Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azt nem lehetne, hogy microfos pontokért leszedni live-ról?
mert most gondolom nincs fent, de hogy felrakják majd késõbb, vagy felejtõs?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
gamertag: kenobita
Hallottam hogy angolban van egy kód, és 2 festett egyedi autó...de viszont valami legendary car pack is van valahol.
ezért szeretném tudni.
de pontossan érdekelne, olyan irjon, ha megkérhetnélek titeket, aki már tapasztalatból tudja, a különbséget.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy nagyon jó a játék, sokat változott a második részhez képest, pedig nem gondoltam volna. Megérte azt a 13K HUF-ot :)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
KI NEM SZARJA LE?!??! :DD
"Szkájlájnnal csapatok a Mépül Velly-ben, nagyon tetszik"
<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én biztos, hogy egy gt miatt nem veszek ps3-at és több mint valószínû, egy ps3 tulaj is így gondolkodik. Úgy értem nem vesz boxot a forza miatt.
Akinek meg a teljes realitás hiányzik menjen ki a ringre és tolja ahogy a csövön kifér. Ott még visszapörgetés gomb sincs!
No ezzel teljesen egyetértek:)
Más:tetszik,hogy végre a versenyautókat is lehet festeni,viszont nem tetszik,hogy tuningolni is lehet õket.Szvsz szar,hogy egy DTM mercibõl 1200 zs ráfordítással világverõ gt1-es autót lehet csinálni(nehézre állított ai-vel)
Fizika
Forza2: 85
GT5P: 80
Forza2: 83
GT5P: 80
Annyit tesznek hozzá hogy nagyon közel vannak a pécés szimekhez.
Grafika
GT5P: 98
Forza2: 88
GTP5P: 95
Forza2: 88
Annyit tesznek hozzá h mind a kettõ superior szint, a pécés eresztésekhez képest + a GT5 bjúútiful.
Hangok
Forza2: 87
GTP5P: 78
Forza2: 86
GTP5P: 87
Prezentésön ( menü, setup és a többi... )
Forza2: 86
GTP5P: 84
Forza2: 90
GTP5P: 80
A superior telemetria megnyerte a Forza javára.
Fun faktor
Forza2: 89
GTP5P: 75
GTP5P: 75
Hát itt a Forza nagyon bejött nekik, nem is titkolták...
Car modell
GTP5P: 85
Forza2: 92
GTP5P: 82
Hozzáteszi egyikük hogy a GT5 real drájving szimjulétõr a Forza viszont részing car szimjulétõr illetve a Forzában sokkal mélyebb a tunning.
Itt most fõleg a tunning miatt kapott többet a Forza, a lehetõségek az autó átépítésére új cuccok, verseny alkatrészek berakása, módosítása miatt, de kiemeli hogy a GT5 autómodelljei bjúúúútifullok.
Végerdmény: Forza 2 88 és 87
Végerdmény: GT5P 84 és 82
Jó volt olvasgatni, hogy mennyire szimulátor vagy sem. A polgári repülõpilóták képzésére használt repülõgép hasonmás az a szimulátor. Beülve minden ugyan az mint az igazi, ugyan ott van. Ahány ablak annyi monitor. Na az élethû. Ezek az autós progik (akár konzol, akár pc) játékok.
Én még nem ültem a forzában látott gépállatokban, pláne nem versenykörülmények közt. Valszeg nem is fogok, így elfogadom azt a "fizikát" amit egy ilyen játék nyújt. Lényeg úgy is a versenyzésen van és ezért el is tudom fogadni, hogy pl nem nyúlkál virtuális önmagunk a sebességváltó karhoz.
Ha valakinek meg nem tetszik a játék akkor sincs gond. Választ egy másikat...
az egyetlen élethûséghez kapcsolódó szempont, amire emlékszem a végsõ összesítésben, a Force Feedback volt, az is a GT5P javára ment
de lehet rosszul emlékszem.
a fizikás veszekedésröl annyit, hogy néha kicsit "doboz" érzésem van az autokkal, de összességében miota többet játszottam rájöttem, hogy elég jo, az eddigi leginkább szimes játék boxra (bár nekem autosban a DiRT2 etalon jelenleg, nem szimulátor, de iszonyat jol van összehozva, minden pillanatát élvezem)
Ezek a "melyiknek jobb a fizikája" hülyeségek meg teljesen hidegen hagynak.Nekem már a GT3 fizikája is teljesen megfelelt.(minden segítséget kikapcsolva,nehéz ai-vel játszok).Ha nagyon szõrszálhasogató akarok lenni,akkor talán a gt-kben kicsit jobb a "kerekeken gurulok" érzés.
Azért ha idézel,fõleg ha újságból,akkor kéne kissé ragaszkodni az eredetileg írott szöveghez,ami ugye így szólt,hogy:
"a szimuláció részében némely ponton még a GT5 prologue-val sem ér fel..."
Bár, a Forza 2-ben még ilyen kormánykerék tetejét bámuló nézetet is elviseltem volna a semmilyen belsõvel szemben...
1995 Lamborghini Diablo SV: gyári gyorsulás 0-100 km/h: 3.95 s (teszteken 4 sec felett ment)
2001 Lamborghini Murciélago: gyári gyorsulás 0-100 km/: 3.8 s (teszteken 3.6 sec-et is ment)
Nagyobb sebességekre (160 km/h, 200 km/h) sem gyorsul jobban sajnos a Diablo.
A játékban mégis a gyorsulási értékeknél a Diablo-jé 6.3 valamilyen fiktív mértékegység, a Murcélago-jé pedig 6.0 fiktív mérték.
Ráadásul a tömeg adatok is el vannak szúrva, a Diablo-nál a száraz tömeget adják meg (1576 kg), a Murciélago-nál meg a teletankolt motorolajjal meg ablakmosófolyadékkal együtti (1830 kg feletti) menetkész értéket. Ha ezekkel a tömegértékkel modelleztek, nem lett túl valós a két autó közti különbség sem. Tökéletes példája a túl sok autó modellezésnek, kevesebb idõ marad a butaságok kiszûrésére.
nfs re lennek kivancsi kormannyal mert joy al remalom.
- fûre le lehet menni az még nem gond, de megy a bünti is, illetve ki lehet csúszni, de miért is kellene egybõl pörögni amikor a fûre megy egy kicsit az autó? aki meg a sóderba köt ki azt ott keményen megfoja egybõl, lehet szarozni hogy unreal, lehetne olyan hogy 200al a falba köt ki valaki, nem tök mindegy? nem ott kell menni, ha meg már oda jut valaki akkor oly mindegy... amúgy ott van az azonnali visszapörgetés és máris meg van oldva a dolog, vagy restart
- autó beállítása pont megfelelõ, minden fontos dolgot lehet finomra hangolni ami egy szimbe kell és amiket az emberek használnak, rugók, fékek, váltó, difi, aero, stabilizátorok, gumi stb...
- a gumi hõmérsékletet és kopást a telemetria jelzi hogy a gumi pontosan hol kapja a terhelést, hol kopik, de ennek mi köze van a deformálódáshoz?? az csak vizuális dolog, de mégis mit kellene még tennie, mire kellene kihatnia?
"Minden idõk legjobb szimulátorának állították be, de nem az, e téren PC-n kell jelenleg keresni a mefelelõ szoftvereket" <-- ráadásul többesszámba írta ;-D
"A fanyalgás csak annak szól, hogy realisztikusabb szimulációt vártunk -a Forza 3 ettõl még remek lett"
"a lökdösõdés fizikája érzésem szerint butult, vagyis most már a Forzában is lehet Gran Turismo módjára lepattanósdit játszani, kanyarokat mandínerbõl bevenni"
"Ami számomra igazán feketeleves volt -fõleg hogy igazi szimulátornak volt beharangozva a Forza 3- az az, ami a pályák elhagyásakor történik. A kavic és fûágyak tapadása teljesen változó, de egyik eseten sem élethû. Ha fékúton megcsípjük a pálya szélét, nem akar kitörni az autó, sõt, többnyire olyan a tapadása, mint az aszfaltozott résznek."
"ennek ellenére a ragasztó hatású bukótér más íveken a másodperc TÖRTRÉSZE alatt zéróra lassítja az autót"
"autó beállítási, finomhangolási lehetõségek: ennél a 2006-os PC-és GTR2-ben is több volt már"
"aki szimulátorKÖZELI élményre vágyik Xbox360-on, annak a Forza 3 remek választás, nagyban segíti a kezdõket"
"a szimuláció részében némely ponton még a legtöbb komolyabb szimulátorral sem ér fel, az ígéret áradatnak alig egy része valósult meg, csak egy példa: tényleg gyûrõdik fizikailag a gumi, csak épp nem hat ki semmire, az meg fõleg nem, hogy minden idõk legjobb szimulátora legyen"
Faltout
Colin 4
GT4
ez volt 5 éve...
every_body_tells_a_story