Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
sajnos a 3 ból ezt is ki vették !
Nem talált sehol nyelvi beállítási lehetõséget....Mi vagyunk a hikomatok vagy a gyûjtõi csak angol verzióban létezik?elõre is köszi a segítséget
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

A játék nyílván nem 100%-ig hitelesen adja vissza a valós kocsik viselkedését,meg most akkor fennt lehetne akadni a bekapcsolható automata váltón is, de például jól kivehetõek benne az elsõkerékhajtású kocsik sajátosságai. Ezért tartottam kissé abszurdnak, hogy semmi köze a játéknak valósághoz.
Vagy ha be van kapcsolva a kipörgésgátló, menetstabilizátor, meg az ABS, akkor már nem szimulálja a valóságot a játék? :D Érted, a legtöbb mai autóban ki sem kapcsolható az ABS, jórészt a menetstabilizátort sem kapcsolgatja ki az ember, ha csak nem õrültködni akar, akkor ezek szerint ha a valóságban így autózom ezekkel a segédberendezésekkel, akkor az már nem a valóság? :DDD
Harmadrészt: akinek van kocsija, szinte teljesen biztos, hogy már próbálgatta határon bevenni vele a kanyart, meg kigyorsítani (úgy néz ki te nem), így az érveid mitsem érnek.
LOL. Gondolom a haverod gumkicsikorgással veszi a kanyarokat és fullgázzal gyorsít ki belõlük. Mondjuk, ha nem akkor ne csodálkozzon, hogy nem sok köze van hozzá.
Nekem egy olyan autós játék kell amit szimesen lehet vezetni, szép a grafika, valódi autók vannak benne, nagyon szép pályák, ütõs körítés, élvezetes vezetési élmény. Ezt nyújtja a Forza 3, aki meg gánymunkákkal, garázsprojectekkel akar tengõdni az pécé szimezzen... én meguntam a folyamaots gányolást, a home made moddingot, az ingerszegény se eleje s vége garázsszimeket. Egyedül Forma 1re használom a rfactort meg ligázok, mert abban az a legjobb, de ott is akkora gány az egész hogy félelmetes. Gányolt hangok, gányolt pályák gányolva van minden innen onnan amonnan...
Már a Forza 2-ben is bentlévõ valamelyik Honda amit élõben vezet a haverom,megmondta hogy semmi köze nincs az autóknak a játékban levõhõz.Ez a játék esetében nem bug,hanem csak egy fél arcade autós játék.Szerintem inkább autómérnök és tuningfestés szimulátor az egész.
Ennek ellenére élvezetes és szép a grafika,akinek szimulátor kell az válasszon PC-t.
pedig de mennék már egyet " Grandvalley" ba egy viper el belsõnézetben
<#bee1>#bee1>
Lamborghini Murciélago LP640-es gyorsulási értéke 6.x, de kisebb testvérének, a Gallardo Superleggera-nak bõven 7 feletti értéken van. Most ez mi? Ha még tömeg adatokat és gyorsulási adatokat se tudták normálisan összegyûjteni a Turn10-nél, akkor hogyan írtak minden autó alá normális fizikát? <#wow3>#wow3>
A menüben való fejrázást követõen a Lambók után inkább gurultam egy szabad kört, de most meg az a hihetetlen baki jött elõ, hogy a McLaren F1 GT-vel a Nordschleife egyenesében lassabban értem el a 300 kph feletti értéket, mint a Lamborghini Reventón-nal. Fasza sportkocsi a Reventón tényleg, de hogy a tesztek szerint majd 8-10 másodperccel lassabban viszi ki a 3 kilót, az hótzíher.
Múlt héten, mikor legutóbb belenéztem a játékba, a Diablo vs Murciélago tömeg adatok elkúrása tûnt fel, hogy az egyiknél a menetkész, a másiknál meg a száraz súlyadatokkal modellezek, most meg ez.
Ezeket a dolgokat komolyan gondolták a készítõk? Ezek óriási bakik, hiszen ezeket az adatokat még a gyári weboldalakról, meg tesztekrõl is ki lehet Googlézni...<#falbav>#falbav>
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
"tordi" neked is igazada van. Úgy látszik a mi Magyar felhasználók nem nagyon érdekeljük a Microsoftot. Egyébként ennyi erõvel a játékot se kéne kiadni itthon. Na ez persze csak vicc volt. Talán egyszer arra ébredek a közeljövõben, hogy fellépek a Live-ra, és ott lesz MS pontért az add-on<#nyes>#nyes>
Car pack R.I.P. -->> Miura P400 R.I.P... <#shakehead>#shakehead>
Ez miatt elméletben a szlovák verziónak is "kellene" tudnia magyarul,de ha azért akarsz pld innen vásárolni hogy megkapd a plusz VIP tagsági kódót nem biztos hogy szerencséd lesz,mert sem a szlovák,sem a cseh nem támogatott Live országok közül való.Nem tudom ott kiszedték-e belõle a kódót.
Vikipedia link
Pontosan ez miatt olcsóbb magyarországon mint pld angliában kb 5-600Ft-al.(nincs VIP kód a dobozban).Lehet a cseheknél is olcsóbb....
Amúgy én is megszeretném venni eredetiben kóddal együtt,ugyanezek a dilemmáim,ráadásul angliából kb 17-19 roppi csak nem mindegyik webshop áll le veled üzletelni,mert magyar vagy és már eleve ide el sem küldik a játékot.
Nekem Xbox-om van és megvan a játék elsõ része.Vmeik nap ki is írtam el is kezdenék vele játszani de a kameraállás szar:( A kocsinak az elejét mutatja így pályát nem is látom:@Valaki segítsen !!!
1. Anglia - legolcsóbb, de sajnos kevés infót adnak, pl az ottani verzióban van-e magyar nyelv (elég jó lenne)
2. Szlovákia - elég baráti ár, de cseh verzió-ként hirdetik és nagy kérdés, hogy tartalmazza-e a magyar nyelvet (úgy láttam az egyik magyarországi oldalon, hogy a doboz hátulján a magyar mellett a cseh nyelv is fel volt tuntetve, szóval a cseh és magyar verzió megegyezik???)
3. Magyarország - tuti a magyar nyelv, de a tobbihez képest jóval drágább
Valaki tudna segíteni kiigazodni a kiadások kozt, hogy az angliai vagy cseh verzió tartalmazza-e a magyar nyelvet? Koszi!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hivatalosan nincs LIVE, nem éri meg kiépetni és foglalkozni vele itthon, a live kártyák pedig nem hivatalosan vannak forgalomba.
lehet kapni kártyákat, és van live opció ajátékban, lehet multizni...akkkor mi a rákos fasznak nem hagyják benne, és max nem használnánk ha nem tudjuk, de mivan ha kimegyek külföldre, és vinném magammal a konzolt, akkor már borul a bili elvileg, mert kint hivatalossan van live, és mégse tudok letölteni...:S
csak attól félek a megbízhatóságin nem bírja ki a tárcsa, elég jól lehet recsegtetni a váltót <#idiota>#idiota>!! sõt ha néhányszor elrontod akkor simán már nem is tudsz váltani !
gyakorlásnak az F -ben Chevi vel Road Atlantán 34 kör(itt nem kell annyit váltani)pláne 4 sebességes és csak 2 kiló a vége !
Ne legyen igazam, de félõ hogy nem is lesz fent. Hiszen ahol nincs Live, ott elvileg letölteni sem tudnak...ugye. Azért fohászkodom, hogy legyen carpack.
mondjuk én megcsináltam a Nissan datsun-t 116kw ra + 937kg az kb VFTS teljesítmény !Nagyon jókat lehet vele csapatni amalfin pl...
2105 VFTS mûszaki adatai !!
Közben ezt találtam, szóval ezek lennének az exkluzív tartalmak:
"A Microsoft mai bejelentése szerint mindenki, aki megveszi eredetibe a Forza Motorsport harmadik részét az kap, egy kupont mellyel hozzájut 10 klasszikus autóhoz és 2 plusz pályához a DLC neve Motorsport Legends Car Pack lett. A következõ tíz jármû található meg majd pluszba:
’65 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA
’64 Aston Martin DB5 Vantage
’81 BMW M1
’60 Chevrolet Corvette
’69 Dodge Charger
’57 Ferrari 250 Testa Rossa
’80 Fiat 131 Abarth
’67 Lamborghini Miura P400
’71 Nissan Skyline 2000 GT-R
’65 Shelby Cobra Daytona Coupe
Benchmark High Speed egy átalakított repülõpálya és a Sidewinder Proving Grounds extra pályák lesznek elérhetõek"
gamertag: kenobita