1263
Forza Motorsport 3
-
#1143 én is ABS nélkül toltam, sztem az ABS elég béna :D mondjuk én csak drifteltem -.- -
#1142 csak az a baj, megmondom hogy csinálj, de hogyan és hová????
ha illegálissan viszel fel adatokat pc-re, azzal védenéd a megvett cuccaidat mégis illegális.
most akkor mivan ilyenkor? -
crazyman33 #1141 Ha a szarozás megy akkor a biztonsági mentés miért nem? Vagy ilyen dolgokról nem hallottál? -
High end PC #1140 Én is megvettem minden DLC-ét, és pont azért gondolkodom az Ultimate Edition-on, mert ha egyszer vinyó cserés lesz a boxom, vagy lecserélem az egészet, akkor a már megvett DLC-éket gondolom nem lehet évek múltán is letölteni, nem? Hallottam már ilyen gondokról más játékoknál, mekkora szar már. -
ST220 #1139 ok, akkor működni fog!
Már várom nagyon az SLS-t....
Köridőm meg rajta vagyok, csak pincérkedem, és minden nap éjjel járok haza, akkor meg már fáradt vagyok....
Látom mindenki ABS nélkül nyomja lehet nekem is meg kellene tanulnom nélküle játszani! -
crazyman33 #1138 Én mondjuk nem a net nélküli gépemen, újra telepítettem mindkét lemezt. Csak a mentéseket hagytam meg. És nem indul el a régi egyes lemezzel. Azt írja nem megfelelő a profilmentésem. -
ST220 #1137 Ha minden jól megy, akkor elméletileg jövő héten megjön az FM3 ultimate edition....
Remélem tudom majd nyomni a a Top Gear... kocsikkal.
Azt nem értem, hogy itt vagyok én, (Fanatikus) megvettem az összes DLC autócsomagot, és most meglesz az Ultimate. Felmásolom a gépre, nem fog bekavarodni...?
Vagy mostantól bárkinek odaadom a lemezt, felmásolja a vinyóra kocsikat, és tud vele játszani? - azaz nem kell letöltenie????
Vagy ezt is védik valamivel? (lehet az alap lemezen vannak a DLC-k, az alap lemez meg kell a játékhoz...)? -
#1136 nem gold az mert most ingyen live hétvége van. -
#1135 mindkét profilodon van gold? -
#1134 mindegy leszarom. miért banolnak a szerver szolgáltatásairól?
megveszem a köcsög játékot, és ajándékba elküldök kocsit magamnak egy másik profilra akkor mit csalok a faszomat. ezek buzik. -
#1133 de bazd az ajándékozás az egy beépitett legális dolog nem értem ezt fuck TURN 10 -
crazyman33 #1132 Mert nem jól csinálod. Ne ajándékozd!
Az utalás alatt azt szoktuk érteni, hogy akinek nincs pénze az vesz egy olcsó kocsit (pl. 30ezerért). És felrakja aukcióba (azt hiszem 24 óra a legkisebb idő) annyiért amennyit utalni akar a másik fél. Mondjuk 5milláért A kutya nem fog vele foglalkozni. A haverod megveszi 5 milláért, utalja a számládra és láss csodát egyből gazdag vagy! -
#1131 mégse jött össze a buzernyák csalásszürő megfogta az accomat mert küldöztem egyik profilból a másikba ajándéknak a kocsijaimat és azt akartam eladni. Nyaljanak be mélyre a buzik, annyira durva sok milloó embernek ártottam volna ezze hogy pénz gyüjtök magamnak sirály. -
#1130 utaljon pénzt? azt is lehet? -
#1129 thx de megvan már a trükk. Isten áldja meg az inyen hétvégét a trükkel megszedem magam gyors. :) -
crazyman33 #1128 Én nem tudok trükköt.
A módszereim.
R3-as versenyek, szerintem jól fizet és a Ferkával hamar kivégezhető.
Az onlájn sem fizet rosszul ha ott vagy a top 3-4-ben.
Vagy még is, kérd meg valami haverod aki tele van, hogy utaljon neked! Végül is ez trükk, hehe -
#1127 nemtudom.
de mondjatok már egy kibaszott trükköt hogy juthatnék zs-hez kurva kevés pénzt ad a versenyeknél.
online meg lofasztse. -
High end PC #1126 Fog még jönni car pack DLC ehhez a játékhoz? (LP570-et akarok!) -
crazyman33 #1125 Én pedig visszaigazoltalak és válaszoltam! hehe
Gyere taposd a gázt!
Jó tapadást és Rövid féktávokat! -
ST220 #1124 Crazy!
Ma felvettelek barátlistára, Mondeo V6 ST220 névvel.
Elolvasom a szabályokat, és igyekezni fogok bekapcsolódni a játékba!
-
crazyman33 #1123 JátékÁrlista -
#1122 nem ismerem sajna.. de miért??
amúgy néztem konzolstúdióba ez az nem?:
konzol stúdió -
crazyman33 #1121 Igaz hogy az országban még boltban nem lehet kapni, de ha ismered IceAkos-t akkor... -
crazyman33 #1120 Konkrétan az egész szabályzat és minden részlet a blogomban van leírva:
FORZA3 KÖRIDŐ BAJNOKSÁG
Ha figyelmesen végig olvasod minden világos lesz. Ha még sem nyugodtan zaklass.
A Köridő Bajnokság FÉSZBÚK OLDALÁN is megy a beszélgetés, értesítek minden követőt a versenyekről az eredményekről, stb.
Ott több lehetőségem van vagy más, mint simán a blogban. Az amolyan Klub oldal és egyrészt magát az egész versenyt reklámozza! -
#1119 köszi -
ST220 #1118 Halo!
Lehet nem jól értelmezem a dolgokat.
Időnként Facebookon megjelenik egy kiírás, hogy melyik pályát, milyen kocsival kell hajtani, és azt kell nyomnunk?
Leírni az eredményt, vagy feltölteni Live-ra, vagy hogy igazoljuk az elért eredményünket?
Fel kell valakit venni a barátlistánkra???
Van erről valami leírás??? -
manca #1117 mugello c425 egy lancerral
tsubuka b500, ezt a "sajat" bmw m3-asommal, egy audi rs4-el. -
crazyman33 #1116 Melyik futamot nézted?
Nem rossz az a 3mp, szerintem. Nézz olyat amin széria autóval mentünk, mint például a most zárult Integrás. Mert ha mondjuk tuningolt autós futamot nézel, akkor nagyban befolyásolja a tuning az idődet. Ebben az esetben nem mérvadó a 3mp.
Kuplungot használsz? -
#1115 Itt vagy itt, Magyarországon még nincs a boltokban. -
#1114 és mi a neve? vagy hol lehet megvenni? -
manca #1113 huh, megneztem ke paéyat. es 10-15 kor utan "csak" 3 masodperccel vagyok lemaradva. de nem az elsotol, hanem az utolsotol. marmint a talalt eredmenylista utolsojatol. -
ST220 #1112 Fizetni kell érte, vásárolhatsz Microsoft pontokat, és abból veheted meg.
De most kiadtak a Forzából egy bővített kiadást, abban az is benne van. Érdemes lenne azt megvenned!!!!!!! -
#1111 köszi, bocs de még új vagyok konzolok terén..
és azt a dlc-t ingyen lehet letölteni vagy fizetni kell érte? -
ST220 #1110 Benne van, és DLC-ként letölthető!!!! -
#1109 sziasztok
azt szeretném megtudni,h a forza 3-ba benne van a ferrari 458 italia?
vagy bele lehet rakni valahogy? -
manca #1108 aham, tenyleg, ahogy te is es @Minstrel is irja, az utolso vegi kanyar hibaja lehetett az, amikor nem tudtam, miert van haromszog. vegulis jogos, ertheto az indolkasotok. -
crazyman33 #1107 Leírás? persze most írom.
A háromszög azt jelenti hogy érvénytelen kör. Az onlájn listára csak olyan idő kerülhet fel. Vagyis van egy kivétel. Ha egy adott pályán egy autóval úgy mész, hogy még soha nem voltál ott olyan kategóriájú autóval (tehát azon a pályán még nincs időd) abban az esetben ha az első köröd háromszöges akkor felkerül. Viszont amint mész egy hibátlan kört (még ha rosszabb is idő szempontjából) a hibás kört felülírja a tiszta kör idejével.
Háromszöget miért kaphatsz.
pálya elhagyás, ütközés, visszatekerés, szélárnyék kihasználás és szélárnyék adás másnak.
Plusz amit te is észre vettél.
Ha a kör végén az utolsó szektorban vagy utolsó kanyarban hibázol akkor a következő köröd is érvénytelen. Tehát egyből háromszöggel kezdődik.
Hogy miért is.
Sokat játszottam anno a GT4-el köridő bajnokságot. Ahol voltak akik azt csinálták hogy a célegyenes előtti kanyart levágták, vagy pályán kívülről aszfaltozott részről indultak. Csak azért hogy a rajtnál gyorsabb legyen a kezdő sebességük, tehát eleve gyorsabban kezdjék a kört mint aki szabályosan rákanyarodik a célegyenesre. Akkor ezt nem lehetett kivédeni és sok vita is volt emiatt.
Na ezt ezzel a funkcióval orvosolták a Forzában, nagyon ötletesen.
Az már más kérdés hogy némelyik pályán már a célegyenes előtt 3 kanyarral is megjegyzi és a kövi kört is hibásnak veszi. Ez tény hogy bug a játékban, ezt lehetne orvosolni.
Ha viszont megtörténik egyet tudsz tenni, hogy ne kelljen feleslegesen megtenni egy kört.
Mivel az a köröd már kuka a háromszög miatt, visszatekered az időt. A hiba előttire és korrigálod. Ebben az esetben a visszatekerés miatt lesz háromszög az időd mellett, de az eltűnik a következő kör megkezdésénél.
-
#1106 ha hibázol a pálya utolsó szektorában akkor a következő köröd is háromszöges lesz, ez azért van, mert néhány pályán pl. gyorsabban mehetnél át a célvonalon ha levágnád az utolsó kanyart -
crazyman33 #1105 Nem kellenek a kifogások! hehe
Ott egy nagy barátias csapat vár minden Forza rajongót aki szeretne valahova tartozni és versenyezni a másik ellen. Mindenki talál magához méltó ellenfelet.
Én sem vagyok élmenő. -
manca #1104 kerdeznek meg: tegnap mentem szabadversenyt. felul az ido mellet neha van egy haromszog, benne egy felkialtojel. ez gondolom akkor van, ha kimegyek a palyarol, koccanok, visszatekercselek. van errol valahol leiras? volt, hogy siman a palyan voltam, megis az elso kanyarnal mar haromszogezett (es olyankor az idot nem is vesz ervenyesnek).