Dizájnváltással kísérletezik a MySpace
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Facebook
Nyelvtanulóknak meg Livemocha, bár magyarul nem tud, de annak nem is lényege.
Nyelvtanulóknak meg Livemocha, bár magyarul nem tud, de annak nem is lényege.
Starcraft + Diablo III - esemve
This is NOT MySpace! :XD Inkabb egy hirportalnak nez ki mint kozossegi oldalnak. Telipakolva reklamokkal, ennyi erovel bekapcsolom a TV-t azt reklamokat nezek. Szanalmas. 😞
Ami myspace lapokra eddig rátévedtem, elég hányadékul néztek ki úgy általában. (Engem a HotDog oldalaira emlékeztet - borzalmas.) Ráadásul az angolra állítással én is többször szenvedtem már.
http://laslow.hu/blog
Ludi: Egy jó autós portál ahol a barátaiddal is tarthatod a kapcsolatot: www.afo.hu
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Nekem a myspace portálokról mindig a gportálos oldalak jutnak eszembe. De lehet hogy csak én futok bele mindig szánalmas felépítésû myspace oldalakba...
Konfig: dual core hálószoba midi torony lakóházban, városra néző monitorral, 1 HB (hektárbájt) külső HGG (hard grass garden), front side busz nincs, csak két utcával arrébb.
Én azért nem regisztrálok, mert nincs magyarul. A Hazai "közösségi portálok" küzül az <#mf1>#mf1>iWiW<#mf1>#mf1> egy nagy kupac trágya, a <#mf2>#mf2>MyVip-et<#mf2>#mf2> meg telepakolták reklámokkal. Ha valaki tud egy használható magyar nyelvû portált, az szóljon!
Ez engem is idegesít. lövésem sincs, hogy mit kéne csinálni vele amigos :-D
magyarázzátok már el mit kell állitani hogy ne spanyolul jelenjen meg , vagy mit tudom én milyen nyelv ez :
Acerca de | Preguntas frecuentes | Condiciones | política de privacidad | Sugerencias de seguridad | Contactar con MySpace | Anunciar | Trabajos | MySpace International
Acerca de | Preguntas frecuentes | Condiciones | política de privacidad | Sugerencias de seguridad | Contactar con MySpace | Anunciar | Trabajos | MySpace International
a videolejátszó már kész de a homeskin tényleg elég szar
eddig se tetszett, ezután sem fog 😄