10
  • smv
    Facebook
    Nyelvtanulóknak meg Livemocha, bár magyarul nem tud, de annak nem is lényege.
  • phoenix1
    This is NOT MySpace! :XD Inkabb egy hirportalnak nez ki mint kozossegi oldalnak. Telipakolva reklamokkal, ennyi erovel bekapcsolom a TV-t azt reklamokat nezek. Szanalmas. :(
  • Laslow
    Ami myspace lapokra eddig rátévedtem, elég hányadékul néztek ki úgy általában. (Engem a HotDog oldalaira emlékeztet - borzalmas.) Ráadásul az angolra állítással én is többször szenvedtem már.
  • CsabiDuke
    Ludi: Egy jó autós portál ahol a barátaiddal is tarthatod a kapcsolatot: www.afo.hu
  • Devon Májsz
    Nekem a myspace portálokról mindig a gportálos oldalak jutnak eszembe. De lehet hogy csak én futok bele mindig szánalmas felépítésű myspace oldalakba...
  • Ludi94
    Én azért nem regisztrálok, mert nincs magyarul. A Hazai "közösségi portálok" küzül az iWiW egy nagy kupac trágya, a MyVip-et meg telepakolták reklámokkal. Ha valaki tud egy használható magyar nyelvű portált, az szóljon!
  • sugarman
    Ez engem is idegesít. lövésem sincs, hogy mit kéne csinálni vele amigos :-D
  • Dark Angel 666
    magyarázzátok már el mit kell állitani hogy ne spanyolul jelenjen meg , vagy mit tudom én milyen nyelv ez :
    Acerca de | Preguntas frecuentes | Condiciones | política de privacidad | Sugerencias de seguridad | Contactar con MySpace | Anunciar | Trabajos | MySpace International
  • kukacS3K
    a videolejátszó már kész de a homeskin tényleg elég szar
  • jeti00
    eddig se tetszett, ezután sem fog :D