Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrmilan
Szia! Meg lehet oldani a Forza 3 alatt azt valahogy, hogy két kontroller mûködjön egyszerre? Miért is kéredezem? Pl. autó festésnék, matricázásnál jól jönne a wireless racing wheel mellé egy "együttmûködõ", ún. mankó kontroller. Tehát verseny kormánnyal, festegetés, autónézegetés sima kontrollerrel. Játék közben próbáltam, de hiába kapcsolt be a 2. kontroller, valamiért nem jött össze az általam áhított mutatvány. Megoldható ez a dolog valahogy? Biztosan van még valaki ugyanilyen cipõben innen.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

A Csapatot elrontottam: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/3426470.aspx

Primordial Racing Hungary: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/3426470.aspx

Sziasztok!
Ajánlom magunkat:
Csapatkatalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/ShowThread.aspx?PostID=3426470#3426470
Legfrissebb autócsomag: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/3430273.aspx
És a Videó (kösz SzentPeti): http://www.youtube.com/watch?v=qDWbVnKUxvw
Elérhetõségeink: PRH shop, Medw, RetekMester

Primordial Racing Hungary: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/3426470.aspx

Totti5
Nord, Fujimi alapból kilõve ami azért több mint 2 pálya, mert 2*17 akárhány kilóméterrõl és kombinációiról van szó + az a pár van vagy 50-100 autó is, pontosan nemtudom, de nem kevés hisz az Amerikai autók többsége a 2. lemezen van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balla27
köszönöm a választ

Minstrel
ajánlott hozzá, mert a második dvd-t fel kell másolni, hogy tudj játszani 3 pályán plusz még pár autó is van rajta, de végül is elindul merevlemez nélkül is az elsõ lemezzel

http://topgearhungary.blogspot.com/

balla27
sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy az arcade gép is tökéletesen futtatja a forzát3.vagy kell hozzá a merevlemez.

Karácsonyi ajándékba adtak a Forza Motorsport 3-hoz egy új kocsit (mintha egy Nissan GT-R valamelyik altípusa lett volna), valamint a Gran Turismo 5-höz letölthetõvé vált egy új autó (Nissan 370Z) egy új tesztpályán.

Sziasztok!
Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Ma igyenesen játszható a neten a foza 3.
3 online achit kellene begyûjtenem, és ennek a megszerzésében kérném a segítségeteket. Aukción kéne kocsit eladnom és vennem, valamint van 1 tuningbeállításom amit el kéne adnom.
Feltettem 1 2003 Renault Sport Clio V6-ot amit ha megvesz valaki én vissza is veszem, valamint feltettem 1 designet a1 névvel, amit szintén visszaveszek. Csak az achik miatt kellenek, amúgy nem érnek semmit.
Légyszi segítsetek!
Mind a 2 cucc 1000 Zs-be keûl, de visszaveszem!!!
Elõre is kösz.
Minstrel
a redeem code-nál kell beírni, ahova írod a gold meg az ms point kódokat is

Nem is látok sehol kód beírásra alkalmas menüt.

Zetorg
most a gép monitorán játszok, itt alig van hely.
gondolkozok, hogy veszek valami tv-t, de akkor sem lesz megoldva, mert az meg az ággyal szemben van...

tudnék szerezni cockpit-et aránylag olcsón, de az már túlzás :D

Ó, hogy ezért van lock-olva a Gallardo Superleggera... Hol tudom ezt a VIP kódot megvenni? :S

Meg nekem ez a pakk is kéne, de sehol se találom:
"A redeemable code was packaged with new copies of the game for a free DLC known as the "Motorsports Legends Car Pack", which includes 10 classic cars (such as the 1960 Chevrolet Corvette, 1964 Aston Martin DB5, and the Shelby Cobra Daytona Coupe) and two extra tracks."

Totti5
2008 Aston Martin DBS
2009 Chevrolet Corvette ZR1
2007 Ferrari 430 Scuderia
2007 Lamborghini Gallardo Superleggera
2007 Porsche 911 GT3 RS (997)

meg egy pálya

Ezek szerint lehet csak önmagában kódot venni, nem kell külföldi CollectorsEdition játékot venni hozzá?

Egyébként mik a VIP kocsik?

Mert ez engem is érdekelne, csak mert már megvettem a CE-t!

Ha megveszem külföldrõl a kódot, unlock-olni tudom vele az itthoni verziót is VIP-ra?

Totti5
The Limited Collector's Edition gives aspiring drivers, tuners and painters instant VIP Membership status within the Forza community including special recognition in the new Storefront feature as well as the online Auction House, scoreboards, ForzaMotorsport.net and more. As a VIP member, consumers gain exclusive access to some of the world's hottest cars.

meg persze extra letölthetõ autók és festések, de a lényeg a VIP státusz és kap az ember ezt meg azt...

Mi az a VIP kód a Forza 3-hoz?

Totti5
Nekem tökéletes itthon ( 19es HD tévé ) és az albérletben ( 26os HD tévé ) is, igaz a nappaliban való tévénél való játszásnál már nem olyan egyszerû, de vannak ötletes dolgok, pl amit DanielT talált ki, talán ehhez az MS felfüggesztáshez is használható, ha olvassa majd benyomja róla az infókat remélhetõleg.

en ezer nem veszek..nncs hova tenni

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Zetorg
majd este ránézek <#worship>

szereztem én is ms wheel-t, de még nem tudtam megoldani a helyét. ha felrakom az asztalra, túl magason van :\

Totti5
kirakatból lehet letölteni vagy venni setupokat az autókhoz

Zetorg
jaja! :D
az omegával próbálok driftelni, csak kéne valami setup hozzá. lehet azt valahonnan szerezni?

Totti5
Kitör az ahol kell, persze lehet neked ez kevés, akkor rakj bele kompresszort vagy biturbót és garantált a tánc:)

Totti5
Mert az FM2ben nyáltaknyon mentél, egyszerûen csak túlzásba lett véve a tapadás hiánya, ezt a 3ba tökéletesre csiszolták.

Zetorg
omega
na jó, itt már van baj :D
~400le 560nm

Zetorg
nem azt mondom, hogy folyamatosan törjön ki a hátulja...
szerintem, ha egy 400 lovas gépnek íven rúgok egy padlót, az nem egyenesen fog menni.
a frontosok faszán tolják az orrukat, azzal nincs is gond.

a másik dolog, hogy ha egy ellenfél mellett érek ívre, letol a pályáról. néha semmit nem tudok ellene tenni, hiába ellenkormányzok, olyan mintha a falnak mennék. idegesítõ

Minstrel
én is erre gondoltam azonnal, hogy Forza2 nehezebb volt, viszont jobban belegondolva a Forza2 "szívatás" volt, mert igaz még nem vezettem pl. Porsche-t, de mindenhol azt lehet olvasni meg videókon látni, hogy tapadnak az útra, mint a mágnes, erre FM2-ben csak kalimpáltak meg imbolyogtak, még az egyenesben tartásukhoz is figyelni kellett

Totti5
Nem attól kell hogy nehéz legyen hogy csak keresztbe lehet haladni. Az elsõ kerekes gépek orrtúrósak és szvsz a leg nehezebbek is fõleg ideálisan átvinni 300-400 pacit az elsõ két kereken át a kanyarokban. AZ összkerekeseknek csak akkor kell megcsúszni ha túl nagy a sebesség és elmegy az optimális tapadás, de ez is max abban nyilvánul meg hogy leszaltózól a pályáról. A hátsó kerekeseknél lehet igazán kitenni seggüket, de ezt is autó válogatja. Manapság az autók többsége már mindennel fel van szerelve és nagyon stabil vasak, és ez is a lényeg hogy a lóerõket minél hatékonyabban átvinni az útra, pl egy FXX Ferrarival sem kell küzdeni mert szépen szeli az íveket, hiába brutális teljesítmény és ha megnézel róla élõ videókat ott is elég magabiztosan vezetik a sofõrök és nem rakoncátlankodik folyamatosan, pedig azt hittem hogy igen, de megnéztem és tényleg olyan mint a játékba.

deep
Autója válogatja. Prólj ki valami izmos hátsókerekes verdát, garantálom, hogy kiteszi a seggét egy kövér gáznál:D
Zetorg
most kezdtem a 3. évadot.

nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a forza 2 sokkal nehezebb volt. hiába kapcsolom ki az összes segítséget, még mindig olyan, mintha lenne kipörgésgátló.

Totti5
Hogy hogy Kiderült? MS megmondta hogy nem lesz benne, ezért kompenzáláskép 3-4 ezerrel olcsóbb volt a játék. Ha kell VIP kód külföldrõl kell megvenni.

hy.. collectors ediciot vettem meg amibe ugye kiderult hogy nicns livera VIP redem code... az lenne a kerdesem hogy nem e tudtok eladot... eseleg hogy hol?... vagy kenytelen leszek megvenni egesz jatekot EN verziot ha akarok vip lenni?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Totti5
- Adds the new custom Time Trials feature to scoreboards, allowing Turn 10 to set up unique hotlap challenges and leaderboards as we wish. In fact, look for a custom Time Trial featuring the R35 GT-R after the update is live. More info to follow below.
- Fixed slow load times for saved liveries, tuning files and layer groups in the design catalog. For those of you who were experiencing laggy performance and long waits accessing your saved content, the problem should be resolved now.
- Fixed achievements not showing up correctly when playing the game any controller port other than 1.
- Patched Time Trials leaderboard holes that allowed players to load tuning files for an advantage.
- Improved AI car shadows and fixed shadow flickering.
- Fixed audio in replay videos with manual shifting.
Multi:
- The addition of “Virus Tag” to the “Playground” category.
- The addition of class specific playlists to the “Road Racing” and “Oval” categories.
- The addition of American Stock Car playlist to the “Oval” category.
- The addition of Class A and Class B playlists to the “Drag” category.

eightmiles
téket? ._.

deep
Mit javít még?
deep
Woáw! Szép lassan elkészül a játék:D
Totti5
Jön a peccs

- Improved AI car shadows and fixed shadow flickering.

mondtam én mondtam:)

Sinyo70
szerintem fújd fel maxra hátra lehetõ legszélesebb gumit,elõre gyári !
és kézi kuplungal !! Félgázon elengeded,és lerúgod folyamatosan padlóig.

Riccardo G
sziasztok, van egy olyan forza 3 trailer intro videó amikor egy gyorsulási pályán charger-t indulásnál kiemeli az elejét :D hawerommal már kb két héten próbáljuk de s sehogyse megy, már agyon tuningultunk meg állítgattunk mindent, egyáltalán magába a játékba lehetséges ez?:D

itt a videó! legvégén van a cucc

http://www.youtube.com/watch?v=9C526AN0Ozw

http://www.headhunterz.nl/

Hoffi
értem köszi:)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Az elsõ dvd-vel, majd mikor az elindult felajánlja, hogy rakd be a másodikat, hogy feltelepítse a vinyóra.

Hoffi
sziasztok!
az lenne a kérdésem lehet hülyén fog hangzani hogy mivel ugye a játék két dvd-s hogy kell elinditani a játékot?
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

deep
Nékem megvan.
Egyébként a Holiday Carpack megvan már valakinek az FM3-hoz?

Szegény srác ha nem narkós volt, akkor valami iszonyat elõrehaladott agyi betegségben szenvedhetett, remélem végleg eltûnt az egész SG-rõl.

csabush
Jó, ezt így akkor ennyibe is lehet hagyni. Tényleg saját maga alatt vágta ki az amúgy is korhadó fát a valótlan állításaival, és még rátett pár suhintással. Vicces, hogy ez az egész a Grides hülyeségbõl indult ki, amit ráadásul a Forza topicjában kezdtünk el kitárgyalni, igen én is benne voltam, nem kellett volna reagálni. Ez az F1-es bizonygatás is... Eleve én már el is veszítettem a fonalat, hogy jutottunk el a F1-ig?:D Na mind1. A hülye is tudja, hogy a végsebességeken kívül nem sok mindenben lassultak a szabálymódosítással az autók, sõt, sok pályán rekordokat döntögettek a V8asokkal. Ergo ha a v10 gyorsabb mindenhol, jointboy álomvilágában, akkor fizikailag lehetetlen lett volna rekordot dönteni, egy általa minden tekintetben lassabbnak titulált autóval. Ez így elég száraz tény.
Amúgy, hogy legyen ontopic is, megnéztem a porschés képeket, és azt kell hogy mondjam eléggé ott van a szeren.(ettõl függetlenül tartom, hogy a Gran Turismo jobb sorozat, de ez se lehet szar). Szóval várom már, hogy leüljek elé, kipróbáljam, és akkor tudok hasonlítani rendesen is. Ez az egyik cím ami miatt tartanék boxot is a ps mellett. (autóbuzihoz méltó módon:D) Ha nem bánjátok visszanézek a próba után, és leírom a véleményem, ami saját, senkit nem akarok megsérteni vele majd. (remélem nem is lesz erre okom:) Na over and out

Smithie
Jók a képek!<#eljen>

Amúgy ez a FM3 topik?Egy pillanatra az óvodában éreztem magam...De már látom,jó helyen járok!<#hehe>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)