész ház :D -
#79 Csomó ilyet már lebontottak nálunk szerencsére. -
HUmanEmber41st #78 A #64 es linken nem csak bpesti, hanem esztergomi képek is vannak.
Van ott egy kép 2005 ből, egy borzasztóan szemetes udvarról. Ez a város főutcáján található, 40 méterre a Dorogról és Tát irányából bejövő utak kereszteződésétől (Hősök tere- körforgalom)
Ezt a képet 2008 áprilisában készítettem... -
#77 Digi TV azért ott virít:D -
n003 #76 brühühü :DDD -
#75 pont mint a városunk szélén a cigánynegyedben -
#74 :)
-
#73 valóságra rámutató? ezt ugye most nem mondod komolyan. én nem hittem volna, hogy bárki is van olyan seggfej, hogy elhiszi, pláne úgy, hogy nem laksz pár száz km-nél messzebb tőle.
ha a butaság fájna -
#72 Uhh ezek leginkább City 17-re emlékeztetnek, szép kollekció. -
#71 -
#70 -
#69 Csatlakozom, a soproni is szép tiszta.. -
#68 Szegedet szerencsére tisztábban tartják,mint akár Pestet vagy Budát. -
#67 Fényképezzek neked egy magyar lakótelepet? 100-szor tisztább és rendezettebb. Igaz én szegedi vagyok, nem tudom más helyeken mi a helyzet. -
#66 ez a kép kemény...
-
#65 az a mosógép teeee, várják a zivatart -
Emmegki #64 Putripest -
#63 persze, mert szégyenlősek, és csak egy váltás ruhájuk van, amit minen nap lehánynak, meg összeganéznak -
#62 már nagyon off, de van vert vályog - ez az amiről Te beszélsz, blokkokból készült, és van tapasztott vályog is -
savior #61 azt nem ertem, hogy a ciganyok koszosak meg budosek, de a kimosott ruha mindenhol ott log a szaritokotelen -
#60 A vályogházat általában ugyanolyan elven keszítették, mint a téglákat. Annyi volt az eltérés, hogy más alapanyagot használtak (sár, szalma, agyag talán, meg még kitudja), de ugyanúgy téglákat formáltak belőle. Nyáron jó hideg volt, télen meg jó hőszigetelő - emlékeim szerint. A németek le is csaptak egyből rá. Hja igen, ugyanúgy nézett ki, mint egy normális ház - még mielőtt lecigányozna, vagy lecsórózna valaki. -
#59 majd tolok be én is képet.
Kairoban fényképeztem, az a föld legnagyobb putrija...
durva:D -
karajjj #58 hát ugyanaz megy ott, mint egy jólszituált putriban...
sajnálom ha megsértettem az érzékeny lelkivilágodat :D